Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Igazán érdekes élmény volt, iszonyat lassan perget le a film, amikor először néztem rá az órámra még csak a film fele telt el, pedig már azt hittem a vége felé járunk. Ennek ellenére nem untatott, valahogy jó volt a hangulata, persze ez lehet a sok erotikus jelenet miatt volt.
De jó volt látni egy nem hálivudi stílusban készült thrillert, igazán európai film.
#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
marilllyo
veterán
Sokkal több mint testőr
The Hitman's bodyguardTöbb lehúzós kritika készült a filmről...szerintem ne ijesszen meg senkit. Egyáltalán nem "rossz" a film.
A trailerhez képest cenzúrázottabb a film végleges nyelvezete. A mádáfákát azt "köcsög"nek fordították. Ez nem volt jó választás. Egyébként minden második mondatban benne van ez a szó....
Ryan és Samuel szerintem jó páros a filmben. R.R. sem annyira Deadpool hanem inkább megmarad értelmes keretek között. Nekem a Deadpool amúgy sem jött be.Tény és való, hogy a trailer egy sokkal vígjátékabb filmet vázol fel. Alapjábavéve ennek meg is felelt a végtermék. Ez egy vígjáték.... még a jobb fajtákból. Voltak olyan részek ahol feltapsolt a közönség a moziban. (Na jó egy ilyen volt).
DE.... a filmben több akciójelenet van mint a három Expendables részben összesen. De, hogy egy Mission Impossible részt messze überel ilyen téren az hót ziher. Őszintén szólva nekem már túl sok is volt. Igazából humorizálós mélázás és lődözés váltogatja egymást folyamatosan.
A film elején az akciójelenetek csak eszetlen puffogtatás... ami meglepően sőt ...baromira véres. A film néhol gusztustalanul lögyböli a művért meg a műagyvelőt. A második felében viszont az autós üldözések... verekedések...stb olyan szinten jól meg vannak csinálva, hogy azt bármelyik Bourne film megirigyelhetné. De tényleg. Zseniális.Két dologba kötnék bele. A szinkront egy kicsit még kellett volna faragni. Ezt egy olyan filmként kell elképzelni mint pl. az Utolsó cserkészt. A duma adja el. Nálunk meg a jó szinkron. Lehetett volna viccesebbre fordítani azokat a szövegeket. Néha olyan érzés volt mintha tükörfordítás lenne ...és nem lett volna magyarosítva.
Másrészről mintha a végső vágás nem stimmelt volna. Szóval megvoltak a leforgatott jelenetek ...de valahogy nincs meg néha az egész sztori menete. Csak egymás mögé vannak pakolva a jelenetek. Annyira nem zavaró...de érezhető, hogy nem egy szép egyenes szálon fut az egész. Pláne a flashback-ek furcsák kicsit...(annak ellenére, hogy baromi viccesek voltak).
6 /10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
-
Fitzgerald
veterán
The Infiltrator 8/10
A kartelles/drogháborús téma nagyon aktuális manapság, és most éli virágkorát Hollywoodban is.
Vannak jól sikerült alkotások, és vannak kevésbé jól sikerültek.
Az Infiltrator egy szórakoztató film. Nem akarja magát olyan komolyan vetetni mint a Sicario, és nem is olyan tömény (ezt nem negatívumként írom, műfajánál fogva tömény - nagyon bírtam azt a filmet), mint a Cartel Land.
Bob Mazur (Bryan Cranston) igaz történetét mutatja be, aki a '80-as években az amerikai adóhivatal ügynökeként közel kerül a hírhedt Medellín kartell néhány prominens alakjához, illetve pénzmosásban érintett bankárokhoz.
Van egy Donnie Brasco-s beütése a filmnek, de közel nem olyan komor, drámai a hangulata.
Jó a szereposztás is. Bryan Cranston, Benjamin Bratt, Diane Kruger, John Leguizamo.#értékelés
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
radi8tor
üzenetére
meg mashol is, mondjuk ez azert tenyleg picit dragabb. viszont teny, hogy en mar par eve felhagytam az itthoni filmgyujtemeny bovitesevel, utolso film amit vettem talan az Akira 25 years UK limited steelbook volt.
(#103162) Dorian: Kubrick egy maximalista volt, a Ragyogas meg az egyik fomuve.
-
Viszlát
addikt
Un + Une: ismerős ajánlotta, nehezen vettem rá magam, de nagyon kellemes meglepetés lett belőle. Semmi világmegváltó, azonban igazán üdítően más a hasonló amerikai filmekhez képest. Egészen érdekes volt Indiát francia szemmel látni, de alapvetően jellemző az egész filmre a nyálmentes, túlzó drámaiságtól mentes történetmesélés, miközben európai szemmel nézve elképesztő helyszíneken járunk.
A műfaj kedvelőinek mindenképpen ajánlott, de tudni kell, hogy nincs sem magyar sem angol szinkron, úgyhogy olvasni kell.

#értékelés
-
brownus
veterán
-
Djuree
félisten
nem tudjátok honnan tudnék venni prometheust blu-ray-en, fémtokosan (2D+3D)? magyar szinkronos kéne.
nem találok sehol... -
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez van, fogadd el, hogy kuka az egész így.
-
callmeakos
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Csak az a baj, hogy ez az egész DC filmes univerzum mostanra olyan inkonzistens, hogy az már követhetetlen. Nagy dirrel-durral bemutatták Affleck-et mint Batman, csináltak vele 2 max 3 filmet és onnantól csókolom. Ugyanez a Joker. Verik a mellüket hogy Leto mekkora király Joker, készül vele egy szar film, majd csinálni akarnak egy másikat közötte, és Harley között ami a kettejük szerelmét akarja prezentálni, miközben megengedik, hogy Scorsese csináljon egy önálló filmet, más szereplőkkel, settinggel, stb..
Namármost azzal semmi baj nincsen hogy nem akarják követni a Marvel féle egységesséket, és attól egy szerteágazóbb felépítést akarnak követni. Ez oké. Mert baromira jól hangzik egy Joker film Scorsese neve alatt, ha kapcsolódik, ha nem. (egyébként tuti cdak ezért vállalta el). De hogy a Leto féle következő film egy "szerelmi" szál legyen, az a "kiakutyátnemérdekel" kifejezése. Legalábbis baromira nem arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan telnek szerelmes napjaik (főleg hogy a SS-ban sem volt több fuknciója a karakternek).
-
válasz
callmeakos
üzenetére
Én nem tartom ezt tragédiának... sőt kimondottan tetszik az ötlet és amiket terveznek.
Egy probléma van, hogy a kivitelezés minőségébe eddig kevés energiát fektettek.

Ha jól megcsinálják engem nem fog zavarni ez az egész... sőt, csak örülni fogok hisz mégtöbbet kapok a DC univerzumból (úgy általában, nem a DCEU). -
.LnB
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Én más szót használnék, de megkímélem most inkább radi-t a melótól, hogy ki kelljen törölnie.

-
cyberkind
félisten
A Warner-nél mi lehet, hogy fossák a bejelentéseket?
BB 3 meg nem lesz.
-
EmberXY
veterán
válasz
fateless
üzenetére
...
The zero point... -
S e t h
nagyúr
Tenenbaum a háziátok
8A martfűi rém
7 -
gyuromoj
veterán
-
Dorian
félisten
Ragyogás (1980)
Régen láttam már, tartottam is tőle, mert a régi horrorok / thrillerek a mai ingerküszöböt ritkán érik el.
Nos, ez ma is tökéletes film, + kiemelve a színészi alakításokat és a zenét.#értékelés
-
atike
nagyúr
47 méter mélyen szinkronos trailer
Volt már?

Gagyinak gondoltam, de a trailer alapján nem tűnik rossznak.
-
vond
MODERÁTOR
Blade Runner 2049 - International TV Spot #1

Ez is kicsit sokat mutat, úgy nyissátok meg.

-
Bad Pritt
félisten
T2 3D csak a Corvinban lesz? CC még csak nem is listázza...
-
cyberkind
félisten
Jön a Joker eredetfilm is, kár, hogy ezek mind csak papíron mutatnak jól de jöhet.

Scorsese lesz a producer, hajjaj.

-
AD4MINATOR
nagyúr
Ó, anyám! (2017)
SnatchedSzar volt, ahogyan az várható is volt.
Nem értem Amy Schumer miért hiszi azt, hogy vicces. Nem volt az sose, most se az, és nem is lesz az soha a jövőben sem. Szerintem pályát tévesztett eléggé. Még a korábbi filmjében is katasztrófa volt amit "egyedül" próbált elvinni a hátán (tudniillik a Kész katasztrófa (2015) Trainwreck című filmben) de ez még azon is túltesz szarságban. -
oriic
HÁZIGAZDA
Starship Troopers: Traitor of Mars
Néhány hülyeségétől eltekintve (dafuq sminkelt csaj??) simán jó volt. \o/
"It's A Good Day To Die" -
Tibiajax
nagyúr
Itt a lista minden idők 100 legjobb vígjátékáról
nna, jólvan. az első hely rendben van.
mondjuk a Megjött apuci!-t lemaradt
-
Zeki
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Köszi neked is!
A Kelly hősei sem elég pörgős, szóval otthagyták a tv-t.
De az Aranyeső Yuccában érdekes lehet.

Most eszembe jutott a Top Secret című film, ami félig olyan háborús film, de legalább poénos.
Lehet az is bejövős lenne. -
mark!
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
nenenenene

-
pohár
félisten

-
Zeki
nagyúr
Milyen filmet ajánlanátok, ami kisebb gyereknek is nézhetős háborús illetve western film?
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Eskü így gondolkodtam, de nem jöttem rá. Nem értem. Milyen lámpa?
-
marilllyo
veterán
Ezt a filmet úgy "néztem", hogy közben Doom-multit toltam ps4-en de még így is baromi idegesítően rossz volt.
#értékelés
-
brownus
veterán
mi a tököm került ennyibe a béjvocsba??????????????????????????????????
volt benne pár jó poén de amúgy egy hulladék film... f.sznak néztük meg??????????????????????
-
BITBOYS
addikt
Starship Troopers 5 - Klendathu Drop Metal

Van hangulata az biztos -
emiki6
veterán
http://hu.ign.com/dunkirk/27590/news/az-ocean-fenekere-sullyedt-egy-imax-kamera-a-dunkirk-forgata
Spoiler: a felvétel túlélte.
-
Nem tudom láttátok e már vagy volt e linkelve, de végre egy egész informatív normális Q&A Camerontól, ami nem Avatar. Beszél a 3D és VR-ról is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha senki nem venne filmet, nem járna moziba szerinted miből lenne pénz a filmet elkészíteni?
rég vettem filmet, ilyen árak vannak?

kár érte

"It's A Good Day To Die"