- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Logan (9/10)
Méltó búcsú lett szerencsére. -
válasz
üzenetére
Hali!
Dióhéjban elég hasonló ahhoz, mint nálunk pl. a "Ria-ria, HUNGÁRIA!" - odaadás és lelkesedés kifejezése, dícsőítése hazánknak vagy éppen szurkolás. Na ennek a finn megfelelője a "Suomi Finland Perkele!" röviden SFP. Igen az Impaled Nazarene, a Luttinen testvérek utolsó közös albumának a neve is, bár nekem ők elég meredekek, de elismerem munkájukat.

Vagy úgy is lehet értelmezni, hogy Finnország a legjobb! (Mondjuk ez igaz is, 8 évet húztam ott le, sajnos nem ott élek jelenleg... még)

Üdv,
Vikthor -
marilllyo
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
Fura én magamban abszolút nem kötöttem a régiekhez. Egy apró easter egy szintjén van a filmben kapcsolat ez és a régiek között. Nekem a régi első tetszett de az utána következő kettő már számomra itt ott a humor miatt bugyutácska volt.
Mondom szerintem pont annyira jó mint a Life. Pont annyit ér. Csak azt túlhypeolták ezt meg lehúzták.
-
Viszlát
addikt
Ez a Covenant...

A Mummy egész jó kis filmnek tűnt utána, pedig az se egy nagy eresztés...
-
atike
nagyúr
Milla Jovovich lesz a gonosz az új Hellboyban... Na majd ő megmenti a filmet...

-
törölt tag
Mótvá?

-
marilllyo
veterán
Mummy (2017)
MúmiaEz lett ugye az év egyik leggyűlöltebb filmje...mert, hogy mekkora sz*r. Suicide Squad mélységekig alázták.
Lehet, hogy velem van a baj....de messze nem lett ez olyan rossz mint ahogy mindenki írta. Én egy teljesen átlagos filmnek mondanám. Semmi kiemelkedő...de semmi kiemelkedően rosszat nem tudok rá mondani.Számomra olyan szinten van mint a Life.
Egy dolog amit nem láttam helyén az az, hogy ugye ezzel a filmmel akarták / akarják indítani egy ilyen Bosszuállok szerű frencsájzt. De mindez kicsit ilyen easter egg szinten. Na most az a pár perces snitt eléggé erőltetett a filmben.
Szóval egy ilyen délutáni nincs másnak teljesen jó. Meg a két bébi is egész fincsike.#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
vond
MODERÁTOR
-
brownus
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
passz, ami megmarad azon a hülye bolygón, vagy ha nem is sokáig de könnyű reprodukálni? a furulya pont ilyen
minden más elrohad, berozsdásodik..ja, meg amikor a szájához, akarom mondani az ajkaihoz illeszti a szerszámát, azaz a furulyát, és mondja neki, hogy fújd, ő majd, khmm, ujjazik, nyomkodja a lukakat, akkor visszafelé kell mozgatnia az ujjait. aki nem zenész, vagy ügyetlen, az nagyon nehezen tudja ezt megcsinálni. egy robot sztem simán, gond nélkül. pláne ő.
(#102882) mephi666, köszi
-
mephi666
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
ezt találtam: (sajnos shaw-ra nincs utalás, viszont ha az eredeti pletykának lett volna alapja és a köv. filmet scott időben a prometheus-covenant közé helyezi, talán be tudná tölteni azt az űrt, amit érzek)
Deleted & Alternate Scenes
Prologue (Extended)
Walter in Greenhouse
Oram and Daniels (Extended)
Walter Visits Daniels
Daniels Bedroom Flashback
Jacob’s Funeral (Extended)
Ledwards Fall
Crossing the Plaza (Extended)
Daniels Thanks Walter
Rosenthal Prayer
Walter Reports Back
Stairs to Eggroom (Extended)#102881: mit? tangóharmonikát, szintetizátort, vagy trombitát és nekiállnak lakodalmas-mulatóst játszani?

-
Bad Pritt
félisten
válasz
brownus
üzenetére
Oké, akkor a kérdés adott: valószínűleg nem lett volna nehéz kevésbé fallikus hangszert találni a tanuláshoz, sőt, a furulyánál csak kevésbé fallikus hangszerek vannak kb. Teljesen öncélú és felesleges hangulatkeltés, magának a tanulásnak van célja, de ezt meg lehetett volna másképp is mutatni. De én nem vagyok biztos benne, hogy nem poénnak szánták, az egész film valahogy paródiába hajlott néhol.
-
mephi666
nagyúr
-
brownus
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
pár szó erejéig,
david meg a másik fejlődtek, tanultak, egyre emberibbé váltak, megtanultak hazudni, stb. kiiktatták asimov törvényét (ok, ez más világ, de...) lásd a cylonok, istenek lettek a végére, halhatatlanok.
ezért ő is istent játszott, és túlnőtt azon, amin az emberek a valóságban állandóan pörögnek, a nemiség. két férfi szereti egymást, és?? (miben befolyásolja ez a te életedet?? ha zavar, akkor benned van a megkeresendő és feldogozandó valami a múltból, mittomén. tessék elmenni pszichológushoz, vagy válaszd a vallást.
bár én inkább az előzőt javasolnám)ha innen nézzük a filmet, akkor kellett ide a művészet, hogy egy kibaszott robot képes értékelni a szépet, a kifinomultságot, a tiszta mozdulatokat...
nem rosszabb ez a film, számomra, mint a 3-4.
-
mephi666
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
+102872: de ennyi erővel "alkotás" címszóval süthettek volna rántottát, vagy ehettek volna babot (oké, androidok nem esznek babot) és meglett volna a "túl a barátságon" szint
...nem illett ide ez a jelenet... sőt igazából azt sem értem, hogy ridley scott-nak miért lett fétise, hogy művészi dolgokat pakoljon az alien univerzumba már a prometheus-tól kezdve? oké, jól néz ki a steril fehér szoba a fekete zongorával, de a régi 4 alien rész után egyáltalán nem passzol ide -
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
komolyan, ránézek erre a képre...
hihetetlen, mennyire egy rossz film
menekülök inkább a nagymenőkbe, azt legalább nem lehet megunni.. megyünk megint éjjel a mamához lapátért, akit nem szabad felébreszteni, de persze felébred.. : )) -
atike
nagyúr
Gun Shy trailer...
Ebből meg mi lesz?
Banderas, Simon West rendezi, de valahogy ez nem tűnik egy csúcspontnak.... 
-
brownus
veterán
bocsi, hogy daily, de nem semmi: jim carrey, tetszik amit csinál
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vikthor
üzenetére
hát igen, ebben a részben sajnos nem sok olyat találtam, ami megfogott volna
a 3. rész nem rossz egyáltalán és a negyediket is tudom szeretni, mert hiába ment át akciófilmbe, technológiailag nagyon jól meg voltak csinálva az alienek és a hibrid szintén elég jól sikerült... karakterek is jók voltak, főleg ron perlman a tapló paraszt stílusával
a covenant-ot újra fogom nézni majd valamikor a +20perc kimaradt jelenettel, ezt az esélyt még megkapja, aztán majd meglátom, hogy eltűnik-e nálam a süllyesztőben -
atike
nagyúr
GOTG vol 2. Bloopers Gag Reel
Nagyon nagy. 
-
Laraxior
titán
RENDEL-ről mit tudunk, ki ez miez?

-
lionshamlet
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Yep!
[link] -
callmeakos
veterán
Második megnézésre azt kell mondanom, jobb lett a GOTG második része, mint az első. Míg az első valahol tényleg öncélú poéngyár volt, itt a mellett (tapló Drax for prez!), jutott idő kicsit mélyebb dolgokra is. Na, nem kell itt nagy dolgokra gondolni, de mégis jó volt nézni hogy nem lett az első rész másolata. A vége meg még mindig üt. Szóval ja, kellett ez a második megnézés.
#értékelés Guardians of the Galaxy Vol. 2
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
pasis este következik (nem virsliparti). Tipikus lány fiú nő átbazzta a pasit film kellene lehetőleg aminek olyan a vége, hogy "KARMA"....ha van ilyen...nagyon megköszönném mert félek valami hasonló nélkül gyeresírjavállamon estének nézek előbe...

-
-
WayneGace
őstag
Megnéztem az galaxis őrzői második részét. Na ez tényleg a nem rossz kategória, de ettől jobbra számítottam. Ami ez első részben még eredetinek hatott. Itt már annyira nem. Sőt egy egy jelenet, dialógus már inkább erőltetett volt számomra.
Kb. 6/10 -
The Dark Tower 5/10
Szombaton megnéztem.
Mint az előző postomban is írtam: az, hogy a történet nem követi szorosan a könyv eseményeit, nem feltétlenül hiba.
Mivel Roland a torony meghódítása közben egy "végtelen ciklusba" kerül, az események bőven eltérhetnek a könyv cselekményétől.
Főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy film - sorozat - film volt az eredeti terv.
Engem jobban zavar az, hogy ezzel a felvezetéssel kellett volna megalapozni a leendő sorozatot.
Ez marhára nem sikerült.Roland legfőbb célja a Torony meghódítása. Ez a filmből nagyon nem jött le.
A Bíbor Királyról semmi nem derült ki.
A kapuk idegesítően modernek (OK, Pozitronika Rt meg minden, de a világ elmozdulását sem részletezték, tehát ez nem lehet indok).Az hogy a másik két főszereplő még nem bukkant fel, részemről nem probléma. Bőven belefért volna az elhívásuk a sorozatba is.
Walter halála a folytatás szempontjából szintén nem lenne probléma, ha felvezették volna a Bíbor Királyt, mint főgonoszt.
Ebben a formában viszont nem igazán látom a folytatás lehetőségét.Engem ezek az "apróságok" zavarnak igazán.
Reménykedve várom AZ-t a szeptemberi bemutatót.

#értékelés
-
gyuromoj
veterán
-
-
emiki6
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Csak egy kis olaj a tűzre: csomóan savazták Gal Gadot-t, hogy annyira azért nem pumpálta fel magát Wonder Woman szerepére és szerintem jogos is egy kicsit. Itt egy kép Evangeline Lilly-ről, most kezdik forgatni a Hangya 2-t, na ez nem gyenge
-
atike
nagyúr
Bőrpofa (LEATHERFACE) trailer 2.
-
atike
nagyúr
Game of Thrones: The Loot Train Attack werkfilm...
Nem semmi. Pedig "csak" egy sorozat egy része. Mégis brutál komoly technikát igénybe vettek.
Tudom, sorozat, de a "hogyan készült" rész azért talán elfér itt is...

-
cyberkind
félisten
válasz
lionshamlet
üzenetére
Erre értettem a bővített kiadást.
(#102839) lionshamlet
Olvastam. -
gyuromoj
veterán
Itthon vagyok a héten szabin külföldről és végre van időm filmezni egy kicsit.
Az elmúlt pár nap termése:-Kong: Skull Island (7/10)
Nem volt rossz, harcok tetszettek.-xXx: Return of Xander Cage (5/10)
Na ez meg óriási baromság volt, de legalább volt benne 1-2 látványosabb jelenet.-Power Rangers (5/10)
Gyerekként a sorozatot imádtam, de itt eléggé sikerült lejáratniuk szerintem az egészet.-Rogue One (7/10)
Féltávnál kikapcsoltam, 10-15 perc pihi után folytattam. Vége tetszett a legjobban,főleg Vader jelenete illetve hogy mindenki meghalt. #értékelés
-
Megvolt itthon is a Covenant, jobban tetszett, mint a moziban annak idején. Talán az eredeti nyelv miatt és mert át tudtam tekerni az oboás...pardon, furulyás részt.

Mennyire jó a zenéje, a klasszikus '79-es dallamok....de az is frankó volt, amikor felhangzott a Prometheus zenéje.
Szóval, ha múltkor 7 pont volt, akkor most 8, persze csak úgy, hogy a kezem rajt van a fast forward gombon.
-
Djuree
félisten
covenant blu-ray mikor jön ki magyarul? szeretnék egy fémdobozos verziót belőle. esetleg nem tudjátok honnan lehetne ilyet venni majd?
-
atike
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez konkrétan KO....

-
gyuromoj
veterán
-
-
törölt tag
válasz
Realradical
üzenetére
De a GL az DC, DP meg Marvel, nem?

-
mephi666
nagyúr
válasz
ben11
üzenetére
beletekertem, ez még elborultabb, mint az eddigi részek
smart-al mentek benne, felkapta őket a szél, aztán a rio-i jézus szobor tenyerén leparkoltak, ott bepörögtek és berepültek valami dimenziókapuba, ahonnan 1 pillanat alatt rómában voltak
dolph lundgren is szerepet vállalt a filmben... szerintem következő iszogatós filmnézésre tökéletes lesz ez a remekmű 
-
mephi666
nagyúr
közben befutott a tékába a guardians of the galaxy vol2 és a sharknado5

-
devil-k
nagyúr
A Setét Torony
The Dark Tower2/10

Ennek a filmnek meg sem szabadott volna születnie. Ki volt az a birka, aki megengedte, hogy egy ilyen filmet 91 percben vetítsenek le a nézők elé? Csodálkozom, hogy az öreg SK nem volt felháborodva.... Borzasztó amit egyesek művelnek filmrendezés terén. Azért nem adok egyest, mert kb. 15 perc erejéig (eleje) sikerült egy hangulatot teremteni, ami aztán úgy elszállt, mint egy lapos fing... Matthew McConaughey nyegléskedése pedig abszolút nem hiányzott ide... Szeretem SK könyveit és nagyon sokat olvastam tőle, de most nem kaptam kedvet hozzá, hogy a Setét tornyot elkezdjem... Pedig ott virít a polcomon az első három kötete.
#értékelés
-
mephi666
nagyúr
válasz
Realradical
üzenetére
ja igen, a green lantern az nálam, amit inkább le se forgattak volna
deadpool-nál meg az a furcsa, ahogy belekeverték először a wolverine filmbe, ahol rengeteg képessége volt, többek közt a teleportálás, az újban pedig eléggé fapados változatot kaptunk
mondjuk ez nem jelenti azt, hogy az új deadpool ne lett volna jó, mert az egyik kedvencem az elmúlt évekből (rá is pörögtem megnézés után annyira, hogy itthon megjelent képregényekből összegyűjtöttem pár sztoriját) ...a második rész is a legjobban várt marvel filmek közt van nálam -
mephi666
nagyúr
-
gyuromoj
veterán

-
emiki6
veterán
válasz
oriic
üzenetére
És komolyan magyarok a katonák az ODST trailerében.

-
bagyulajuve
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
fasza

-
Vertigo18
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
De ezt most miért???

-
gyuromoj
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Remélem a héten lesz belőle remux és felirat.

-
callmeakos
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)