Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
Mert válaszoltam Neked, aztán kimentem kimosni a szememből a csipát, a hideg víz hatására meg megvilágosodtam, hogy hülyeséget írtam, így megváltoztattam a hozzászólást "Korán van még..." jeligére.

Akkor még1x:
A feladat kivitelezéséhez a kombinatorika, azon belül az ún. ismétlés nélküli variáció lekódolása szükséges. Ezt még meg lehet írni makróban, de mivel közben az is befigyelt, hogy "értelmes magyar szó" is kitétel, ezért már értelmetlen az egész. Ahhoz pluszban kellene -ahogy lappy is írta- egy adatbázis, ami max. 9 betűs magyar szavakat tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Revolut
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nintendo Switch 2
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50