- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
A másodikra a képlet
=HA((DARABTELI(A2:BH2;"T4")+DARABTELI(A2:BH2;"T8"))<2;HAMIS;IGAZ)
Az elsőre a BI2-be, vagy BK2-be
=HA((DARAB2(A2:BH2)-DARABTELI(A2:BH2;"DE")-DARABTELI(A2:BH2;"DU")-DARABTELI(A2:BH2;"P")-DARABTELI(A2:BH2;"B")-DARABTELI(A2:BH2;"ÉJ")-DARABTELI(A2:BH2;"T4")-DARABTELI(A2:BH2;"T8"))>0;HAMIS;IGAZ)
detroitrw (49198): szívesen.
-
Garf.
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, képletekkel hogyan lehet megcsinálni, hogy a napoknál DE,DU,ÉJ, P van akkor a BJ2-ben igaz legyen ha bármi más van akkor hamis. A másik ha túlóránál T4 vagy T8-ból minimum kettő van akkor az igaz ha kevesebb akkor hamis. Ha lehet ez is a BJ2-be ha nem akkor mellé BK2-be.
[kép]Előre is köszönöm a segítséget :R
-
Sziasztok!
Abba kérném a segítséget, hogy miként lehet azt megoldani, hogy egy cella hivatkozása egy másik cella tartalmától függjön.
pl. ha az A1 cellába "c:\00.pdf" szerepel akkor az A2 cellába található tartalom-hoz rendelt hivatkozás az A1 cellába szereplő érték legyen.
Az A1 cella értéke mindig változó lenne.
Valami olyasmi lenne jó, hogy egy képlet határozná meg a linket.Jó lenne ha makró, vb és társai nélkül meg lehetne valósítani.
Előre is köszönöm a segítséget
-
lenkei83
tag
Sziasztok!
Ugyan csak részben excel, körlevél varázsló word-ben. A számformátumokkal nem boldogulok. Mezókód váltás után ha beírom a formátumot, vagy nem történik semmi, vagy nem az aminek kellene.
Így néz ki a formázás:MERGEFIELD MRP_éves_alapösszeg \# #,##0.00
és ez lesz belőe: 4000000, 0.00
Office 2016-on csináltam már ilyet korábban és emlékeim szerint működött. Van valakinek ötlete a problémár?Üdv
P. -
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Megoldható-e képlettel vagy macro-val, hogy képet másoljunk egyik munkalapról a másikra?
Pl.: munkalap1 a1 - bármi szöveg B1 - akármi.png (kép)
munkalap1 a2 - bármi szöveg B2 - akármi.png (kép)
....
....
másol munkalap2 a1 - bármi szöveg B1 - akármi.png (kép)
munkalap2 a2 - bármi szöveg B2 - akármi.png (kép)
....
....
Segítséget köszönöm előre is. -
lappy
őstag
-
lappy
őstag
válasz
Warton #49179 üzenetére
Function SingleCellExtract(Lookupvalue As String, LookupRange As Range, ColumnNumber As Integer)
Dim i As Long
Dim Result As String
For i = 1 To LookupRange.Columns(1).Cells.Count
If LookupRange.Cells(i, 1) = Lookupvalue Then
Result = Result & " " & LookupRange.Cells(i, ColumnNumber) & ","
End If
Next i
SingleCellExtract = Left(Result, Len(Result) - 1)
End Functiona makrót a Module-ba kell helyezni
az alábbi saját függvénnyel =@Singlecellextract(E3;$B$3:$C$7;2) -
föccer
nagyúr
válasz
Warton #49179 üzenetére
Függvénnyel
Előbb keresd meg, hogy hány darab van az adott iktatóból. hol.van függvénnyel keresd meg, hogy hol van az oszlopban elsőként, majd index-el keresd ki az adott pozícióban lévő nevet.
A hol.van függvénybe a keresés tartomány elejét indirekt függvénnyel kell megadni, ahol a sor poziciót a hol.van föggvény találatát kell alapul venni +1-el.
Előbb meg kell nézni, hogy mennyi az azonos iktatóhoz tartozó maximum darabszám. Kimásolod egy külön oszlopba, ismétlődések eltávolítása, majd mellé egy darabhatöbb függvénnyel összeszámoltatod.
üdv, föccer
-
lappy
őstag
válasz
Warton #49179 üzenetére
=INDEX($C$3:$C$7;KICSI(HA(($E$3=$B$3:$B$7);SOR($B$3:$B$7)-MIN(SOR($B$3:$B$7))+1;"");SOROK($A$1:A1)))
Tömbképlettel
C3 : C7 : nevek
B3 : B7 : cikkszám
E3 : keresett cikkszám
következő találathoz a képletben az A1 helyett A2 és így továbbtömbképlet nélkül
=@INDEX($C$3:$C$7;KICSI(INDEX(($E$3=$B$3:$B$7)*(HOL.VAN(SOR($B$3:$B$7); SOR($B$3:$B$7)))+($E$3<>$B$3:$B$7)*1048577;);SOROK($A$1:A2)))
-
Warton
őstag
Sziasztok!
Adott egy A oszlop, amiben iktatószámok vannak és van egy B oszlop, amiben nevek. A feladat az lenne, hogy egy másik munkalapban, ha megadom az iktatószámot akkor írja ki a hozzátartozó nevet. Ez eddig egy egyszerű fkeres, viszont a csavar az, hogy A oszlopban egy iktatószámhoz többféle név is tartozhat, és a másik munkalapon az összes nevet ki kéne iratni mondjuk egymás alá.
Előre is köszönök minden konstruktív ötletet.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Van egy (szerintem) számotokra viszonylag egyszerű kérdésem.
Olyat szeretnék csinálni, hogy van egy excelem, aminek van egy 1-es és egy 2-es munkalapja. Azt szeretném elérni, hogy az 1-es munkalap A oszlopában levő kb. 3000 db elemből (vannak ugyanolyanok is) valamilyen módon válogassa vagy emelje ki a program azokat, amelyek a 2--es munkalap C oszlopában is szerepelnek.
Ezt hogy tudnám a legkönnyebben elérni?
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Feltételes formázásnál ha törlni akarom akár egy cellából is a feltételes formázás lefagy az excel. A lapon nem minden cellára igaz csak néhányra. Hiába törlöm az adatokat a cellákból a formázás törlésénél lefagy az egész tábla, tegnap 2 órán keresztül hagytam hátha de semmi.
Segítséget előre is köszönöm.
-
Delila_1
veterán
Az előzőnél az
oszlop = Application.Match(cim, Range("G1:BB1"), 0)
sor olykor 0 értéket ad, ha nem található a G1 : BB1 tartományban a cím.
Az eredetiIf VarType(oszlop) = vbError Then
sort ezért kibővítettemIf VarType(oszlop) = vbError Or oszlop=0 Then
-re, de lemaradt egy p betű az oszlop végéről. -
Delila_1
veterán
Sub Masolas()
Dim cim As String, sor As Long, tartomany As Range, oszlop As Integer, usor As Long
Set tartomany = Selection
sor = tartomany(1).Row
cim = Cells(sor, 2)
On Error Resume Next
oszlop = Application.Match(cim, Range("G1:BB1"), 0)
If VarType(oszlop) = vbError Or oszlo=0 Then
oszlop = Cells(1, Columns.Count).End(xlToLeft).Column + 1
Cells(1, oszlop) = cim
Else
oszlop = oszlop + 6
End If
usor = Cells(Rows.Count, oszlop).End(xlUp).Row + 1
Selection.Copy Cells(usor, oszlop)
End Sub
-
lappy
őstag
A következő probléma megoldásában kérném a segítségeteket:
Adott egy bemásolt lista az A1 cellától lefelé. A lista elemei legyenek a példa kedvéért sorban
pl.: cikkszám, mennyiség, egység, megnevezés, ár, …. , de a listában egymás után több cikkszám, mennyiség, egység … van
A következőt szeretném az átalakításhoz
A lista elemeit oszlopokba helyezze, de csak azt amelyikre éppen szükségem van – kijelöléssel történne és adom meg mettől meddig. Kijelölök egy tartományt akkor helyezze át a következő üres oszlopba majd a következő tartományt mellé (akár ezek az áthelyezések lehetnek egy munkalapon is). De a csavar az benne, hogy utána újabb listát másolok be és azt is mint az előző kijelölés után tegye az általam megadott oszlop utolsó eleme után. -
lappy
őstag
.
-
válasz
Hunter2 #49165 üzenetére
"Bár a billentyű kombinációk egyáltalán nem csináltak semmit."
Ez tipikusan 2 esetben fordul elő:
1. laptop user-ek esetén van Fn billentyű is és a BIOS-ban ennek használata van beállítva. Ilyenkor a funkcióbillentyűket csak ezen gomb lenyomásával együtt lehet elérni, tehát FN+ALT+F11 és FN+ALT+F8.
2. NVidia kártyát használók esetén a driver-el együt települ az ún. NVidia (Geforce) Experience és ez okozza a jelenséget, nem csak Excel-ben, hanem más app-okban is, a lentebb linkelt videóban épp a Photoshop-ba kever bele.
El kell távolítani, vagy letiltani vagy a hotkey szekcióban átkonfigolni.
How to Change/Disable Keyboard Hotkeys of Nvidia GeForce Experience -
Hunter2
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49164 üzenetére
Kösz a segítséget, működik.
Bár a billentyű kombinációk egyáltalán nem csináltak semmit. -
válasz
Hunter2 #49163 üzenetére
Public Sub FireReEditCells()
Dim MyRange1 As Range, MyRange2 As Range
Application.ScreenUpdating = False
Set MyRange2 = Selection
For Each MyRange1 In MyRange2
MyRange1.Select
Application.SendKeys "{F2}"
Application.SendKeys "{ENTER}"
DoEvents
Next
Application.ScreenUpdating = True
End Sub3. kitörölheted a makrót és hagyományos munkafüzetként mentheted
-
Hunter2
addikt
sziasztok.
van egy xls-em amiben az egyik oszlopban a cellákban URL-ek vannak de nem kattinthatók (tehát egyszerű szöveg) amit kattinthatóvá kellene tennem de egyenként kicsit sokáig tartana.
Van erre módszer hogy tömegesen meg lehessen ezt csinálni? -
Visormail
addikt
Üdv! Egy lapon van 2db kimutatás amik bejövő és kimenő anyagok összesítését végzik, tehát azt mutatják, miből mennyi van készleten. Ezek eddig évek óta jól működtek, de egyszercsak negatívra változott benne minden szám. Találkozott ilyennel valaki?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Bocsánat a nem idevaló témáért, de fontos lenne mihamarabb megoldanom ezt:
Szeretnék egy word-dokumentumban megjeleníteni mindig az aktuális időhöz képest +30perccel több időt automatikusan.
A beszúrás > kész modulok > mező > Time -mezőkódnál tudok "hozzáadni" időhöz? Vagy képlettel megoldható? -
fradi81
veterán
Hali
HH:MM formátumú óra-perceket kéne összeadni. Szum függvénnyel az 54 óra az 2,25 (nap)lesz, Nekem óra-perc kellene ide is, mi a megoldás?
-
Imy
veterán
Van egy mondjuk úgy idő nyilvántartóm.
Munkavégzés pl.: 9:00-12:00, ez 3:00 munkaóra.
Óradíj 3.000 Ft / óra. Hogyan tudom ezt képletezni, hogy ezeket szépen kiszámolja ( 3 óra * 3000 Ft = 9000 Ft legyen az eredmény cellában) -
Mutt
senior tag
válasz
andreas49 #49138 üzenetére
Esetleg ez. Sok cellát tartalmazó lapon nem lesz gyors.
Sub Tisztit()
Dim wsCurrent As Worksheet
Dim rngData As Range
Dim cella As Range
Application.ScreenUpdating = False
Application.EnableEvents = False
For Each wsCurrent In Worksheets
Set rngData = wsCurrent.UsedRange
For Each cella In rngData
If Not cella.HasFormula Then cella = Trim(cella)
Next cella
Next wsCurrent
Application.ScreenUpdating = True
Application.EnableEvents = True
End Sub -
MPowerPH
félisten
Sziasztok,
Hogy tudom roviden a kovetkezo dolgot megcsinalni.
Adott egy termekcsoport egy matrixban, aminek ketto tulajdonsaga van, amiket Excelben legordulo menukkel valasztok ki. Tehat Tulajdonsag 1(szin), majd Tulajdonsag 2(meret). Es erre ki kellene dobni egy Eredmenyt (vetelar) a tartomanybol.
Nem tudom ertheto voltam e igy.
Ha fuggvennyel, nagyon hosszan ez megcsinalhato, de szerintem van erre rovidebb megoldas is.
Na de hogyan? -
qpadb
csendes újonc
válasz
Fferi50 #49141 üzenetére
Office nyelve nálam angol, de a Windows billentyűkiosztás magyar.
Így próbáltam már Ctrl+AltGr+, és hasonló kombinációkat minden variációban aminek köze lehet egyáltalán a pontosvesszőhöz, és semmi nem történt.+fun fact: Options/Proofing/AutoCorrect alatt van szép hosszú magyar korrekciós lista, amiben szerepel egy "ay" --> "az" szabály is. Most kézzel írtam cellába függvényt, és szépen átírta az oszlophivatkozást AY-ról AZ-re. Kösssz!
-
Fferi50
Topikgazda
Szia!
Megpróbáltad angolban a Ctrl + ; (pontosvessző) kombinációt?
MS szerint
Üdv. -
qpadb
csendes újonc
válasz
Fferi50 #49139 üzenetére
Igaz.
Ha az Office nyelvét magyarra állítom, akkor Ctrl+0-ra kapok dátumot.
Sajnos én angolul szoktam meg, így pedig tényleg sehogy se kapok dátumot. Asszem nem kezdem el újratanulni az egész Excelt magyarul, legfeljebb írok rá makrót - a szokott módon angolul...
Köszi! -
andreas49
senior tag
Sziasztok,
A szöveg előtti és utáni fölösleges szóközök eltávolítását szeretném a munkafüzet minden munkalapján alkalmazni, lehetséges ez macro-val?
Köszi a segítséget előre is -
qpadb
csendes újonc
Sziasztok! Itt láttam egy kérdést, ami most is aktuális (Office 365, magyar billentyűzet):
Pontos időt Ctrl+Shift+. billentyűkombináció beírja cellába, ez rendben van.
Pontos dátumot viszont semmilyen billentyűkombinációval nem tudom cellába íratni. Tudtok segíteni? Több magyar oldal említi a Ctrl+0 billentyűkombinációt, de cellán belül (F2) az semmit nem csinál nálam. Nálatok az működik? Cellán kívül elrejti az oszlopot, de nem arra lenne most szükségem. -
-
Mutt
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49134 üzenetére
Szia,
Nem kell hozzá semmi extra, egyszerúen csak a makrós Excel-t el kell menteni Excel-bővítmény (.xlam) formátumban. Ilyenkor az addin munkafüzete "eltúnik" az applikációból, de a VBA Editorban továbbra is látható és az IsAddin tulajdonsága True-ra állítódik. Ha látni akarjuk az addin-hoz tartozó munkafüzetet (ami akkor lehet hasznos ha ott tárolunk adatot (pl. változók/köztes számítások eredményei) és azon változtani akarunk akkor ezt az IsAddin-t kell False állítani.
Amire egy addinnál érdemes figyelni azok a cella hivatkozások, az Activesheet és hasonlók kerülendők.
Amivel lehet még bővíteni, az hogy automatikusan eléthető legyen menüben. Ehhez tudom javasolni a http://www.cpearson.com/Excel/CreateAddIn.aspx oldalon található leírást.
üdv
-
-
Delila_1
veterán
válasz
aprokaroka87 #49128 üzenetére
Excelben a cellaformátum
;;;@" mm" -
lappy
őstag
válasz
aprokaroka87 #49128 üzenetére
Ez a szám x szám szövegként van felvéve ha igen akkor beirod a mm is
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Olyan táblázatot kaptam, ahol a sorazonosító és az oszlopazonosító valószínűleg rejtett.
Miként lehet ezt feloldani, illetve újra rejteni. Segítséget előre is köszönöm -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Tudom hogy excel topik, de hátha a Gnumeric programban is tudna müködni amit ki gondoltam.
Az alap eset az alábbi képen van, bocsánat de csak így telefonon keresztül tudtam az excel-hez hozzá férni, szóval bocsi az amatőr megoldásért.A lényeg hogy a kék részben található számok x számok után automatikusan oda kerüljön a mm.
A kép csak egy példa, de soronként eltérhet a dolog, tehát lehet olyan hogy egyik sorban pl 332 x 53 az allata levőben meg pl 1208 x 320
A 0 "mm" csak addig működik ameddig pl csak azt írom be hogy 50.
viszont a szám x szám dologgal már nem boldogul.Nem vagyok excel ( táblázat kezelő mágus ) :)
-
válasz
gulupeti #49106 üzenetére
Az imént vissza downgrade-eltem a gépet Win10-re, mert jobb ötletem már nem volt, és csodák csodája, most tökéletesen működik...
Kíváncsi vagyok, hogy meddig, remélem nem lesz gond, azért durva, hogy ilyenen kell parázni és nem azon, hogy normálisan fut-e a Crájszisz.És újra megnéztem a korábban említett menüt:
Win10 alatt ott a lehetőség a hardveres gyorsítás kikapcsolására, míg win11 alatt egyáltalán nem látszik ez a menüpont. -
Ala
tag
Sziasztok!
Egy tényfelmérő kérdésem lenne csak. Mac OS-en lehet olyan Excel makrót használni/futtatni, ami mappaműveleteket csinál? Ha lehet, akkor van valami spéci beállítása?
A segítségeteket előre is köszönöm! -
Mutt
senior tag
A munkafüzetben kereső makróból csináltam egy beépülő (add-in) változatot, aki ki szeretné próbálni az le tudja tölteni Githubról.
Elméletben Excel 2007-től kellene műkődnie, de én csak Excel365-ön teszteltem.
Nyugodtan módosíthatjátok igényetek szerint. -
Mutt
senior tag
válasz
Roli78 #49119 üzenetére
Szia,
Tedd a lenti kódot egy modulba és lesz egy plusz függvényed (FindMatches), amely megszámolja hogy az első paraméterként megadott tartomány soraiban szerepel-e a második tartomány minden száma vagy sem.
Function FindMatches(data As Range, val As Range) As Long
Dim row As Long, col As Long
Dim i As Long, j As Long
Dim arrData, arrValues
Dim strData As String
arrData = data
arrValues = val
i = 0
For row = 1 To UBound(arrData, 1)
strData = "|"
For col = 1 To UBound(arrData, 2)
strData = strData & arrData(row, col) & "|"
Next col
j = 0
For col = 1 To UBound(arrValues, 2)
If InStr(1, strData, "|" & arrValues(1, col) & "|") > 0 Then j = j + 1
Next col
If j = UBound(arrValues, 2) Then i = i + 1
Next row
FindMatches = i
End Functionüdv
-
Mutt
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #49102 üzenetére
Felraktam egy újabb változatot, amelyben lehet választani hogy minden lapon keressen-e vagy sem.
Mindig először az aktuális lapon keres, majd utána sorban nézi a többi lapot. A rejtett munkalapokat átugorja.
Pár apróbb módosítás is van benne.A makró a Windows registry-be menti a választott beállításokat, hogy ne kelljen minden induláskor megadni őket. A HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\<appname> alatt lehet megtalálni ezeket.
-
-
Vladek83
tag
Sziasztok,
egy kicsit elakadtam..
Van egy xml fájlom és ezt szeretném importálni exelbe, viszont vannak bizonyos oszlopok, ahol URL cím lenne, ehelyett "Table" -t ír ki, valamit formáznom kellene?
E szerint próbálom.. [link]üdv,
-
Roli78
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni !
Olyan makróra lenne szűkségem ami keres ,mégpedig úgy ,hogy a munkafüzet bal oldalán
A oszloptól a T oszlopig soronként 20 szám található.
Egy oszlop kimarad és utána 5 szám egy sorban a
V oszloptól a Z oszlopig .
A 20 számból álló sor kb 500 lenne
Az 5 számból álló pedig amennyi csak lehet .
A feladat a következő lenne.
Az 5 számból álló sorokat kellene keresni a 20 számból álló sorokban .
Hányszor van meg úgy hogy mind az 5 szerepel egy sorban.
az eredményt az 5 számból álló sor utáni cellában írja ki .
Feltöltöttem egy képet de csak illusztráció a szerepe .Pirossal írtam eredményt . Ami nem valós csak mint példa szerepel .
Remélem érthetően magyaráztam el
Előre is köszönöm! -
Tudja valaki, miért nem működik a villámkitöltés nálam?
Van egy táblám, ami kb 90 soros, és a fejléce a 8. sorban kezdődik.
Ezt akartam megnövelni még 20 sorral, de nem sikerült úgy kijelölnöm és "lehúznom" a sorokat, hogy folytassa a számozást. 5-10 perc nyűglődés után végül képlettel oldottam meg...BTW a tábla O365-ön, Teams alatt megosztva van.
-
válasz
Fferi50 #49108 üzenetére
Hát, pedig sajnos nálam nincs ilyen..
Folyamatos anomáliákkal küzdök ezzel excellel, fagyás is volt már nem egyszer, szétesnek a cellák, megjelenítési problémák, előbb is kitöltenék egy oszlopot dátumsorral a mellette lévőt a hét valamelyik napjával, lehúzom és üresek maradnak a cellák, többször egymás után + hozzá a fentebb említett görcsölős lassú tempó, egyszerűen nem értem mi a franc van vele, de már kezd nagyon idegesíteni.
Kőköri 2006-os verzióval semmi gondom nem volt, de ugye azt már nem frissítik. -
-
Mit tudok tenni az Excellel, ha olyan, mintha lefogná a gépet?
Feladatkezelőben nem látok nagy terhelést, viszont egy sima alap táblázat formázásakor már az agyérgörcs kerülget. Kijelölném a táblázatot és késik a kijelölés, nem követi az egérmutatót, csak borzasztó nagy késéssel, nem tudok normálisan dolgozni tőle. Ha felengedem az egeret még másodpercekig megy a kijelölt terület jobbra, balra, lefelé, míg utoléri magát...
Lenovo Idepad Gaming 3, win11, Intel 10300h, gtx1650ti és Office vagy Microsoft 365 vagy mi a neve, hivatalos, előfizetéses cucc.
Olvastam itt, hogy korábban valakinek volt hasonló gondja és a hardveres gyorsítást kell hozzá kikapcsolni az excelen belül, én ebben nem találok ilyen menüpontot. -
lumpy92
aktív tag
Közben rájöttem, hogy rosszul irtam le, fordított az irány.
Tehat van egy cellám (szöveg a cellaformátum), amiben szerepel, hogy 84,09. Cserével a vesszőt kicserélem pontra és szept.84 lesz az érték a cellában.
(Hiába állítom be a formátumát, már nem az eredeti értéket kapom vissza, hanem a dátum számértékét).
Ezt szeretném kiküszöbölni. -
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Programból kinyert magassági adataim vannak ponttal elválasztva (89.04; 89.67; stb.).
Amikor cserével a pont elvalasztót tizedes vesszőre cserélem az excelben, akkor néhány értéket dátummá alakít át.
Ezt szeretném elkerülni!Korábban mintha működött volna az, hogy ha előre szöveg a cella stílusa, akkor békén hagyja, de most így is átírja.
Köszönöm ha tudtok ebben segíteni!
-
Mutt
senior tag
válasz
[DDAY]F4C3 #49094 üzenetére
Szia,
Egy induló változatot feltöltöttem ide
https://github.com/viszi/codes/tree/master/Excel/Forum/SearchFormDuplaklikk a találati listán az adott cellához dob.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- DOOM - The Dark Ages
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest