Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 
			  LOGOUT A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PETEE78 senior tag válasz  slashing

üzenetére slashing

üzenetéreTeljesen igazad van.. 
 Előtte egy kérdésem volna, ha ezel sem sikerül, akkor csinálok egy minta filet. Egy adott oszlopra (I) rászűrtem. a végére szeretnék darabszámot kapni a nem üres cellákról úgy, hogy az ismétlődő cellákat csak egyszer számolja az oszlopon belül. Függvény, szűrési feltétel bármivel megoldható.. 
- 

slashing senior tag válasz  PETEE78

üzenetére PETEE78

üzenetérede ha összegezni akkarsz akkor ne a darabhatöbbet használd hanem a szumhatöbb-et úgy már lehet meglesz amit akarsz de egy mintafájl sokat segítene(nem képformában!) lehet többen nekifutnak ha van egy fájl amin dolgozni lehet és már nem kell létrehozni még azt is.... (#24096) nrg007 nem igazán látok rá, saját tudásom alapján :/ ami nem feltétlenül jelenti azt hogy nem lehet, sőőőt.... 
- 

slashing senior tag válasz  nrg007

üzenetére nrg007

üzenetéreakkor passzolom mivel az összes keres függvény az első találatig keres... maxium egy írgalmatlanul hosszú Ha függvényel meg lehetne csinálni de ha van 100 cég akkor 100 ha függvényt egymásba ágyazni nem is hiszem hogy lehet(korábbi verziók tuti korlátozzák a számát) meg azt hibamentesen kezelni szinte lehetetlen....  
 talán valamilyen tömbfüggvénnyel meg lehetne csinálni de azokhoz sajnos nem értekPETEE78 Te is ugyan ebben a hibában szendvedsz nem lehet egyszerre ilyen szűréseket képletezni mert pont erre találták ki magát a szűrést.... 
- 

slashing senior tag válasz  nrg007

üzenetére nrg007

üzenetérefelesleges külön oszlopba gyűjteni és túlon túl bonyolult is ha egyáltalán normálisan meg lehet csinálni. Ha nem kell sorszám elé akkor egy sima szűrés az igen-re és másolás ha kell a sorszám akkor meg az forrás táblázat elé beszúrsz egy új oszlopot a sorszámnak. Az A2 cellába meg a következő képletet írod: =RÉSZÖSSZEG(103;$B$2:B2) lehúzod az képletet a többi cellára és ezután csinálsz egy szűrést az igen-re és a sorszám változni fog.... példa: letölt 
- 

nrg007 csendes tag Szeretnék segítséget kérni. 
 A problémám a következő. Ahogy a képen is látszik van két táblázatom.
 Az egyikben vannak cégek és a cégek telefonszámai. Valamint van egy oszlop az elején, ahol ki lehet választani, hogy melyik cég adataira van szükségem (igen/nem).A másik táblázatban kellene megjeleníteni azokat az adatokat, amelyekre szükség van, de egymás alá közvetlenül, úgy, hogy ne legyen duplikáció. Nem tudom, hogy meg lehet-e oldani makró nélkül. Jó lenne. Előre is köszönöm a segítséget. 
- 

PETEE78 senior tag =DARABHATÖBB(U2 : U1000;"01 alma";I2:I1000;nemüres és nem ismétlődik) A nem üres és nem ismétlődik kritériumot hogyan tudnám beírni? 
- 

PETEE78 senior tag Sziasztok! 
 Egy kis segítségre volna szükségem...Munka1 lap: 
 U oszlop (U2-U1000)="szám és szöveg" cellák
 I oszlop (I2-I1000)="szám és szöveg" cellákszeretném a "szumma" lapon a B2-es cellába összegezni pl az U oszlopban szereplő "01 Alma"-hoz tartozóan az I oszlopban található adatokat.Tehát az I oszlopban hány darab külön "szám és szöveg" cella van és az I oszlopban ha van ismétlődés, akkor azt már ne számolja pluszba. Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!  
- 

Delila_1 veterán 
- 

baderoli tag Sziasztok! Tud olyat az excel, hogy egy adott cella értékét elosztja az aktuális hónap hátralévő napjainak a számával? 
 Esetleg kaphatnék egy ilyen képletet?Üdv! 
 Olivér
- 

slashing senior tag szerintetek melyik a logikusabb oldalszámozás az aktuális oldal/összes oldal pl.: 1/5 vagy az összes oldal/aktuális oldal 5/1 ? Én az előbbit preferálnám, logikusabbnak tűnik de sokan az utóbbit használják a cégnél  szerintetek? szerintetek?
- 

wolfman veterán válasz  Mittu88

üzenetére Mittu88

üzenetéreNem. Úgy van hogy írom a táblázatot és valami bill kombó megnyomhatok a nagy sebességemben vagy nem tudom, de néha így adja be. Klikkelek és alatta még 5 cellát kijelöl. Nagyon zavaró tud lenni.  
 Ha ki akarok egy cellát jelölni, akkor klikk és feljebb kell 4-el húzni az egeret. 
- 

wolfman veterán Sziasztok! Microsoft Excel 2010-et használok. Egy ideje észrevettem, hogy előjön olyan hiba, hogy ha rákattintok egy cellára, akkor alatta még 3 vagy 4-et is kijelöl. Ha huzogatom akkor is folyamatosan öttel alatta érzékeli a kattintást. Ez valami művelet végrehajtása után jöhet elő, mert ha bezárom az adott doksit és megynyitok egy másikat, akkor ott ez már nincs, viszont az amiben előjött, abban még ott marad.  Ez mi? Hogy lehet visszacsinálni? 
- 

Delila_1 veterán válasz  chris-v

üzenetére chris-v

üzenetéreEgy makróval megoldhatod. Sub Frissites() 
 ActiveSheet.PivotTables("Kimutatás1").PivotCache.Refresh
 End SubEzt a makrót a lapon egy gombhoz rendeled. A Kimutatás1 helyére a saját kimutatásod nevét írd be. 
 Egy kattintással több, ha a kimutatáson jobb gombbal klikkelsz, frissítés.
- 

chris-v senior tag válasz  Delila_1

üzenetére Delila_1

üzenetéreKöszönöm Delila, úgy néz ki ez a megoldás lesz amit javasoltál.  
 Viszint kérdésem lenne, azt be lehet állítani valahol, hogy ahogy írom be az értékeket úgy frissüljön a kimutatás? 
 A beállításokban találtam olyan lehetőséget, hogy az excel megnyitásakor frissüljön, de folyamatos, vagy időnkénti frissítésre nem találtam megoldást. 
- 

Fferi50 Topikgazda Szia! Ehhez egy kissé meg kell variálni az fkeres és ha függvényeket, (nem írtad, milyen excel verziód van. 2010-től működik a hahiba függvény is, én ezt vetettem még be.) Az egyszerűség kedvéért elneveztem a vizsgálandó tartományokat, az első munkafüzet tartományának neve elso, a másodiké masodik, a harmadiké harmadik. A kigyűjtött értékek az E oszlopban vannak, a képletek a G,H,I oszlopokba kerülnek: 
 F1 cella képlete:
 =HAHIBA(FKERES(E1;elso;2;0);HAHIBA(FKERES(E1;masodik;2;0);HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")))
 G1 cella képlete:
 =HA(HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")=F1;"";HA(HAHIBA(FKERES(E1;masodik;2;0);"")=F1;HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"");HA(HAHIBA(FKERES(E1;masodik;2;0);"")="";HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"");HAHIBA(FKERES(E1;masodik;2;0);""))))
 H1 cella képlete:
 =HA(HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")=F1;"";HA(HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")=G1;"";HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")))Ezeket kell végighúzni a 3 oszlopon. A hahiba függvény a Ha( hibás(kifejezés), hibaesetén,nem hiba esetén) összetett függvényt helyettesíti. Üdv. 
- 

Delila_1 veterán Próbáld meg a lenti makróval. Sub Kigyujtes() 
 Dim sor As Long, WF As WorksheetFunction, uoszlop As Integer
 Set WF = Application.WorksheetFunction

Sheets(4).Activate
 sor = 1
 Do While Cells(sor, 1) <> ""
 uoszlop = Cells(sor, Columns.Count).End(xlToLeft).Column + 1
 If WF.CountIf(Sheets(1).Columns(1), Cells(sor, 1)) > 0 Then
 Cells(sor, uoszlop) = _
 WF.VLookup(Cells(sor, 1), Sheets(1).Range("A:B"), 2, 0)
 uoszlop = uoszlop + 1
 End If

If WF.CountIf(Sheets(2).Columns(1), Cells(sor, 1)) > 0 Then
 Cells(sor, uoszlop) = _
 WF.VLookup(Cells(sor, 1), Sheets(2).Range("A:B"), 2, 0)
 uoszlop = uoszlop + 1
 End If

If WF.CountIf(Sheets(3).Columns(1), Cells(sor, 1)) > 0 Then
 Cells(sor, uoszlop) = _
 WF.VLookup(Cells(sor, 1), Sheets(3).Range("A:B"), 2, 0)
 End If

sor = sor + 1
 Loop

End Sub
- 

gyu84 tag Üdv! Segítséget szeretnék kérni. Nagyon leegyszerűsítve a probléma, adott egy táblázat 3 fülön az A oszlopban nevek, mellette most legyen csak a B oszlopban értékek, a 3 fülön a nevek nem ugyanazok, de van átfedés. Egy negyedik fülre felkerül az összes név, az A oszlopba, a B-D oszlopba a névhez tartozó értékek, de pl ha az első oszlopban a névhez nem volt az első fülön érték akkor a 2 fülön lévő adat és így tovább. 
 Próbálkoztam a HA és FKERES függvények kombinációjával, az első oszlop rendben volt, de a másodiktól már nem. Ha pl egy névhez a 3. fülön volt érték akkor azt betette a B-C oszlopokba is.
 Lehet hogy a képről jobban érthető, hogy mi lenne a célom. Köszönöm előre is! 
- 

PETEE78 senior tag beszummázom külön és azt a szumm cella értéket rendelem hozzá. Köszönöm Mindenkinek a segítséget!  
- 

PETEE78 senior tag Sziasztok! Banális. kérdés  Ha G96=adott szöveg,akkor számolja össze az L96 M96 N96 O96 cellákba beírt számokat és szummázza nekem mondjuk Z96-os cellába Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!  
- 

b3n1t0 csendes tag 
- 

nahela07 újonc Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Hogyan lehetne megoldani hogy a G3 cellában lévő szám alapján - esetünkben ez a 5 - a bal oldali táblázatból az excel felismerje hogy az 5-ös a 4-től 5,9-ig tartományba tartozik (6. sor) amihez szintén tartozik egy szám a 2-es (E6) és ezzel a számmal megszorozza a H3-as cellát (esetünkben ez a 8-as), az eredményt pedig beirja az I3 cellába. Remélem érthető volt a kacifántos magyarázatom :-) Segitségeteket előre is köszönöm.  
- 

Sziasztok! Nem boldogultam az Excel súgóval... Függvénnyel kellene növekvő sorba rendeznem egy számokból álló adatsort. (menüből nem jó, VB-t programozni nem tudok). Van erre használható függvény?  
- 

Delila_1 veterán válasz  chris-v

üzenetére chris-v

üzenetéreSokkal egyszerűbb, könnyebben kezelhető és jobban átlátható, ha a napokat folyamatosan, egymás alá írod, majd az egészből kimutatást készítesz. Ahogy a képen látod, az első 4 oszlopot tartománnyá alakítottam (táblázatban állva Ctrl+r, táblázat rovatfejekkel bejelölve), mert a sorok bővülését így a táblázat frissítése figyelembe veszi. Másképp lekérdezéskor módosítanod kellene a kimutatás tartományát. A kész kimutatásban a dátumok előtti mínusz jelre kattintva a megnevezések eltűnnek, csak a napi bevétel és kiadás összegző sora látszik. 
- 

chris-v senior tag Sziasztok! 
 Kellene egy kis segítség. Valószínűleg az fkeres fügyvény lesz a megoldás, de meghaladja a dolog a képességeimet. 
 Megpróbálom felvázolni miről is van szó:
 Vannak oszlopok amely szövegeket tartalmaznak pl: tartozékok, előleg, stb és közvetlen mellette egy másik oszlop a Ft-os értékkel. Tehát Pl: tartozék – 15.000 Ft. Ezek az értékek többször szerepelnek több oszlopban is.
 Na most egy új fülön ezeket kellene összegezni. Tehát kellene egy fügyvény, ami kikeresi az összes “tartozék” szót és a mellette lévő összegeket összeadja és az így kapott értéket kiírja. 
- 

csferke senior tag Sziasztok! 
 Valamit úgylátszik elkutyultam, mert nem működik az MS Office 2007 Help-je (angol office).
 Amikor a Word-ban, Excel-ben F1-et nyomok akkor a következő ablak jelenik meg Megpróbáltam a telepítő CD-ről a javítást (Repair) de  semmi sem változott. semmi sem változott.Tud-e valaki segíteni, hogy megint elérhető legyen a Help? köszi 
- 

tgumis tag válasz  m.zmrzlina

üzenetére m.zmrzlina

üzenetére                           
 müxik csak az utcsó munkalap nem volt kikódolva így amiatt megállt.
 KÖSZI KÖSZI KÖSZI                           
 egy délutánnyi időt spóroltál meg nekem.
- 

üzenetére m.zmrzlina

üzenetéreszia kösz a kikódolás az működik viszont a lekódolás valamiért nem. 
 Van valakinek ötlet.
 valószínű az active sheet az ami bezavart tegnap
- 

m.zmrzlina senior tag válasz  tgumis

üzenetére tgumis

üzenetéreBocs, úgy látszik már késő volt tegnap. Sub kodolas() ' munkalap védetté tétele 
 For Each ws In Worksheets
 ws.Protect Password:="xxxxxx", UserInterfaceOnly:=True
 NextEnd Sub Sub kikodolas() ' munkalap kikódolás 
 For Each ws In Worksheets
 ws.Unprotect Password:="xxxxxx"
 NextEnd Sub Gondolom az történt, hogy az aktív lapon megcsinálta a dolgot a többin nem. 
- 

slashing senior tag http://stackoverflow.com/questions/21918166/excel-vba-for-each-worksheet-loop Sub forEachWs() 
 Dim ws As Worksheet
 For Each ws In ActiveWorkbook.Worksheets
 Call resizingColumns(ws)
 Next
 End Sub
 Sub resizingColumns(ws As Worksheet)
 With ws
 .Range("A:A").ColumnWidth = 20.14
 .Range("B:B").ColumnWidth = 9.71
 .Range("C:C").ColumnWidth = 35.86
 .Range("D:D").ColumnWidth = 30.57
 .Range("E:E").ColumnWidth = 23.57
 .Range("F:F").ColumnWidth = 21.43
 .Range("G:G").ColumnWidth = 18.43
 .Range("H:H").ColumnWidth = 23.86
 .Range("i:I").ColumnWidth = 27.43
 .Range("J:J").ColumnWidth = 36.71
 .Range("K:K").ColumnWidth = 30.29
 .Range("L:L").ColumnWidth = 31.14
 .Range("M:M").ColumnWidth = 31
 .Range("N:N").ColumnWidth = 41.14
 .Range("O:O").ColumnWidth = 33.86
 End With
 End Subez alapján szerkeszd át... 
- 

üzenetére m.zmrzlina

üzenetéresajna nem megy:S    
- 

m.zmrzlina senior tag 
- 

tgumis tag Sziasztok4 
 Át tudja nekem variálni valaki ezt a két makrót hogy a munkafüzetemben lévő sok lapon ne kelljen eggyenként végigfuttatni hanem automatikusan mind a 90 munkalapon végigfusson ha elindítomSub kodolas() 
 '
 ' munkalap védetté tétele
 ActiveSheet.Protect Password:="xxxxxx", UserInterfaceOnly:=True
 End Sub
 Sub kikodolas()
 '
 ' munkalap kikódolás
 ActiveSheet.Unprotect Password:="xxxxxx"
 End Sub
- 

Delila_1 veterán válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreSzívesen.  
- 

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreMegszüntettem az első két sorban az összevonásokat, mert mint sok más helyen, itt is problémát okozott az autoszűrésnél. A P1 cellában kiválaszthatod, melyik csoport adatait akarod megszámolni. Ennek megfelelően szűri a táblázatodat, az eredményt az R1 cellába írja. Itt a 0 és 9 közötti érték helyett hosszabb számot is írhatsz, mindig eszerint szűr. Ha beírás helyett törlöd a P1 értékét, a táblázatod minden adata látszik, az R1 az összes adatod darabszámát mutatja. A fájl makrót tartalmaz, xlsm a kiterjesztése. 
- 

Wyll őstag válasz  Delila_1

üzenetére Delila_1

üzenetéreMost jövök rá, hogy a te #24020-as példád is tartalmaz hibát (szerintem): 
 =indirekt("konfig!B2" & "[sample.xlsm]Munka1!definialtnev")Ugyanis a konfig!B2 tartalmát nem indirekten kell értelmezni (hanem csak majd az annak a tartalmából és a még hozzáfűzött szövegből keletkező egészet), ezért szerintem nem kéne köré idézőjel: 
 =indirekt(konfig!B2&"[sample.xlsm]Munka1!definialtnev")Itt jön viszont, hogy valóban space is van benne, tehát szerintem így kéne: =INDIREKT("'"&konfig!B5&"[sample.xlsm]Munka1'!B5") ... csakhogy így sem jó  
 Mellette egy cellában - teszt céljából - a
 ='\\eleresiut\[sample.xlsm]Munka1'!B5
 viszont működik
- 

DrojDtroll veterán válasz  Delila_1

üzenetére Delila_1

üzenetéreÚjabb problémám van. Az A oszlopot szöveggé alakítottam, mert gondoltam így könnyebben meg lehet csinálni amit szeretnék. Meg kellene számolni az adott kutatócsoporthoz (L3) hány növény tartozik, és sajnos ezt segédcella használata nélkül kell tenni. A következőkre gondoltam: 
 =DARABTELI(A3:A689, "?????"&SZÖVEG(L3, 0))
 (tudjuk, hogy az azonosító mindig hat karakter hosszúságú)
 =DARABTELI(A3:A689, "*"&SZÖVEG(L3, 0))de mindig nullát kapok eredményül. 
 Hogyan lehetne ezt megoldani?
- 

Delila_1 veterán Ahol szóköz van, aposztrófok közé kell tenned az egészet. indirekt("'elérési út'" & ... 
 Rossz példa, mert az eleresiut éppen egy cellában van, de így talán érthető.
 Szóközzel ritkítva a láthatóság kedvéért:" ' elérési út ' " Egyébként bevett szokás alsó kötjelet használni szóközök helyett, akkor nincs szükség ilyen cifraságokra.  
- 

Wyll őstag válasz  Delila_1

üzenetére Delila_1

üzenetéreÁáááá, nem jó  Se így: 
 =INDIREKT("konfig!B5"&"[sample.xlsm]Munka1!B5")
 Se így:
 =INDIREKT("eleresiut"&"[sample.xlsm]Munka1!B5")
 Se így:
 =INDIREKT(eleresiut&"[sample.xlsm]Munka1!B5")Az eleresiut cella helyesen \-re végződik, viszont van az elérési útban space. Az nem lehet gond? 
- 

pirit28 csendes tag válasz  Fferi50

üzenetére Fferi50

üzenetéreigen lehet hogy abban lesz a bibi viszont van e valami megoldás ennek a megkerülésére mert kb 10 gépen nyitják meg a file-t és ezen gépek beállításának módosítására nincs lehetőség.(nem rendszergazdák,jogosutság zéro).A TEXT formátum nem kötelező ,ha ezt valami másra át tudnád válttni (pl időformátum ami kötött,és csak órára vonatkozna)az lenne a legjobb,csak azért hagytam benne mert ez a legutolsó forma amit használok jelenleg. 
- 

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreSzívesen.  
- 

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreFeltételes formázás A2-től: =JOBB($A1;1)=$L$3&"" A képlet végén a dupla idézőjel szöveggé alakítja az L3-ban lévő számot, mert a JOBB függvény eredménye is szöveg típusú. Az érvényesség tartománya $A: $G. 
- 

Wyll őstag Van egy - szerintem - furmányos kérdésem. Egy ilyen hivatkozást szeretnék kreálni a kontroll.xlsm fájlomban: ='\\szerver\mappa szunettel\[sample.xlsm]Munka1'!definialtnev Csakhogy konkrétan ez a '\\szerver\mappa szunettel\' út a kontroll.xlsm egy másik munkalapján van egy cellában (konfig!B2). Amire nem mellesleg definiáltam is már egy nevet: eleresiut. 
 Ezekből hogy lehet kihozni, hogy ugyanazt adja, mint a fenti képlet?Valami ilyesmire gondolok: ='eleresiut'[sample.xlsm]Munka1!definialtnev 
- 

DrojDtroll veterán Adott a következő táblázat: Az első oszlop tartalmazza az azonosítót. Az L3-ban megadunk egy kutatócsoportot. Minden azonosító utolsó számjegye azonosítja a hozzá tartozó kutatócsoportot. Azt kellene csinálni, hogy az L3-ban megadott kutatócsoporthoz tartozó sorok hátterét A-tól G-ig sárgára változtatni. Ezt hogyan lehet feltételes formánssal? 
- 

pirit28 csendes tag Jó napot az uraknak hölgyeknek ! Ismét egy kis segítségre lenne szükségem , mégpedig ebben van ez a függvényem ami néha szokatlanul viselkedik  
 =TEXT(VLOOKUP(B143;$A$19:$D$131;3;0);(("óó:pp")))néha 01:00 ír eredményül, néha óó:pp-t 
 biztosan a megadott feltételek nem felelnek meg neki ,de már annyiféle variációt adtam meg ,hogy több nem is jut eszembe.Ezzel szenvedek 2 hónapja.
 Hozzátenném ,hogy ha két külömböző gépen nyitom meg egyugyanazon excel file-t akkor valamelyiken működik a másikon meg nem ,csak úgy ha átírom az óó:pp hh:mm-re .
 Valamiért a sima vlookup sem jó, pedig a cella general formátumban van.
 Ebben kérném hozzáértő segítségét.
 Köszönöm
- 

- 

HisHis csendes tag 
- 

szjoci őstag Sziasztok! Excel 2003-ban akadt a következő problémám: Van egy táblázat értékekkel feltöltve, a felső sorban a hónapokkal. Az utolsó oszlopba szeretnék egy olyat csinálni, hogy listába teszem a hónapokat, és amelyik hónapot kiválasztom, azok az adatok látszódjanak ebben az utolsó oszlopban. 
 Ha nem 2003-as excelben szeretném megcsinálni, akkor HA függvénnyel nem túl szépen, de meg tudnám oldani a következőképpen:
 Mondjuk A1-ben van a Lista a hónapokkal, A3-tól kezdődnek az adatok
 =HA($A$1="Január";A3;HA($A$1="Február";B3;HA($A$1="Március";C3; és így tovább...Viszont a 2003-as excelben csak 7 beágyazódás lehetséges, így augusztus után megállt a tudomány  
 Van valami ötletetek más megoldásra? Köszönettel, 
 Joci
- 

üzenetére m.zmrzlina

üzenetére. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

semmi sem változott.
 semmi sem változott.