- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Igen, kell is, az első olajat gyorsan le kell dobni, párszáz km után, már nem emlékszem (utána nem kell túl sűrűn, nem kap akkora terhelést, én most 2000km körül járok, de 5000-ig nem terveztem a cserét). A csere nem bonyolult, de kicsit meg kell emelni hozzá a motor elejét, mert úgy kell feltölteni (de nem kell bele sok, talán 150ml?), különben kifolyik, mivel meg van döntve a gearbox ház. Ha kicsit túltöltöd, akkor sincs baj, max a szuszogóján kinyomja nagy menés után.
A leeresztő gyárilag be van ragasztva, ha nem akarja az igazságot, nem szabad erőltetni, mert eltörik a gearbox ház. Meg kell kicsit melegíteni és utána simaliba. Nekem Liqui Molly 85W90 GL-5 hipoid hajtóműolaj van benne. De más márka is jó bele, Castrolnak is van hozzá olaja. A GL-5 és a viszkozitás a fontos, amit írtam az a gyári. -
Doki16
addikt
Szia!
Te a hajtóműben cseréltél már egyébként olajat? És most vásároltam egy használt MX5-öt és gondoltam így 900km-el benne már inkább kicserélném. Milyen való bele? Mennyire bonyolult a csere?
Köszönöm előre is a válaszodat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest