Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118301) i2k válasza cskamacska (#118300) üzenetére


i2k
senior tag

Kép: :DDD

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118302) cskamacska válasza Csapoati (#118293) üzenetére


cskamacska
addikt

"Böngészgetni, szöveget szerkesztgetni, youtube-ozgatni egy 150 ezres lapos is elég évekig még"

Szerintem az úrnak maga felé hajlik a keze. :P 150k-s lapos az bezony olyan, fröccsöntött műanyagból, desktop Pentium kategóriás mobil i3(esetleg lassabb i3 kategóriás mobil i5-nek csúfolt) valamivel, integrált videóval (ami jobb esetben kap pár hónapig új drivert, de kompat problémái simán lesznek), 4 giga memóriával amit 5-10 tab fölött a Chrome meg is kajál mind(ha vérszomjasabbak a reklámok alatta is persze a proci kifektetésével együtt), jobb esetben lassabb SSD-vel, de leginkább anélkül, 500GB-os 5400-as vinyóval.
És persze évekig, mikor már most necces a dolog. :)

Anno boci szemekkel kérdeztem, hogy akkor egy 486-os(valójában AMD-X5-133ADZ, valamivel jobb mint az átlag DX33) jó lesz netezni? És jó is volt(illetve lett volna, ha a nem csak a 3. utódja kapott volna netet :B ) azokra a plain text oldalakra pár szigorúan nem animált gif-el. Most már egy közepes gamer gép kell a véget nem érő, Web 3.0-ás, színes-szagos, egész estét betöltő animált blog oldalakhoz, meg még kettő a mellette futó reklámokhoz. ;]

nem saját, nincs is ncore regem :O

péhá ajánlott gépigény :DDD

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#118303) Csapoati válasza cskamacska (#118302) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nagyjábóli árat mondtam, asszony tavaly 200-ért vett i5-ös, 8 GB RAM-os, diszkrét VGA-s, SSD-s HP-t, számlával. De a fenti célokra az általad leírt cucc is elég. :P 5-10 tabnál több a Chrome-ban pedig csak a csajoknak kell, akik a H&M összes termékét külön lapon nyitják meg. ;]

A játékos hierarchiás kép viszont nagyon ott van!

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#118304) FunPro válasza cskamacska (#118302) üzenetére


FunPro
senior tag

"Fröccsöntött műanyag"

A minap ültem rá véletlenül egy laptopra, kutya baja nem lett! :B
Pedig még 150 sem volt! :DDD

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#118305) morfondőr válasza cskamacska (#118302) üzenetére


morfondőr
őstag

150k-s új laptop helyett inkább egy használt üzletit érdemes venni, azon még ugrálhatsz is! :DDD 100-110k körül olyan felújított latitude-ok vannak, hogy a patikában is megirigyelnék! Tartalom fogyasztásra bőven megfelelnek és strapabíróak, megbízhatóak! Játékra meg nem laptopot kell venni!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#118306) ayo válasza cskamacska (#118300) üzenetére


ayo
addikt

Egyik se jobb, de azért egy drop mondjuk a Zeldában még elviselhető mint amikor 5 FPS van a highend gépen. Lassan nekem is azon jár a fejem, hogy átlag játékra PC, AAA címekre meg inkább egy PS + akkor amit mondasz, hogy vannak rá még exkluzív dolgok, ami szintén kellemes.

Másik téma: itt a számoknál feljött az is, hogy a játékokat is kell hozzá venni
Pénzileg nagyon kellemes téma, hiszen pl. nem rég a Wolf2 és 1-2 héten belül már 10K alatt ment "használtan", ami annyit jelent, hogy az illető kitolta egyszer. De ez nagyjából az összes játéknál bejátszható plusz ezeket el is lehet adni. Na meg a PS share is jó dolog, hiszen simán lehet haverral felesbe venni, akár multit is lehet együtt egy fiókkal nyomni...

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#118307) Dilikutya válasza Csapoati (#118298) üzenetére


Dilikutya
félisten

Úgy, hogy én pl. a 2013-as, kb. akkori i3 szintű APU-mat javítottam most fel egy olcsó Radeonnal, és most minden megy 1080p-n maxon vagy közel maxon, ami érdekel. Lehet, hogy egy 0day Assassin's Creed-be belerokkanna, viszont az nem érdekel másnap sem.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#118308) Csapoati válasza Dilikutya (#118307) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ez oké, de ha 5 év múlva ingyen megkapod az AC Originst, akkor is gépet kell fejlesztened hozzá. Tehát így semmi köze nincs a preordernek ahhoz, hogy valaki fejleszti a gépet.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#118309) cyberkind


cyberkind
félisten

Na ki mennyire lesz boldog ha minden a M$-é lesz játékos téren (Sony nem még ;] )? :)

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#118310) Dilikutya válasza Csapoati (#118308) üzenetére


Dilikutya
félisten

Olyan nincs, hogy kell. 5 év múlva meg egyébként is, ha játszani akarok. 5 év alatt egy csúcskártya is sokat esik vissza a grafikai beállításoknál.
AC Origins mondjuk pont nem fog érdekelni 5 év múlva se, a legelső AC-t is dobtam a kukába az első modern kori laboros jelenetnél, többet hozzá se szagoltam. 1-2. részt behúztam talán 5€-ért, még annyiért is kár volt szerintem, hiába jó maga a környezet és a kor. Ami meg érdekel az elmúlt évekből mostanáig, az megy, még a Battlefront II is, ami nem annyira izgat. Nem kell 600 ezer, hogy egy jót játszhass. 2017-es Call of Duty high-on 50+fps 1080p-ben.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#118311) Csapoati válasza Dilikutya (#118310) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Oké, azt értjük, hogy te kivársz a játékok vásárlásával. Azonban ennek továbbra sincs semmi köze a preorderekhez. Vagy ha fél évvel a megjelenés után veszem meg a játékot, akkor a te mércéd szerint már jó vagyok? Akkor is olyan gép kell a játékhoz, mint 0-day.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#118312) SityiSXT


SityiSXT
őstag

Napi pletyka: a Microsoft ráébredt arra, hogy csak kellenének neki exkluzívok. Ennek egyik megvalósítási módja: felvásárlás. Potenciális jelöltek: Electronic Arts, Valve, PUBG Corp. forrás

(#118313) cyberkind válasza SityiSXT (#118312) üzenetére


cyberkind
félisten

Végül is abból a szempontból nem lenne rossz, hogy minden de tényleg minden játék egy helyen lenne PC-n, de inkább Gabe bá' mutasson csak fityiszt ahogy a HL szériának teszi. :))

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#118314) FollowTheORI válasza Csapoati (#118311) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ő arra gondol hogy a játék és a hw is el van "csúsztatva" nála...

Szóval mondjuk 3 évvel ezelőtti játékokkal játszik, 3 évvel ezelőtti maxot hozni tudó, de mai vason... ergo valami low budget is elég a maxhoz, a maiak közül.

Van benne ráció ha valaki olcsón akar játszani... persze ez azzal jár, hogy nem minden játék lesz már "szép"... ami csökkentheti az élményt picit. Persze szerencsére az igazán jó játékok így is jók. :)

Szóval ha nem preorderelsz egyből, hanem 3 év múlva veszed meg, más a szitu és nem baj a drága hw... mert olcsóbban megúszod (nem lesz drága a vas hozzá). Meg mondjuk a játék is olcsóbb lesz.
Persze a fenti "áron"... :D
Ez a köze hozzá.

Mondjuk ezért jó a konzol... ott tudsz bármelyik 0-day cuccal játszani bármikor plussz költségek nélkül. :P
Nem kell várni semmire... max arra hogy maga a játék olcsóbb legyen, ha azt is drágállja valaki.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#118315) FunPro válasza cyberkind (#118313) üzenetére


FunPro
senior tag

Legjobban a linuxos felhasználók szopnák be az üzletet.

Azt várhatnánk, hogy az M továbbra is támogatja a nemsaját oprendszerüket.

Pedig én mindig abban reménykedtem/reménykedem, hogy egyszer sikerül elszakadni a winfostól.

De valószínűleg a Gaben sem lesz olyan hülye, hogy csak úgy eladja a céget.

[ Szerkesztve ]

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#118316) Csapoati válasza FollowTheORI (#118314) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Jó, csak érted, ne legyen már hülyének nézve az, aki nem vár 4-5 évet is akár egy jó címre. Ha meg keveset vársz, drágább a hardver is. Ez így megy évtizedek óta. A preordert meg kitárgyaltuk már, én 1-2 fejlesztőnél vagyok hajlandó rá, de ott tudom is, hogy mit fogok kapni.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#118317) bullseye


bullseye
addikt

Én örülnék, ha a Valve-t megvennék. Egyre inkább tele van mindenem azzal, hogy mennyire szemét módon intézik a dolgokat, max. a kliens viszonylagos kényelme meg a sunken cost fallacy tart ott. :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#118318) FollowTheORI válasza bullseye (#118317) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Valve-nek akkor lenne csak értelme, ha engednék a PC játékok futtatását a boxon... ha ez a terv akkor viszont ideális lépés lenne. :)

De szerintem Gabe hülye lenne eladni, vagy annyira nagy összeget kéne kínálni amit nem biztos megérne a vevőnek/MS-nek. :)

Bár az EA sem lenne olcsó, ha tényleg valamit fel akarnának vásárolni ezek közül.

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#118319) cyberkind válasza FollowTheORI (#118318) üzenetére


cyberkind
félisten

Viszont ha megvenne mindent a M$ én már dobnám is ki a gamer PC-t.

;] ;]

Paranormal Cocktivity

(#118320) FollowTheORI válasza cyberkind (#118319) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ha engednék a PC játékok futtatását, akkor igen, elgondolkodtató lenne... amúgy nem igazán alternatíva... legalábbis az olyanoknak mint nekem, akiknek több száz/ezer játékuk van PC-re is és a multiplatform címeket PC-re veszik többnyire. :P

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#118321) cyberkind válasza FollowTheORI (#118320) üzenetére


cyberkind
félisten

Igaz ez kimaradt de szerencsére kikövetkeztethető, hogy erre gondoltam, ennek még talán örülnék is, úgyis nagyon tetszik az Xbone kontroller. :D

Paranormal Cocktivity

(#118322) FollowTheORI válasza cyberkind (#118321) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Azért az még mindig óriási PC master race ütőkártya hogy a 15 évvel ezelőtti játékokkal is tudok játszani... és valszeg a 10 év mulva vásárolt PC-n is tudok majd velük játszani... talán. :)

Konzolnál meg ha kihal a vas, akkor kuka a gyűjtemény is... :(
Legalábbis eddig... mondjuk ha most tartják az X86 vonalat innetől, azért itt is jobb lesz a szitu.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#118323) cyberkind válasza FollowTheORI (#118322) üzenetére


cyberkind
félisten

De mostantól kezdve már minden menne ami mondjuk a Steam-en van, máshogy nem lenne ez jó, rengeteg régi jó játék van, én speciel a mai napig nem értem, hogy miért kell(ett) kukázni minden játékot az úgymond generációváltáskor, ez egy masszív genyóság csak.

Paranormal Cocktivity

(#118324) FollowTheORI válasza cyberkind (#118323) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Valamivel rá kell venni az embereket a vásárlásra. :P
Főleg hogy most remaster korszakot is élünk... duplán megéri. :D

Meg azért a gyökeres plattformváltással sajnos ez is járt mindig. Még az emuláció is problémás sajnos sok esetben, még házon belül is emiatt.

Mondjuk az azért lehetne fair hozzáállás, ha a kihalt vasakat open source-á tennék legalább, hogy a közösség valahogy legalább valami jó emulátort tudjon csinálni rájuk.
De ez már csak amolyan álmodik a nyomor kategória. :DDD

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#118325) Dilikutya válasza FollowTheORI (#118314) üzenetére


Dilikutya
félisten

Azért lassan az utóbbi 10 év játékai már nem csúnyulnak látványosan, milyen grafika volt már 2008-2009-ben.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#118326) i2k válasza Dilikutya (#118325) üzenetére


i2k
senior tag

2009-es "Resident Evil 5"-tel játszom immáron sokadszor. Számos helyen még mindig pofás az összkép. S ne feledjük: technikai okok miatt STEAM-re csak a DirectX 9-es verzió került fel (nem mintha a 10-es olyan látványosan jobb lett volna akkoriban).

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118327) SityiSXT válasza FollowTheORI (#118318) üzenetére


SityiSXT
őstag

A Lucasfilmet is megvette a Disney horror pénzért. No meg pont az MS a Mojangot szintén nem zsebpénzért.

(#118328) Agyzuzo válasza Dilikutya (#118325) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Főleg hogy ugyanazt a motort pofozgatják állandóan. A szándékos retro indie vonalról meg nem is beszélve. :D Ez amúgy szerintem főként a "next gen" konzolok lassító hatásának köszönhető, régen nem futott ennyire együtt a konzol és a PC-s világ.

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#118329) Dilikutya válasza Agyzuzo (#118328) üzenetére


Dilikutya
félisten

Ahhoz képest a gépigények viszont "haladnak a korral". :)

De amúgy 2008-2018 között jóval kisebb a különbség, mint 1998-2008 között.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#118330) FollowTheORI válasza SityiSXT (#118327) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Nem volt az olyan horror pénz a filmek bevételéhez képest. :)
Egy egy egy játék által hozott pénzhez képest, itt a vételár nagyon magas lenne arányaiban. Sokkal lassabbban térülne meg (ha sikeres marad a studio).

Pl az EA jelenlegi piaci áron 36 milliárd dollár kb... (az MS az olyan 717).

A Lucas meg az egészet kb 4 milliárdért adta el... sokkal kisebb deal volt az. Főleg a Disney méretéhez képest.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#118331) cyberkind válasza FollowTheORI (#118330) üzenetére


cyberkind
félisten

Hülye is volt Lucas, hogy lehagyott legalább egy nullát.

Paranormal Cocktivity

(#118332) FollowTheORI válasza cyberkind (#118331) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Szerintem neki mindegy volt akkor már... jól el van ő ígyis. :D

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#118333) cyberkind válasza FollowTheORI (#118332) üzenetére


cyberkind
félisten

Jah, a Murdoch család is milyen szépen ellehetne 30 milliárddal kisebb vagyonnal de inkább mégis 50 körül adták el a Fox-ot a Dízni-nek. :D

Paranormal Cocktivity

(#118334) FollowTheORI válasza cyberkind (#118333) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Nah de őket még érdekelte a dolog, meg nem vonulnak nyugdíjba... Lucasnak meg elege volt/van a SW-ból, bár jelenlegi aktivitását nézve azt hiszem kb az egész filmiparból is, úgy néz ki. :)

Ami durva hogy a Netflix jelenleg 120 milliárd dollárt ér (nagyobb, mint pl a Time Warner ami 73-74)... úgy hogy a Disney meg 168 (ez mondjuk a Fox Studio egyesülés után tuti feljebb megy majd)... :D

Nagy kár a Valve nincs tőzsdén, kíváncsi lennék mennyit érne.

(#118335) SityiSXT

Hát ez az, hogy csak találgatni lehet... mert nincs beárazva a piac által... :)
De hogy valójában kinek mennyit érne meg arról semmit nem tudni. :N

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#118335) SityiSXT válasza FollowTheORI (#118330) üzenetére


SityiSXT
őstag

A Forbes szerint Gabe Newellnek olyan 5 milliárd dolláros vagyona van most. Elvileg övé a fele a cégnek, így tippre olyan 10 milliárdot érhet a Valve Corp. Az EA-hez képest aprópénz. Lehet gondolkodni... (Akár annak a tükrében is, hogy a SteamOS nem igazán lett átütő siker, hogy finoman fogalmazzak.)

[ Szerkesztve ]

(#118336) ayo válasza Dilikutya (#118329) üzenetére


ayo
addikt

egyszerűbb kiadni egy félkész verziót azt majd patch... vagy az se. optimalizálásra manapság ritkán van idő :)

http://jateknaplo.blog.hu

(#118337) tomsolo válasza Csapoati (#118303) üzenetére


tomsolo
őstag

200-ért az a diszkrét végéa vmelyik alsókategóriás melegforraló lesz, a minecraft nem fog rajta akadni csak legalább melegít is télen. :D

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#118338) i2k


i2k
senior tag

Bayonetta (Fanatical) - 60% OFF - 7,99 euro (~2480 Ft)

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118339) FunPro


FunPro
senior tag

Hát, csak megjött a Rockstar bundle.

Részemről felejtős, de valakinek jó ajánlat lehet! :D

[ Szerkesztve ]

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#118340) ZsZso válasza FunPro (#118339) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Újszülöttek előnyben! :)

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#118341) FunPro válasza ZsZso (#118340) üzenetére


FunPro
senior tag

Valahogy úgy! :DD

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#118342) cskamacska


cskamacska
addikt

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#118343) Frod válasza cskamacska (#118342) üzenetére


Frod
addikt

nagyon hiányolom a Visceral-t (vagy jobban szólva a Dead Space franchise-t) a képről.

Do you see the white shadow?

(#118344) Csapoati válasza tomsolo (#118337) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Persze, egyértelmű hogy nem kimondottan játékra van, de legalább nem a RAM-ból rabol magának memóriát. :)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#118345) gyimger válasza ZsZso (#118340) üzenetére


gyimger
őstag

Csak az első csomag nem volt meg (a Max Payne-t leszamítva), ahhoz meg jó vétel volt. :)

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#118346) cyberkind


cyberkind
félisten

Jó ez a R* bundle.

Kár, hogy minden megvan vagy ezer éve. ;] ;]

(#118342) cskamacska
Huh, mi lesz szegény Andrew Wilson-nal, honnan lesz meg neki a csilliárdos év végi bónusz. :(

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#118347) Źşë' válasza cyberkind (#118346) üzenetére


Źşë'
addikt

Crytek most biztos anyázik, hogy a retkes GTA5 miért nem került be BTA-ba :DDD

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#118348) ayo válasza Źşë' (#118347) üzenetére


ayo
addikt

tier 35 usd-be biztosan bekerült volna

http://jateknaplo.blog.hu

(#118349) i2k válasza Źşë' (#118347) üzenetére


i2k
senior tag

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118350) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Mindenki nyugodjon le a ....ba, hamarosan visszatérnek a játékon belüli tranzakciók a Battlefront 2-be! ;]

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.