Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#117451) SityiSXT


SityiSXT
őstag

Lehet a Lucasfilmnek Disneynek is meg kéne fontolnia az SW játékokkal kapcsolatban, amit a Games Workshop folytat a Warhammer licensszel.

(#117452) micafighter válasza i2k (#117449) üzenetére


micafighter
nagyúr

The Raid 1-2 igazi felüdülés a tucatakciók között, szvsz mindenképp érdemes megnézni mindkettőt :K

(#117453) cyberkind válasza SityiSXT (#117451) üzenetére


cyberkind
félisten

Szerintem nagyon egyszerű a helyzet, ha nem lehúzásos alapon akartak volna nekünk játékot adni akkor nem ennek a szar EA-nek adják oda a jogokat, de nem így lett.

Paranormal Cocktivity

(#117454) FunPro válasza micafighter (#117450) üzenetére


FunPro
senior tag

A mainstreamel pont az a probléma, hogy a dolgokat nem lehet összeegyeztetni.

1) Látványos:

Itt még a dolog nem siklik ki, egy tucat film is lehet látványos, bár én a cgi cunamitól már rosszul vagyok. Lehet csak megöregedtem, de manapság már egy visszatérőt sokkal látványosabbnak találok, mint egy mostani képregényfilmet, esetleg egy transformerst.

2) Női főszereplő

Még ez is vállalható dolog. Talán még a feminácizást is eltudnám viselni, csak azért elkélne kettőnél több épkézláb női színész hollywoodban.

3) Komolyabb mondanivaló

Na itt már bajok vannak! Nem rakhatsz komoly mondanivalót egy olyan filmbe, ahol a célközönség átlag IQ-ja 80. De tudod mit? Ez nem is kell egy jó filmhez. Én már nem egy se-füle se-farka filmet elkönyveltem zseniálisnak, szóval, ez a része hanyagolható.

4) Jó a története, a mainstreamnek is megfelel

Na ez az a pont, ahol megbukik a történet. Véleményem szerint egy csomó dologból jó filmet lehetne készíteni, feltéve, ha nem akarunk megfelelni a mainstreamnek.

Mondok egy példát (nem kiröhögni! :D ):
Samurai Jack. Ha nem tudod miről lenne szó, ez egy animációs sorozat, ami a Cartoon Network-ön futott a kétezres évek elején. Szóval, egy gyerekeket/tizenéveseket megcélzó "meséről" beszélünk, amit úgy 2004 környékén elkaszáltak, mindennemű befejezés nélkül.
A csavar a történetben ott található, hogy ez a kedves kis sorozat idén, azaz 2017-ben megkapta a neki járó befejező évadot. És tudod mit? Mocskosul jól sikerült! És nem azért, mert dolgozik a nosztalgia, hanem a készítő tisztában volt a célközönséggel. Tudta, hogy ezt úgyis az fogja megnézni, aki 2004 környékén minimum 10 éves volt, tehát nem egy gyerekeknek szóló mainstream vacakot kell összedobni, hanem az akkori, de azóta felnőtt nézőközönséget kell kiszolgálni.

És a star wars, valamint az összes mainstream tucatszemét pont ezért nem lesz soha jó film. Mert nem lő be magának célközönséget. Az sw 7-nél Abrams ezt úgy próbálta megoldani, hogy az öreg motorosoknak berakott nosztalgiát, viszont a történet inkább az újabb generációnak kedvezett. Ha ezt a részt kihagyták volna, és az egész filmet az öregeknek készítik, egy nagyon jó filmet kaptunk volna. Persze, ezt nem tehetik meg, mert ha nem "mindenkinek" készíted a filmet, nem lesz akkora bevétel, de nem lesz jó film sem.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#117455) i2k válasza micafighter (#117452) üzenetére


i2k
senior tag

Egyetértek - időről időre megnézem őket újra. HDD-n elpihengetnek :)

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#117456) gyimger válasza micafighter (#117452) üzenetére


gyimger
őstag

A másodikban éreztem egy csipet Keresztapát, főleg a Luca Brasira emlékeztető Prakosóval, de akármennyire nem csípem a keleti kultúrát, azok a filmek nagyon... ütnek.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#117457) arty válasza FunPro (#117447) üzenetére


arty
veterán

pedig milyen frankó volt régen a himsoviniszta mesterműveket bámulni ... (eleve azért volak zseniálisak, mert hímsoviniszták voltak! egyanrangú nővel má nem olyan a sztori! nameg, ez a néger az sw-ben, aki egy majom, ugyebár... ő is csak a pécéség miatt van benne, holott a messzi galaxisban mindenki fehér (kellene legyen))

:W

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#117458) cyberkind válasza arty (#117457) üzenetére


cyberkind
félisten

Azért ezt a témát a mostani DC sorikban (Flash, Supergirl-ben biztosan) és az új Pókemberben igencsak túltolták, a SW-ban ez a rész teljesen rendben volt szerintem.

Paranormal Cocktivity

(#117459) Źşë' válasza FunPro (#117454) üzenetére


Źşë'
addikt

swről inkább meghagyom a kritikát azoknak akik rajta nőttek fel, nekem régen sem volt nagy kedvencem, sőt a fura külsejű lényegtől a hideg rázott... de az akkori célközönség sztem ma is megvan, azok akiknek (ma már szülők, de az is lehet h nagyszülők) újdonság volt a téma, és rabjául ejtette őket, meg rájuk ragasztotta az SW kórt - ahhoz hogy egy "tudatlan", nem ezen felnőtt korosztálynak eladható legyen a cucc, erre megfelel (és nem nevezném ezt a generációt pont ezért átlag 80 IQ-s célközönségnek) pont ezért kellene hanyagolni az ilyen témákat, mert jó volt egykorn, de manapság már csak muszájból kreált pénzszerzési lehetőségként lehet rá tekinteni

vannak jó filmek csak kevesebb, minden az eladható irányba halad, kb mint a játékiparban, ne kelljen már gondolkozni, elakadni itt ott, mert akkor leteszik és annyi volt a dolognak

mindez am megfigyelhető a humoristáknál/színészeknél, kihalnak a régi jó színészek, humoristák, kik jönnek helyettük?! ezt is sajnálom nagyon, jó kis szilveszteri műsorok, kabarék..

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#117460) arty válasza arty (#117457) üzenetére


arty
veterán

ééésé elveszett a hsz-em lényegi része :(( köszpéhá :(

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#117461) FunPro válasza arty (#117457) üzenetére


FunPro
senior tag

Én kérek elnézést, hogy a csávó inkább gorillára emlékeztet, sem mint emberre.

Érdekes módon, Landoról egy percig nem jutott ez eszembe. Talán mert régen még nem engedtek minden gangsztát filmeben szerepelni. Egyébként ez a kasztingprobléma általánosan elmondható az egész SW 7-ről.

Azért is én kérek elnézést, mert a női színészek nincsenek felnőve az erősebb nemhez. De ezt amúgy le is írtam, én kiegyeznék velük, ha érnének is valamit, meg tényleg "egyenlőként" akarnák magukat feltüntetni.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#117462) FunPro válasza Źşë' (#117459) üzenetére


FunPro
senior tag

Az átlag 80-at úgy a mainstream-re értettem, nem a fiatalabb generációra. Tudod, az az igényszint, ahol kielégednek azzal, hogy Adam Sandler fingik egyet, vagy elkönyvelik a transformerset jó filmnek, mert Megan Foxnak jó benne a segge...

Utoljára egyébként mainstream vonalon talán a Wonder Womant mondanám tűrhető filmnek, de még az sem az a teljesen mainstream.

Amúgy vígjátékot szerintem már talán 10 éve nem néztem.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#117463) W.Wilson válasza FunPro (#117461) üzenetére


W.Wilson
aktív tag

Ehhez képest a Landót játszó Billy Dee Williams nőtt fel Harlemben, a nagyanyja nevelte. Boyega meg londoni, az apja lelkész. Tehát inkább Lando lehetett volna gangszta.
És igen, nyugodtan kérj elnézést. Na nem azért, mert egy ember gorillára emlékeztet, hanem azért, mert emiatt felsőbbrendűnek érzed magad.

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel

(#117464) Dilikutya válasza arty (#117457) üzenetére


Dilikutya
félisten

A macsó akciófilmnél nincs jobb. :) Ajánlom figyelmedbe az új Gerald Butler filmet, van egy kicsi tesztoszteron szaga. :)
A régi trilógiában is volt kemény nő (Leia) és néger (Lando), ráadásul a történet szempontjából fontosak is, előbbi meg még főszereplő is.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117465) Frod válasza FunPro (#117444) üzenetére


Frod
addikt

Én nem vagyok nagy SW-fan, így nyugodt lelkiismerettel, mindenféle flame nélkül tudom leírni, hogy a legjobb rész szerintem a Rogue One :D
Az biztos, hogy a leírhatatlanul szar 7 után én nem vártam szinte semmit, jó volt végre egy sztori a már unalomig erőltetett arcok nélkül. Persze a főhősön kívül egy szereplőt sem tudok már megnevezni, meg voltak hibái, de akkoris.

Do you see the white shadow?

(#117466) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Rövid (mert ugye ez nem SW topik...) személyes véleményem az, hogy a SW sosem volt több egy könnyed popcorn mozinál, amibe a rajongók túl sok olyan dolgot képzelnek bele, amit még a kitalálója sem szándékosan csinált. Ennek fényében az új részek is élvezhetők, egyik résznél sem voltak nagy elvárásaim a sztorival és a színészi játékkal kapcsolatban (főleg mert utóbbi egyik részben sem volt jó 1-2 szereplőt leszámítva) és azt is kaptam, amit vártam: egy látványos egyszer nézős filmet.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#117467) cyberkind válasza FunPro (#117462) üzenetére


cyberkind
félisten

Érdekes ez a vígjáték dolog, anno mindenki szidta már a 2. Másnaposokat is nemhogy a 3-at, de a mai vígjátékok nagy részéhez képest a 3. rész maga a tökéletesség, én nem tudom miért sikerült és kellett idejutnia ennek a stílusnak is, alig van értékelhető(bb) vígjáték mostanság.

Paranormal Cocktivity

(#117468) FunPro válasza W.Wilson (#117463) üzenetére


FunPro
senior tag

És mégis a bodega tűnik suttyónak...

Amúgy én azt bírom, hogy Sarah Jessica Parkerre nyugodtan mondhatom, hogy ló pofája van, max. egy jót röhögünk. DJ Qualls-ra külön úgy szokás hivatkozni, hogy az az "egérfejű gyerek". Senki le se szarja.

Fúú, de ha a négerre azt mondod, hogy gorilla! Az már igen. Te egyből "felsőbbrendűnek" érzed magad, te vagy a megtestesült ária!
Az állításomat továbbra is fenntartom. Bodega olyan mint egy gorilla, és nem néz ki esztétikusan a filmvásznon. Kiloren sem néz ki esztétikusan a filmvásznon, őt sem szerepeltetném.

Aztán nem tagadom, lehet hogy jó színészek, de akkor legalább olyan helyre castingolnák őket, ahova oda is illenek.

Négert rohamosztagosnak rakni már eleve hülyeség, hiszen maga a "Stormtrooper" már egy szép utalás volt a régi náci hadseregre. Ugyanúgy, ahogy a genetikusok ott dobnák el az agyukat, ha Harrison Ford-ból és Carrie Fisher-ből egy Adam Driver jönne ki.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#117469) FunPro válasza cyberkind (#117467) üzenetére


FunPro
senior tag

Jó, hát igazából az se mindegy ki milyen humort szeret.

Nálam a csupasz pisztoly trilógia A VÍGJÁTÉK, vagy úgy kb. minden, amihez leslie nielsen-nek köze van, vagy ezt a humorvonalat követi. Nagy durranás, airplane, horrorra akadva, sőt, még a superhero movie-n is tudtam röhögni. A horrorra akadvához köthetően a wayans tesók is tudtak jó filmeket csinálni.
Ha még régebbre visszamegyünk, akkor pedig Louis de Funès volt az Isten.

De a mostani vígjátékok, hát az valami iszonyat. A humorszint már annyira lement a primitív irányba, hogy az hihetetlen. Pedig a Horrorra Akadva 5-öt is az a David Zucker csinálta, mint a kedvenc vígjátékaimat, de mégis egy kalap fos lett. Mondjuk, ezt azt hiszem ő is lenyilatkozta, hogy a régi idők humorával már nem lehet sikereket elérni. Hát, szomorú! :(

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#117470) Dilikutya válasza cyberkind (#117467) üzenetére


Dilikutya
félisten

Harmadnaposok 2. Az első részét 1-2 hete néztük, én sírtam rajta végig. Előzetes alapján ez is elég beteg, a Haláli temetés (a 2007-es angol, nem a remake) alkotóinak agymenése.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117471) cyberkind válasza FunPro (#117469) üzenetére


cyberkind
félisten

Amiket írtál majdnem úgy gondolom mint te, a Horrorra Akadva 5-öt először gyűlöltem, de aztán megnéztem 2-3x és valamiért elkezdett tetszeni, sőt ez a vígjáték sokkal jobb mint a maiak nagy része, csak nézd meg egynek ezt a Csajok hajnalig förmedvényt, valami undorítóan szar és gyenge az egész, rosszabb mint Sandler.

(#117470) Dilikutya
Nem azt mondtam, hogy nincsen hanem, hogy nagyon kevés van, sőt azok se amerikai filmek hanem mondjuk francia.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#117472) W.Wilson válasza FunPro (#117468) üzenetére


W.Wilson
aktív tag

Mint fentebb is írtam, senkit nem érdekel, ha téged éppen majomra, kiskutyára, hörcsögre, vízilóra, fenyőfára, gombára vagy amőbára emlékeztet valaki. A baj azzal van, ha emiatt szeretnéd kirekeszteni egy szerepből, mert számodra nem néz ki esztétikusan. Ha esetleg a film szerint ő nyerte volna a Coruscant legdögösebb embere választást, akkor talán megérteném.

Valóban a németektől vették a Stormtrooper nevet, de ettől még hülyeség, hogy szóról szóra ugyanaz lenne az ideológiája a Galaktikus Birodalomnak meg a Harmadik Birodalomnak. Eleve az előbbi tele van különféle értelmes fajokkal, ha már fajgyűlölők akarnak lenni, akkor inkább őket rekesztenék ki. Meg különben is, honnan szednének annyi fehér, kék szemű, szőke katonát? :)

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel

(#117473) Dilikutya válasza W.Wilson (#117472) üzenetére


Dilikutya
félisten

A Birodalom és a náci Németország párhuzama szerintem kimerül abban, hogy mindkettő kissé megalomán katonai diktatúra egy karizmatikus, kegyetlen vezetővel.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117474) gyimger válasza Dilikutya (#117473) üzenetére


gyimger
őstag

Még ez a rend sem volt jól átgondolt. Míg a klasszikus Birodalmat katonák, tapasztalattal rendelkező öregurak vezették, a hetedik filmben ilyen jólfésült 20 éves nyikhajok, ami teljesen hiteltelen, de a Disney gondolom nagyon erre az iskolai alfahím rosszfiúra próbált építeni.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#117475) bullseye válasza Dilikutya (#117473) üzenetére


bullseye
addikt

Az eredetiben szinte kizárólag fehér pasik voltak a tisztek, akiket egyáltalán látni lehetett. Úgyhogy volt alapja (+ a fehér hacuka, aminek semmi más értelme nincs, mert nem véd még ewokoktól sem. :) ) Meg későbbi könyvek alapján is elég fajvédő a szó a valódi értelmében, pl. a wookie-kat nem tartják intelligens lényeknek, stb.

Ilyen szempontból engem is zavart, hogy ezt a jó kis párhuzamot szétszedték, de az nem a 7. résszel kezdődött, hiszen a rohamosztagosok klónként kezdték, méghozzá Jango klónjaiként, aki némileg latinósan kinéző maori-ír-skót gyerek... de az a trilógia sem a többszínűségétől volt pocsék.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#117476) tomsolo


tomsolo
őstag

Jön még ki valami várós idén?

Spellforce 3 jut eszembe egyedül meg talán holnap a Seven: The Day Long Gone...

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117477) FunPro válasza tomsolo (#117476) üzenetére


FunPro
senior tag

OKAMI HD PC-re! :Y

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#117478) FunPro válasza W.Wilson (#117472) üzenetére


FunPro
senior tag

Akkor esetünkben félreértés történt, mert én egy percig nem azt mondtam, hogy vegyük el tőle a szerepet, mert unszimpatikus.

Azt írtam, hogy mind a két főszereplő csak majomkodott, színészileg semmi maradandót nem alkottak. És ennek fejébe az egyikük még unszimpatikus is számomra, mert olyan mimikát lenyom színészkedés helyett, mintha egy gorillát néznék 2 órán keresztül. De hogy ne legyek full ária, a csaj sem volt a toppon. Emlékeim szerint az is csak hunyorgott, meg bambán nézett a kamerába.

Az már csak hab a tortán, hogy a néger barátunk bőrszíne miatt alapból nem illik be a rohamosztagosok közé, feltéve, ha az alap párhuzamot észben tartjuk. Viszont ahogy írták, már erről Lukas bácsi is megfeledkezett, szóval igazából tökmindegy.

U.I.:
Szőke kék szemű katonákat egyébként gond nélkül tudtak volna klónozni, ha épp azon lenne a hangsúly. De lehet Lukas sem akart akkora párhuzamot vonni, azért is hanyagolta inkább ezt az irányvonalat.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#117479) arty válasza Dilikutya (#117464) üzenetére


arty
veterán

Gerald Butlertől BÁRMIT megnézek, ami akciós :) (igen, az olympus has fallent is!!! nagyonis!!! :D )
Anno swarci volt a kedvenc, ma elsősorban jasonstatham filmjeit nézem megelégedéssel.
Viszont a macsóságot nagyrészt csak ezekben szeretem / viselem jól ...

(áhá! tehát a régi trilógiát a PÉCÉ-lipsik intézték ilyenre/olyanra!!444)

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#117480) sixpak


sixpak
nagyúr

THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED....2 napig free, ha van olyan, akinek nem lenne meg.
Humble.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#117481) micafighter válasza tomsolo (#117476) üzenetére


micafighter
nagyúr

BF2.. Accessbe ;]

(#117482) tomsolo


tomsolo
őstag

Steam

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition - 13,59€

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117483) Dilikutya válasza arty (#117479) üzenetére


Dilikutya
félisten

Az Olympus Has Fallen teljesen jó volt. Még a folytatását is elnézegettem. Én az ilyen akciófilmeket szeretem. Macsó főhős, übergenyó főgonosz, meg a még genyóbb jobb keze. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117485) cskamacska válasza tomsolo (#117395) üzenetére


cskamacska
addikt

Mese, mese, mátka, pillangós madárka.rovat

Csak engem zavar ez a ph antiadblock evangelizáció a _rosszul_megírt_adblock_script_ mesével?

Kalandor: Azt viszont azért mondjuk el, hogy ugyan tervben van a szigorítás a blokkolók felé, viszont ez a mostani helyzet, hogy a blokkolóknál a cikk egyszerűen nem jelenik meg, ez a hufilteresek miatt van. Hogy ez véletlen vagy szándékos, azt már csak ők tudják.

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#117486) maross válasza cskamacska (#117485) üzenetére


maross
veterán

Ennel az is tisztabb lenne, ha holnap csak egy "kerem kapcsolja ki" felirat jonne be ph helyett, megertenem. De ilyet ki merjen irni barki "ez a hufilteresek miatt van. Hogy ez véletlen vagy szándékos, azt már csak ők tudják.". Az nem esik le, hogy ha "szandekos", akkor gyakorlatilag azt akarjak, hogy ne hasznald az adblockert, ergo egy beepitett ph barat embert ekéz ez a szosszenet.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#117487) djculture


djculture
félisten

[link] 576 adventi naptár.. kezdetnek ps4-re Assassin's Creed Origins egy tízesért..

(#117488) tomsolo válasza cskamacska (#117485) üzenetére


tomsolo
őstag

nana, ez azóta van - egyébként meg nem az adblock script van rosszul megírva hanem ők módosították ilyenre hogy adblocknál blank page vanik :)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117489) maross válasza tomsolo (#117488) üzenetére


maross
veterán

pontosan

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#117490) djculture válasza tomsolo (#117488) üzenetére


djculture
félisten

Nem értek hozzá hardveres vagyok de minek kell ilyen szarságokkal kínlódni a ph tulajának azt nem értem. Nem hiszem hogy otthonról nagy tömegű felhasználó blokkolna itteni hirdetéseket, viszont munkahelyi hálózatnál alapból kivan szűrve kismillió cégnél a legtöbb reklám. A legtöbb felhasználó meg ezen hálózatokból látogat fel. Ezen nem fognak egy nyavaja oldal miatt változtatni akkor sem ha megírnak nyolc fenyegetést privátba meg naponta negyven miatyánkot mondanak el..

[ Szerkesztve ]

(#117491) tomsolo válasza djculture (#117490) üzenetére


tomsolo
őstag

én se értem ezt - btw de a jelenlegi megoldás akkor is adblocker detektáláson alapul és nincs szó arról amit írnak (5 sec kilőni egyébként és kenhetik a hajukra) és ez jobban zavar minthogy van reklám vagy nincs

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117492) micafighter


micafighter
nagyúr

Hajjaj.. A múltkor még azt mondta az EA pénzügyi főnök, hogy azért nem skineket raktak a lootboxokba, hogy ne sérüljön az SW kánon. Most viszont kiderült hogy már bent vannak amugy a skinek.

Nem tudom már hogy sírjak vagy nevessek :N Gondolom nemsokára bejelentik, hogy jönnek skinek a lootboxokba, tölünk meg elvárják majd, hogy tapsoljunk :)

Ha a karakterfejlesztést elválasztják a ládáktól, és a ládákban only skinek lesznek, akkor mondjuk örömbódottá'.

(#117493) djculture


djculture
félisten

pcguruhoz megint lesznek dobozos cuccok...
Warhammer 40,000: Dawn of War - Master Collection
Victoria Complete Pack
Train Mechanic Simulator 2017
Theatre of War 2: Africa 1943
Stronghold HC Collection
Ship '17
Saints Row 4
Robot Squad 2017
Risen 2: Dark Waters - Gold Edition
NBA 2K16
Giant Machines 2017
Project CARS
Demolish & Build '17
Company of Heroes: Anthology
Beach Resort Simulator

ami biztos meg steames az összes

(#117494) cyberkind válasza micafighter (#117492) üzenetére


cyberkind
félisten

Becsődölhetne már ez a rakás szar cég csak ehhez össze kéne fogni a játékosoknak és szart se kéne venni tőlük, de ugye ez túl nagy áldozat. :)

Paranormal Cocktivity

(#117495) KubanitoS válasza djculture (#117493) üzenetére


KubanitoS
veterán

Tudom, hogy sírni mindig könnyebb, de ez elég gyenge eresztés a tavalyihoz képest, ahol ha jól emlékszem Witcher 3, meg Saints Row 4 full edisön is volt.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#117496) lezso6 válasza cskamacska (#117485) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Nem mi csináljuk a rejtést, hanem az adblock hibás szűrője. Pont ezt ecseteltük a cikkben. :O

Ha mi blokkolnánk tartalmat, akkor azt kiírnánk, s csak akkor, ha ott a piros üzenet. Csak úgy magában sunyi módon nem csinálnánk ilyet, hisz csak öntökönszúrás.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#117497) NyMRooD válasza KubanitoS (#117495) üzenetére


NyMRooD
őstag

A GS-nél volt a Witcher 3 :)), Guru tavaly is nagyrészt szemetet adott.

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#117498) Kalandor válasza maross (#117486) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ha ez történt, ez történt.

Félreértés ne legyen, Parci is többször leírta, hogy a blokkolók ellen fellépünk, de szép lassan, fokozatosan: először csak figyelmeztető üzenet és így tovább. De a cikk teljesen eltűnése vagy a múltkori menü teljes eltűnése az nem mi voltunk, még nem értünk ide, és ha ott is lennénk, akkor kiírnánk a figyelmeztetést, hogy miért történik ez!!!

Ez így nekünk nem buli, hogy van ugyan oldalmegtekintés (a szerver pörög), de nem megy át a tartalom és nincs ott a figyelmeztetés sem, hogy a reklámblokkolás miatt nem látod. Gondolkozz már, figyelmeztetés nélkül ez így egy hibásan működő oldal, ez nekünk nagyon nem érdekünk.

Van 2 ember, aki naponta akár többször is elemez és updateli a filtereket, hiszen a mi kódunk is folyamatosan változik. A listában filterek több mint fele a prohardver ellen van ott, ez bűzlik.

[ Szerkesztve ]

(#117499) lezso6 válasza maross (#117486) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Nem vagyunk mi gyíkemberek. Ha azok lennénk, akkor a beépített emberekkel pont hogy a szűrőket törölnénk, nem pedig újakat vinnénk fel, melyek a tartalmat blokkolják. De egyrészt ez nem lehetséges (azonnali lebukás), másrészt sincs gyomrunk az ilyen sunyiságokhoz.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#117500) djculture válasza KubanitoS (#117495) üzenetére


djculture
félisten

"csak azokat a játékokat soroljuk fel, amelyek megtalálására nagyjából egyenlő esély van, ám ezeken felül még akadnak meglepetések, nem is kevés, amiket tényleg csak a szerencse sodorhat az egyszer gurus vásárló útjába."
Majd kiderül ezek milyen címek lesznek, úgyis posztolni fogják a vásárlók..

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.