Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#117551) echterion válasza ZsZso (#117549) üzenetére


echterion
nagyúr

Nanotranzakciók. :))

**********

(#117552) atomeec válasza i2k (#117534) üzenetére


atomeec
senior tag

Nagyon köszi!
Megvan DVD-s verzióban, pár hete vettem hardveraprón, de nem tudom telepíteni, mert valami gubanc van a meghajtóval és már nagyon idegelt (sosem játszottam és nagyon érdekelne), de így akkor egyelőre nem lényeg :R

(#117553) Hokunda


Hokunda
aktív tag

Valakinek nincs meg a Next Car Game: Wreckfest?

[ Szerkesztve ]

(#117554) arty válasza Hokunda (#117553) üzenetére


arty
veterán

de, sajnos megvan. miért?

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#117555) Hauptmann válasza arty (#117554) üzenetére


Hauptmann
addikt

Nagyon fos? Tervben van a megvétele. Azt mondják, jobb a Flatout 4-nél.

(#117556) arty válasza Hauptmann (#117555) üzenetére


arty
veterán

RECENT REVIEWS: Mostly Negative (98)
ALL REVIEWS: Mixed (5,684)

és hogy miért?

- bebukott kickstarter, majd mégis early access, 2014 tavaszára ígérték eleinte a megjelenést
- aztán ez módosult elég hamar 2015-re
- 2017 végén járunk, kanyarban sincs a játék, miközben a korábbi remek grafika az egykori dx11 patch óta ronda(bb) (és semmivel sem fut jobban, mint anno)
- bugos, nincskész. bugbear túlvállalta magát, eladások nem teljesültek, hagyják megrohadni.
- bár a thq nordic idén(?) kiadójukká szegődött, egyelőre nem látni a "fejlődést", miközben az ígéret 2017 vége lett (immár szerepel 2018 is itt-ott :D )
- sale-k előtt kitesznek pár pecset, leárazzák, hátha... de persze semmi átütő, csupán olcsó cash-grab (300k eladásnál járnak a steamspy szerint, jórésze "filléres" akciós árral)

multiban el lehet vele ökörködni, de én 5-10 eur felett tuti nem vállalnám be, mert simán lehet h a mostani semmi állapotában lesz egyszercsak "készre" plecsnizve (átmegy megjelentbe EA-ból)

szerk: most látom, megint be van lengetve a nagy pecs, miközben le is van árazva felére. lol.

(én egyébként még a steames megjelenés, kickstarter, stb előtt vettem, 25 eur-ért (?), mert bugbear és skandinávok és flatoutok és stb stb stb. nagyon bíztam bennük, a játékban. átvágtak, durván.)

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#117557) Hauptmann válasza arty (#117556) üzenetére


Hauptmann
addikt

Akkor egyelőre hagyom.

(#117558) Hokunda válasza arty (#117556) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Köszi, igazából csak ennyire lettem volna kiváncsi. :)

(#117559) Lackki


Lackki
senior tag

Paladinsban ma jön elvileg a "Battlefront 2" patch :D
[link]

Common kártyák kifarmolásához 3899 ládát kell nyitnod :D

Privátot hamarabb észreveszem

(#117560) ayo válasza Lackki (#117559) üzenetére


ayo
addikt

Majdnem.

Skill kártyák eddig is voltak, csak nem kellett gyűjtögetni, volt egy pakk, amit lehetett bővíteni, ha már annyira vágod a karakteredet. Ezekkel tulajdonképpen személyre szabod egyes skilljeit, igen csak izgi dolgokat lehet varázsolni. Ezeket aranyért kaptad, arany meg esszencia a pénz, amiből ha játszol, akkor annyid van, hogy nem tudod hova költeni. Nekem 100K fölött van mindenből. Gyémántból kapsz keveset, amiből skineket vehetsz, azt lehet real money venni, de igazából az is olyan, hogy kedvenc karikhoz a lényeg mindig megvan. Amúgy ha nem ASAP akarsz minden skint, akkor van akcióm, tehát kevesebb gyémánt kell vagy vársz még egy picit és megveheted aranyért is... :D Egyszerűen 400 óra alatt nem tudtam egy centet se költeni a játékra pedig nagyon akartam már adni nekik egy kis pénzt :DDD

Az újítás, hogy az összes kártyát feloldják és az esszencia pénznemet meg hagyják a fenébe...átváltják 1:1 aranyba. Casual most lootboxokból lehet majd fejleszteni ezeket (tehát 1 kártyából ha kijön mondjuk 5 darab, akkor az adott sklikk 5x jobb lesz), hogy legyen valami izgalom, azaz hogy tudd valamire költeni a sok pénzt. Én ennél se parázom, mert tényleg kell egy bizonyos játékidő, hogy egyáltalán hozzányúlj ezekhez a kártyákhoz, addigra viszont megint tele leszel pénzzel és kilootolod az adott kari cuccait. Nyilván itt sem az összeshez veszed meg, hiszen örülsz, ha 2-3 karaktert ismersz és mersz a kártyáin változtatni. Rankedben, ami a játék lényege viszont nem változik semmi, csak hogy minden kártyád fel van oldva, nincs semmi balance para.

Nagyjából ennyi. Én lehet megnézem majd a Casualt, elvégre most már legalább van miért (kártya gyűjtés).
Egyébként nem rég volt hasonló update, ami szintén a játék rendszerén javított. Eddig loginra kaptál bónuszt, ami ugye nem a legjobb. Ha kihagysz egy napot, akkor reset és kezdheted elölről. Az új update óta viszont rámentek a játékra, aki játszik az kapja a cuccokat (pl. én 35 ládát kaptam 1-2 hete, jöttek a skinek rendesen :D). A login pedig az egészet szorozza és nincs reset, ha kihagyod, csak lassabban megy fel a szorzó, szóval szintén egy kellemes javítás.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#117561) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Miért nincsenek honosított verziók? Mert még az ingyenest is warezban toljuk. Idézet egy meg nem nevezett torrentoldal Plants vs. Zombies GOTY feltöltése alatti hozzászólásból:

"Lehet nem teljesen állja meg a helyét Jocóka gondolatmenete, viszont megemlítendő, hogy Origin-re regisztrálni kell a letöltés érdekében. Ebből kifolyólag van legitimitása a feltöltésnek. Azt is szeretném kihangsúlyozni, hogy eddig minden munkája rendkívül megbízható volt."

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117562) gyimger válasza Dilikutya (#117561) üzenetére


gyimger
őstag

Hát igen, hiába is ingyenes, ha egyszer regisztrálni kell! :(( /s

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#117563) cyberkind válasza Dilikutya (#117561) üzenetére


cyberkind
félisten

:DDD :DDD

Jó témát hoztál. ;]

Paranormal Cocktivity

(#117564) ZsZso válasza Dilikutya (#117561) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Szerintem közvetve a népességgel is összefüggésben van :). Nem hiszem, hogy a lengyelek kevésbé warezolnának, de csak négyszer annyian vannak.

Ettől függetlenül a komment elég nagy facepalm. Feltehetően /remélhetően/ egy naív gyermek gondolatai lettek szavakba öntbe, nem pedig egy felnőtt, tanult ember elméjének szüleménye.

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#117565) morfondőr válasza Dilikutya (#117561) üzenetére


morfondőr
őstag

Persze, mert a torrentoldalra nem kell regisztrálni, meg kitömöríteni a 89 rar-t, meg telepíteni, meg crack-elni, meg tűzfalban blokkolni! Teljesen logikus! :DDD

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#117566) bullseye válasza Dilikutya (#117561) üzenetére


bullseye
addikt

Az én kedvencem az, amikor túl nagy meló lenne warezben letölteni 60 MB-t, meg visszaosztani, ezért inkább külön elkérik a számtech lapbeli AV kódokat (ha a feltöltő nem volt olyan előzékeny, hogy külön kiírja) a torrent alatt.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#117567) FunPro válasza morfondőr (#117565) üzenetére


FunPro
senior tag

Annak még örülni is kell, ha rarban van!

Én volt hogy olyan fájlformátummal találkoztam, amiről az életben nem hallottam. Külön program kellett a kibontáshoz.

Vagy a jó kis totalcomanderrel darabolt fájlok, amiket egyesítve kapsz 12 rar-t, amikhez egyébként nem tudod a kibontáshoz szükséges jelszót, szóval vadászhatod le a netről, és miután ez nagy nehezen sikerült, végül kibontva mountolhatsz.

Amiről aztán kiderül, hogy az iso fájl további rar fájlokat tartalmaz, amikkel megbirkózva bekapsz egy jó kis bootvírust, vagy egy olyat, ami a bekapcsolás után 20 mp-el újraindítja a gépet! :D

Azok a régi szép idők! :O

Amúgy én megértem a csókát. Mármint, minek +1 oldalra regisztrálni csak azért, hogy ugyanazt megkapd.

[ Szerkesztve ]

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#117568) micafighter válasza bullseye (#117566) üzenetére


micafighter
nagyúr

Azért a krékelt AV használata elég merész :) Mikor nekem egyszer pl a legális, stabil kiadású Kaspersky majdnem kinyirta a gépem :DDD

Én részemről nem sajnálok évi 3-4 ezer forintot egy vírusirtóra ami nem lassitja a gépem, ugyhogy nem kell a gépbe plusz 4-8 GB RAM meg + 2 szál procinak hogy játék közbe a vírusirtót ne kelljen kikapcsolni mert fogja a gépet igy vagy úgy :)

[ Szerkesztve ]

(#117569) bullseye válasza micafighter (#117568) üzenetére


bullseye
addikt

Ja, az nem krakken, legit programokhoz havi kódok vannak a lapban a frissítéshez. (Bár az is igaz, hogy után be kell regelni vele a cégnél, hogy kapjál egyéni licenckódot, szóval szörnyű lehet, csak a munka...)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#117570) micafighter válasza bullseye (#117569) üzenetére


micafighter
nagyúr

Warezrol volt szó és te is warez letöltésről írtál AV kapcsán, azért irtam, de akkor lehet én értettem félre valamit.. :) Tudom, hogy vannak újságos kódok, de azokhoz se torrentről szedném le az AVt :DDD

[ Szerkesztve ]

(#117571) bullseye


bullseye
addikt

Ennyit nem ért ugyan az egész poén, de inkább tisztázom akkor, mielőtt elindul valami őrült pletyka. :)

A lapban full legit program van, ugyanaz, amit a forgalmazótól is le lehet tölteni. Csakugye licenc nélkül 30 nap próbaüzem jár hozzá, és kész. De mellé minden hónapban van egy kód a lapban, amivel kérhető egy licenc a következő 30-40 napra. Ez eddig legális, fehér, stb. Ha valaki úgyis mindig veszi a lapot, van védelme egész évre, két gépre + okoseszközre. (Fordítva, csak a kódért nem biztos, hogy megéri, de olyanról is hallottam már)

A lapot természetesen beszkennelve feltöltik hazai warez oldalakra (gondolom erre is vonatkozik, hogy amúgy is csak Hollywoodi producerek vennének új yachtot az árából...). Az kb. 40-60 MB, ami még mobilnettel is elfér, anélkül meg kb. 1 perc letöltés, és még egy perc megnyitni, kiírni a kódokat. Na ez az 1 perc is sok egyeseknek, ezért szoktak picsogni, hogy írja be nekik valaki külön a kódot.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#117572) FunPro válasza bullseye (#117571) üzenetére


FunPro
senior tag

Nod-hoz kiszokták írni fórumra a kódot, szóval még a alap sem kell! :D

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#117573) micafighter válasza bullseye (#117571) üzenetére


micafighter
nagyúr

:R

(#117574) sixpak válasza micafighter (#117568) üzenetére


sixpak
nagyúr

Nekem nincs vírusirtóm jópár éve, csak a W10 sajat cucca.
Havonta egyszer futtatok egy Malwarebytes free version-t és ennyiben kimerül a dolog.
Persze ha valaki másra is használja a gépet, mondjuk munkára, akkor van létjogosultsága.
Játékot körülbelül 10 éve nem töltöttem le illegálisan, csak Steam/Origin/Uplay, fészbukom nincs, onnan sem kapok be semmit, Youtube, egy csipetnyi Pornhub, ennyi a recept a vírusvédelem nélküli, biztonságos géphez. :D

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#117575) Dilikutya válasza sixpak (#117574) üzenetére


Dilikutya
félisten

A Facebook-ról nagyon amatőr módon lehet csak vírushoz jutni, gyakorlatilag csak a http://www.veletlenulsekattintsram.xy linkekre kattintva. :)
Pornhub már más, bár az elmúlt két hónapban onnan sem hallottam semmiről. Már ha ez megnyugtató infó. :)

Én felraktam egy AVG-t, idegesített, hogy a beépített víruskergető örökké tekert valamit. Az ingyenes Kaspersky-t kéne még megnézni. Évekig nekem se volt semmi, és nem titkosította le senki egyik merevlemezem se, a bankszámlámat se nyúlták le, bár az is igaz, hogy nem is járok veszélyes helyekre.
Visszagondolva, elég oroszrulett lehetett annak idején a cracks.am és az astalavista látogatása. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117576) micafighter válasza sixpak (#117574) üzenetére


micafighter
nagyúr

A leggyengébb láncszem továbbra is a felhasználó. :) Nekem se volt gondom évek óta vírussal, de pl egy kevésbé számítógépes guru ismerősöm gépéről nemrég vakartam le egy cryptolockert, pedig annyira nem ért a gépekhez hogy warezeket se tud (elvi okok miatt nem is akar) használni.

(#117577) micafighter válasza Dilikutya (#117575) üzenetére


micafighter
nagyúr

Facebookrol ismerősöd is küldhet virusos linket üzenetben, ha megfertőzték/ellopták/feltörték a facebook fiókját. Persze mennyi az esélye hogy majd pont a magyar kispolgárokat támadják? Hát előfordul, én is kaptam már vírus üzenetet nem 1 ismerőstől akinek meg volt fertőzve a fiókja, de nyilván kis józan ésszel ezek is többnyire kiszűrhetőek.

[ Szerkesztve ]

(#117578) bullseye


bullseye
addikt

FB-n egy időben havonta küldött valami ismerős kamu linket vírussal, de azt valójában nagyon bonyolult beszopni. Ellenben mondjuk az augusztusi CCleanerrel, meg sima drive-ba támadásokkal, meg androidos kamu appokkal, stb. stb.

Nem állítom, hogy nem lehet védelem nélkül meglenni, de akkor azért érteni kell a nethez, résen lenni ott és máshol is, és főleg backupolni, mert így is becsúszhat valami.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#117579) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Megér 15 eurót most a division? Season pass mennyire ajánlott hozzá ha az endgame játékról van szó?

(#117580) phenomHUN


phenomHUN
aktív tag

Payday 2 készítői egy Walking Dead játékon dolgoznak. :DDD
[link]

Valahogy már nem igazán villanyoz fel ez a zombis téma...

(#117579) BoneDragon:
Az alapjáték bőven megéri (ha van társaságod), Season Pass nem ad hozzá sokat, cserébe drága. ;]

[ Szerkesztve ]

(#117581) Hauptmann válasza BoneDragon (#117579) üzenetére


Hauptmann
addikt

A multi része sajnos fos a sok csaló miatt.

(#117582) Źşë' válasza phenomHUN (#117580) üzenetére


Źşë'
addikt

nekem jöhet, de a mikrotranzakciójukkal meg dlcikkel elmennek a **csába

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#117583) Dilikutya válasza phenomHUN (#117580) üzenetére


Dilikutya
félisten

Minden a tálaláson múlik. Én még mindig várok az ultimate Day of the Dead élményre, csonkítással, belezéssel, literszám fröcskölő pixelvérrel. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117584) cyberkind válasza phenomHUN (#117580) üzenetére


cyberkind
félisten

Dying Light után kb mindenki másnak felesleges zombizni, a kiadott TWD játék után meg aztán pláne. :D

Na de majd a Dying Light 2. :))

Paranormal Cocktivity

(#117585) micafighter válasza cyberkind (#117584) üzenetére


micafighter
nagyúr

Melyik twd játékra gondolsz?

(#117586) cyberkind válasza micafighter (#117585) üzenetére


cyberkind
félisten

[link]
Ami annyira jól sikerült, hogy elég gyorsan le is kapták mindenhonnan.

Paranormal Cocktivity

(#117587) gyimger válasza cyberkind (#117586) üzenetére


gyimger
őstag

Nem tudom miért mondod, én nagyon jókat szórakoztam a kritikákon. :DDD

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#117588) cyberkind válasza gyimger (#117587) üzenetére


cyberkind
félisten

Azért mert ez megint egy tökéletes példája a nulla befektetett munkával való vaskos anyagi siker várakozásához, akkoriban szerintem jobb volt a széria mint most és csak ezért készült ez a játék a 2 tesóval, akikből az egyikért élnek-halnak az emberek, holott ez egy jó játék lehetett volna, minden adott volt akkor is, DE inkább szart csináltak.

Lássuk csak ki adta ki a játékot, hát az Activision, ki hitte volna.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#117589) sixpak


sixpak
nagyúr

Hey!

Ezek között van olyan, ami nem szürke/fekete bolt?
Vagy ahhoz lejjebb kellene görgetni? :)

Köszönöm a válaszokat, előre is.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#117590) warcat válasza sixpak (#117589) üzenetére


warcat
veterán

Ez mind szürke, gyakran ráadásul marketplace jellegű ajánlathoz is van link(ahol csak az oldalt használva árulja valaki a portékáját).
Cdkeys.com jobbféle szürke, facebook oldalukon még kérhetsz 5% kedvezménykupont (automatikus), és nem számolnak fel még paypal fee-t (vagy inkább eleve benne van az árban),és biztos EU verziót kapsz a linket követve.

Amcsi amazonon amúgy 15 dollár volt a Wildlands pár hete,bár vpnezni kellett az Uplay aktiváláshoz.

EA: It's in the crate!

(#117591) sixpak válasza warcat (#117590) üzenetére


sixpak
nagyúr

Köszönöm a választ.
Steam-en az őszi vásárkor 30 euró volt, van egy minimális összeg a walletben (talán 6-7 euro), akkor lehet megvárom a téli vásárt, biztos leakciózzák megint.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#117592) tomsolo


tomsolo
őstag

syberia 3 0.1 ojró a g2a subscribereknek

mondjuk ez most nem világos hogy van külön weak deals feliratkozás meg havi... :F

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117593) MrTwister válasza tomsolo (#117592) üzenetére


MrTwister
őstag

Ez a subscriberség olyan mint pl. az Origin Acces?

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#117594) tomsolo válasza MrTwister (#117593) üzenetére


tomsolo
őstag

Nem, most olvasom hogy igen ez egy külön feliratkozás, havonta 1-3 ojró cserébe minden héten kapsz egy hasonló ajánlatot. (Lényegében akkor a Syberia 3 2.46-ra jön - érdekes hogy nincs pp fee erre.)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117595) MrTwister válasza tomsolo (#117594) üzenetére


MrTwister
őstag

:R Akkor elvileg jó biznisz? Te előfizetsz? :U

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#117596) tomsolo válasza MrTwister (#117595) üzenetére


tomsolo
őstag

pass, de egy srác az sg-ről behúzta - az Oscaros DLC-t is adta

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117597) i2k válasza tomsolo (#117596) üzenetére


i2k
senior tag

Fontos megemlíteni, hogy utána:

"Amikor aktiváltad a játékot, SZERINTEM érdemes azonnal a PP-ba belépni és az automatikus megújítást kikapcsolni. Szvsz a feledékenyekre is játszanak, biztos sokan lehetnek, akik előfizetnek, bekapcsolva hagyják akár véletlenül, a G2A meg majd vonja hónapban is a lét a következőre. Alapvetően a 2.45 euro ilyen "tutihogyleszvalamijókedvezményescuccunk" feliratkozás. Viszont mivel ez most van és most adja a Syb3-at, így ennyiért miért is ne? "

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#117598) maross válasza tomsolo (#117594) üzenetére


maross
veterán

sokra megyunk az ajanlattal, ha pikkpakk elfogy...

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#117599) ZsZso válasza maross (#117598) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Sehol sem volt jelezve, hogy hány kulcs van még. :(

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#117600) maross válasza ZsZso (#117599) üzenetére


maross
veterán

Kar erte, szivesen behuztam volna, de pont nem voltam gep elott par ora erejeig. Igy nincs tul sok ertelme a havi elofizunak, hacsak nem dekkol mindig rajtra keszen az ember.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.