Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#117351) i2k válasza micafighter (#117350) üzenetére


i2k
senior tag

Ellenben a Dungeon Siege III-ban így van.
[lényegtelen a kora]

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#117352) micafighter válasza i2k (#117351) üzenetére


micafighter
nagyúr

És így mi értelme? Amiket emlitettem azokban épp az jó hogy egyedül és coopban is tudod csinálni és ugyanúgy haladsz a storyval meg fejlődsz. Van ezek közül amit többször kijatszottam de csak azért nem csinálnám meg mert a coop nem menti el a progressziom.. Ez igy szvsz tényleg vicc.

(#117353) i2k válasza micafighter (#117352) üzenetére


i2k
senior tag

Valóban vicc.
Egyedül (talán!) az időmilliomos tinédzsereknek nem az... bár a mostaniak már rohadtul türelmetlenek...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#117354) tomsolo


tomsolo
őstag

20 dollárt jóváír a humbli ha egész éves előfizut vásárolsz (9,3 -ra jön ki egy macska így)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117355) ZsZso válasza tomsolo (#117354) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

A mostani bundlik után kétlem, hogy rácuppannak az emberek. :U

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#117356) Dilikutya


Dilikutya
félisten

A GOG Galaxy már tud felhőbe is menteni.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117357) SityiSXT válasza Dilikutya (#117356) üzenetére


SityiSXT
őstag

Egy darab ideje már tud, csak most pár új játékkal bővült ez a funkció

(#117358) micafighter


micafighter
nagyúr

#gambling :)

[ Szerkesztve ]

(#117359) arty válasza cyberkind (#117338) üzenetére


arty
veterán

fc3-ban volt coop: lineáris küldiket nyomhattál végig 3 haverral. zseniális volt!
fc4-ben is volt coop: openworldben játszhattatok együtt, rengeteg coop tartalmat kaptál. sajnos a számtalan bug miatt kvázi élvezhetetlen volt.
fc5-ben is lesz coop: besegíthet egy társad a teljes sztoriban, de ő közben nem halad (tehát nyilván csak esetenként játszik majd veled, ha ő is akar haladni a saját sztorijában)

mindhárom félmegoldás, de leginkább a hármasé tűnik (tűnt) "kereknek"

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#117360) cyberkind válasza arty (#117359) üzenetére


cyberkind
félisten

Az utolsó a legjobb mind közül és én majdnem ilyesmit akarok de nem tudom megérteni, hogy miért olyan rohadt nehéz egy ekkora stúdiónak megcsinálni a rendes coopot, hogy a Dying Light lassan 3 éve van kint amiben tökéletes a coop, pont a Far Cry az amibe nagyon kéne a teljes coop, a 3-4 eddig felejtős volt nekem coop-ban mert ez így szar.

Paranormal Cocktivity

(#117361) xuser


xuser
tag

nem vagyok jaratos steam refund ugyben, ha veszek egy steam bundlet (nem package) ami tobb kulon allo game jobb aron, akkor ha pl 3bol ha 1 nem kell lehet kulon refundolni vagy csak a teljes tranzakciot lehet

(#117362) micafighter válasza cyberkind (#117360) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én a wildandsot tolom most hol coop-ban hol egyedül, az is meg van csinálva rendesen mint a Dying Light :) Akihez csatlakozol annak a sztoriját folytatjátok, de ami neked nem volt meg és megcsináljátok, az nálad is meglesz, tehát a progresszio egy az egyben átmegy single playerbe is. Szerintem próbáld ki, feelinges :) Az akciós árat megéri. Ha gondolod nyomhatjuk együtt is, még viszonylag az elején járok mert 2 havernak segitettem külön-külön az első pár küldit megcsinálni :DDD

(#117363) cyberkind válasza micafighter (#117362) üzenetére


cyberkind
félisten

Ha megkérlek írsz pár sort a játékról mert így videókon keresztül annyira nem jön be de a coopos része tetszene. :R

Paranormal Cocktivity

(#117364) morfondőr válasza cyberkind (#117363) üzenetére


morfondőr
őstag

Coop-ban jó a Wildlands, de gyakorlatilag ugyanaz az összes küldetés, csak más a helyszín és az ellenfelek elrendezkedése. Szólóban épp ezért gyorsan megunható, viszont többen játszva kifejezetten élvezetes megtervezni és végre hajtani 1-1 missziót. A látvány káprázatos, hatalmas és változatos a térkép. Ha szeretsz taktikázni és van kivel játszani, akkor érdemes kipróbálni.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#117365) cyberkind válasza morfondőr (#117364) üzenetére


cyberkind
félisten

Ez az ha csak coopban jó akkor mindig kéne ember, de ha meg nem lesz akkor csak kidobott pénz mert nem sokakkal tudnék ezzel játszani, kevesen vagyunk akik szeretnek taktikázni meg lopakodni. :D

Paranormal Cocktivity

(#117366) morfondőr válasza cyberkind (#117365) üzenetére


morfondőr
őstag

A hatalmas térképen elég sok a felfedezni való, én szólóban sokszor csak sétálgattam és néztem a tájat! :DDD Érdemes ez miatt is tenni vele egy próbát, csak azt kell eldönteni hogy ez kinek mennyi pénzt ér. Season pass-t nem kell venni, a Narco road egy vicc, esetleg a második dlc érhet valamit, de odáig még nem jutottam, hogy kipróbáljam.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#117367) cyberkind válasza morfondőr (#117366) üzenetére


cyberkind
félisten

Csak a simát tervezném, aztán ha beválik a játék majd egyszer olcsón jöhetne a SP is, egyébként a SP-ben csak az a pár DLC van amit a Steam ír? (Narco Road, Fallen Ghosts, Ghost War Pass)

Paranormal Cocktivity

(#117368) micafighter válasza cyberkind (#117363) üzenetére


micafighter
nagyúr

A sztori ugye adott, egy drogkartel felszámolása. Adott egy főnök, akihez a kisfőnökein keresztül tudunk eljutni. A térkép régiókra van osztva, minden régió élén egy kisfőnök van, akihez ugy tudunk eljutni ha kellő információt szerzünk dokumentumokból, laptopokból, vagy emberekből kiszedve.

4 fős a csapatod, ami alapból single playerben azt jelenti, hogy kapsz három gépi társat, akiknek parancsokat tudsz osztogatni, és egész jól hajlandóak együttmüködni veled, tehát nem az az érzés mint sok másik játéknál volt, hogy kaptál 3 koloncot a nyakadra, akik alkalom adtán kéretlenül riadóztatják az ellenséget, hanem tényleges segítséget kaptál.

Coop játéknál a 3 gépi társ kiesik, helyükre mehetnek a haverok, viszont ha csak ketten mentek akkor se kaptok 2 gépi társat, tehát ott már nem kötött a 4 fős csapat.

A karakterfejlesztés nyersanyagokhoz van kötve, amit nem olyan bonyolult szerezni: ellenséges bázisokon rendre lenni szokott, de sokszor út mellett is találsz némi nyersanyagot, illetve vannak nyersanyag konvojok, amik elég sokat adnak :)

A fegyverek és azok fejlesztése is elég nagy hangsúlyt kapott a játékban. A fegyverfejlesztéshez nem kell semmilyen nyersanyag, a fegyverek nagy részét és a fejlesztéseiket a játékban tudod megtalálni fegyverládákban. Ezeknek a helye fix, ugyhogy ha adott fegyver érdekel vagy adott fegyvermodok, akkor googlizva megtalálod merre vannak, de játékon belül is 1-2 embert megpuhitva ki lehet belőlük szedni merre vannak fegyverládák ;)

Amikor coop-ban mentek a nyersanyagot elég egyikőtöknek felvenni és mindenki megkapja, a fegyverládákat viszont mindenkinek külön fel kell venni. A küldetéseket írtam, egy az egybe átmegy a progresszió a single playerbe amit coop-ban csináltatok.

A jármüvek irányítása nem a legjobb de elmegy, a célnak megfelel :DDD A bétához képest javult a dolog, ahogy a játék is sokkal jobban fut (béta alatt szaggatott a legkisebb grafikai beállításon is, most pedig a very high is vajsima), illetve ha már grafikánál járunk, a látvány sem utolsó a játékban.. :)

Illetve a FarCryhoz képest előrelépés, hogy nem tudod csak úgy egy repülő jármüvel bejárni az egész pályát.. FC3 és 4-ben is első dolgom volt, hogy amint hozzáfértem repülő jármühöz, az összes tornyot "feloldottam". Wildlandsben elég hamar tudsz helikoptert szerezni, de a keményebb régiókban légvédelmi rakétákkal várnak :DDD

Nagyjából ennyi, coopban jó móka, ezt nyomjuk most 1-2 haverral :) Év játéka díjat nem adnék neki, de az akciós árát simán megéri szerintem ha van kivel coopoznod :) És singleben is van 3 "csicskásod" akiknek osztogathatsz parancsokat :DDD

Apropó egyébként a karakterek beszélgetése a játékban különösen tetszik, feldobja a hangulatot nálam, hogy a játékos karakterek beszélgetnek egymással co-opban, snigle-ben a 3 gépi társ meg mégtöbbet csacsog a karaktereddel.

[ Szerkesztve ]

(#117369) cyberkind válasza micafighter (#117368) üzenetére


cyberkind
félisten

Van még nálatok hely? :D

Paranormal Cocktivity

(#117370) micafighter válasza cyberkind (#117369) üzenetére


micafighter
nagyúr

1 pozicó még üres, a te neved van a "székre" írva :DDD

[ Szerkesztve ]

(#117371) cyberkind válasza micafighter (#117370) üzenetére


cyberkind
félisten

Mikor kezditek, ma este bármikor ráérek ha megvettem a játékot és belőttem. :D

Paranormal Cocktivity

(#117372) micafighter válasza cyberkind (#117371) üzenetére


micafighter
nagyúr

Ment PM :)

(#117373) arty válasza cyberkind (#117360) üzenetére


arty
veterán

peeeersze, az 5 rendszere a legjobb - ha te hosztolsz :)

az fc3 meg akkor szar coopban, ha bármi szar coopban, ahol együtt játszhattok végig egy játékot, elejétől a végéig....

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#117374) cyberkind válasza arty (#117373) üzenetére


cyberkind
félisten

Nekem úgyis jó ha nem hostolok, ez mondjuk a Dying Light-ban se tetszett annyira mert én azért egyedül is szeretnék kitolni minden szeretett játékot, szóval... :))

Igen, nekem a coop az amit leírtam, a teljes single élmény kibővítése minimum egy emberrel nemcsak mission-ök vagy free ride-olás ezerrel, ezen a téren a Dead Space 3 se annyira rossz.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#117375) Dilikutya válasza xuser (#117361) üzenetére


Dilikutya
félisten

1. Hol veszed? Ha nem Steam-en, eleve nem igen van refund.
2. Bárhol veszel egy bundle-t, az egy termék, akárhány kulcs. Ha veszel egy csomag pilóta kekszet, de a 15-ből 4 nem kell, azt sem tudod visszafizettetni...

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117376) tipuka válasza micafighter (#117370) üzenetére


tipuka
addikt

akkor én már nem is írok :D :(

(#117377) xuser válasza Dilikutya (#117375) üzenetére


xuser
tag

1. nyilván steamre gondoltam azért irtam steames bundle
2. pl ez: [link]
ha megelőlegezem a bizalmat egy csomagra, de mondjuk abból 1 nagyon nem jön be akkor a refund gamenkent működik vagy tranzakcióként?

(#117378) micafighter válasza sixpak (#117212) üzenetére


micafighter
nagyúr

Valoszinüleg ez történt: EA was just threatened with losing their exclusivity deal unless they revamp/remove the current microtransaction system.

A hivatalos bejelentés előtt posztolta, másnapra rá jött a bejelentés :)

(#117379) Dilikutya válasza xuser (#117377) üzenetére


Dilikutya
félisten

Csomagban kedvezményt is kapsz rá, külön-külön nem ennyibe kerülnek. Nem fogsz darabonként visszatérítést kapni. Nem is értem, hogy jutott eszedbe.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#117380) cskamacska válasza micafighter (#117378) üzenetére


cskamacska
addikt

"I won't say too much. Just know that you guys have allies on the inside and we're cheering just as much as you are."

ehe ehe ;]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#117381) phenomHUN


phenomHUN
aktív tag

Vótmá? :))

"Just in time for the holidays, gift Humble Monthly between now and Tuesday 11/28 at 10AM PT and you'll get $10 in store credit.
We'll send you your store credit on Tuesday, 11/28.
"

(#117382) sixpak


sixpak
nagyúr

Letöltöttem az új Wolfenstein demot Stemről, de francia a menü, roppant gyenge a franciám, azt hiszem 2 szót ismerek :D és átállítani sem tudom....

Szerk:. elindítottam, a nyelv is francia...nagyszerű.

Warcat: köszi, megnézem.

Valóban, nem tudtam, hogy van ilyen, eddig minden angolul ment, sorry és köszi.

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#117383) warcat válasza sixpak (#117382) üzenetére


warcat
veterán

Steam library/ jobb katt/properties/language fül, állítsd át angolra.

EA: It's in the crate!

(#117384) tomsolo


tomsolo
őstag

A Technomancer-t toltam hétvégén, azt az 5-6 ojrót imho megérte.

Az irányítást nem könnyű elviselni, de pár óra után meg lehet szokni. Tetszik a 3 féle harcstílus meg a varázslós rész. Jó sok mindent lehet fejleszteni - a társak cuccát is - és a grind se vészes. Valamiért mindig az ME1 meg Deus Ex hangulatát érzem benne. (Vannak döntések meg frakciók.)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117385) eami válasza tomsolo (#117384) üzenetére


eami
addikt

és azóta mindenki azt tolja, azért van itt ekkora csend :DDD

(#117386) warcat


warcat
veterán

GMG akciózik még egy kicsit,aki régen vásárolt annak -25%-os, többieknek 20% vouchert küldtek,amivel pl a Shadow of War 20.24 font,ami már kulcsbolti ár. GTAV (Rockstar club kulcs) 15 GBP, Wolfenstein II szintén 15 stb.
Nekem úgy tűnik,nincs fiókhoz kötve.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#117387) i2k válasza warcat (#117386) üzenetére


i2k
senior tag

Ráadásul, én kipróbáltam nem listázott játékra is: működik azon is (20%).

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#117388) maross válasza warcat (#117386) üzenetére


maross
veterán

kivéve ezt a tekintelyes listat sajna

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#117389) gyimger válasza maross (#117388) üzenetére


gyimger
őstag

A Just Cause 3 XL így ~2000 pénz, Metro Redux Bundle ~1500. :))

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#117390) tomsolo válasza eami (#117385) üzenetére


tomsolo
őstag

nem vártam tapsoló sereget :)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117391) i2k válasza tomsolo (#117390) üzenetére


i2k
senior tag

:DDD

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#117392) gyimger válasza tomsolo (#117390) üzenetére


gyimger
őstag

A Mars: War Logs-t szerettem, ez is olyan lehet, csak felturbózva frakciókkal és végre adni lehet a társnak is vascső helyett valamit.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#117393) Amantius válasza tomsolo (#117390) üzenetére


Amantius
senior tag

Én nyomom, kicsit komor a környezet, de megy a sztorihoz.

Nagy gáz, kis szerencse!

(#117394) tomsolo válasza gyimger (#117392) üzenetére


tomsolo
őstag

5 ojró HRK-n aki akar adni neki egy próbát. (Bár tény, hogy esélyes egy monthlyba kerülésre.)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117395) tomsolo


tomsolo
őstag

Csak engem zavar ez a ph antiadblock evangelizáció a _rosszul_megírt_adblock_script_mesével?

Ennél még az is szimpibb lenne, hogy kell a pénz gyerekek, fizes vagy nézz üres lapot.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#117396) cyberkind válasza tomsolo (#117395) üzenetére


cyberkind
félisten

Én leírtam egy topikba, hogy ha x y topikgazda lesz akkor nyomom is vissza a blokkolót, így is vicces dolgok folynak itt, köztük ez is az.

Paranormal Cocktivity

(#117397) FollowTheORI


FollowTheORI
nagyúr

Jah, egy picit zavaró tud lenni, mondjuk eddig sem érintett és ezután sem fog, nem használok ilyesmit, mondjuk az vicces hogy a premium előfizetők is megkapják ezt az üzit... :)

Mondjuk arra azért kíváncsi lennék hányan panaszkodnak erre, hogy ez vagy az nem megy az oldalon nekik... hogy ennyire jelezni kell.

Amúgy már párszor leírtam, szerintem hiba volt nem nyitni az új közösségi média csatornák felé. Elsősorban a youtube, és persze facebook, twitter, stb. Ma már kevesen olvasnak vagy fogyasztanak (relative) olvasott formában tartalmat... ennek isszák meg most inkább a levét. Apadnak a bevételek, én megértem a “kapálózást”, csak hát ez nem csak a közönségen múlik.
Meg persze az általuk készített tartalom minősége és gyakorisága is esik folyamatosan... részben persze pont a fentiek miatt, mert a médium relevanciája is esik, nem érdekli annyira a hirdetőket, szponzorokat, gyártókat sem már.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#117398) cyberkind válasza FollowTheORI (#117397) üzenetére


cyberkind
félisten

Minőségi/igényes tesztek meg huss és pöcc módjára nem léteznek.

Voltak annál a cikknél jó kommentek, valaki tiltakozásként használja a rossz moderátori döntések után, teljesen egyetértek ezzel is.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#117399) eami válasza tomsolo (#117395) üzenetére


eami
addikt

engem nem zavar, de VIP árazást simán vehetnék felére és akkor tuti minden évben előfizetnék. így egy kicsit soknak érzem.

(#117398) cyberkind: ugyan már... akik most használnak blokkereket akkor is használnának. pedig tök felesleges. ennyi idő alatt az ember már alapból ignorálja a sok sz*rt. itt ph!n pedig nincs is túl tolva.

[ Szerkesztve ]

(#117400) ProEvoFan válasza tomsolo (#117395) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Nem zavar.Kedvenc online oldalam a PH.
Igaz, nem fizetek elő egy évre, mert szerintem egyszerre drága, de ha havonta lehetne fizetni kisebb összeget (~400 forint), akkor azt bevállalnám.
Az meg alap, hogy az Adblockot nem használom az oldalon.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.