Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118601) cyberkind válasza Frod (#118600) üzenetére


cyberkind
félisten

És a PCX-es cuccoknál 24/36 hónap van írva gariként, vagy 12+12/24? Ha a második, akkor öröm lesz a gyártóval mókázni, pláne ha szürkeimportos a cucc, na én ezért nem rendelek már tőlük semmi olyat, sajnos a tápom ebbe még beleesett (12+108 hónap), de sebaj, most már hagyom másnál a pénzemet az ilyen tételek után.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#118602) ayo válasza cyberkind (#118601) üzenetére


ayo
addikt

PCX-nél ritkán rendelek, mert: ált. nincs nekik amit szeretnék, ha meg van akkor máshol olcsóbb.
Egyszer-kétszer majdnem jó volt, de akkor jött a fillérb.. szállítás, amikor szépen elengedtem a dolgot. Csoda, hogy a nem megrendelt rendelésre nem számítanak fel valamit vagy csak arra, hogy rámész az oldalukra és használod mondjuk a keresőt. :D
Aszem az utóbbi 5 évben egy darab USB BT-t sikerült összehozni onnan és azt is azért, mert ASAP kellett raktárról és csak ott volt.

Egyébként még tőlük vettem az F310 gamepademet is ezer éve, amihez semmi számlát nem kaptam, majd mondták hogy elég lesz az email...1 évre rá mikor elromlott, akkor már nem volt elég, aztán utolsó bánatomban mentem a Logitech-hez. Ha emlékszik valaki, akkor volt róla egy posztom is, ahol nulla garijeggyel mentem neki az egésznek...nem volt kedvem akkor se fikázni a boltot, mert minek, egyszeri dolog volt és tök jó lett a vége, de amiket most csinálnak az már szerintem vicc.

FB-n minden héten akció van. Alig van választék, azok se jó áron. Ezzel még nem is lenne baj, de rendszeresen leugatják a kommentelőket, amikor ezt szóvá teszik, hogy ők már pedig milyen jófejek :D Igazi marketing.
A kedvencem mikor VGA akciót nyomtak és nem volt elég hogy pont felmentek az árak, még olcsóbb se volt a többi boltot nézve. Annak a vége az lett, hogy nyilvánosan besértődtek és visszavonták az akciót, hogy akkor nesztek. Néha nézem, mert hirdetés feljön, de hát tényleg csak utolsó esetben, inkább csak a kommentekért megyek oda :)

Amúgy 12 év + X év a gari, tehát csak a kötelezőt szeretik bevállalni, persze ez is úgy van leírva, hogy neked jobb legyen. Aztán ha a világ végén van a hazai forgalmazó, az biztos jobb neked, nekik legalább nem kell dolgozni, hanem te dolgozol meg helyettük.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#118603) Frod válasza cyberkind (#118601) üzenetére


Frod
addikt

Tökmindegy mi van írva, 2012-es a gép, már semmin nincs gari :DDD
De még olyan számláim voltak amin egybe volt írva.
Jó, én nem akarok ebből ügyet csinálni, látom több a negatívum, akkor biztos az évek alatt lettek ilyenek, mert, régen kifejezetten ajánlott volt - nem véletlenül volt onnan a gép - akkoriban pl auqa/ipon volt a sátán maga. Változnak az idők :)

1x volt olyan, hogy a gyárilag rossz hdd helyett csereként egy olyat ajánlottak fel ami refurbished volt, de végül visszakaptam a pénzt.
Az utóbbi negyed év alatt viszont onnan lett cpu hűtő és egér, akkor az árgép szerint a legjobb áron, és minden patent.

Do you see the white shadow?

(#118604) Renok válasza Frod (#118600) üzenetére


Renok
senior tag

Addig jó a PCX, amíg nem kell gariztatni.
VGA kártyám lehalt 1.5 év után, és már nem tudtak ugyanolyat adni cserébe, hanem mindenáron valami melegedő, hangosabb , használt retek kártyát akartak rám sózni többször is, és hónapig ment velük a harc emailben (tonnányi magyar és EU szabályzást linkelve nekik az idevonatkozó részekről), mire végre visszakaptam a kártya teljes összegét.
Végig arra hivatkoztak, hogy a szervíz dönt mindenben (nem saját, mert az nekik nincs), és nincs beleszólásuk a dolgokba.

A garival is nevetséges, amit művelnek, ha valamire 3 év gari van, akkor a pcx-nél 12+24 hónap, a 12 hónapon felül úgy vettem észre nem szívesen foglalkoznak a történettel, stb.
Aqua és ipon már csak amiatt is jobb, hogy van 1 szervíz, ahova be tudsz menni asztalt borítani, ha kell.

[ Szerkesztve ]

(#118605) cyberkind válasza ayo (#118602) üzenetére


cyberkind
félisten

Én is csak olyan dolgokat amiknél nembaj a garizás vagy kb értelmetlen a gari, régen jók/jobbak voltak, anno mindent tőlük rendeltem de ezzel a garis témával elmehetnek ahová valók, mondjuk szerencse, hogy a tápom EVGA így a garival nincs baj ha küldözgetni kell nekik de ez akkor se az én dolgom lenne.

(azt el is felejtettem, hogy semmi nincs náluk raktáron ha rendelek, 1-2 napot kell várni amíg beér és utána jön postával, mert a futár luxus :U )

A tesztek is amiket csinálnak egy vicc, kb úgy rajzolják a grafikonokat, hogy vigyék az adott cuccot, vagyis a Ryzen-nél ez volt.

(#118603) Frod
Ezért írtam, hogy egyik bolt se OCUK, mindről hallani lehet ezt azt, de a garival csak a PCX szórakozik így, legyen az bármilyen termék, ipon-nál van garifutár, aqua-nál is valami ahhoz hasonló de max felviszi az ember, nekem nem éri meg a relatív jobb árat az, hogy nincs garim vagy futárkodjak külföldre 10k-ért mert trehány szarok, holott a pénzem az jó volna, nem is értem ilyen változássokkal, hogy tudnak még működni.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#118606) bullseye válasza Frod (#118600) üzenetére


bullseye
addikt

Nem az egy másik 390 lett volna, de már nem említettem, mert minek is. :)
És nem ekézés ez, csak számomra kissé nyúlósan sikamlós dolog, hogy olcsóbb valami 500-1000 forinttal, de aztán jön a sok kicsi sokra megy. Ráadásul a G2A-ra (meg microtansaction-baitre) emlékeztet, ami szintén nem a legszerencsésebb.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#118607) cskamacska válasza Frod (#118603) üzenetére


cskamacska
addikt

Leginkább attól függ honnan tudnak beszerezni. Marha vékony a kiskerek haszna, ezért nem vetik meg a szürke árnyalatot, viszont azt nincs hova gariztatni, így aki nagyon setétben bújkál, annak a vevője issza meg a levét. Viszont az Árukereső-Árgép pároson(RIP Kiskerarak.hu :( ) teljesen legál cuccal és legál céggel talán éhen halni sem lehet, nem a sor elejére kerülni, lásd még hogy két hsz-ből csak kétszer említetted hogy melyik a legolcsóbb, és azmilyenjó, mindenpatent.. :)

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#118608) Źşë'


Źşë'
addikt

Aquánál is írják hogy ingyenes szállítás, csakhogy:

"A megvásárolt termkékeket, öt szaküzletünk bármelyikében INGYENESEN átveheted." ez most vicc? :DDD

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#118609) ayo válasza Źşë' (#118608) üzenetére


ayo
addikt

sajna elég sok helyen fizetős a személyes átvétel :( nem tudom hova tart ez a helyzet, de ja ez már egy akció, hogy náluk legalább ezért nem számítanak fel plusz költséget. vicc az egész

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#118610) Źşë' válasza ayo (#118609) üzenetére


Źşë'
addikt

basszus én még nem hallottam ilyenről hogy ingyenes ha ott veszed meg náluk :D ez nekem új, de ez mekkora fail, hmm

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#118611) ayo válasza Źşë' (#118610) üzenetére


ayo
addikt

ott az alza vagy mondjuk a bookline. plusz költséget számolnak fel...bolt meg kb. egy raktáros munka, fogja kiadja szevasz és még ezért kérnek extra pénzt, miközben máshol mondjuk még eladnak, nagyon ritka esetben még ért is hozzá az eladó :)

http://jateknaplo.blog.hu

(#118612) djculture válasza Renok (#118604) üzenetére


djculture
félisten

Pc x az vidéken is egy fos, ma akartam rendelni egy 3.5 hdd-t erre a sok fizetendő bizbasszal együtt(dobozdij, szállitási biztosítás, coop pont) 2400ft-al lett volna több mintha holnap bemegyek a helyi kiskerbe és megveszem.

(#118613) Frod válasza cskamacska (#118607) üzenetére


Frod
addikt

Oké, oké. Én meggyőzhető vagyok :)
Mondjuk semmilyen nagyobb tételt nem terveztem most venni, meg szerintem a gépépítést én abba is hagyom jelen árak mellett - amíg ez a Haswell eldöcög ami most van, addig szép a világ.
De megfogadom a tanácsokat, akkor a jövőben jobban körülnézek vásárlás előtt :R

Do you see the white shadow?

(#118614) Hokunda


Hokunda
aktív tag

Wow, a humbli megint összerakott egy jó kis bundlet monthlyban. Valahogy eddig elkerült a DARK SOULS™ III + Ashes of Ariandel.

(#118615) Hokunda


Hokunda
aktív tag

bocs a dupláért

Egyébként ha már üzletek, Bluechip gariztatással van valakinek tapasztalata? Sajnos pont aktuális lenne.

(#118616) i2k


i2k
senior tag

Kínában(?) már vásár van... a STEAM-en meg csütörtöktől.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118617) reelc


reelc
veterán

A következő GS teljes játék a Darkstar One lesz.
Pozitívum, hogy nem volt agyonbundlizva (csak a Steamen régebben, meg valami nagyon régi IG-ben volt), és a korából kiindulva szinte bármin elfut.
Még nem játszottam vele, annó a Freelancer volt nálam a nyerő.

[ Szerkesztve ]

(#118618) cyberkind


cyberkind
félisten

GTX 1080 | i7 7700 GTA IV (Latest Patch) (4K)

4K-ban (is) rosszabbul fut mint egy Witcher 3 vagy bármi, holott ocsmány ezekhez a játékokhoz képest, igen, tudom, hogy 10 éves és nem nézhet ki úgy mint a mostaniak de nem is így kéne mennie. :DDD

És az akkor az olaj a tűzre, ez ugye nembaj, sőt természetes dolog, hogy anno nem vették le a Steam-ről, igaz?! ;] ;]

Én is bárhogy állítom nincs meg a fix 60, na majd talán 8k-n. :D

Bármilyen félkész játék ami ezután jött maga a tökéletesség volt ehhez képest optimalizálás szempontjából. :K

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#118619) KubanitoS válasza cyberkind (#118618) üzenetére


KubanitoS
veterán

Most vagy én emlékszem rosszul, vagy pedig a játék "megszépült" az évek alatt. Én egy afféle pixeles, mosottas valamire emlékszem. Főleg az árnyékok voltak igencsak gyengék. A videóban a játék sztem látványosan jól néz ki. Vagy csak én látom így?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#118620) cyberkind válasza KubanitoS (#118619) üzenetére


cyberkind
félisten

Én most játszottam vele és pont ilyen mint a videóban. :D

Paranormal Cocktivity

(#118621) KubanitoS válasza cyberkind (#118620) üzenetére


KubanitoS
veterán

Kerestem is egy hét éves videót. :DDD Itt már kb úgy néz ki, ahogy én arra emlékeztem. Ennyit számítana a grafika kimaxolása?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#118622) cyberkind válasza KubanitoS (#118621) üzenetére


cyberkind
félisten

Jól nézett ez ki régen, és szépen öregedett, de nem igazán volt akkoriban hardver erre a célra. :)

Paranormal Cocktivity

(#118623) micafighter válasza cyberkind (#118622) üzenetére


micafighter
nagyúr

Ugy tünik, még most sincs .. ;]

(#118624) cyberkind válasza micafighter (#118623) üzenetére


cyberkind
félisten

De az a legjobb, hogy soha se lesz. :DD

Paranormal Cocktivity

(#118625) i2k


i2k
senior tag

MINDIG van lejjebb... - "ISIS Simulator"

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118626) Csapoati válasza i2k (#118625) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ez már 2002-ben is randa lett volna.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#118627) reelc válasza i2k (#118625) üzenetére


reelc
veterán

Ránéztem, borzalmas, de találtam rosszabbat, ugyanettől a csapattól: Suicide Simulator.

(#118628) morfondőr


morfondőr
őstag

És most köszöntsük a titkosszolgálatokat köreinkben! :DDD

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#118629) FunPro válasza i2k (#118625) üzenetére


FunPro
senior tag

Egész jó grafja van a Sven Bømwøllen legújabb részének! :DDD

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#118630) i2k válasza FunPro (#118629) üzenetére


i2k
senior tag

Ezért (is) szeretek idejárni: visszafogottan röhögök az utánam írt hozzászólásaitokon :))

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118631) FunPro válasza i2k (#118630) üzenetére


FunPro
senior tag

Mi másra jó a fórum, ha nem erre? :D

#mindenki

Amúgy ha már a végleteknél tartunk.
A humblibundlin már 1-2 hete fut egy könyv bundli, név szerint a "Crazy Sexy Love".

Nem tudom ki nézett bele, de amióta belekukkantottam, azóta Chuck Tingle rajongó vagyok.
Mondjuk, kicsit gáz hogy homoerotikus regényekről van szó, de ilyen címekkel mint pl.:

"Domald Tromp Pounded In The Butt By The Handsome Russian T-Rex Who Also Peed On His Butt And Then Blackmailed Him With The Videos Of His Butt Getting Peed On"

szerintem megbocsátható! :DDD

Én már a címektől lefordulok a székről, nem tudom mi lenne, ha olvasnám is a könyveket.

[ Szerkesztve ]

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#118632) tomsolo válasza FunPro (#118631) üzenetére


tomsolo
őstag

> kicsit gáz hogy homoerotikus regényekről van szó

Van itt a phn sok switcher.

BW kiváncsi leszek mikorlesz a humblin Battle Pope sorozat.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#118633) Dilikutya válasza KubanitoS (#118619) üzenetére


Dilikutya
félisten

Szép volt ez régen is. A videón talán javít az élményen, hogy ő 4K-ban játssza, de a videó 1080p-ben került fel a Youtube-ra. Én most is játszok vele, mert az RX550-nel végre van elég fps, bár a látótávolság, a távoli tárgyak részletessége és a forgalom így sincs 60% felé húzva. És ma is szép, de ilyen rossz portot se sokan csináltak még.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#118634) i2k


i2k
senior tag

Brutális első napos javítással jön a Kingdom Come

"[...]már tudjuk, hogy PS4-en egy eléggé méretes, 28GB-os első napos javítást kap, míg ugyanez Steamen 20GB-ot nyom. Az Xbox One-os verzióról nincs hírünk egyelőre, de valószínűleg ebben a kategóriában mozog majd az is."

Ki lepődött meg?

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118635) ZsZso válasza i2k (#118634) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Eddig csak a bugok voltak benne, most a 20 gigában jön a játék is :).

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#118636) gyimger válasza i2k (#118634) üzenetére


gyimger
őstag

Azért vannak bajaim 1080-nal is. Ultra high-ról nagyon gyorsan levettem very high-ra, aztán apránként minden beállítást, mert elég fárasztó volt, hogy időnként 5-10 másodpercre teljességgel megállt a játék, hogy betöltse a terepet. Igaz, hogy töltőképernyő ritka, ehelyett néha csak úgy beáll a játék. De kísérletezni fogok vele, mert ettől eltekintve egy nagyon részletes és hangulatos RPG.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#118637) micafighter válasza i2k (#118634) üzenetére


micafighter
nagyúr

Itt legalább már jó ideje látjuk hogy halad a játék és hogy fut a gyakorlatban. Az arkham knightnál pl tudtuk előre hogy milyen szemét? Nekem csak a sok pontos, elégedett, áradozo konzol rivjúk rémlenek megjelenéskor.

[ Szerkesztve ]

(#118638) cyberkind válasza i2k (#118634) üzenetére


cyberkind
félisten

Szóval 2 játékot kapunk a pénzünkért amiből csak az egyikkel játszhatunk, ötletes, bár nem tudom min dolgoztak éveken át, remélem ez is egy jel, hogy kevés a 60eu-s alapár. :DDD

Paranormal Cocktivity

(#118639) i2k


i2k
senior tag

Kingdom Come: Deliverance-téma:

cyberkind: :DDD :B
gyimger: WAB videóját láttad? - elhangzik, hogy "egyesek" kifogásolják, hogy nincsenek SZÍNESBŐRŰEK a középkori Bohémia (ma Csehország) területén. Egyenesen a játék bojkottjára szólítanak fel... :(((
ZsZso: :DDD -- S amúgy meg, ahogy az SG-re írtam:

"Ezzel az ég világon semmi gond (utoljára v1.0-s és végleges játékot -- értsd: utána soha egyetlen patch sem kellett hozzá -- a 90-es években láttam) nincs manapság.
A problematikus a letöltés mérete... s igen, még (szerintem!) azoknak is, akiknek elvileg "korlátlan" és "gyors" hozzáférésük van.
Persze, ettől függetlenül:
- üdvözöljük, hogy faragtak rajta, ha egyszer ráfért
- mindenki le fogja tölteni a javítást [STEAM-en el se indul másképp, ugye]."

micafighter: Batman: Arkham Knight-téma -- Jogos. Én még mindig nem jutottam el hozzá, de ezzel csak jól jártam - 0 Day tuti, hogy :W lett volna, amilyen peches vagyok...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118640) cyberkind válasza i2k (#118639) üzenetére


cyberkind
félisten

Azért a Batman a javítás után olyan lett mint egy átlagos PC port, rengeteg gépen megy, qrva jól néz ki, ha minimum így indult volna a PC-s kaland senkinek egy szava se lenne, így meg sokaknak csak le van húzva és ki van hagyva egy igazi képregényes Batman élmény, én nem bántam meg, hogy a levett verzióval toltam több 10 órát, mindezt 30fps-en.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#118641) tomsolo válasza i2k (#118639) üzenetére


tomsolo
őstag

0-day felesleges letölteni, sőt a preload is egy marhaság. Csak magadat szopatod vele.

Egyébként meg tök vicces, hogy a plebs az immerziót a grafikai részletességgel tudja csak párosítani - amivel együtt jár mindenféle technikai szopás is, utána meg persze azért sír, mer nem megy csoffadt gépén.

Szerény véleményem szerint nemcsak a fejlesztők, hanem a játékosok nagy része is el van baszva.

Arkham Knight nálam már kifejezetten zavaró volt a sok bizbasz fény, portenger meg egyéb effect mellett egyszerűen már fárasztó volt vele "játszani" a végén.

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#118642) i2k válasza tomsolo (#118641) üzenetére


i2k
senior tag

"már kifejezetten zavaró volt a sok bizbasz"

Pontosan ezért kapcsolok (húzok le) mindenféle bizbaszt lelkiismeret furdalás nélkül az opciók között.
Még olyan játékok esetében is, amik fénysebességgel képesek száguldani az avitt R9 390-esemen is.
Rühellem, hogy minden csillog-villog, mint Salamon t*ke.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118643) tomsolo válasza i2k (#118642) üzenetére


tomsolo
őstag

A Zero Trilogy-ban semmit sem kellet állítanom, és mégis jól szórakoztam vele. Vagy a Danganronpában - a 2-ben az egyik szobában azt hittem elromlott a videókártyám, aztán mikor rájöttem ez direkt ilyen hangosan felröhögtem. :D

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#118644) i2k válasza tomsolo (#118643) üzenetére


i2k
senior tag

:DD :DDD

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#118645) micafighter válasza i2k (#118639) üzenetére


micafighter
nagyúr

Egy fél évvel megjelenés után azért rendbe tették az AK-t, érdemes adni neki egy próbát, nem véletlen a pozitiv értékelés steamen, a megjelenéskor nagyon le volt húzva nem véletlenül, most viszont méltán lett felpontozva ;) Jó kis játék lett :)

(#118646) gyimger válasza i2k (#118639) üzenetére


gyimger
őstag

Én is ki vagyok akadva, bantu törzseket akarok, meg szamurájokat!

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#118647) cyberkind válasza gyimger (#118646) üzenetére


cyberkind
félisten

Én meg Tesla-t akarok az űrbe, ohh wait, ez már meg is történt. :DDD

Paranormal Cocktivity

(#118648) oriic válasza cyberkind (#118647) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

De nem a kozepkorban. ;]

Live-Die-Respawn

(#118649) tomsolo


tomsolo
őstag

Most néztem hogy kijött a Divinity Original Sin Enchanced Editionhöz a magyarítás, hátha vkit érdekel.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#118650) FunPro válasza oriic (#118648) üzenetére


FunPro
senior tag

Ki tudja? Atlantisziak lehet már megcsinálták! :D

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.