Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114680) cyberkind válasza Dilikutya (#114678) üzenetére


cyberkind
félisten

Persze, hogy nem amíg a nagy cégek 90%-a csőkapitalista, elég csak megnézni a lengyel játékokat, a Dying Light-ot de főként a Witcher-t, a CDP forgatja vissza a pénzt a játékokba amit nem tesz meg egyik másik cég se mert csak a profit, persze itt is számít a profit de elég szembeötlő, hogy nem ez a lényeg, máskülönben a Witcher a 3. részre nem lett volna ilyen (azaz tökéletes), a Techland meg ingyen DLC-ket ad, oké nem nagy dolog ez de hol látunk ilyet, sehol, már-már az is csoda, hogy a MS ingyen adja az új konzolra a grafikai javító patch-et.

De gyanítom ha a CDP és a Techland nem itt lenne akkor ugyanez várna ezekre a játékokra, én nagyon remélem, hogy senki nem veszi meg a CDP-t mert akkor mi játékosok igencsak szegényebbek leszünk.

Felháborodás alatt nem tudom mit értesz mert amelyik játék a közönség szerint szar lett PC-re az ott is van ahol kell lennie, de most így hirtelen a Batman-ra és a Mafia 3-ra emlékszem, mindkettőt szarérthugyért lehet beszerezni amire az utóbbit megértem mert ott nem sok javulás történt.

Paranormal Cocktivity

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.