Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Egy jó ideje árult cuccomat megvették és paypal-al ki is fizették (150$+100$ shipping)
Még soha nem adtam el semmit ebayen, mármint ezt árulom jó ideje de még sose sikerült.
Most mi a teendőm? Besétálok az első postára, megadom a nevet címet amit írtak (ausztrál) elküldöm, kerül amennyibe kerül, és kész is vagyok?
Vagy kell még az ebayen valamit csinálnom? Felhozott egy ilyen "Print your shipping label" oldalt de nem nagyon akar működni. Nem vagyok köteles valamilyen ebay által ajánlott szállítási szolgáltatást igénybe venni ugye?
Magyar Posta oldalán találtam nemzetközi díjkalkulátorral olyat, hogy "EMS print", erre a méretre és súlyra 10600Ft Ausztráliába, ami szerintem korrekt lenne.
Ugye vámkezeltetnem meg egyebek, nem kell ugye?
Egy alaplap+processzor+hozzá tartozó kábelek, telepítőlemezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/