- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
vegyszer #72837 üzenetére
a fele mar lassacskán 5 eves cucc..... [link]
azok maradtak amik bevaltak...
nalam meg mindig van 5+db kefes dron...
ezzel a verzioval tanultam az ACRO-t.. 1S/2S kefes
mostanaban mar vagy 2 eve rakaptam 2S 1020-asra....
manapsag meg az 51000rpm-es verziora!
brutal mint egy gyengebb 11xx-es 3S!vannak szabalyok amit betartok
lehetoleg csak akciost veszek es sosem csak 1-et!2017 ben pl a GB-en nyomtak HK x100 vagy x251-est
de ezek nem valtak be vagy tonkrevagtam oket vagy eladtam.....
viszont a leader120? mennyi szart epitettem belolluk
nehany alkatresz... vaz motor mai napig repulnek [link]
vagy pl evek ota terveztem az AIO-s fogpiszkat
reddevil vagy SAILFLY X... de sajnaltam a sok piizt kis fos szarokra
de ebben az evben a BUSHIDO akcios volt azt bevasaroltam
es sok kis fogpiszkanak lett az apukaja[link] [link] [link]
de mar ez is 3+ eves technologia... gyenge 5A-s lapokkal
foss receiver antennaval amit tuningolni kell ha akarunk 300+meter hatotavot...vagy mikor a 1306-os mocit aakciooztak? 2euro/db
a 22euros hatarba belefert 10db is
azota is repulnek [link] [link]vagy mikor a kingkong/Ldark 1408-as mocit 4ejroert adtak? [link]
vagy mikor tyro69-et 50ejroert adtak?
mar akkor csak a benne levo torony volt 50+euro.... itt is faja
vagy a hozzavalo 1104/8600KV-es motorok fillerekert voltak
mai napig ide/oda beepitem mert 3S-en jol vonyit 2S-en faja 3collhozcsak analogom van es szinte egy kaptafara keszulnek
anno occoo 6-7euros eachines VTX-re 200mw meg az Xm+ receiverre
de ezek arra max 500meteres sugaru korben elegseges a jatekra
meg a 6S-6coll-ra is is! soot meg az ejszakai repulest abszolvaljak
hangot LE nincs vagva vagy szerkesztve! -
mikiker82
újonc
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
vegyszer #60286 üzenetére
+ Saccco: Úgy van!
A kamera úgy gondolta, hogy majd külön repül a géptől. Az meg nem akart magányosan repkedni tovább és osztódással próbált meg szaporodni.
Amúgy Nem sikerült megfogni (hangot le)
Sebaj! A kamera meglett és kap még rá zsugorcsövet, aztán délután zúzás tovább. -
KaiotEch
nagyúr
válasz
vegyszer #59909 üzenetére
Priority Line-al olyan mintha EU-ból jönne.
-
Peaceliker
addikt
válasz
vegyszer #54891 üzenetére
nem is az árnyékolás lenne a gond, mert ennyit átvisz egy gagyi aio is sztem. Ami gond, hogy a kis kamera mindig menne, sztem nem bírna ki túl sokat. Vagy ha nem menne mindig akkor egy másik rádiós cucc kéne, ami kapcsolgatja amikor rükibe rakja a koma...szal érted.
A gyári tolató kamera akkor kap villanyt amikor fejegység is vált, de így drónos cuccal ezt nem lehet megoldani, hacsak be nem kábelezi, de akkor már nem wirelesseznék
Bááár...tolató lámpa égőről kaphat áramot (egy bec el)...hmmm. Vevő meg könnyen megoldható, hogy akkor kap áramot amikor rükibe kerül a gép, fej is onnan kapja. Jelerősség miatt nem aggódnék, mobil is működik a kocsiban
Plusz repültem már úgy, hogy én bent ültem, mert hideg volt(#54898) ezoltan
állítólag van olyan ember (de ezt kétlem) aki észreveszi a különbséget
Kalibrálás úgy csináld sztem hogy blheliben beállítod kézzel 1015-2000 re. BF ból kalibrálva nekem néha 2000 fölé megy és akkor cső gázon leesik némelyik szabi
-
AMDaZERG_1
senior tag
-
twine
veterán
-
TomaxFPV
újonc
-
molnigee
aktív tag
válasz
vegyszer #45530 üzenetére
Persze, tegnap regelték a domain kamu adatokkal
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
vegyszer #43754 üzenetére
Ez abszolút nem lehetetlen. A MIG-29-nek felszálláskor le van takarva a sugárhajtóműve alulról és a szárny fölötti kopoltyúval szívja be a levegőt. Talán Topi mondta, hogyha nem takarnák el felszálláskor még a gyengébben rögzített kavicsokat is képes lenne kikapni a betonból a MIG-29.
A lezuhanós részről annyit, hogy nem hiszem, hogy megtörtént. Max sérülhetett a sugárhajtómű, ha nagyon közel ment a vízhez és valamit bekapott. Meg el tudod képzelni, hogy akár Magyarországon,m akár Szlovákiában lezuhanjon egy vadászgép az amúgy is limitált készletból és nem futna végig a vérre és robbanásra éhes médián?
Várjunk, nem világháborús sztori esetleg? De sugárhajtású gépek nem hiszem h harcoltak a Balaton fölött, de lehet hogy tévedek. Karburátoros, injektoros gépek meg nem hiszem h olyan erős szívnák maguk alól a levegőt.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
vegyszer #43746 üzenetére
Kisfalunktól 100km-re van a legközelebbi reptér. Párszor pár kretén sportrepülő olyan alacsonyan repül h le tudom olvasni az azonosítószámát szabad szemmel. Mondtam már, hogy szarul látok messzire?
Mondjukrá erre jó a baro és az OSD, meg a felvétel is mindig be van kapcsolva. Ha a gépem véletlenül ütközne a legutóbbi kretén fehér Cessnával, akkor van bizonyítékom, hogy nem én voltam a ludas. Szerencsére pont az utolsó akku után érkezett.
Namost hiába nézem a flightradars.eu-n, mi repül a környéken, ha azon csak a nagy utasszállítók vannak.
Egyszer egy sugárhajtású vadászgép zúgott el a fák fölött, tippre max. 30m-re. Biztos szabályos volt. A híradóban balesetről nem hallottam, így nem hiszem h valami hiba miatt történt volna. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
vegyszer #43158 üzenetére
Meglepett, hogy amikor bementem a postára reklamálni megígérte a hölgy, hogy utánanéz, és holnap reggel hívni fog. Meg is történt a hívás, de miután elég sok csomagom volt véletlen rossz követőszámot adtam meg neki, így csak annyit tudott mondani, hogy valószínűleg rossz kódot adtam, mert az a csomag már kézbesítés alatt van. Megnéztem és korrigáltam. Ismét ígéretet tett, hogy visszahív. És valóban utánajárt, majd hívott, hogy a csomagot visszairányították a postánkra, és a napokban kézhez fogom kapni.
-
Allien
veterán
válasz
vegyszer #40826 üzenetére
De Ez tényleg annyi volt!
Asszem a standard volt 180 körül, a másik 200 felett. Ilyenen gondolkodtam, de lebeszéltem anno magamat. Ma meg már másra szórtam el a pénzt... Ha kicsit hamarabb akciózzák, akkor ezt vettem volna a Bugs 3+ Walkera gimbal helyett! A plusz költség megéri még így is a teljes szett miatt, meg ugye a gps miatt is.
Így versenyképes ajánlatnak érzem.
-
shaddam
aktív tag
válasz
vegyszer #40125 üzenetére
HJ-Y3 (szénszálas) A tavalyi quadból kerül át bele a 20 amperes blheli meg a dys 1806 motorok. A propok 6 inchesek lesznek, remélem 3 cellán azért elboldogul (van 5 motorom szóval tudom kínozni). Az fc cc3d lesz, mert az van a fiókban. FPV is van a fiókban, de azt nem tervezem. Leginkább az a cél a géppel hogy a tavalyi alkatrészek ne porosodjanak, meg tricopterem úgyse volt még
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
vegyszer #39126 üzenetére
Hmm, ahogy latom
van rajta meg ket szabad serial port. A harmadik lehet rakabelozva a vevore. Nekem nagyon ugy tunik h ki lehet iktatni a gyari vevot CF/BF/iNAV alol.
Most nezem az utolso abrat. Elegge megkevertek. Buzzer port, LED vezerles meg ilyenek a serial portnak kinezo helyeken???
Fuha, ez elegge tul van customizalva. De akkor mit csainaltak a maradek 2 serial porttal. meg akkor mi a toknek az F3??? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
vegyszer #39116 üzenetére
8-9 dolcsi egy AFHDS 2A mikro vevo. Osszeszedtem az altalam ismerteket ebbe a tablazatba.
Nekem az iRangeX FS-RX2A van. Tok kiraly vevo, jo hatotavval. A gyari vevot meg eladod, es penzednel vagy. -
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
vegyszer #38647 üzenetére
Az iSDT SC-608 is megolvasztotta a kinai elemtartot.
A lenyeg h a B6-okhoz kell venni egy ilyen homerseklet szenzort es nyugi van. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
vegyszer #38255 üzenetére
3$ 10 darab fel meteres szervo kabel aliexpressen.
10db 15 centis meg nincs 2 dolcsi.
Nem ertem a panaszod.
Ja, a szervo kabelt szervo kabelnek, a szervo csatlakozot szervo csatlakozonak hivjak. -
vandor01
senior tag
válasz
vegyszer #37442 üzenetére
Szerintem a kis motoros 11xx 13xx gepek fognak beleferni.... a 18xx motorosok nagy esellyel tobb lesz mint a hatar 250gram! A Bugs 3 majd fel kg... persze maganba epitve szamolgatva a grammokat 13xx-bol 3S-t epitve talan beleferhet es eleg agilis is lesz! tobbunknek van x251-se 1307-es motorral felszallo suly 210g vegsebessege 50-70km/h kamerat rakva sem eri el a 250grammot... Persze nem egy racer falkon 180-as 4s aksitol visito versenygep
de FUNnak kielegito....
-
Teréz Atya
senior tag
-
Balázs1986
őstag
válasz
vegyszer #35964 üzenetére
Szia!
A nagyobbik koptert nálam Pixhawk vezérli. PX4 vagy APM firmware telepíthető rá, én APM-et használok. A kamera gimbal-jának vezérlője pedig nálam egy régebbi, 8 bites Alexmos. Erre a párosra vonatkozólag írom az alábbiakat, de más gimbal-okkal is kommunikál a FC. Itt van a gyári leírás. Itt pedig egy videó a beállításról, olyan konfiggal ami nálam is van. A fekete-zöld képernyős alkalmazás a Mission Planner vagy ArduPlanner (APM konfighoz), a szürke SimpleBGC pedig az Alexmos gimbal konfig programja.
Azt meg tudod csinálni APM-mel, hogy servo output-ot kötsz a gimbal vezérlő bemenetére, és távról állítod pl. a kamera dőlésszögét. Viszonylag jól testreszabható, lehet adni min-max kitérést, sebességet, ilyesmit (a legtöbb gimbal vezérlő engedi is a beleszólást, ugye ez sem mindegy). Meg sok mást is.
Ha jól emlékszem az is megoldható (Alexmos-nál legalábbis), hogy a gimbal felhasználja a Pixhawk szenzoradatait telemetria kimenetről a korrigáláshoz. De ezt nem próbáltam, csak rémlik, hogy láttam.
Valószínűleg PX4 firmware-rel is mennek ugyanezek, de azt nem ismerem.
Szerk.: esetleg ezzel is szemezhetsz ugyanebben az árkategóriában. Ehhez már van GPS, a Pixhawk-hoz még külön venni kellene (legalábbis erősen javasolt). -
maximilian4
addikt
válasz
vegyszer #35794 üzenetére
+(#35795) Baku
Oké, megcsinálom ezeket a karbantartásokat. Ha nem javul, akkor cserés lesz? Lehet volt már kérdés, de mind a 4 motornak egyformának kell lennie vagy lehet más márkából is ugyanolyan (2204 2300KV) tulajdonságokkal rendelkező motort feltenni? Gondolom a felszerelés után a számítógépre durva is be kell valamit állítani.
-
jFox
addikt
válasz
vegyszer #35706 üzenetére
Pont ilyen potit nem valószínű, hogy fogsz kapni. De ahogy nézem sima trimmer poti bemegy a helyére. Csak a lábai egy kicsit máshogy vannak. Nézz szét a hqelectronica.hu -n!
Más: sikerült csavart kerítenem a H31 rotorjához. Eszembe jutott, hogy nemrég bontottam egy notit és a csavarjait eltettem. Pont volt közte olyan ami belement.
-
kelna91
senior tag
válasz
vegyszer #35510 üzenetére
Ez lesz... Azért még futok pár kört esetleg használt eszközökkel, de most már valószínű, hogy nem fogok ekkora beruházást csinálni mindjárt kezdésnek, még akkor sem, ha egyébként vannak filmes kapcsolataim, akik elvileg tudnának rendszeres munkát adni. Egy kisebb DJI-jal biztos nem lövök nagyon mellé, kezdésnek jó, és könnyen túladok rajta, ha szintet akarok lépni.
Köszönöm a tanácsokat a fórumlakóknak!
-
kelna91
senior tag
válasz
vegyszer #35480 üzenetére
Értem, köszi, ez így logikus.
A helyzet, hogy nem tudom pontosan, mire lenne szükségem. Filmezéshez szeretnék drónt, és szeretnék a Phantom 3/4-nél jobbat. Azt szeretném, hogy elbírjon egy Sony Alpha 7-et, hogy képileg ne egy mini gyári kamerára legyek limitálva. Egy, a témában jártasabb ismerősöm ajánlotta, hogy hexacopterben gondolkozzak, mert azok erősebbek és biztonságosabban repülnek (ha leáll egy rotor, akkor is le tud szállni). Azt is mondta, hogy jó lenne, ha külön lehetne vezérelni a coptert és a kamerát, mert csak így lehet bonyolultabb felvételeket csinálni.Ez a kiindulópontom, de nyilván alakulni fog az elképzelésem, ahogy jobban beleásom magam. A legjobban limitáló faktor az ár. Nem tudom, mit lehet kihozni 4-5 százezer Ft-ból. A drónt egyébként saját használatra és bérbeadásra is szánnám. Azt is mondta a barátom, hogy phantomosokkal Dunát lehet rekeszteni, ilyen, fentebb vázolt, komolyabb drónból viszont viszonylag kevés van még, ezért nagyobb piaca lenne a szolgáltatásomnak.
-
Arti1
aktív tag
válasz
vegyszer #35436 üzenetére
Telefonra nem bíznék, csak olcsó gépet... ha csak ez az egy megjelenítő van, akkor LOS repüléshez kiegészítésnek, orientáció meghatározásához jó lehet. VR szemüvegbe nem tenném, mert gondol egyet a telefon, elkezd lagolni és nem látom meg a fát, ami hirtelen kinő az utamba
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
válasz
vegyszer #33854 üzenetére
Azt nem értem, hogy amikor a publikus előrejelzések szerint az idei évben legalább 30, de akár 70(!!) százalékkal is növekedhetnek az ünnepek alkalmából történő online rendelések, akkor ezt miért nem veszik komolyan? Ez nem egy kurva meglepi, hogy uhh, június 19.-én hirtelen 25%-al megugrottak a beérkező csomagok, hanem ezt előre felmérik. Fel KELL mérniük. Valahogy úgy érzem, hogy akinek ez most a dolga lett volna, az egy kicsit bealudt.(Az elmúlt héten csak a fostalicska vaterán 4x-es forgalmat reggeltek)
. A külföldi beérkezések ennek a többszöröse lehet.
.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
vegyszer #33811 üzenetére
A tekerenytu halt meg? Merd meg a masik tekerentyu ellenallasat egy mutimeterrel. Menj be egy elektro uzletbe, mondd meg nekik, hogy ebbe kell "potenciométer" vagy "potméter." Egy euro alatt kene lennie.
Vagy elmesz egy szakihoz, fizetsz neki 2 sort es megcsinalja
Vagy veszel kontakt-sprayt, befujod, mig meg nem doglik rendelsz neten ujat. -
Jackal2
senior tag
válasz
vegyszer #33612 üzenetére
Szia, nálam csak kölcsönben volt, nem vettem meg (van két sima Flyskyom, ezért nem volt értelme). Én ezt nem tapasztaltam, de nincs előttem a cucc most, Foka76-nál érdeklődj, tőle vettem kölcsön a teszt erejéig.
Más:
Akinek van ISDT töltője, az megmondaná, hogy a power bemenet milyen mínuszos? Külső? Milyen tápról töltitek a cuccost?
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
vegyszer #33606 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy a csomagot melyik fuvaros hozza. Pár hónapja begyorsultak a dolgok, de most úgy tűnik, a CN Post nem bírja az iramot, megint visszaesett 30+ nap alá. Az NL és az SG post most megint érezhetően gyorsabb, azok még tartják a 2-3 hetes szállítást.
Aztán az sem mindegy, hogy a kurír mikor kapja meg fizikailag a cuccot. A GB-n is, a BG-n is újra előjöttek a múlt évre jellemező, "elvileg feladtuk, de csak ülünk rajta" csomagok.
Ezen túl még Ferihegy és a Magyar Posta is bekavarhat, gondolom, ott is nehezebben kezelik az év végi rohamot. Újabban nem ritka, hogy másfél-két hét is eltelik, mire a csomag az utolsó néhány kilómétert lecsoszogja.
Illetve olyat is tapasztaltam, hogy ugyanattól az eladótól, 5 ugyanolyan méretű, ugyanolyan metódussal, egy időben küldött csomag 5 különböző időpontban jött meg, az első és az utolsó között 6!!! hétnyi eltéréssel.
Az év vége mindig lutri, lesznek példák 3 hónapos kallódásra is. -
vandor01
senior tag
válasz
vegyszer #32068 üzenetére
nem rossz az... repkedni nezelődni gyakorolni boven elég ha meg belejössz addigra vagy összetorod vagy elhasznalodik azt veszel jobbat majd kesőbb ha meg mindig ég a tüz!
nekem x251-el tx02-es kamcsi es azzal a szemuveggel van... ha összeadod joval többe van és ugynezki mint egy pupos gyerek!
szoval szebb megoldás és occobbban!
na persze HAcracerkodni akarsz? akkor ne vedd meg! -
Arti1
aktív tag
válasz
vegyszer #32068 üzenetére
Igaz, hogy ARF, de ha jól látom, csak vevő meg táv kell hozzá?
Ja nem, gondolom akksi is.
12A ESC nem lesz hosszú távon kevés? (vagy miért emelik ki pirossal a leírásban?
RTF csak 10k-val drágább (-35%), ezért kapni még távot, vevőt, akksit (gondolom egyik sem csúcskategóriás...) -
Teréz Atya
senior tag
válasz
vegyszer #30662 üzenetére
No, ha fel akarsz szallni a szoporollerre, csak hajra, majd szoritok helyet.
A felso tagoztaban reszleteztem h Emax Skyline alapon keszulok egy Walkera Furious utanerzetet csinalni egy Emax NightHawk pro 280-bol. Nagy, nehez, aminek lekuzdesehez sok energia kell, igy nem is lesz tul ugyes.
A baro / GPS mod a CleanFlight-ban es a leszarmazottaiban ugy ahogy van, el van baszarintva. Nem egy ertekezest olvastam, h az emberek nem ertettek pl. miert liftezik tobbet a Naze32-juk mint a CC3D, holott a Naze-n pontosabb a baro. Igen, pon a CF miatt.
Lett tehat CleanFlight iNav, ami pont a GPS / baro, etc. modokat definialta ujra. Ez 0-rol lett ujrairva, mas is a rep. modok neve.
Namost mondanam, hogy tedd fel a CF iNav-ot (most nezem, mar iNavFlight, mire kimegy ez a hsz, lehet megint maskepp hivjak majd), de a NZ32 rev 6 acc (vagy gyro, nem emlexem, guglizz ra) modulja el van cseszerintve, igy szukseged lehet Boris B "notch filter"-ere. Ez meg a betaflightban van. Ez meg nemes egyszeruseggel meghagyta a CF navigalasat.
Tehat, ha valami ertelmes eredmenyt akarsz:
a. veszel egy masik vezerlot
b. varsz sokat mig a CF-be visszakerulnek a BF + IF okossagai
c. magad legozod ossze - ebben az esetben a forum koronazatlan kiralyava lepsz elo es RCG-n is korbe fognak ugralni -
Jackal2
senior tag
válasz
vegyszer #30658 üzenetére
Ez így nem igazán értelmezhető. Ha nem adod meg, mi lenne a gép feladatköre, nem lehet rá jó választ sem adni.
Hozzá kell tennem, hogy szerintem kellene még venned egy brushless gépet az építés előtt, főleg ha egy ilyen bonyolult elrendezésben és ekkora méretben gondolkodsz. 600-as gépből még itt sem sok van, szerintem a fórumon nincs 5 és Y6-ból is csak egyet, Sityakét tudom, tehát ez minden lesz, csak nem sétagalopp
A Nazer 32 egy racer vezérlő, persze felrakhatod bármire, de vannak erre alkalmasabb vezérlők, illetve lehet szívni a GPS-el. A barometrikus szenzor nem fog adni pozíciótartást, a GPS igen.
Ezt a Joy+gimbal dolgot nem nagyon sikerült értelmeznem. Az irányító karokkal biztosan nem fogod SOHA mozgatni a gimbalt, kivéve, ha a kameravezérlést egy külön távirányítóval oldod meg, tehát 2 fős a személyzet. Ezzel egyből a 10.000 EUR kategória ALJÁT kezded el súrolni.
Ha csak egy akciókamerát mozgató gimbalt akarsz, akkor azt egy vagy esetleg kettő potméterre kell kitenned, ez +2 csatorna lesz a távon. Gimbalvezérléshez a Naze32 nem tudom, hogy jó választás-e, alapból ha jól emlékszem csak 8 csatornát kezel, ami egy normális kameraplatformhoz már nem biztos, hogy elég.
jah még egy, Y3-ban akarod építeni ekkora méretben?
-
dreizwanzig
aktív tag
válasz
vegyszer #13889 üzenetére
Most ha jól értem, akkor nem én vagyok a balfék és képtelen vagyok találni egy értelmes árú futárcéget, aki emberi áron elviszi a csomagomat (legyen szó akár EU-n belül), hanem itt magyarországon, ezeknek ennyi az árok? Ha jól értem, akkor mondjuk egy csomagot innen elküldeni Németországba sokszorosába kerülhet, mint ugyanazzal a céggel Németországból magyarországra (szándékosan kisbetűvel) küldeni?? Mert nekem ez az érzésem.
Hogy témánál maradjunk: Mondjam meg, hogy 50 Eur a szállítás, valszeg úgyis azt mondják, hogy akkor inkább küldenek egy újat?
-
dreizwanzig
aktív tag
válasz
vegyszer #11885 üzenetére
Szép kilátások nekem
Rendeltem egy MJX X101-et már 3 hete a gearbestről de a bpost-os (belga) tracking szám alapján még nem érkezett meg hozzájuk... el fog tartani egy ideig...Amúgy nem értem miért jönnek az utóbbi években ilyen lassan a küldemények kínából. Amikor kezdtem az ebay-ezést, kb 10 éve volt, hogy hétfőn rendeltem valamit és péntekre megjött... De az átlak olyan 1,5-2 hét volt.... Most inkább 1 hónap.
-
Jackal2
senior tag
válasz
vegyszer #9229 üzenetére
Na ezzel megfogtál, szerintem te vagy az első kérdező, aki tricoptert akar magának. Amit én nézegettem annó az az Y3 elrendezés, vagyis 6 motoros hexa de ugyan ebben az elrendezésben, motor párban alul és felül, mint a Cheerson CX-33-masok.
Érdekes téma, ha találsz infót hozzá, akkor jelezz vissza.
-
Minstrel
senior tag
válasz
vegyszer #6268 üzenetére
Fekete péntek hálaadás utáni péntek, tehát idén nov 27.
A 11.11 Kínában a szinglik napja, de hát ahelyett, hogy elmennének párt találni inkább online vásárlásba fojtják a bánatukat és ezért akciózik minden csájna bolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest