Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownuser
tag
Jól látom, hogy az m2 HD-ban jön? Mióta?
-
PeterPH
senior tag
válasz unknownuser #2204 üzenetére
Most épp az M1-HD ról veszik át a BL közvetítést. De ettől még nem lesz HD a szolgáltatásuk. Majd talán ha beindul a DVB-C szolgáltatásuk akkor lesznek HD csatornák is.
-
unknownuser
tag
válasz PeterPH #2206 üzenetére
És ez miért lenne jó nekik, hogy onnan veszik át, ha nem HD-ban adják? Ennek nem sok értelme van. Meg, hogy ilyen kutyákról szóló természetfilmet is átvegyenek a HD-ról azért, hogy SD-ben továbbítsák??? Nem is tudom. Miből gondolod, hogy ez nem HD? Nekem nincs HD képes televízióm, de amit te mondasz, annak nem látom értelmét.
-
PeterPH
senior tag
válasz unknownuser #2207 üzenetére
Analógban tudtommal nincs HD adás. Viszont az M1-en ott a HD logó, tehát biztos hogy azt konvertálják le analógra.
Talán teszelgetik a rendszerüket a digitális átállásra.
Az új ASZF-ben már ott vannak a helyek a digitális csatornáknak, és állítólag ahol a HBO-t STB-vel adják, ott más vannak is digitális csatornál. Lehet hogy már csak STB-ket kellene kiszórni, és lenne mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz unknownuser #2209 üzenetére
remélem a hd adást is jó olcsón adják majd
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
sanyi150
tag
Budapest, VI. kerület 20/10 LAN, TP-Link WR542G Routerrel
-
Hejja1234
tag
Üdv!
Aki régebb óta torrentezik napi szinten digi 30/20-al az ajánlhatna egy jó routert.
D-Link dir 635 vagy Linksys 160n bírja? -
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem és aki segít, annak meghálálnám egy üveg sörrel (átutalom az árát vagy mit tudom én)!
Szóval ma jöttek bekötni a DIGI féle 20/10-es netet. Mielőtt megrendeltem volna rákérdeztem, hogy megosztható-e és azt mondták, hogy igen, de segítséget nem tudnak adni, oldjam meg. Gondoltam majd a szerelő srácokkal beszélek, de ők sem akartak segíteni. Lényeg a lényeg, hogy 2 notebook használná a netet és mindkettő WLAN-on! Volt otthon egy fölös SMC routerem, de nem sikerült beállítanom. Valaki elmagyarázná hülyegyerek módjára, hogy hogyan kell beállítanom? Ezer köszönet!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
bakosgabor57
őstag
Szasztok!
4 napja van 20/10-es DigiNet-em/chelloról váltottam/.Egy SMC 7004VBR router osztja két gépre a netet.A problem az,hogy a letöltés faxán jön ~20Mb/s-al,a feltöltés viszont iszonyú lassú.Ha kihagyom a routert és direktbe dugom,akkor a feltöltés is rendesen megy.Van valakinek ötlete?Amúgy a router asszem jól van konfigurálva.[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
válasz bakosgabor57 #2223 üzenetére
ez jó kérdés. nekem is ilyen rúúúterem van 30/20-szal és semmi gondom vele.
nagyobb adatokat cserélsz vele? -
McLaca
őstag
válasz bakosgabor57 #2225 üzenetére
Auto negotiation-t nem tud? Ha igen, próbáld azt.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
bakosgabor57
őstag
válasz bakosgabor57 #2227 üzenetére
Hálókártya 100full-on,és automatikusban:
Hálókártya 10full-on: -
kg4u
csendes tag
válasz bakosgabor57 #2228 üzenetére
Ha ezzel próbálod mit mutat?
-
nyepi
tag
Sziasztok!
A napokban kötötték be hozzánk a digi netet, vettem egy TP-LINK WR543G routert és sehogysem tudom beállítani. Valaki le tudná nekem szépen írni lépésről lépésre a menetét?
Thx -
McLaca
őstag
Keress olyan menüpontot, ahol PPPoE-t lehet beállítani, ott egyszerűen add meg a digis felhasználóneved és jelszavad, és ha eddig nem állítottál el semmit (a dhcp általában alapból be van kapcsolva), akkor egy mentés és újraindítás után már fog is csatlakozni.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
Első lépés: nyisd ki a manualt.
Viccet (és manualt ) félretéve: böngészőbe beírni: 192.168.1.1, felhasználónév és jelszó egyaránt: admin
Ezután: Quick Setup (bal oldali menüből) -> Next gomb -> AP Router kiválaszt -> Next gomb -> PPPoE kiválaszt -> Next gomb -> digitől kapott felhasználónév és jelszó beír -> Next gomb -> Region mezőben Hungary-t választani a legördülőből, többi változatlan (feltéve, hogy ki van töltve, a manualban ki van, én is onnan nézem ) -> Next gomb -> Finish gomb -> baloldali menüből System Tools, azon belül Reboot, és katt a reboot gombon. Ennyi elég ahhoz, hogy a netre menjen, ha a hálókártyádon engedélyezve van a DHCP (XP-ben alapból így van, ha nem nyúltál hozzá a telepítés óta), akkor menni is fog a net.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
stvnppp
senior tag
Budapest XIV. ker SMC routerrel 20/10es net
-
bakosgabor57
őstag
Na kint volt egy nagytudású Digis szerelő,végigjátszotta ugyanazokat a variációkat a routerrel amit már én is,a konklúzió:router csere.Ezért fizettem 2000Ft-ot.Szerintem meg semmi baja.Ha mégis,mit ajánlotok 5k környékén/semmi extra,sima vezetékes 2 géphez/
-
bakosgabor57
őstag
-
McLaca
őstag
Gyanítom, hogy nálad az XP-ben el van kefélve az IP beállítás, ezért ilyen kehes.
Vezérlőpult/hálózati kapcsolatok megnyit -> helyi kapcsolaton jobb katt/tulajdonságok, listában tcp/ip protokollon duplakatt, IP cím és DNS kérését automatikusra állítsd, és OK. Ill. a böngésződben kapcsold ki a proxy-t (IE-ben Eszközök/internetbeállítások, kapcsolatok fül, helyi hálózati beállítások gomb, proxykiszolgálóból pipa ki, FireFox-nál eszközök/beállítások, hálózat fül, beállítások gomb, "nincs proxy" mellé pötty).Üdv!
-
pinker77
tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata TP LINK TL-R460 -as routerral?
Megamarad-e a 20/10-es sebességem vagy ez a vezetékes router nem birja? -
pinker77
tag
válasz IRON STORM #2242 üzenetére
köszi a gyors választ, akkor beruházok egyre 4k-ért. -
Konflikt
addikt
forceold 100-ra
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Kuter
senior tag
Hi.mindenkinek valaki tudja mi a webmail elérés a diginél.
Elöre is kösz.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Sdi
addikt
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Gregorius
őstag
Valaki váltott itt DigiLAN-ra számhordozással? Ez mennyi időt szokott igénybe venni? Nov. végén írtam alá és azóta egy szót nem hallottam sehonnan. Se szerelő se visszajelzés se semmi.
[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz Gregorius #2249 üzenetére
12-én kötöttünk szerződést, engedélyük még nincs a házra, úgyhogy a csajszi azt mondta, 30 napra vállalják. A számhordozás a t-comtól is függ, de úgy néz ki, neked előbb lesz meg, mint nekünk.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest