Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
Mennyire stabilak ezek a digi lan netes csomagok? (szakadások, sávszél, stb) Most tervezek váltani rá, 6. ker-ben. Ill. a digi oldalán található címlista fedi a valós helyeket, ahol elérhető a szolgáltatás?
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
-
Konflikt
addikt
válasz bakosgabor57 #2228 üzenetére
forceold 100-ra
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
válasz janos1988 #2261 üzenetére
hat igen.. estenkent 14-16 G a forgalom, ha par videki varosban is kotnek, ez bizony nem lesz eleg. na jo ejjel 4 G ala is, de kezd bizony szukos lenni a link. Amugy 1 eve ilyenkor a diginek az atlagos forgalma a 4 G-t sem haladta meg. Azota tortent par bekotes: )
Nekem sem ujdonsag a nagy sav. ( 2003-2008 kozott az egyetemi halo, NIIF-n keresztul volt sav rendesen. azert 2003-ban 3-4 MB/seccel ftp-rol huzni.. na az kemeny volt akkor meg 56k val toltam otthon, meg szinte mindenki... 256-os, dsl-ek elvetve voltak. ejj a regi szep idok: D )
Visszaterve a digire, nekem kb. egy hete van a VI. kerben, eleg stabilnak mondhato, eddig 2x kellett a routert birizgalni, mert eltunt a net. Elmeletileg a 20/10-es van, de a gyakorlatban olyan 20/13, 20/14 korul alakulnak a savok. Aztan a heten emeljuk a csomagot.
-
Konflikt
addikt
válasz bakosgabor57 #2251 üzenetére
#2244: forceold 100-ra
valaszod: Mondjuk ilyen márkáról se hallottam még.Nem oldforce/őserő/?
: D
szval ez azt jelenti, hogy fixen allisd be a 100 Mbit full duplexet kezzel, ne auto-n legyenCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
válasz janos1988 #2273 üzenetére
papa1, janos1988, es mindenki:
nem, nem fognak emelni savszelt januarban a lan neten. a koaxos netet duplazzak meg. Nemtudom ki terjeszti ezt. tegnap rakerdeztem a digi csengery uti irodajaban, (volt dolgom naluk).
-
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
nincs digilan net a 6. kerben ma delutantol otthon nalunk. (ledobott a remote...)
vki tapasztalt hasonlot, vagy egyedi az eset?Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
válasz cannyon #3352 üzenetére
remelem. meg azt is h gyorsan visszall a rend.
amugy az usz kritikan aluli, parszor kellett hivni oket, de mindig min. 10 perc muzsika fogadott. nemlehet mar felvenni +egy callcenteres kislanyt?Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
válasz cannyon #3356 üzenetére
jam, tegnap du.5 korul hivtam oket, persze hibakod nelkul semmit nem tudtak csinalni (tegnap 2 tol nincs digilan) persze meloban voltam, csak epp levagott a teamviewer, tudtam h gond van
aztan tegnap este a routerbol atraktam kozvetlen a gepbe, h meglegyen a hibakodjuk: 815-ot dobott tesom vistaja alatt. talalkozott ezzel valaki mar?ja amugy, aszontak felvettek mar du is a ticketet rola, szval "rajtvannak" persze a srac semmit nemtudott mondani, majd h holnap (ma ) megnezik. ja es 3 napon varhato megoldas. meg johogy van unsecured wifi a szomszedoknal.
kiv vagyok mikor lesz ez solved
-
Konflikt
addikt
1. free
2. ceges proxy-n (loginos usr/pass) atmegy (mashol ez penzes)
3. minimalista, megis minden funkcio, ami kell megvan (filetransfer, remote, VPN) (szinten penzes pl. a file transfer sokhelyen)
4. puritan, egyszeru atlathato felulet
5. portableetc.etc.
jobbat ennel nemtalaltam
mod:
vnc: penzes, mert a freeben nincs proxy support. ha lenne sem biztos hogy az usr/login os proxyn atmenne.[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
nalunk dec kozepe ota van digilan, ez volt az elso ilyen netkimaradas. eddig mindig megvolt a max 30/20 sav, soha egy percre sem ment el a net. szval azert le a kalap elottuk, de mostmar azert megiscsak 23 oraja nincs otthon net: D
amugy 6. ker.
ufsz. mindenhol rakat szar.
-
Konflikt
addikt
válasz #64791808 #3413 üzenetére
ha jolemlekszem a WAN throughputja valahol 20-25 Mbit kozott van egy teszt szerint (nemreg egy ismerosom is ilyet akart, akkor olvastam rola)
@McLaca: igen. tan esetleg vmi problemad van?
mod:
@Bischof, #3414: "kábelesen a routerek viszik 100 Mbitig a sebességet,"
igen, LAN-LAN kozott. WAN-LAN kozott altalaban kicsit mas a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
válasz Konflikt #3418 üzenetére
jah, 20-25 kozott van, 23,1-et mertek.de alljon itt meg par masik soho router throughputja, FYI:
In CNET Labs' maximum throughput tests, the D-Link DI-524 AirPlus G router earned a mediocre maximum speed of 23.1Mbps. That's a more impressive score than those from the likes of other routers such as the Linksys WRT54G, which earned a slower 15.6Mbps. But the DI-524's maximum speed is slow compared to that of another D-Link router, the DI-624 AirPlus Xtreme G, with its 44.4Mbps. However, the two achieved exactly the same 11.6Mbps score in our Labs' mixed-mode tests--again, that's faster than the Linksys WRT54G but nowhere near the Dell Wireless 2300's 18.2Mbps mixed-mode speed.
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
a 80/25-os csomag egy kicsit elcsuszott
-
Konflikt
addikt
nem itt kell verni az asztalt, hanem az ufsz irodaban. hibak mindenhol adodhatnak, elofordulhat h vmit elneztek. nemagyereknak pedig anyja veri..
szval keresd fel a legkozelebbi digi ufsz irodatCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
erdekes problemam van. 80/25-os csomag van, win7, es egy tplink WR1043N osztja a netet eleg regota.
ha chrome alol nyomok egy speedtestet ezt kapom:
ha firefox alalol, akkor meg ezt:
ez utobbi rendben van, hozza a megfelelo ping-et, es savot is.
mi a franc van a chrome-al?(router restart volt, bar minek. a fenti eredmenyek tobbszori teszteles utan sem valtoztak szamottevoen)
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
megnezed a koruton beluli keruleteket a digi oldalan: az V-VI-VII keruleti cimlistakat atfutod. itt szinte biztos h nem lesz panel, szinte csak berhazak vannak. itt alacsony a gaz. esetleg a VIII kerben is lehet van par ilyen. aztan ennek tetejeben meg lehet csekkelni google mapssal satelitben, h tenyleg berhaz-e
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
sziasztok.
az ugyintezo a digi irodaban azt allitotta hogy 15 nap max a bekotes (FTTH) igaz ez? mi az atlag valos bekotesi ido?
koszi.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
sziasztok,
eddig UPC-n voltak port fwd-k allitva. szolg valtas miatt digi lett, (ZTE F668 ONT, FTTH ) de a port fwd-ok nem mennek.
ami megvolt:
App_ Port FWD alatt hozzaadva tobb opcioban: TCP, v TCP+UDP,
WAN conn: mind2 porbalva, de digi_internet kell
engedelyezve.
kezdo es vegportok ugyanazok WAN es LAN oldalon, habar range-el is porbalva
felveve a LAN cim a DHCP bind listara
reboot volt mindenhol
tuzfal nem fogja (eddig ment, most nem valtozott semmi, csak a szolgaltato)
probalva app listbe felveve, majd port FWD (App List) opcival, ugyanaz: nem megy.
ellenorizve: kivulrol, belulrol, port checkerrel is
DDNS jo, oldja IP-re.
de IP_vel sem megy
a LAN IP fix, elerheto,megvalami: status tab alatt a PPPoE mellett 100.79.x.x cimet latok, habar a WAN IP-m 188.143.x.x jelenleg.
otlet? koszi.
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
ki latott mar ilyet? zte ftth, nincs net.
IPv4 Connection Status Authenticating
IPv4 Online Duration 0 sec
Disconnect Reason AUTHENTICATION FAILUREhivtam oket: latjak az eszkozt de a L1 holgy nem talakozott meg ezzel a hibaval...jonnek ki 72 oran belul. kivancsi leszek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest