Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FNZ
őstag
válasz stvnppp #1661 üzenetére
nem. az épületben egy swich van, ami elossza hálózatot több ember között. ebből a swichből kapsz egy vezetéket az smc rúúteredhez és a rúúútered ossza szét a netet a gépeid között.
természetesen ha mindenki fullosan tölt, akkor kevesebb jut mindenkinek mivel egy adott sávszélen osztozik x ember, de ez szerintem nem igazán fordul elől. nem fog mindenki egyidőben full letölteni.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz stvnppp #1663 üzenetére
Nos ide a lépcsőházba (33 lakás) egyetlen egy 100Mbites kábelt húztak be. Szóval idővel drasztikus csökkenésre számítok, ha többen megrendelik majd. Addig viszont várom mint a Messiást, hogy végre be is húzzák a lakásba, mert eddig csak az ajtóig jutottak.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
FNZ
őstag
válasz stvnppp #1666 üzenetére
kimaradások nem szoktak lenni és nincsen korlátozás. nem hiszem, hogy megmondják, mivel nem tartozik rád, hogy hány előfizetőjük van ott.
min gondolkodsz? ezt nem értem. ha sok a 3500, akkor fizess 2500-at a 20/10ért és az korlátlan, olcsóbb, 20x gyorsabb és nincsen hűségnyilatkozat mint az upc. min kell ezen gondolkodni?!?!?!
más örülne, ha ilyen lehetősége adódna, te meg gondolkodsz rajta?[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz stvnppp #1712 üzenetére
Az az igazság nem tudom, de valaki már korábban írta / vagy itt, vagy a routeres topikban /, hogy neki ilyen routert kellett lecserélnie egy másikra, mert az övében csak 10-es volt a port, nem 100-as / állítólag többfélét gyártottak belőle /. Nekem is ilyen van / SMC7004VBR EU, Part NO: 751.7924 / és ez simán viszi a 20/10-et max.-on.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz stvnppp #1714 üzenetére
Kettőt, könnyebbet , sajna nem tudom .
Esetleg kérdezd meg a router topikjában, hátha h_143570 kolléga tudja rá a választ. Ő nagy guru az SMC routerekben.
[ Szerkesztve ]
-
eXodus
őstag
válasz stvnppp #1714 üzenetére
Hanyas verzió? (Bár csak tippleni tudok h a 752 az v3)
Neten ezt írják:
v1: 10Mbit/s WAN port, gyakorlatban 9Mbit/s
v2,v3 100Mbit/s, gyakorlatban max 33Mbit/s(Jó lenne tudni milyen chip van a routerben mert pl sok (régi) smc 33Mbit/s-t bír. 30/20as netél még pont jó, de ha a digi emel a sávszélességen akkor problémás lehet.)
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz stvnppp #1728 üzenetére
Itt V3-asnak írják a te routeredet és az enyémet is, még a letölthető firmware is közös hozzájuk. Abból nem árt ha a legújabb van fent, állítólag elég sokmindent javít, bár már nem fiatal / 2005-ös /.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz stvnppp #1746 üzenetére
áh, így már más a leányzó fekvése
nálunk még nem volt szakadás 3 hét alatt!
itt vidéken teljesen új rendszert építettek ki, míg bp-n a meglévő infrastruktúrát
is felhasználják ahol lehet, toldoznak-foltoznak, ezért az esetleges szakadások.
Legalábbis egy szerelőtől ezt hallottam. Nem tudom igaz-e, mindenesetre eddig
csak bp-iektől hallottam szakadást.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz stvnppp #2033 üzenetére
hát ez érdekes, és eléggé megkérdőjelezhető, ha nem írtatok alá újabb 1 évet.
nekem listaárra váltottak.
pár hónapig..
aztán jött a digiEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
McLaca
őstag
válasz stvnppp #5980 üzenetére
Ha nem buktál meg matekból, akkor nem nagyon kell ezen számolgatni. Ha 1 évből fél, 2 évből 1 évig alacsonyabb áron kapod hűséggel, mint anélkül, akkor a tudomány mai állása szerint spórolsz.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Calogero
addikt
válasz stvnppp #5984 üzenetére
i90venom: Felfele való váltás ingyenes tárgyévben egyszer, de amíg hűséged van addig csak felfele/gyorsabb netre válthatsz, visszafelé nem lehet.
Ma voltam rendelni tv-t, telefon-t illetve TopNetre váltok, s holnap már jönnek kötni is.
Bármely csomagra vonatkozik az akció -
McLaca
őstag
válasz stvnppp #6278 üzenetére
Ha van dedikált telepítője, olyat eddig nem találtam. Mindenhol csak egy exe fájl, de az maga a progi... mindegy, vadászok még kicsit, meg szoktam oldani az ilyet.
Köszi a tippet!Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
KPepe
senior tag
válasz stvnppp #6308 üzenetére
Áááá, ott a pont. Nem szúrta ki a szemem az volt a gond. Október 20-án kötötték be. Jobban megnézve a számlát fel is van tüntetve az időpont a Mennyiség mezőben. A 970 októberi, a teljes ár a novemberi számla.
Kösz!
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
McLaca
őstag
válasz stvnppp #6374 üzenetére
Ha ez a "kapcsolatok száma összesen" (nekem magyar a utorrent), akkor nálam 1500-ra van állítva, és most 17 aktív torrentet futtatok.
Viszont ha XP-d van, akkor a tcpip-patcher.exe okosságra van szükséged, amiben 1000-re fellőve a számot, meg is szűnik a torrent probléma - ami egyébként csak torrent indításkor szokott gondot okozni, ha beindultak, akkor már nem, de ez sokáig is eltarthat, ezért kell a patcher (tehát erről nem a digi tehet).Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz stvnppp #6376 üzenetére
Hopsz... a Vistát úgy tudom, már nem érinti az ilyen jellegű probléma... Akkor sajnos nincs ötletem.
ACE-: 4-5ms routeren (elég régi már) keresztül.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz stvnppp #6389 üzenetére
Én torrentre külső vinyót használok, épp ezért, mert a sok apró fájldarabka állandó olvasása/írása miatt használhatatlan a gép torrentezés közben, ha a fő vinyóra/ról töltök. Nomeg menjen csak tönkre a külső, ne a belsőt kelljen cserélni (noteszről van szó ráadásul).
Üdv!
-
-
McLaca
őstag
válasz stvnppp #6391 üzenetére
Mivel notesz, ezért egy 320GB-os 2,5"-os Seagate külső vinyót használok hozzá, aminek elég az USB árama és nem foglal sok helyet (így az is teljesen mobil). Nem adok neki két évnél többet. Sebessége szintén elég, a 30/20-as netemet eddig maradéktalanul kiszolgálta.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz stvnppp #6395 üzenetére
Napi 18 órát megy, és folyamatosan jár benne a fej a torrent miatt.
Van is rajta 26 rossz szektor. Bár már az is valami, hogy ki tudja olvasni valami USB-n a SMART-ot (a Hard Disk Sentinelről van szó). Februári a vinyó, ha 26 hibás szektor összejött rajta, akkor 2011 februárra halott lesz. De az is lehet, hogy a torrent miatt derült ki, hogy pár gyenge szektor van rajta, ami nem derült volna ki átlagos felhasználásnál, és mondjuk nem lesz több.
Reméljük.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz stvnppp #6435 üzenetére
A varázsszó a részmunkaidős alkalmazott lenne, de ettől valahogy kicsiny hazánkban irtóznak a munkáltatók. Pedig ahol én húztam az igát, oda is elkelt volna "sűríteni", mert csúcsban kevés volt az ügyintéző, de ha teljes munkaidősökkel sűrítettek volna, akkor meg üresjáratban lett volna a kihasználtság rossz (és költséges). Amúgy elég off lett a topic.
Apropó, december 6-tól a digi-mikulás a CSBM-mel fizetők kedvezményéből elvesz 70Ft-ot, azaz már csak 100Ft-tal lesz kedvezőbb az előfizetési díj a kábeltv esetén. Internetnél nem változik. Mindez a dec. 6-ától érvényes ÁSZF-ben, aminél a módosítások listája 14 oldal... Utoljára ennyi változás igen régen volt.
Üdv!
-
syler
aktív tag
-
cannyon
aktív tag
válasz stvnppp #6588 üzenetére
természetesen a digi is profit orientált csak nem ugy csinálja mint a többi szolgáltato hogy magas áron szart szolgáltat,a digi nem csak a saját érdekét nézi hanem hogy az ügyfél is elégedett legyen nem ugy mint a többi szolgáltato, bixen is látszik a külömbség hogy a szolgáltatoknak mennyi sávszélességük van és mennyi a forgalma önmagáért beszél
-
cannyon
aktív tag
válasz stvnppp #6599 üzenetére
a sávszél az olcso csak ha eltudok adni 10gb sávot 1 millio embernek mértne tegyem meg jokeresek vele igaz hogy megszivatom az elöfizetöket de ki nem szarja le ,a lényeg hogy kevés pénzböl egy vagyont csinálok a diginél ez máshogy van nincs akkora nyereség de az ügyfelek hozzám jönnek mert nem vagyok kabzsi.És a családi házak is be lesznek kötve mert már most is vannak és a digi már teszteli a légkábeles netét is ez pont a családiházas térségekre akarja
-
rocket
nagyúr
válasz stvnppp #6601 üzenetére
Na ez mostmar tenyleg felhaborito, utolso MTV-t is szamuzik, elmehetnek a francba.
Nem csatornakat kell kivenni, hanem csinaljanak masik TV csomagot dragabban amiben benne vannak, es akkor a felhasznalo eltudja maga donteni, hogy kell, vagy nem kell, de ez amit muvelnek, hogy "ez van es kesz" szanalmas, es nem a felhasznalok erdekeit kovetik.Nem ertem miert ragaszkodnak gorcsosen az arakhoz, es az arameles helyett inkabb csokkentik a csatornak szamat.
Akkor megertenem ha ar/ertek aranyban a tobbi szolgalétato a nyaukon lihegne, de ha 10%-kal emelnenek meg mindig ok lennenek messze a legjobbak ar/ertekben.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest