Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100701) RohamBilly


RohamBilly
kezdő

A klán vagy általánosítva csapatépítés témában leírt vélemények alapján tényleg megoszlanak rendesen a vélemények, hogy ki mit tart jónak egy klánban.

Pár hozzászólásból egyenesen az jött át, ami miatt most a HE is szétment. Pedig, ha csak magatok köré akartok tenni embereket, akikkel majd azt tudjátok csinálni, amit Ti szeretnétek, akkor annak megint nincs hatása a teljes csapatra, csak arra a kis klikkre. Ha ezt friendlistről oldod meg vagy communityről az totál mindegy, mert a felfogással van baj.

Lehet itt húzgálni határokat paragonban meg ranked eredményekben, de jó csapat azokból lesz akik képesek a kommunikáció alapvető formáira és az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

- bíznak saját magukban (pár 100 hsz-el ezelőtt tettem be a képeket a helyezéseimről, 1300-1400 körüli paragon, 3-4 normal item az ancik mellett és lehet így is jó helyezése bárkinek én se vagyok top játékos, de tudom mennyit ér a kari meg saját magam mit tudok vele csinálni)

- időről-időre feszegetik a határaikat (nem feltétlenül a GR, de a sima rift is tök jó ha 2 percenként képes valaki újat nyitni, mert annyira pörgős gyerek vagy jány, sajnálom és elnézést kérek előre is sokótoktól, de aki 4-5 perceket tölt el riftben az lassúnak számít, a farm az gyorsan jó :) )

- leszarják a kudarcot és csinálják tovább (nem adta be a reforge? sebaj majd holnap beadja igaz Pitti? :))

- kerülik a negatív embereket (ezt lehetne sorolni sokáig, de aki csak kritizál, nyavajog, mindig másokat hibáztat, céltalan, az még magát sem tudja előre lendíteni miért pont Téged tudna, van éppen elég ilyen ember mindenki személyes környezetében gondolom, játékon belül viszont el lehet határolódni tőlük, pár kattintás csak az egész :))

- amikor az kell, kidolgozzák a belüket is (ha nagyot akar menni, akkor farmolni kell xp-t és itemeket is az RNG miatt mindkettő valójában csak idő kérdése, Aszuli egyébként jó lenne ha megosztaná végre a statisztikáit s10-ből, hogy a 2k paragon elérése közben mennyi panci esett meg ilyesmi)

- segítenek másoknak is (akármekkorát is tudnak menni másokhoz képest, attól még nem csak magukban játszanak értve ez alatt az állandó 4-es partykat, lehet riftezni, bountyzni közösen is, akár Gr-ezni is és tanulni egymástól)

Sokan nem így fogják fel és egy karit csinálnak, de én s4 óta tolom support barbárral és valamilyen farmolós karival, (és attól, hogy lehozom vele a gr100-at solóban attól még nem hívom dps karimnak :) ami s9 óta wizard előtte már nem is tudom mi volt. A napi játékidőm nem túl imba, így már akkor régen felfogtam, hogy ha én a játék legjobb részét, a pusholást szeretném csinálni, akkor bizony dps karival nem lesz esélyem, suppal igen. A hozzászólásokhoz visszatérve, sokaknál azt látom, hogy úgy képzeli el ezt a játékot, hogy van ő és a kis dps karija és majd biztosan talál olyat, akivel ő fog tudni menni nagyokat. Ha nem, akkor meg elégedetlenkedik és negatívkodik és mindenki más a hülye. Ez a játék pont ilyen, aki dps karit akar de úgy igazából, az sok időt is kell hogy bele tegyen és nem az xp-vel megy el az idő, hanem a jó gear összerakásával, ami a dps-nél számít igazán. Megint elnézést mindenkitől akire érvényes, de semmit se ér a tökéletes panci fegyó, ha egy 700-as karira teszed fel. Nézegetni nem rossz, de más anélkül is nagyobb eredményeket ér el. Supp karikkal 400-ason is lehet már 95+os GR-be menni, ha tényleg tudsz is játszani (ezt communityből sosem oldod meg, csak friend listből vagy a jó klánoddal) ellenben ha a dps gyengusz, akkor nem tudja leütni amit kell, hiába teszi elé két support, hogy nesze öljed :) (ezen viszont semmi sem segít, akármekkora jófej mindenki a friend listeden vagy a klánodon belül, communityben meg vissza se válaszolnak )

Válaszolva pedig a nagy kérdésre: a klán azért jó, mert ha értelmes elvárások szerint működik, akkor bizony:

- bárki játszik bárkivel (rift, bounty, lootshare, gemhúzgálás, push)
- senki sincs a public és community partyzás íratlan szabályára bízva miszerint: Kicsi vagy bázzzeg? Eredj innen.
- aki tud játszani és bármi miatt is késve kezdi a szezont, ha elkezdi és nincs teljesen magára hagyva, az a 2. hétre már utól is érheti azokat, akik időben kezdték... csak azért, mert akarja.
- ha van némi versenyszellem, akkor pedig hamar el lehet lendülni a profi játéktudás felé is akár, mert lehet egymástól tanulni, abból hogy kinek mi/miért sikerül
- emiatt a versenyszellem miatt kialakulhat másokban is hasonló érzés mint bennem... nem vagyok én rossz, csak dpst építeni nincs annyi időm mint másoknak
- ha van elég supp a klánban akkor pedig minden van, xpzések, nagy gemek és sok-sok push
- be lehet festeni a klánnal a ranglista egy részét is, ami 1. kurva jól mutat, 2. csipkebokor vessző, 3. mindenki érdeme is

Bocsánat a hosszú levélért, de én nem tudok erről a témáról pár sorban beszélni és még így is sok minden maradt bennem.

(#100702) DaveHutt


DaveHutt
őstag

Season 11 részemről letudva. Imádtam minden percét DH-val. Kitűzött célok teljesítve: Season Journey kimaxolva, solo GR85 elsőre meglett Impale DH-val. Nagy kedvenc marad a DH.

Lábjegyzet: pofátlan lett a nekromanta, az hogy minden necro +200 Paragonnal felettem jár a Rathma speedfarm build miatt, az vmi hihetetlen. Várom a következő patchet és a nagy rebalanszt.

(#100703) keneseig


keneseig
tag

Kinek melyik Necro build jött be speed split bountyra, ami jó bossokra is?Ha van akkor főleg land of the dead nélkül.Mert arra nem érek rá várni bossoknál ha cd-n van és nélküle nem megy le.

(#100704) Dani79 válasza keneseig (#100703) üzenetére


Dani79
tag

Nekem ez jött be
GR65-ig simán jó olyan 3-4 perc/run
GR60 2-max3 perc
bountyra is simán jó

[ Szerkesztve ]

(#100705) KubanitoS válasza keneseig (#100703) üzenetére


KubanitoS
veterán

Lazy Storm Diablofans,
itt pedig a Youtube.

700-as paragonnal, megfelelően kövezve GR70 3-4 perc. GR75 olyan 5-6 perc.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#100706) Edge


Edge
veterán

wizard gyorsabb btw...

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#100707) SQX_Barto


SQX_Barto
addikt

Na, egy kis dicsekves :)

Mas kerdes, hogy most a szezon meg foleg a gemek miatt sokan nem jatszanak ns-ben.

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#100708) LélekVándor


LélekVándor
tag

Valóban, Én is kiléptem a HE-ből. De ezentúl is, ha van valaki, aki eredményre törően kíván játszani egy Magyar klánban, ajánlani fogom az illetőnek a klánt. Nem tudom, hogy mi lesz Velük a továbbiakban, lehet újra alakulnak másik néven, új koncepciók mentén(sztem ez lenne a legjobb megoldás).

DRÁMA(ON)
Amikor beléptem ez egy baráti közösség volt, velem együtt 8 tagot számlált. Én kívülállóként csatlakoztam a klánhoz. Pont abból jött az ötlet, ami fentebb is elhangzott, hogy még mindig sok arányaiban az aktív magyar játékos diaszpóra, félig vagy teljesen kihalt klánokban, esetenként klán nélkül. Itt kb. 2 évvel ezelőtt járunk az időben, konkréten a harmadik szezon kezdése előtt. Az aktívabb tagokat egyetlen közösség égisze alá szerettem volna gyűjteni. Szépen lassan gyűltünk, elég sok ismerősöm volt a barát listámon, akiről tudtam, hogy aktív játékos, és szívesen venne egy ilyen kezdeményezést. Itt is számos alkalommal toboroztam tagokat, ill. későbbiekben a facebookon és más diablos oldalakon is. A továbbiakhoz, hogy érthető legyen a koncepció meg kell említsem, hogy tapasztalataim szerint két fő játékos típust különböztethető meg.
- Az egyik, akinek egy laza időtöltés a játék, Ő metától, fő buildektől függetlenül, éppen azzal játszik, amivel kedve tartja, nem érdekli a leaderboard, sem a paragonozás. Sok ilyen ismerősöm van.
- A másik eredmény orientált, olyan, mint amit Billy fentebb részletesebben kifejtett. A szabadidejében, amit a játéknak szentel, szeretne minél magasabb szintre elérni adott idő alatt, hogy a szezon végére meglegyen a szintje, a ranglistára kerüléshez.
Természetesen ez nagy általánosítás, mindkét kategória tovább lenne bontható, de a lazább játék szeretete szépen elkülöníthető az eredmény orientált gyors játéktól.
A cél a HE klán építésével, a második játékstílust kedvelő játékosok összehozása volt. A klánba történő bejutáshoz minden szezonban, eredmény orientált játékkal könnyen teljesíthető kritériumok lettek kitalálva. Sokan megkerestek, akiknek nem volt meg a kritérium, de szerettek volna csatlakozni, Nekik jó szívvel tudtam ajánlani a HUNPH klánt, ahol jómagam is eltöltöttem sok szép órácskát.
Volt még egy sarokköve a HE szabályrendszerének, mégpedig, hogy Bot használata szigorúan tilos, akiről kiderül, hogy használja azonnali kizárást eredményez. Amiből nem voltam hajlandó engedni soha, hogy valaki csak azért bejusson a klánba, mert vkinek a vkije. A saját ismerőseimnek is megmondtam ezt, hogy a kritériumok alól senki sem kivétel! Szépen gyarapodtunk, 100 körüli volt a taglétszám, ha emlékezetem nem csal. Felmerült egy olyan ötlet is, hogy lehetne a HE-nek egy fiók klánja, ahová bárki bekerülhet, akár olyanok is, akik csak most ismerkednek a játékkal, és később, ha van igényük rá, és teljesítik a követelményeket, innen átkerülhetnének a HE-be. Azaz a magyar diablos játékosok palettáját 100%-ban le lehetne fedni, hiszen így a fent említett mindkét játékos típus játszhatna kvázi egyetlen klánba, mivel a két klán között szoros együttműködés lehetett volna…Azonban eljött az 5. szezon… Ahogyan eddig is, folytatódott a toborzás, azonban sikerült belenyúlni egy olyan klikkbe (neveket nem írok, semmi értelme nem lenne), akik botoztak. Kitettem az egyik srácot, akit később bannolt is a Blizzard, ergo igazunk volt végig, hiába tagadta, ténylegesen bothasználó volt. Ez a lépés nagyon megosztotta a klánt, hiába tudta mindenki, hogy a botozás tilos, korábban nem volt még precedens rá. Majdnem a fél klán elment, és maradtunk olyan 60-65 –en. Itt jöttem rá, hogy nem lehet olyan döntést hozni, ami mindenkinek jó, már azon kezdtem gondolkodni, hogy hagyom a frászkarikába az egészet. De később beláttam, hogy nagyon gyáva dolog lenne az első nagyobb nehézség után feladni. A megmaradt tagok biztosítottak a támogatásukról, ez nagyon jól esett, köszönöm Nekik.
Itt kellett volna valahogy összekovácsolni a benn maradt tagokat, mert egyre jobban klikkesedtünk. Én semmi értelmeset nem tettem a játékos toborzáson kívül, csakhogy sok esetben újabb olyan játékosok jöttek, akik szinte senkit nem ismertek, és nem igazán tudtak beilleszkedni, mint ahogy a megmaradt tagok is elég széthúzóak voltak. Ezután sajnos nemigen játszottam két és fél szezonon keresztül, másfél szezont pedig HC-ztem, de ezt sem túl nagy aktivitással. Szezon 10-ben tértem vissza, amikor többet játszottam, mint addig bármelyik szezonban. (egy betegség miatt szinte egész nap ott ültem a játék előtt, szteroid addikcióm volt, de ezzel tényleg nem untatnék senkit. Viszont hatalmas köszönet a játéknak, mivel el tudtam terelni vele a figyelmemet a fájdalomról…). Időközben, ameddig nem voltam ott, átadtam a vezetést Pittinek, azért említem név szerint, mert szerintem ezt eddig is tudták sokan. Neki voltak legalább kezdeményezései, TS szobákat készített a partiknak, lett saját FB oldala a klánnak, valamint, ami a legüdvözlendőbb volt számomra, szezon előtti csapatválasztó megbeszélést szervezett TS-en. Szezon 10 alatt újra kiégtem, elegem lett a játékból(az vesse rám az első követ, akinek nem lett volna elege 350 óra wizard speedrun után:.) ). Ismét leadtam a leadet, (most nem Pittinek) és inaktív voltam, majdnem egy újabb hónapig. Időközben, mikor visszajöttem, elmondták az officerek és az új leader, hogy megszavazták, hogy újabb kritériumok lesznek, de ez alkalommal a meglévő klán tagokra is érvényesíteni fogják. Ez a döntés jobban megosztotta a klánt, mint korábban bármi, kb. 60-62 játékosból, már a bejelentés után kilépett vagy 12 és utána szinte napi szinten kilépkedtek az emberek. Külön sajnálatos amiatt is, hogy a jelenleg is futó 11. szezonban olyan kiváló eredmények születtek, mint eddig soha, 2 csapat is eu top 50 körül ment 4 playerben, egyik parti 120-at, másik 121-et lehozta. Eljött a kitűzött dátum, és a „tisztogatás” után 25 ember maradt. A megmaradt tagok is 2 nagyobb táborra tagolódtak, és a vége az lett, hogy még kiléptek 16-an, így 9 -en maradtunk a klánban. Én elfogadtam a döntést, mivel demokratikus volt, ha jól tudom 4-1 arányban lett megszavazva. Mivel egy híján annyian lettünk, mint amikor elkezdtük anno az embereket toborozni, így Én is leléptem. Be kellett látnom, hogy elbuktam, mint a HE klán vezetője. Sokkal aktívabban, minden szezon előtt megújulva kellett volna azon dolgoznom, az officerekkel együtt, hogy ez egy jól működő, élhető, élvezhető klán legyen, mely leginkább egy család modell alapján működik. Volt szó új klán létrehozásáról a hibáinkból tanulva, de Én pont azért nem hozok létre új klánt, mert megtanultam, hogy a leadernek kell a legtöbbet tenni a közösségért, és nem tudom garantálni hosszú távon az aktivitásomat. Valamint nem árt az sem, ha egy olyan klánról van szó, mint a HE, ha Nálam sokkal jobb, ahogy Billy is írta, top100-as játékos a vezető, akinek a játék relációjában sokkal megkérdőjelezhetetlenebb a kompetenciája, mint Nekem. Szóval minden egyes játékostól, aki megfordult a HE-ben, és tisztességesen játszott a játékkal, szeretnék bocsánatot kérni, mert ha nagyobb lett volna a kötelességtudatom a klánnal kapcsolatban, talán össze lehetett volna kovácsolni egy sokkal nagyobb közösséget is. Én egy kisebb klánban igyekszem meghúzni magamat most, remélem, egyszer jön valaki, aki Nálam sokkal rátermettebb és sikerül Neki összehozni egyetlen klánba a megmaradt aktív játékosokat. És zárásként csak egy dolgot még, mert felmerült fenn, hogy mi lehet egy jó klán legfőbb ismérve. A tanulópénzt megfizetve meglátásom szerint akkor jó egy klán, ha nem csapatok szintjére korlátozódik a klikkesedés, hanem a diablós játékos közösség viszonyában klikkesedünk klán szintre. Azaz büszkék vagyunk a klán társunk eredményére, hiszen mi is része lehetünk ennek a mikroközösségnek, amiben az eredmény megszületett, valamint mindannyian örömmel teszünk a klán progresszív fejlődéséért, együtt.
DRÁMA(OFF).

[ Szerkesztve ]

(#100709) need válasza LélekVándor (#100708) üzenetére


need
addikt

Ámen..

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#100710) havri1 válasza reelc (#100699) üzenetére


havri1
félisten

Ugyanaz, bár a dx-et nem tudtam hol kell állítani. De akármit állítok, ugyanaz.
Viszont az este játszottam egyet egyedül, 2 riftet végigcsináltam, és tökéletes volt.

Lehet partyban valóban másik gép lassúsága okozza ezt. Bár nem vágom, ha egy laggol, miért húzza a többit is.

havri

(#100711) WOT-H-A-C válasza LélekVándor (#100708) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Szerintem ne kudarckénz éld meg. Ugyan kívülálló vagyok, de máshol más játékban többször végignéztem klánok felemelkedését és bukását. Az emberek kiégnek, más lesz fontos, betegség, gyerek, új munka. Mindegy, mindíg lesz valami. Egy klán működése nem csak a vezetőn múlik. Sokkal inkább azokon akiket magaköré szervez. Mindenkinek egyébként sem lehet megfelelni. Illetve olyan sem lesz, hogy mindenkinek azonosak lesznek a céljai. A két klán egyébként működőképes lehetett volna. A nyitottból ki lehetett volna nevelni az elitet. De ez már mindegy. Ne vedd magadra, a dolgot ez egy játék. :) Előbb utóbb minden klán feloszlik és megmaradnak a baráti szakaszok, csapatok. :) További jó játékot kívánok Parancsnok! :)

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#100712) reelc válasza havri1 (#100710) üzenetére


reelc
veterán

A Battle.net keretprogramban, Options/Game Settings/ Launch 32-bit client.
Mindkét helyen átállítottam, mivel korábban voltak problémák a DX11-gyel. Lehet már nincsenek, de a gépem fő alkatrészei nagyon régiek, és sokáig 2GB RAMmal is mentem - így hozzászoktam ahhoz, hogy nincs mindenféle effekt beállítva. Nem érdekel a csili-vili grafika, fusson rendesen a játék, ennyit várok el.
Ritkán lagolok, a csúcsom eddig GR94-es party volt, és nem volt gondom akkor. Nem tudom ki mivel használja a játékot, de nekem hagyományos HDD-m van.

(#100708) LélekVándor: Köszi hogy ezt leírtad Te is. Már kíváncsi voltam egy vezető írására is azok mellé, akik beírtak ide történéseket.
Mióta ezt a fórumot (is) bújom láttam nem egyszer a toborzásod. Miután csak a Paragon limit maradt követelmény nem egyszer elgondolkodtam, hogy napi játékosként én ezt el is tudnám érni.
A gond csak az volt, hogy nem az eredmény orientált részlegbe tartozom (persze az hajtott, hogy szólóban mit tudok kihozni - de csapat szinten nem, mert nemigen foglalkoztam a metával), hanem a másikba. Szépen megfogalmaztad a 2 csoportot.
Társaiddal szépen felépítettetek és sokáig sikeresen működött egy erős és eredményes klán. A közelmúlt történései mellett ezt se feledd.

(#100713) reelc


reelc
veterán

Változott tegnap a Blizzard EULA.
Itt ki van emelve 1-2 fontos dolog, az első hszben ott a link az eredetihez.

[ Szerkesztve ]

(#100714) proci985 válasza LélekVándor (#100708) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

:R

ambiciozus tervek es ahogy lattam azert egy idoben a fel friendlistem HEs volt akik folyamatosan eleg magas GReket mentek. szoval en ez pozitivumkent irnam le.

amit nem emlitettel az az, hogy ezido alatt nagyon sokan untak bele a jatekba is (en is) / a jatekosok joresze azert 30 korul van es ott mar megesik, hogy az embernek valtoznak a prioritasai.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#100715) Thrawn válasza SQX_Barto (#100707) üzenetére


Thrawn
félisten

Tíz szintet rátokvertem :D

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#100716) reelc válasza Thrawn (#100715) üzenetére


reelc
veterán

Grat, szép.

(#100717) SQX_Barto válasza Thrawn (#100715) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Gz, nem szolozok :P
95 volt eddig a rekord Trag'Oul necroval, 100-nak parszor nekifutottam, de aztan inkabb hagytam...

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#100718) havri1 válasza reelc (#100712) üzenetére


havri1
félisten

Köszi!

"Nagy" gépen még nem tudtam átállítani, nem engedtek oda, viszont a laptopom megcsinaltam. Az eddigi 20-40 fpsből lett 40-60, HD felbontáson, és máris élvezhető a játék. Köszönöm!

Kíváncsi vagyok, az asztali gépeken mennyit számít. (i3/12GB/GTX460 és Q9600/8GB/GTX750).

havri

(#100719) reelc válasza havri1 (#100718) üzenetére


reelc
veterán

Nincs mit.
Intel Xeon 2.83, 4GB RAM, GTX 750. Nekem ez van, levettem amiket írtam. Nekem ne kínlódjon már egy ilyen idős játék. Fusson rendesen. DX11 marhára nem érdekel, így nem raktam vissza, hogy valamelyik patch óta jobb-e.

A Gamescomot nyomon követte valaki?
Nem igazán találok infót mit mondtak a Diabloról, gondolom semmi lényegeset.

(#100720) SQX_Barto válasza reelc (#100719) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Nemrég volt videó Rhykkertől, konkrétan semmi sem volt Diablóról. Talán Blizzconra tartogatnak valamit, de az sem biztos.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#100721) proci985 válasza Thrawn (#100715) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

grat, nagyon szep!

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#100722) sandor906 válasza havri1 (#100718) üzenetére


sandor906
tag

Szerintem elsősorban net probléma lehet a rágógumilagg mögött. Nekem is előjött, pedig a gépem FireStrike pontja 19349. Az már nem rossz annyira. Ha nincs meg a szerver felöl az 50-65ms körüli ping, akkor már érezhető a nyúlás. 100ms felett még játszható, de 250ms-nél már borzasztó. Nekem UPC-s 240-es netem van és előjött a probléma. Volt egy kábeltörés a hálózaton és hiába volt meg speedtest-ben a sávszélesség, a pingek elvesztek.
Kb 1,5 hónap volt mire rendbehozta a szolgáltató....

[ Szerkesztve ]

GhostDragon#24437

(#100723) reelc válasza SQX_Barto (#100720) üzenetére


reelc
veterán

Tegnapi videóját néztem, úgy értettem én is, hogy nem volt semmi + konkrétan rá is kerestem a dologra, az sem hozott fel semmit. Tavaly legalább valami közelmúlt felidézés volt.
Ja, hátha majd a BlizzCon.

Viszont elég komoly állás van hirdetve Diablo 2 ügyben, ha betelik, hátha itt is elindul valami mozgolódás, mint a WarCraft 3-nál.

(#100724) MrCsiT válasza proci985 (#100628) üzenetére


MrCsiT
addikt

Szia!

Úgy voltam vele, megkerestek majd privátban, ha valamiért szükséges lenne, hogy átadjam a Leader-t.
A klán átmigrálás mit jelentett pontosan? :F

Most, a Nekróval én is tettem próbát, de valahogy a mozgást nem tudom jól megoldani.

Visszaváltottam DH-ra, és a shadow set valami brutális.
Gond nélkül megy vele a Torment 13, igaz, van azért pár(száz) óra tapasztalatom a kaszttal, az is biztosan számít azért :)

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#100725) proci985 válasza MrCsiT (#100724) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Szerintem elegge felreertetted amit irtam :), a regi PH klan leaderjet nem ertuk el anno (TheProb ha jol emlekszem), utana mozgattuk at a megmaradt aktiv jatekosbazist a HunPHba mert egyszeruen kezelhetetlenne valt a helyzet (egy officer volt kvazi accept jogokkal es semmi massal ami egy betelt, inaktiv jatekosokkal teli klannal gaz volt). Te joval utana vallaltad at a feladatot :).

Szoval ez itt most a regi PH klanra vonatkozik amirol ha jol emlekszem ilyen ket es fel eve mozgattuk at a jatekosbazist a jelenlegi HunPHba.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#100726) prime77


prime77
aktív tag

Sziasztok!

Most kezdenék el játszani ezzel a Diablo 3 játékkal.
Még sosem játszottam ezzel a szériával.
Azt szeretném megkérdezni,hogy létezik ez magyarul,vagy legalább magyar felirattal?
Tehát magyar nyelven van a játék?
Előre is köszönöm a válaszokat! :R :C

(#100727) Bird válasza prime77 (#100726) üzenetére


Bird
addikt

Válasz: nincs magyar allokáció a játékban.

Informálódj itt előzetesen a játék után:

diablohungary.hu
diablo3.hu

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#100728) SQX_Barto


SQX_Barto
addikt

PTR-en mar elerheto a Season 12

Conquestek:
- 3db 65-os gem
- Fobossok T10-en 20 perc alatt
- GR solo 45 set itemek nelkul
- GR55 solo 6 kulonbozo settel
- 350 szorny megolese T10-en Cursed Chest eventen.

Ingyen szettek:

Barbarian: Immortal King’s Call
Crusader: Seeker of the Light
Demon Hunter: Natalya’s Vengeance
Monk: Uliana’s Stratagem
Necromancer: Trag'Oul's Guise
Witch Doctor: Spirit of Arachyr
Wizard: Vyr’s Amazing Arcana

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#100729) J0shu4M1ll3r válasza SQX_Barto (#100728) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Sőt, bekerült a számomra legjobb szárny is egy event + acsi kapcsán : [link]

Erre szezonra beteszik ezt? Kb a többi, mit idő közben kivettek, aból bármelyik másik is jöhetett volna :D

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#100730) _ocsisajt válasza SQX_Barto (#100728) üzenetére


_ocsisajt
őstag

"Seeker of the Light"

jajjjneeee... hülye pörgetős :P NA mindegy akkor is sader lesz S12-ben, mert ha marad a sweep buff, akkor kiütöm hozzá inkább a setet :P

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#100731) SQX_Barto válasza _ocsisajt (#100730) üzenetére


SQX_Barto
addikt

En filoztam a hammerdinen, de szerintem megint egy dh lesz, gyors felhuzatom, megcsinalom a Season Journey-t es irany vissza Nonseasonba. (S11 nalam komoly ket napos volt Shadow DH-val)

#J0shu4M1ll3r: Ranezesre hasonlo, mint a Falcon Wings, nekem az sem tetszett, ez sem lesz jo semmire :D A portre szodaval elmegy, bar voltak ennel sokkal jobbak is. Mindegy megcsinalom, hogy meglegyen, aztan kesz.

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#100732) Bird


Bird
addikt

Úgy látom nem nagyon sikerült megerőltetni magukat most sem, már ami a rewardokat illeti. Folyamatosan megy össze a diablonak hívott lufi. :U

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#100733) mikromanus


mikromanus
veterán

Gondolom még nincs a D3-ban beépített retro mód? Ha elmebeteg időpazarlást tervezek, akkor manuálisan kell nullázni a "pluszokat". Egy normál verseny muris lenne. Olyan ahol nincs paragon és az itemeken a sokszáz extra stat a kavics beáldozásból. Kiváncsi vagyok meddig lehetne felmenni a mostani rift szinteken. Mondjuk ez el van cseszve. Elböktem és sok itememen van kavics update. Javaslatokat elfogadnak még Blizzék? retro mód: belépsz és kikapcsolja a szétosztott paragont, extra statot és mondjuk a legendary gemek szintjét is visszakorlátozza kilépésig. Azt' lehetne versengeni kevésbé végtelenített módban. A betegesen magas set buffokkal még az is lehet hogy több versenyképes build lenne... vagy mások lennének a toposak... :Y :C

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#100734) Thrawn válasza mikromanus (#100733) üzenetére


Thrawn
félisten

Csináltak neked játszóteret: [link]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#100735) Bird válasza Thrawn (#100734) üzenetére


Bird
addikt

Ott is előre meghatározott - igaz, más értelmes játékos által soha a büdös életben ki nem próbált - híg-fos builddel kell menni, szóval no mikro zóna az is. :D

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#100736) mikromanus válasza Thrawn (#100734) üzenetére


mikromanus
veterán

Ez nem csinál semmit, csak egy előre meghatározott rift-skill-item kombót engedélyez mindenkinek? Vagy mi ez, ez nem olyannak tűnik, hogy van egy "x" nehézségű rift és paragon és extra gem-a-itembe buff nélkül nyomod le. Ez (ha be is lehetne állítani amit nem tudom lehet-e) csak annyit tesz, hogy egy és kizárólag egy kombót enged az adott statikus riften. itt csak részleges az átfedés a saját életképtelen ötletemmel. Meg aztán ha lehetne is "mikro-féle riftet" közzétenni, ki a fene nyomulna ott ha csak egy kombó engedélyezett ami elég szélsőséges és kis csoportot érdekel (ismerve a hajlamaimat). Az összes életképten nopara builddel versenyezni nagyobb motiváció (?) mint egy rögzített builddel. De még mindig nem értem ezt a cselendzsriftet, így lehet muris ez is. :DDD

(#100735) Bírd
Az értelmetlen buildekkel nincs gondom. Attól még lehetne nekem is nyerő. :C

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#100737) proci985 válasza Bird (#100735) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

azert voltak mokasak, a DH / monk speedrift a season elso napjaiban kb wcpapir karikkal amiknek meg latvanyosan nem mukodik a build eleg moka tud lenni.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#100738) Edge válasza proci985 (#100737) üzenetére


Edge
veterán

mostmár inkább csak az idegesítő rész maradt meg, mindenféle elmebeteg fos szar buildekkel kell menni... nekem már nagyon nem jön be.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#100739) proci985 válasza Edge (#100738) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ja hat voltak furak... de jellemzoen gyorsan lemegy aztan gyorsabb mint a bounty

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#100740) Edge válasza proci985 (#100739) üzenetére


Edge
veterán

inkább bounty ott legalább értelmes kaszt+build kombóval mehetek :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#100741) Bird válasza mikromanus (#100736) üzenetére


Bird
addikt

Igen, de ott is meg van kötve a kezed, az meg már no mikro zóna. :D Vedd át a projektet, Blizz nem vágja a szadó mazó buildeket. :D

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#100742) havri1


havri1
félisten

Elkezdtem egy Necro-t. Majdnem kész a build, még egy gyűrű kell, és a kockába 2 dolog.
T6 megy, de az essence hamar fogy, meg ez a 460e dps nagyon eltántorító. Nem kéne ennek már magasabbnak lennie?
Közel 2000 zöld bizbaszt eltekertem (amit a boss-ok dobnak ha meghalnak), ennek hiányában nem tudok most tekergetni rajtuk még.

Vagy valamit elrontottam alapban?
:R

havri

(#100743) DaveHutt válasza proci985 (#100737) üzenetére


DaveHutt
őstag

Xboxon a héten olyan WW barbár van, akit azonnal megölnek, ha kilépsz a Whirlwindből. Amit én ott k.anyáztam. :D

Havri1: ennek röhögve kéne T13-at vinnie. Telefonról nem látom: crit chance, crit damage, attack speed mennyi?

[ Szerkesztve ]

(#100744) proci985 válasza DaveHutt (#100743) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

nem a legendas wastes set dungeont nezted? :DDD

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#100745) reelc


reelc
veterán

(#100746) havri1 válasza DaveHutt (#100743) üzenetére


havri1
félisten

Ilyen. Nekem gyanúsan kevésnek tűnik a damage. Csak össze lett dobálva, nincs benne kb 2 óra sem. Csak furcsa. Ilyen cuccokkal, 2100-as karddal sztem 1M felett kéne lennie. Bár csak 350%-os a chd, még tekergetem kicsit. De sokat már nem fog változni sztem..
CHC 43%

[kép]

[ Szerkesztve ]

havri

(#100747) _ocsisajt válasza mikromanus (#100733) üzenetére


_ocsisajt
őstag

én ezt egy huszárvágással elintézném... NINCS normal mód, csak HC (természetesen megfelelő supporttal, ahol ha nem a TE hibádból halsz, akkor restore... de ehhez erőforrás... mindegy)

:)

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#100748) Bird válasza _ocsisajt (#100747) üzenetére


Bird
addikt

A HC-vel tenném ugyanezt.... Kukáznám a játékból. ;)

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#100749) zsotesz81 válasza _ocsisajt (#100747) üzenetére


zsotesz81
senior tag

ki is nyírnák vele a játékot ha csak HC mode maradna

(#100750) solyomb válasza _ocsisajt (#100747) üzenetére


solyomb
tag

Csupan kivancsisagbol,de hogy szurned ki, hogy csak sajathibas halalok legyenek?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.