- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Ha hosszabb távra tervezel és több autós játékkal is szeretnél gurulni (f1, később grid2, project cars, race07) nézz inkább egy DFGT-t, 15körül már lehet kapni használtan, 20 körül még garanciás példányt is ki lehet fogni itt az aPH!rón, ha nem agyon hajtott kormányt veszel nem lesz vele gondod, én legalábbis azt vettem elsőnek, alaposan utána olvastam, nem nagyon van széria hibája, nagyon jó kormány
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED86T 127 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest