- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
djtemplar #4129 üzenetére
Nem minden a beállítás hiánya, alapba szartak eseményeket rakni bele!
Emlékszem, anno még az EA sportos F1 2000 is jobban meg volt oldva ebből a szempontból.
Voltak kicsúszások, technikai kiállások stb. itt szinte semmi.
Sőt, az egész futamon szinte zsinóron húzza a gép autóit, a bot sztem TT módba van rakva.
Se gumikopás, se benzin miatti lassulás, teljesen valósághűtlen!
A legszarabb viszont, mikor futam közbe kezd esni. Én szopjam ki az ujjamból, hogy mikor milyen gumi kell, és mikor kellene kiállnom, a gép meg végigmegy sokszor száraz gumival, mikor nekem már tapadásom sincs. Persze megoldja kevesebb cseréből is...
A multi része miatt veszi sztem mindenki, mert a single carrier szinte sokszor játszhatatlan. -
karilla88
tag
válasz
djtemplar #4129 üzenetére
Igen cosmetic azt jelenti h csak látszatra törik le a szárny és nem hat ki az autó viselkedésére
az sc-t is belehet állítani h legyen, motorhibásodásról nem tudok de a benyát simán kitudod fogyasztani ha sokáig mész rich-ben
am töltsd le a magyarítást innen:www.gocompete.hu és akkor jobban megtalálod a beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest