- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtemplar
csendes tag
Hy!
Lenne egy kérdésem; tudom,h hogy az f1 nem roncsderbi, de miért van az, hogy eljutottam silverstone-ig úgy, hogy semmilyen komolyabb kicsúszás nem volt még az AI részéről. Safety car azt sem tudom van-e a játékban, pedig egy kicsit feldobná a monotonitást. Esetleg random motor-üzemanyag-bármi probléma? Vagy van külön erre vmilyen patch, vagy mod? Esetleg a beállításoknál kellene bűvészkedni vmit? Az autó sérülés "cosmetic" módban van, ez kihathat az AI-re is?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Quadro FX 570 eladó
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest