Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Pedig amiről leghamarabb meg kellene, hogy szabadulj az az automata váltó. Ezt nemcsak a köridő csökkentésének okán mondom, hanem a vezetés élményének is egyik fontos meghatározója.
Ne törődj azzal, hogy kezdetben szokatlan a manuális, hidd el soha nem fogsz visszalépni az automatára!
Az ABS használatával veszítesz a féktávon, de nyerhetsz azzal, hogy tudsz kormányozni intenzívebb fékezésnél és nem csúszol ki. Profiknak felesleges az ABS, de kezdetnek nem rossz..
A DFGT-t használd 400°-on kb ennyit használnak a valóságban is, pl videón Monacot nézve senki nem forgatta ennél jobban ki a kormányt.Az egyéb beállítások meg egyén függőek, ki keményebben ki lágyabban szereti, de nem az a cél, hogy megizzadj belé. -
fagy53
nagyúr
válasz
Barthezz2 #2538 üzenetére
Fura, amíg fent volt a demó a gépen én is szinte így használtam, lényegtelen eltérések voltak csupán.
A demót leszedtem, a játékot nem veszem meg, nekem szinte semmit nem különbözik az előzőtől és bármennyire is szidtuk a 2010-est, az ő fizikája állt a legközelebb a valósághoz, bár a legnehezebben irányítható verzió volt. Reménykedtem, hogy egyre letisztultabb verziók következnek, de sajnos egyre rosszabb....
Egy év fejlesztés csak arra jó, hogy a megjelenés után már a kétszámjegyes update, leánykori nevén patch jelenik meg, szégyen!!! -
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1287 üzenetére
Esőben érthető a javulás az új technikával, hiszen a korábbi stílusod igyekezett túl kormányozottá tenni az autót, ami a far csúszását jelenti és az autó az ív közepén teljesen készen áll a kigyorsításra. Ez a technika esőben kockázatos, csak profiknak ajánlott..
Az új pedig az íven fordulást konstans sebességgel jelenti, de itt nagyon meg kell találni az az ideális ívet azt amelynél még nem következik semmilyen csúszás, állandóan tapadnak a kerekek és ez sem egyszerű..Ez utóbbi megoldás főként esőben nyerő, jól eltalált íven adrenalinmentes gyors kanyarodást jelent.
Te profi vagy, bármelyik megoldást magas szinten teljesíted, de a szerényebb képességűeknek én a tökéletes íven való kanyarodást javasolnám ez száraz és nedves úton stresszmentes vezetést jelent, de a pálya minden méterét ismerni kell hozzá !
Új hozzászólás Aktív témák
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest