Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Pedig amiről leghamarabb meg kellene, hogy szabadulj az az automata váltó. Ezt nemcsak a köridő csökkentésének okán mondom, hanem a vezetés élményének is egyik fontos meghatározója.
Ne törődj azzal, hogy kezdetben szokatlan a manuális, hidd el soha nem fogsz visszalépni az automatára!
Az ABS használatával veszítesz a féktávon, de nyerhetsz azzal, hogy tudsz kormányozni intenzívebb fékezésnél és nem csúszol ki. Profiknak felesleges az ABS, de kezdetnek nem rossz..
A DFGT-t használd 400°-on kb ennyit használnak a valóságban is, pl videón Monacot nézve senki nem forgatta ennél jobban ki a kormányt.Az egyéb beállítások meg egyén függőek, ki keményebben ki lágyabban szereti, de nem az a cél, hogy megizzadj belé.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Fura, amíg fent volt a demó a gépen én is szinte így használtam, lényegtelen eltérések voltak csupán.

A demót leszedtem, a játékot nem veszem meg, nekem szinte semmit nem különbözik az előzőtől és bármennyire is szidtuk a 2010-est, az ő fizikája állt a legközelebb a valósághoz, bár a legnehezebben irányítható verzió volt. Reménykedtem, hogy egyre letisztultabb verziók következnek, de sajnos egyre rosszabb....
Egy év fejlesztés csak arra jó, hogy a megjelenés után már a kétszámjegyes update, leánykori nevén patch jelenik meg, szégyen!!!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Esőben érthető a javulás az új technikával, hiszen a korábbi stílusod igyekezett túl kormányozottá tenni az autót, ami a far csúszását jelenti és az autó az ív közepén teljesen készen áll a kigyorsításra. Ez a technika esőben kockázatos, csak profiknak ajánlott..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az új pedig az íven fordulást konstans sebességgel jelenti, de itt nagyon meg kell találni az az ideális ívet azt amelynél még nem következik semmilyen csúszás, állandóan tapadnak a kerekek és ez sem egyszerű..
Ez utóbbi megoldás főként esőben nyerő, jól eltalált íven adrenalinmentes gyors kanyarodást jelent.
Te profi vagy, bármelyik megoldást magas szinten teljesíted, de a szerényebb képességűeknek én a tökéletes íven való kanyarodást javasolnám ez száraz és nedves úton stresszmentes vezetést jelent, de a pálya minden méterét ismerni kell hozzá !
Új hozzászólás Aktív témák

- SSD kibeszélő
- Raspberry Pi
- Béta iOS-t használók topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- JBL Authenics 200 bluetooth hangszóró garanciális
- Gigabyte RTX 2070 Super Windforce OC
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez utóbbi megoldás főként esőben nyerő, jól eltalált íven adrenalinmentes gyors kanyarodást jelent.