Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Hmm, hát gyakorlás, az a legfontosabb

Első körben a pályákat kell megtanulni, arra ott van pl a szabad edzés, kimész és nem a legjobb körökre törekedsz, hanem hogy betanuld a pályát, ha megvan (sztem 10-15 kör elég egy ismeretlen pályára) jöhet az idő javítása.
Nincs tuti speciális módszer, minél többet gurulsz, annál jobbak lesznek az idők, mivel folyamatosan rájössz, hogy hol vannak még a pályában a tizedek.
Ehhez érdemes a nagyobbak idejét megnézni mit futnak adott pályán, hogy legyen viszonyítási alapod.
TT-ben van olyan lehetőség, hogy be tudod tölteni az emberek idejét és szellem autóként látod a pályán, úgy konkrétan látod melyik az a kanyar, ahol sokat vesztesz pl én így szoktam gyakorolni, betöltöm Vixen idejét, aztán csak nézek, hogy már az első kanyarban 1 másodpercre vagyok

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Futárcégek
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC Ultra 7 265K // RTX 5070 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest