- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.véderjoe
tag
Szabálymódosítás miatt...
-
MC HOBO
aktív tag
Én ugyan nem vagyok "élmenő", de én sem szívesen fizetek olyasvalamiért, ami nem tetszik igazán és nem azt kapom, amit ennyiért (el)várok. Kedvenc játékomért (CoD2) szívesen kifizettem a bolti árat...
Annyira ez is jó lesz, hogy a "virágboltból" megvegyem, de hogy nem adnék érte 8K-t, az tuti... -
Steady74
addikt
Félre ne érts, játékok sokaságát vettem meg pc-re, xboxra is, mert ami tényleg jó, azt megveszem. (F1 2010-2011, Race On, Crysis, COD, boxra legalább 15-20 db), de az első két rész után meggondolom, hogy adok-e ki érte pénzt. Sokat csalódtam benne, 2011-gyel már nem is játszom vagy fél éve. Arra havi 4-5 alkalomra meg elegendő a hama.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest