Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
A Steam alapbeállítások használata mellett (tehát ha nem tiltottad le az adott játéknál) mindig naprakészen tartja a játékokat.
Az általad linkelt képen az F1 2012-höz tartozó hírfolyam látható, amit valamiért nem frissítenek túl gyakran, de a patch ettől még ugyan úgy letöltésre kerül. Nem tudom kinek a hanyagsága ez egyébként, mert például a TF2-nél minden egyes frissítés kikerül a hírek közé.
Kedden például böngészés közben lettem rá figyelmes, hogy a Steam tölt valamit és akkor láttam, hogy F1 2012-t frissít épp. A javítás változtatásainak listáját persze csak a Codemasters fórumában találtam meg, ahol minden patch kapott eddig egy külön topicot.
Idén megleptek a srácok különben. Azért kilenc patch-re nem számítottam az elmúlt évek alapján, amikor mindegyik résznél be kellett érni két javítással. Nem tudom, hogy Steam-en gördülékenyebb-e egy-egy javítás kiadása, mint anno Live-on, vagy már ők is érezték, hogy nem lehet ennyire magára hagyni a nagyérdeműt, különben meglesz a böjtje a későbbi részeknél... Konzolokon le vannak maradva rendesen a javításokkal, szóval lehet, hogy az utóbbi elmélet kicsit naiv feltételezés. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez után a 9 patch után is bőven maradtak hibák még...

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Asus Maximus IX Apex (Z270)
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest