Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
A Steam alapbeállítások használata mellett (tehát ha nem tiltottad le az adott játéknál) mindig naprakészen tartja a játékokat.
Az általad linkelt képen az F1 2012-höz tartozó hírfolyam látható, amit valamiért nem frissítenek túl gyakran, de a patch ettől még ugyan úgy letöltésre kerül. Nem tudom kinek a hanyagsága ez egyébként, mert például a TF2-nél minden egyes frissítés kikerül a hírek közé.
Kedden például böngészés közben lettem rá figyelmes, hogy a Steam tölt valamit és akkor láttam, hogy F1 2012-t frissít épp. A javítás változtatásainak listáját persze csak a Codemasters fórumában találtam meg, ahol minden patch kapott eddig egy külön topicot.
Idén megleptek a srácok különben. Azért kilenc patch-re nem számítottam az elmúlt évek alapján, amikor mindegyik résznél be kellett érni két javítással. Nem tudom, hogy Steam-en gördülékenyebb-e egy-egy javítás kiadása, mint anno Live-on, vagy már ők is érezték, hogy nem lehet ennyire magára hagyni a nagyérdeműt, különben meglesz a böjtje a későbbi részeknél... Konzolokon le vannak maradva rendesen a javításokkal, szóval lehet, hogy az utóbbi elmélet kicsit naiv feltételezés. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez után a 9 patch után is bőven maradtak hibák még...

Új hozzászólás Aktív témák

- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest