Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
"Úszáskövetés terén viszont úgy tűnt, csak tippelget az eszköz, nyílt vízi úszást nem képes GPS-el rögzíteni, medence esetén pedig hiába adtam meg a medence hosszát is előzetesen, 500 méter után már 100 méteres lemaradásban volt az óra a tényleges megtett távhoz képest." - idézet a cikkből
-
sme1965
csendes tag
Most vettem egy órát, ami nem méri a nyíltvízi úszásnál a távot? Vagy csak én nem tudom, hogy hogy kell...
Fém sem merült bennem, mert a Samsung tudta! -
DrKapocs
őstag
Nem akarom elhinni, hogy Magyarországon nincs valami megoldás rá, hogy működésre bírd. Hirtelen Gemini szerint: "Léteznek technikai "kerülőutak", de ezek bonyolultak és nem garantált a működésük:
QR-kódos aktiválás: Néha sikerülhet egy sima eSIM-et (önálló számmal) rávarázsolni az órára, ha egy régebbi alkalmazásverziót használsz, vagy ha a beállítás idejére egy támogatott országból származó (pl. német) SIM-kártyát teszel a telefonodba."
Vagy reddit. -
DrKapocs
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Egyébként teljesen igazad van. Egy vékony csukló erősen behatárolja a választható órák körét. Egy 45-47 mm-es óra a derekamon mutatna jól, nem a csuklómon. A hagyományos órák jóval kisebbek voltak. Ma a női okosórák minimum akkorák, mint a hagyományos férfi órák voltak. Nekem ezért is jött be a 41 mm-es Pixel lünetta nélküli megoldása.
-
DrKapocs
őstag
Nem mindenki szeretne divatmajom lenni, van aki egy letisztult, egyszerű designt keres. Én pont ezt kaptam tőle. Nekem előtte Miband 7 NFC-m volt. Kb. 3 hét üzemidővel. Nem értettem előtte, miért vesz valaki olyan órát, amit gyakran kell tölteni. Már értem, minden fontos dolgot elersz a csuklódról. Nálam egyébként 3 napot bír, de éjszaka nincs rajtam.
-
subset
senior tag
válasz
viragdani01
üzenetére
Köszi az infókat !
Lehet lassan elfárad a GW4-esem és szempont a jó alváskövetés is az utód kiválasztásánál. -
jool74
csendes újonc
Hát kevés ennél semmilyenebb óra van a piacon. Lehet, hogy jó de hogy semmi dizájnt nem bírnak neki kitalálni....
-
Drower88
csendes tag
Jaja, a 41 mm-es porcelánszínű 38 ezerért, míg a 45 mm-es 47,5 ezerért lett "kidobálva", ennyiért mindkettő ajándék volt. Ráadásul még három év garanciát is adott rájuk a Yettel. A Hardverapró dugig van mindkét verzióval, alig pár ezerrel az eredeti árakon felül, ennyire kicsi lenne itthon az okosórák piaca egyébként?
Vagy esetleg az Apple Watch-ra nagyobb a kereslet?
(Ráadásul a Pixel Buds A-series szénfekete színben még mindig elérhető 15 ezerért a Yettelnél, talán az is best buy kategória így kb. féláron.) -
gusthy
veterán
Kár érte, kiváló ügynök volt, pedig volt Fitbitesként nagyon érdekelt volna. Viszont nem tudok mit kezdeni ezekkel az 1-2 napot bíró órákkal.
-
Dr.NX
veterán
Magyarországon nincs hivatalosan forgalomban az LTE verzió.
https://support.google.com/googlepixelwatch/answer/12652073?hl=en -
SkyS1gn
félisten
Nemrég vettem egy 45mm LTE-s modellt imádom, de samsung után meglepődtem hogy T-mobilnél nincs elhetőség LTE-re, van valami híretek most, hogy kapható lesz-e? Kicsit gáz.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az alvás és az ébredés időpontjait, alvás hosszát jellemzően pontosan meg tudta határozni egy Amazfit Helio Strappel és Huawei GT Runner 2-vel összehasonlítva (azok más telefonra voltak párosítva), az alvás pontozása is az érzetemnek megfelelőnek tűnt. Többször futottam viszont bele olyanba, hogy ha éjszaka felébredtem és elmentem mosdóba vagy kimentem a konyhába inni, a Pixel Watch 4 rövidebb időre számolta az ébren töltött időm, mint a valós. Ami ennél zavaróbb volt, hogy időnként és ezt teljesen random produkálva a reggeli összegzésből kimaradtak az alvási adatok (SpO2, bőrhőmérséklet, alvásidő). Elvileg ezt egy Fitbit bug miatt csinálta, amit a márciusi frissítés okozott és már javították is.
-
subset
senior tag
Köszi a tesztet, sok sok mindent megtudtunk....de az alváskövetésről egy szó sem esik.
-
patex1983
őstag
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Szerintem is.....
-
Ez az egy mondat mindent elmond az óráról:
"bár személy szerint szeretem használni, hat hónap után sem tudom jó szívvel ajánlani" -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Jól néz ki. Gondolom frissítésel javítják a szoftvert. Ekg ahogy olvasom nem gond működésre bírni.
DrKapocs: annyiért nagyon jó, gratulálok hozzá. -
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem rossz, stabil. A szenzorok egészen jók, de nem sportolok, az alvást érzésre jól követi, bár ebben a Fitbit nekem az etalon. AoD és WLAN nélkül az üzemidő 5 nap legalább. Gyorsan tölt. A kijelző lehetne szebb. GPay teljesen jól megy vele. Árát bőven megérte.
-
DrKapocs
őstag
Pixel Watch 3 a Telenornál 40 eFt volt, talán még itt-ott van üzletekben. Ennyiért BestBuy vétel volt szerintem, vettem, de 150-180-at nem adnék érte. Az EKG megoldható mókolással, hogy működjön nálunk is.
-
Kössz a tesztet. Ős fitbitesként mindig szemezek a pixellel, de ezen az áron, ilyen megkötések mellett marad a OnePlus Watch2R.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy esetleg az Apple Watch-ra nagyobb a kereslet?