- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
Azt hiszem most kérnék némi vezetéstechnikai tanácsot, mert....
Szóval újrakezdtem a karriert, Pro szinten, 100% versenytáv, stb... Ma futottam neki a maláj pályának (56 kör) másodszorra... először is csókoltatnám azt a programozot, aki szerint a felhős ég és 10% valószínűség az egyenlő egy 15-20 körös felhőszakadással...
A pole-ból (kemény keveréken) rajtolva, a második helyezet előtt ~25 mp, a harmadik helyezet előtt pedig úgy ~40 mp előnnyel vezetve, és kb a 7-8 helyig lekörözve mindenkit, vezetem a futamot, amikor is elérkezik a 48 és 49 kör, és valami felettébb érdekes száradást produkál a pálya, és a gép cseréli az esőgumit lágyra...
(boxtaktika nálam a 48. körig: kemény / lágy / lágy / inter / wet / )De én hiába csinálok bármit, egyszerűen nem tudom a pályán tartani a kocsit... kigyorsítani képtelenség vele, fékezéskor (és tempósabb kanyarokban) egyszerűen oldalírányban elcsúszik, a (lassú) kanyarokba valami iszonyat nagy alulkormányzotsága van... az 53.-54. körben már én is munkára tudom fogni (úgy-ahogy) a lágy keveréket a száraz ideális íven, de az előtte lévő 5 körben egyerűen nem tudok mit csinálni... ma pl visszaestem az élről a 16. helyre plusz kaptam egy kört kb az egész mezőnytől... talán csak a hrt és a marussia volt ez alól kivétel....
Az esőgumit nem tudom fenthagyni, mert egyáltalán nem működik, az interrel a fent említett jelenség tapasztalható, lággyal meg még a célegyenes végi kanyart sem tudom abszolválni...
Próbáltam játszani motorteljesítménnyel, és fékerőelosztással, és más ívek használatával, de egyiknek sem volt kézzelfogható eredménye...Szóval ki, mit és hogyan változtat(na) egy ilyen helyzetben...
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest