Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46251) KAMELOT válasza Dyingsoul (#46250) üzenetére


KAMELOT
titán

Kép az csak illusztráció. 3000eu csak a kompresszor kit + munka.

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46252) Dyingsoul válasza KAMELOT (#46251) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Jah áhh hagyjuk ezt a történetet. Egyelőre csak autót akarok, nem repülőt. :DDD

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#46253) KAMELOT válasza Dyingsoul (#46252) üzenetére


KAMELOT
titán

Én csak arra reagáltam, hogy szeretnél M3-at. Kevés pénzből ez is megoldható! Úgy értem olcsóbban mint egy M3. Itt egy szép M3

[ Szerkesztve ]

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46254) KAMELOT


KAMELOT
titán

Gumi téma :) Ki milyen nyári gumit használ? Rászántam magamat tiszta új gumik vásárlására, így megkérdezem kinek mi a véleménye!

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46255) Anubris válasza KAMELOT (#46254) üzenetére


Anubris
őstag

Én azt tervezem, hogy ha megérkezik a jó idő akkor az RFT Pirelli P Zero-t lecserélem Michelin Pilot Sport 4-re.

(#46256) negro válasza KAMELOT (#46254) üzenetére


negro
őstag

Pirelli P Zero de meg a "regi" mintas. (PZ3)

''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

(#46257) KAMELOT válasza Anubris (#46255) üzenetére


KAMELOT
titán

Azért kérdezek, mert találtam ilyet a kocsimra. Nexen N'Fera SU1 245/55 R17 106 W XL 95eu / 1db
Mondjuk amit te írtál az sme sokkal drágább 135eu / 1db

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46258) cszsolt


cszsolt
csendes tag

Üdv!
Szerintetek létezik az, hogy N45B16 motorba (2006-os 116i) vezérléscsere után elkezd csörögni a vanos úgyhogy előtte nem volt semmi baja? A motorban 180e km van és indításkor becsörgött a lánc emiatt lecseréltettem viszont az összerakás után már úgy indult, hogy csúnyán csörög és be is dadog a motor... A szerelő szerint a vanos adja a hangot, ma szétszedte újból de nem talál semmit ami nem úgy áll mint kellene.

(#46259) Ck.


Ck.
addikt

Április végén jár le a 3 év gyártói garancia, addig igyekszem minden felmerülő gondot megoldani, főleg az ilyen idegesítő, ám de költséges "apróságokat".
Még csak nem is arról van szó, hogy sz@rnának a fejemre, mert a múltkor már voltam pl. a kesztyűtartó ajtó pörcögéssel a szervizben, kaptam is vissza egy 3/4 oldalas munkalapot, miszerint 2 technikussal elmentek próbaútra, hallgatóztak, majd ők az ajtókárpit felől hallottak vmit, szerintük annak a rezonanciája miatt érezhettem azt, hogy a kesztyűtartóból jön, még le is bonottak az ajtó kárpitot, ellenőrizték a patentokat, a hangszóró rögzítését, hogy nem-e onnan jön a zörgés, majd visszaillesztettek mindent a helyére, majd újabb próbaút és végül rögzítették a munkalapon, hogy a zörgést az újabb próbaút során nem tapasztalták.
Miután átvettem az autót, hazafelé menet már sajnos hallottam ismét a kesztyűtartó pörcögését, sajnos a problémás dologhoz hozzá sem nyúltak, teljesen más irányba indultak el, pedig leírtam, hogy a kesztyűtartó ajtaja és nyomásra elhallgat. De mivel nem állandó hiba, csak bizonyos sebességnél és útviszonyok között jelentkezik, valószínű nem vették észre, de lehet nem is akarták, vagy csak szimplán sügérek. Nem is értem miért az ajtó felől indultak el...

A gázpedált megpróbáltam levideózni, ez lenne a jelenség: [link] Ezt se mindig csinálja, de azért ha jól felhalkítjátok a hangerőt, akkor talán lehet vmennyire hallani, érdemes mindkettőt megnézni, hátha vmelyik jobban visszaadja, hogy mi is a bajom.

[ Szerkesztve ]

(#46260) Dyingsoul válasza KAMELOT (#46253) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Persze, sajnos félreértettelek de közben összeállt a kép. :)

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#46261) chess001 válasza KAMELOT (#46257) üzenetére


chess001
aktív tag

Én 18-as, meg 17-esben is PS4-et használok, szerintem elég jók. Kínai sportgumi mondjuk jobban tapad, de jobban is fogy, meg az eső sem az erőssége.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#46262) aero.


aero.
veterán
LOGOUT blog

Nalam uniroyal rainsport 3 kerult fel, hatalmas meglepetes, 60-nal meg nem csuszik korben, kozepes korforgalomban, esoben.

(#46263) negro válasza chess001 (#46261) üzenetére


negro
őstag

Anno mikor volt itt tema a kinai gumi akkor is irtam, hogy tudnak azok is jol tapadni csak epp par ezer km alatt lekopnak. Puha keverek pipa, copy paste minta vmi nevesebb gumrol pipa, de 100 eves gyartastechnologia es tudast nem lehet par ev alatta behozni... gordulesi ellanallas, zajszint es stb. -rol nem beszelve. Nincs olyan, hogy 1/4 aron megkapod ugyanazt a minoseget.

Ez olyan mint nalam teli eseten most a Kleber Krisalp HP3 ami raadasul felso kozep kategorias marka nem kinai. Konkretan tesztekben a legjobb hoban es jegen, kopas, zaj szint is number1 (Azt tudja mint a mindehol teszt gyoztes Continental Wintercontact TS860) de vizes utfeluleten gyengebb, kozep mezonyben van. Viszont 20%-al olcsobb is mint a conti... nekem ennyi kompromisszum belefert.

''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

(#46264) H.Ezredes válasza negro (#46263) üzenetére


H.Ezredes
őstag

Gyorsan elkopnak ?????? Mi számít gyorsnak ??????? Nekem a kínai gumival egy teljes szezonos tapasztalatom 15.000 Km van. A gördülési ellenállása nagyon jó és a zajszintre is ugyan ezt tudom elmondani.... Sőt engem is meglepett,hogy mennyire jó.... Hidegben / melegben szárazon / nedves úton városban/ autópályán vészfékezés kis sebesség / nagy sebesség mellett is bizonyított nálam,hogy nincs probléma a tapadással sem.... Pedig én tényleg elég sportosan használom az autót főleg nyáron mikor fent vannak a nagy kerekek.... Nem éreztem egyszer sem azt,hogy nem bízhatok a gumikban pedig úgy álltam hozzá ,hogy nem lesz jó mert lehurrogta mindenki a kínai gumikat akár itt a fórumon is... De beszéltem pár emberel aki használja ezt a fajtát amit én is és mindenki pozitívan beszél róla és a saját tapasztalataim is ezt mutatják.... Ha egyszer tapad az autó és jó vele menni akkor nem tudom azt mondani,hogy szar..... Ha befordul az autó oda ahova tekerem a kormányt szintén nem tudom azt mondani,hogy szar.... Ha 230-nál vészfékezni kellett szintén nem hagyott cserében ( és persze rengeteget fékeztem nagy sebességről és soha nem volt baj... ) Egyszerűen fog a gumi és tapad..... Azt nem állítom,hogy nem kopnak jobban de engem ez nem is érdekel..... Az érdekel,hogy amikor fent van tapadjon.... Ne felejtsd el,hogy a mai technológia jóval előrehaladottabb... Nem számít mi volt 100 évvel ezelőtt mivel a technológia csak az elmúlt 10-15-évben is brutálisan nagyot ugrott...... A legmodernebb gépekkel dolgoznak kint és nem a 2000-es évek szintjén gyártanak..... A mai gumik nem olyanok mint 15 évvel ezelőtt. A 100 éves dolgokat meg felejtsük el.... :D Biztos vagyok benne,hogy minden gumi más és más de ez amit én próbáltam ez a konkrét típus nekem bejött és azok akik használták azoknak is.

Jelenleg ezek az első / hátsó gumik kopása 15E Km alatt úgy,hogy folyamatosan tiporva vannak.... A hátsó amit majd cserélni kell még a most következő szezonban....

ELSŐ:

HÁTSÓ:

[ Szerkesztve ]

►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

(#46265) KAMELOT válasza H.Ezredes (#46264) üzenetére


KAMELOT
titán

+1. Szerintem sem rosszabbak. Az a lényeg amit te is írsz, fent van tapadjon. 15-20 000km muszály, hogy kibírjon!

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46266) Czimby válasza H.Ezredes (#46264) üzenetére


Czimby
addikt

És mi a gumi márkája?

Mert kinaiból is van sok...
Havernak a linglong a 246pacis Pd-n, 10e Km szarrá kopott elől, de hátul is lement kb 60%-ra.

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#46267) negro válasza H.Ezredes (#46264) üzenetére


negro
őstag

Ha egy, de inkabb tobb olyan fuggetlen tesztet linkelsz ahol high performance gumikkal egyutt le tesztelik talan megdolok :) de en meg ilyet nem lattam. Kicsit olyan mintha a x kinai marka x5 kopintasara allitanak h ugyan olyan jo, tartos, minosegi mint a bmw x5. Az a baj en csak ezeket a negativ tapasztalokat hallottam mint amit czimby is ir pl.

Meg ha oszinte lehetek meg ha majdnem olyan jo is szurna a szemem a kinai brand a bmwen. De ez en vgyok.

[ Szerkesztve ]

''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

(#46268) FIREBLADE78 válasza negro (#46267) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Egyik haver gumis és rengeteg drága kocsira a használt fos gumit akarják felrakatni. Sokan a szarukat megeszik,de azért elmegy zabálni az étterembe vagy inni a kocsmába. Ott egyik sem sóherkodik.

[ Szerkesztve ]

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#46269) CharlieDrop


CharlieDrop
veterán

Ezredes Úr!

80 lovas kék BMW újramérés, új DPF-fel.

Ha új a turbó miért nincs meg a gyári nyomaték?

[ Szerkesztve ]

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#46270) KAMELOT válasza CharlieDrop (#46269) üzenetére


KAMELOT
titán

Milyen jó kis hely! Elviszem ide leméretni a kocsim. 272hp helyett fognak kb. 180hp mérni. :)

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46271) Ck. válasza Ck. (#46259) üzenetére


Ck.
addikt

Na mit szóltok a gázpedálos videóhoz? Csak én fújom fel vagy szerintetek is idegesítő?

(#46272) CharlieDrop válasza Ck. (#46271) üzenetére


CharlieDrop
veterán

be kellene olajozni az adidast

Amúgy ilyennel még nem találkoztam...

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#46273) KAMELOT válasza CharlieDrop (#46272) üzenetére


KAMELOT
titán

:DDD :DDD :DDD

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46274) STC Speed


STC Speed
őstag

Sziasztok,

Sajnos E46 320i 2.2 esem ma beindult,de elkezdett egyből össze-vissza járni majd leállt, utána már besem akart indulni,csak tekert. Viszont észrevettem ,hogy nincsen benzinpumpa zúgás, holnap utána mérek hol a hiba.

A kérdés, hogy benzinpumpából milyen márkát vegyek, ha az a hiba? VDO a gyári beszállító?
(cikk:16146766942)

Köszi a tippet :)

(#46275) Gézengúz válasza STC Speed (#46274) üzenetére


Gézengúz
addikt

Kilométerrel hol tart az autó?

(#46276) H.Ezredes válasza negro (#46267) üzenetére


H.Ezredes
őstag

És ilyet honnan szedjek neked ??????????????? :DDD Amit mondok az nem elég ???????? nem elég független ?????? Nem fizet senki :D Nem kaptam gumit senkitől.... Ha nem tapadna / lecsúsznék az útról szerinted nem írnám le ????????? Ha szar lenne miért ne írnám le ???????? Én lennék az elsők között aki leírja,hogy szar fos.... Nem értem az egészet.... Direkt hipeolom a szart ??????????? Sose voltam ilyen , ahogy az alkatrészeknél is elmondtam,hogy mi az ami fos..... Ezt a saját pénzemből a saját autómon a saját bőrömön próbáltam ki... Nem a Józsi meg a Pisti mondta,hogy szar vagy jó...... Utcai sport használtat mellett bizonyított nálam,hogy jó.... Nem tudok többet elmondani erről.... Ha szerinted szar akkor szar.. Sőt mindenki szidhatja nekem eddig hibátlan volt :)

(#46259) Ck.

Szerintem most jó :DDD :DDD :DDD

►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

(#46277) STC Speed válasza Gézengúz (#46275) üzenetére


STC Speed
őstag

220 ezer, aztán kitudja, de elég valósnak tűnik amúgy.

(#46278) negro válasza H.Ezredes (#46276) üzenetére


negro
őstag

Ezredes ne "vesszunk" mar ossze. Szemelyesen nem ismerlek de ennek ellenere a bmw-vel kapcsolatos irasaid ki kezdhetetlenek. Viszont lenyeg, h a Te + velemenyed all szemben 10x-es negativ es egyben face to face szemelyes tapasztalattal, illetve beszamoloval szemben.

''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

(#46279) KAMELOT válasza negro (#46278) üzenetére


KAMELOT
titán

Neked a kínai xar, neki meg jó. Nekem hátul a YOKOHAMA téli 54 000km van most. Nyáron is ezt használtam! :) Csókolom!

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46280) Ck. válasza H.Ezredes (#46276) üzenetére


Ck.
addikt

Te jó ég, látom a péntek esti tütüke már megvolt. :DD

(#46281) negro válasza KAMELOT (#46279) üzenetére


negro
őstag

jo is az. volt yokom is regen.... firestone, bridgestone,, khumo, goodyear, michelin, conti, pirelli, kleber a lista peresze lehet kimarad vmi. :)

(#46280) Ck.
:))

[ Szerkesztve ]

''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

(#46282) whbear válasza H.Ezredes (#46276) üzenetére


whbear
senior tag

Egyébként ez a gázpedál nem vicc. Nekem akadozott anno az E39-ben, míg egy előzésnél gyorsítás közben beragadt benyomott állásban. Megpróbáltam vissza húzni lábbal de csak lötyögött a pedál. A távolság az előttem haladóhoz rohamosan csökkent a sebesség pedig nőtt. Hirtelen levettem a gyújtást, kuplung ki, valahogy félre álltam. Megütögettem és akkor vissza ugrott. Mindezt autópályán haladós sűrű forgalomban. Bementem a Wallishoz következő hétfőn és mondták hogy ezt cserélték volna ha kb 1 hónappal előbb megyek. Kösz. Mindezt úgy, hogy ott vettem az autót, tudták a címem, számom, alkatrészt is szoktam ott venni. Esetleg ha szóltak volna hogy ez így életveszélyes? Hát nem. Vettem új gázpedált ott, nyeltem egyet.
Szerk: kb 20.000km és 3 éves volt az autó.

[ Szerkesztve ]

Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM

(#46283) negro válasza whbear (#46282) üzenetére


negro
őstag

Van egy gomba, tavtarto mogotte. Lehet csavarni. Gondolom az volt bentebb "atfordult" a pedal. 11 eve e39 ezek de pedallal sose volt gondom.

''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

(#46284) szimi57 válasza negro (#46283) üzenetére


szimi57
őstag

Szerintem a kinai gumik pont nekem valók. Ritkán használom a féket, kerülöm az oldalirányú erőket, nem járok azokban a pluszos tartományokban, amit a márkásabb gumik nyujtanak.

A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.

(#46285) whbear válasza negro (#46283) üzenetére


whbear
senior tag

Nemnem. Szétszedem és a működtető huzal bevonata ragadt.
Én 2000 óta és javítom is őket. Én sem találkoztam ilyennel. Tehát akkor ezt én csak álmodtam.

[ Szerkesztve ]

Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM

(#46286) KAMELOT


KAMELOT
titán

Milyen jó kis kocsit találtam városomban. 318i LPG

(#46284) szimi57 : Akkor én is ide sorolom magamat. Fék alig van, kanyarban szépen lassan megyek.

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46287) negro válasza whbear (#46285) üzenetére


negro
őstag

Senki nem mondta nem fordulhat elo de eleg ritka az ilyen

''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

(#46288) whbear válasza negro (#46287) üzenetére


whbear
senior tag

Így igaz.

Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM

(#46289) szimi57 válasza KAMELOT (#46286) üzenetére


szimi57
őstag

Az LPG-s űzem nem olyan beokádós, mint a benzines. A cserés motorolaj olyan tiszta, mint ujkorában.

A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.

(#46290) KAMELOT válasza szimi57 (#46289) üzenetére


KAMELOT
titán

Azt hiszem ennyi pénzt bőve megér ez a kocsi, főleg hogy gázos.

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46291) totyika93


totyika93
tag

Sziasztok!
Autó vásárlás előtt állok az alany egy 2007-es 2.0 Benzines coupe(E92)
N43B20A
Pontos típushibák a vermű láncon kívül?

[ Szerkesztve ]

(#46292) H.Ezredes válasza negro (#46278) üzenetére


H.Ezredes
őstag

Ugyan ezzel a típussal amit én használok ( HD927 ) ???????? Mert én beszéltem személyesen is másik 2 olyan emberrel akik ugyan ilyet használnak és mindkettő pozitívan csalódott benne :) Sőt bármikor megyünk az autóval más is érzi ,hogy nem csúszik meg az autó úgy betapad a kerék vészfékezésnél is hibátlan a tapadás stb stb cOxeR-el meg együtt is gurultunk pontosan látta ő is,hogy milyen a viselkedése az autónak... Tehát én erről a típusról csak jókat hallottam ismerősöktől és a saját tapasztalataim is ezt mutatták.... A másik mikor odamentem a gumishoz mondtam neki,hogy mond meg ha szar azt veszem meg amit ajánlasz lett volna rengeteg más gumija is mondta nyugodjak meg mert nagyon jó és amiket elmondott a gumival kapcsolatban az úgy is volt !!!! Elmondta,hogy a zajszintje alacsony nagyon csendes gumi hidegbe / melegbe száraz úton / nedves úton nagyon jól tapad... Elmondta puha keverék ezért nagyon fog de el lehet koptatni 15-20E Km alatt viszont addig tapad és jó stb stb..... 1 év távlatából elmondhatom,hogy amit mondott az minden úgy volt... És mondom én is úgy álltam hozzá,hogy tartottam tőle de az eltelt idő és tapasztalat azt támasztotta alá,hogy jó... Egyébként azt hiszem 6 hónap vagy 12 hónap garanciával adják őket..... Másik meg éreztem rázást elöl ezért elvittem a helyik gumisokhoz és elvileg centírozzák de szar volt valami. Hívtam az embert,hogy valami nem oké mert kincentíroztattam a kereket de nem jó. Mondja természetesen ad garanciába másikat ha a guminak van baja csak menjek le az ő gumisához és ha ő azt mondja a gumi a szar már kapom is a másik 2 !! vadi új gumit előre. A szemem láttára lett levéve a kerék és felrakva gépre és nagyon nem volt kicentírozva úgy volt szar az egész ahogy volt..... Kérdezte is,hogy ezt csinálták meg mondom igen tegnap ( akkor csak gumikat vittem a helyi gumishoz így nem voltam ott... ) Megcsinálta a csóka a centírt mondja menjünk ki vele ,hogy mit mondok érdekes minden probléma megszűnt hibátlan volt az autó !!!!!! Visszamentem és mondtam,hogy igazából hibátlan de kérdezték akarom-e a 2 új gumit azért ? Mondom miért ne ha van rá lehetőség és szó nélkül kaptam 2 vadi új gumit úgy,hogy a 2 réginek nem volt semmi baja... Ennyit arról,hogy mi a szar és,hogy állnak az emberhez..... :U

(#46291) totyika93

NOX katalizátor , befecskendezők / trafók / hajtókarcsapágyak szeretnek elkopni és lecsapágyasodni.... közvetlen befecskendezéses ezért a szívó járatok kokszosodása....

[ Szerkesztve ]

►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

(#46293) máyköl


máyköl
veterán

Sziasztok,

Első generációs X1 -ek mennyire betegágyak? (2.0 dízel motorral, alapvetően kézi váltóval).

Köszönöm :R :R

(#46294) KAMELOT válasza totyika93 (#46291) üzenetére


KAMELOT
titán

Megveszed + generál és nyugalmad van sokáig. Van egy új kocsid. :)

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46295) Newlachka válasza KAMELOT (#46286) üzenetére


Newlachka
őstag

2500-ért full fapad, mert van benne LPG? hagyjál már...

(#46296) CharlieDrop


CharlieDrop
veterán

E84 facelift mennyire gázos cucc? Még az e9x cuccai vannak benne, vagy teljesen más?

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#46297) FIREBLADE78 válasza CharlieDrop (#46296) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Minden használt az.

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#46298) lali81 válasza CharlieDrop (#46296) üzenetére


lali81
tag

"It is based on the same platform as the E91 3 Series Touring and features similar dimensions including the same 2,760 mm (109 in) wheelbase. It was not introduced to the United States until 2012.[3] In 2013, the E84 X1 underwent a facelift, featuring restyled exterior and interior design elements, as well as the integration of BMW EfficientDynamics on all models. The original X1 sold 820,529 units."Forras:wiki

(#46299) KAMELOT válasza Newlachka (#46295) üzenetére


KAMELOT
titán

Miért mi hiányzik neked ebből?

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#46300) Gsx-rr válasza KAMELOT (#46299) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Eleg csak azt a kormanyt megnezni. A proszto ulesrol az uleshuzattal ne is beszeljunk.
Gondolom okkal van rajta

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.