Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
SeniorTilla #46346 üzenetére
Elmész kerülsz vele és ha nem jó akkor visszaviszed csinálják meg. Nekem idáig mindig gépen centírozták és mindig jó volt.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
SeniorTilla #46342 üzenetére
[link] De nem hiszem,hogy ide fogok lejárni mindig ezért
(#46347) totyika93
Elektromos vízpumpa , szíjhajtás olajpumpa lehet problémás a hengerfejben az olajjáratok is lehetnek problémásak N52B30-as motor egy jobb konstrukció
(#46348) Banderas1976
Bármi lehet de látatlanba.... Ha megfelelő helyen van az autó biztos megfogják oldani a problémát.
-
Banderas1976
csendes tag
Segítség kellene, hàtha valaki belefutott màr hasonlóba.. E87es 1es Bmw-m van, egyszer csak megjelent a motor hiba jel. A diagnosztika egyszerre mutatott folytószelep hibàt, valvetronic hibàt, és valami bitsoros adat interfész jel hibàt. Létezik hogy minden egyszerre adja meg magàt, vagy ezt valami elektromos hiba okozhatja, esetleg beàzàs?
-
totyika93
tag
Sziasztok!
N52B25 motorokkal mik lehetnek a problémák?
Vezérlést megvételkor cserélek! -
-
KAMELOT
titán
válasz
SeniorTilla #46342 üzenetére
Xarú centirozzák ki a kereket neked? Én addig el sem megyek onnét ameddig nem jó minden!
-
jpeetr
aktív tag
válasz
molnarpeter #46304 üzenetére
Első generációs X1-ben még 6os automata van.
-
Beltér minőségi problémák? Egy F10-ben (ha jól emlékszem azod van)? Nagyon jó minőségű és igényes az F11 beltere, egy vw, audi vagy lexus nyomába sem ér. Anno azért nem vettem A6-ost, ami kívülről most is tetszik, mert beültem és elfogott a hányinger a belterétől. A BMW viszont igazi prémium. Mondjuk felszereltség kérdése is. Ilyen autóból nem szabad fapadosat venni. Ja, és nekem nem nyikorog a gázpedálom
-
-
Dyingsoul
veterán
válasz
cziczas #46324 üzenetére
Pont ezt az autót néztem én is...
Nem mertem elmenni megnézni mondjuk én ezt le sem vettem volna róla. Én is lekérdeztem a rendszám alapján és ennyit tudtam csak megállapítani hogy ez bizony behozott autó. De ez mekkora sunyiság már, hogy átalakított autó és nem is írják ki vagy esetleg ott helyben sem tájékoztatnak.
Viszont ne láss bennem vetélytársat mert annyira nem kell nekem, hogy küzdjek érte. -
KAMELOT
titán
-
Ck.
addikt
válasz
chess001 #46317 üzenetére
Ez sem igaz ilyen formában, konkrétan kigyulladt B47-el szerelt F10/11-ről nem hallottam, ez egy viszonylag újabb konstrukció, de persze nem kizárt, hogy ez is érintett.
Mindenesetre visszahívás van erre is, az én EGR hűtöm már cserélték is, úgyhogy ez a része letudva.CharlieDrop:
Hát hogy nézne már ki, ha Priusszal nyomulnék és mellette BMW lenne a PS username? -
chess001
aktív tag
válasz
CharlieDrop #46326 üzenetére
Nem az, kaphatok egy linket, láttam már, de nem találom...
-
chess001
aktív tag
válasz
cziczas #46324 üzenetére
Esetleg azért érdemes vele foglalkozni, hogy tudd, hogy mit kell messzire elkerülni...
Nem tudom, mire használnád a kocsit, de hátsókerekesnek a lamellás sperr után van értelme, addig inkább csak a tudat boldogít. A 2,5-es is kellemesen megy már, a 2,8, 3,0 már lejjebb megindul, de a 2,8 meg a 3.0 között nincs sok különbség. Ami érdekes, hogy a 3.0-hoz adtak már 6. sebességet is. -
cziczas
csendes tag
Sziasztok!
Nézelődtem és nocsak mire bukkantam... [e46 328ci] meg is néztem élőbe, nagyon tetszett egy dolog nem hagyott nyugodni, hogy a képeken még eléggé zöldek a fák így minimum fél éve behozhatta külföldről és azóta se kelt el .. vajon miért?! Mikor megnéztem már rendszáma is volt, lekérdeztem idén januárba hozták MO. forgalomba... aztán sokszori nézegetés után rátaláltam a hibára!kézifék.... jobb oldalt kopottabb ülés.... kulcsos zár nem baloldalt, hanem jobb oldalon... ÁHÁ! szóval ez egy jobbkormáynos autó volt!!
Kérdésem a következő, ha rendesen letudnám alkudni "jó áron" ez egy élhető autó lehet?! Vagy az ilyen átalakítgatásokból nem sok jó szokott származni ?
Mennyire necces egy ilyennek pl a műszakiztatása, légzsákok kinyílnak egyáltalán? vagy netán egy elbaszott kábelezés miatt esetleg kigyulladhat az egész kocsi?!ilyen és ehhez hasonló kérdések ütötték be a szeget a fejembe...
Szerintetek? érdemes egy ilyennel foglalkozni?
-
chess001
aktív tag
Ha valakit érdekel M47-es E91, a barátom lejjebb vitte az árát. Nagyon jó gép, hanem nem kézi váltó lenne benne, akkor már nem lenne aktív a hirdetés...
-
Newlachka
őstag
válasz
KAMELOT #46299 üzenetére
nekem? ülésfűtés,elektromos tükör,multikormány,combtámaszos ülések(netán alcantara/bőr).Ki a toszt érdekel,hogy gázos? Nem vagyok én csóró,hogy gázt tankoljak...+ mennyi idő alatt térül meg az az 1300 euro ha gázzal közlekedsz csak?1-2 év? addig rádobsz erre a kocsira simán 5-700-at..amit ér ez a fapados max most.
-
Ck.
addikt
Egyébként a beltér minőségi problémai miatt eléggé elment a kedvem a márkától, már már Lexusokkal és Priusokkal is szívesebben szemezgetek, de német vonalon maradva egy Mercivel is vszinű jobban járnék a belső minőséget illetően.
Pár ilyen gázpedálhoz hasonló dolog még történik és tuti eldurran az agyam...de anno elkövettem egy nagy hibát, hogy a Playstation accountomat részben a BMW-ről neveztem el, így ha akarnék sem tudnék más márkára váltani a jövőben, sikerült saját magamnak ellehetetleníteni más gyártó esélyét. . -
Ck.
addikt
válasz
chess001 #46307 üzenetére
Bármelyik bármikor kigyulladhat, nem N47 specifikus a dolog. Ugyanúgy érintettek a visszahívásban a 6 hengeres társak is.
A nyikorgó gázpedál pedig végképp nem motor specifikus. De amúgy az F10 pedálja nyikorog, N47 viszont nem abban, hanem az E92-esemben volt.
Ne keress értelmetlen összefüggéseket. -
Ck.
addikt
válasz
molnarpeter #46304 üzenetére
Semmi baja nincs az N47-nek megfelelő karbantartás mellett és egyáltalán nem pénztemető. Bármikor vennék újra egyet.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
kaptam be egy kavicsot [link] tudok ezzel mit kezdeni? meg tudják csinálni ilyen szélvédő javítók? Veszprém megyében lakok, remélem nem kell az egész szélvédőt cserélni, kb egy kisujjnyi nagyságú. Korábban is volt ilyenem, de ott elindult a repedés és azzal nem tudtam már mit kezdeni. köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest