Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz Skimaster #33914 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Mielőtt vásároltam előtte jó pár dolgot elolvastam a modellről.
Olajat sehol nem nyomja és a váltó is már volt benne cserélve. Természetesen ha normális keretek között van használva ( nem versenyautó ) akkor nem lesz semmi baja. Ezeket a kocsikat kényelmes utazásra tervezték nem szétrípolásra. Aki rallizni akar vegyen Honda Civic vagy társait. Sajnos ilyen típusú autókban nem férek el és kényelmetlenek.
Néztem S 500 mercit is csak ott meg légrugók vannak. Ami szóba jöhetett volna az a S55 amg, aminek rendes rugói vannak, csak olyat vagy nem árultak vagy ha árultak akkor 4xx 000 km-el.
Sajnos elég sok helyen korlátokba ütköztem vagy drága volt vagy sok km volt benne. Legoptimálisab döntés számomra ez volt.
Mindegyik kocsiról lehetne írni ilyen szép sztorikat, de a legjobban terjedő hír a rémhír.
Most itt a haverom kocsija példának Octavia II combi automata váltó 2.0TDI. Először a váltó ment el benne azt megcisnálta (1500 euro), majd utána a Turbó (1600 euro lett volna). Aztán ahogy volt eladta nem volt kedve bajlódni vele! És akkor csak egy egyszerű Skodáról beszélünk, amiben volt 140 000km.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest