Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21284) Shadowbull válasza Shadowbull (#21283) üzenetére


Shadowbull
addikt

nyilvan a szerelok, akikhez szokoevben egyszer jut el egy M-es BMW, es az is mar csak akkor amikor log a bele es veres a torka, kivaloan meg tudjak allapitani :DD

Csak erdekessegkeppen: a jomultkor lattam egy E60M5 darabokra szedett motorjat kabe 120e utan, talan egy kicsit tobb volt benne. Az auto ridegtartasban volt nalunk, mikor ki vitte el, kapott hideget-meleget, viszont az osszes eloirt karbantartast, olajcseret megkapta. A motor belsejeben nem volt szamottevo kopas felfedezheto, a hengerek mintha ujak lettek volna, csapagyak szepen, egyenletesen szabalyosan bekopva, a motornak az egvilagon semmi baja nem volt, meg legalabb ennyit problemamentesen elment volna.

Errol ennyit.

A 700 loerosre huzott G-Power meg hasonlo fele elmebaj meg vicckategoria, autoskartyas szinvonal. Abban semmi tudomany nincs, hogy egy motorra rabaxok egy nagy feltoltot/kompresszort, megfujom ahogy birom aztan kijon a sok loero.

Ezt uzembiztosra, tartosra*, sorozatban gyarthatora megcsinalni, na az mar tudomany, nem is szaladgal olyan sok 700 loeros szeriaauto, meg a nagy sportkocsigyartoknal sem. Biztos mert hulyebbek mint a GPower :DD

*Az nem tartossag hogy megcsinalok egy autot, es az nem hullik szet egy nagy gazadasra, meg Jozsika elfurikazik vele hetkoznap tizedgazon. Az a tartossag hogy megcsinalok sok ilyen motort, abbol nehany nyomja a szazorakat a fekpadon extrem korulmenyek kozott, a tobbi meg autoba epitve tolja, utcan, zart probapalyan es/vagy a Nürburgringen, amikor hiba nelkul mukodik az egyenliton vagy az eszaki sarkon, tengerszinten, vagy egy magas hagon, esoben, hoban, napsutesben, dugoban, autopalyan, esatobbi.

Aztan ha egyik sem esik szet, meg tartosan a nevleges teljesitmenyen uzemelve sem, akkor mondhatom hogy tartos.

Ezt letesztelni hosszu ido es baromi sok penz, ami csak egy gyarnak van meg.

http://www.youtube.com/watch?v=w0SUXrtgV04

http://www.youtube.com/watch?v=z9DLpE_R0vc

http://www.youtube.com/watch?v=cFqNFC8jJ7Q

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.