- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #6398 üzenetére
Én lehet fenn leszek,attól függ végzek e pókeren.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6396 üzenetére
Na majd mi nyomunk egyet. Megmutatom mit tud az amazon a sundi ellen.
A mauler azért jó mert az lövös egységek nem tudnak lőni míg támadja őket. Tehát az aggressor sem.
-
phanzetomox
őstag
na ezt nem tudtam. Azt hittem a nightguardot csak azért nem tudja használni mert dazed. De ezekszerint well mellett is 20 sec. Így mindjárt más a dolog.
A stratégiám alapvetően erre a " wellt húzok és én nyertem" dologra épül. Igazából t1 rusholok mindig ha az ellen wellt húz, csak nagyobb mapokon nem. kisebb mapon ha orbot húz akkor arra is rámegyek, ha időben érek oda akkor scorched earth+ sundi/ és sunstriders spam leszedi az orbot. A well rushnál mindig az ellen egységeinek counterjét hívom (tehát hogy mindig kapjanak bónuszt ) ez be is jön mindig csak shadownál nem a forsaken miatt.De most hogy tudom ezt a nightguard 20 seces dolgot, már nem félek használni sundit
Mivel majdnem mindig well húzás nélkül támadok ( ha esélyesneklátom a támadást csak akkor )
ezért gyakran okoz problémát hogy én kiszedem a wellt nagy harcok árán, csak aztán az ellen elindul orbot szerezni valahol máshol nekem viszont nincs powerem orbra. ilyenkor leölhetném az egységeim a void miatt viszont akkor majdnem ugyanott tartok mint az ellenfél nem sok előnyöm van.Ha megpróbálok támadni a megmaradt egységekkel akkor oda kell support , elfogy a powerem és nincs t2-m se. Általában ha eljut t2-ig akkor a t1-es egységeim pár sec alatt leszedi, utána már ő van előnyben.
Tehát ezt a t1-n well leszedős dolgot akarom tökélesíteni, csak az ellen által húzott t2 miatt gyakran csak hátrányba kerülök.
t2-ig nem szeretek elmenni , még elég kezdő vagyok, könnyen megesznek t2-n bármilyen színnel
ja mortar+ensnaringot szoktam használni, frost ellen a scavenger+ mortart is ( a lassú egységek miatt )smoke: ja lehet beteszem ezt a maulert sok helyen jó counter, csak az a baj hogy most hogy elkezdtem 1v1-t nyomni egy csomó lap sorra került amit be akarok rakni csak nem tudom hova
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #6393 üzenetére
breeding mellet persze
az első breedinget beütöttem de újat húzott.
amikor a főnix spammel akartam lerombolni akkor meg mindig oinkolta.
mellette volt még neki deep one meg burrower is, bár power hátrányba voltam mivel főnixel akartam lerombolni csak mindig oinkolta.amikor elkeztem spammelni mellé az egységeket azok is oinkot kaptat.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #6392 üzenetére
Bármilyen egységgel beüthető hatásosan ugyanis drága és nagyon gyengét üt, még L counterre sincs szükséged. Egyszerre csak 1 et knockol ,tehát már 2 egységgel beütöd. Shadownak könnyű dolga van az olcsó egységek miatt nightcrawler,darkelf assasin,shadow mage,sőt forsaken spam vagy ezek kombinációja.
-
Murder3
addikt
Ha már az Aggrssornál tarunk pure shadowwal hogy tudom beütni?
Gyuri neked pure shadowos egyén h ütötte be az aggressort?
gondoltam a káosz lovagra, de mivel állandóan knockbackeli így nem tudom aktiválni a képességét.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6387 üzenetére
Nomáddal nem próbálkoztál t1-n?
Ha t2 meg pofon egyszerű. Toljad a burrit. Ahol kell ott cc, de inkább lava vagy euruption. Egy kutat kell beütnőd (kerüljön bármibe) akkor te nyertél. Mert a védekezésre ő is elkölt annyi powert. De neki a kút újrahúzása - 100 power, + addig a power és a void lassabban jön. T3-n meg használhatsz Grindert is. Én javasolnám a maulernek is keress helyet. Aggressorok és társaik ellen tökéletes (defender stb-stb).
Megy pü. -
Simid
senior tag
válasz
Szerintem a shadowot T1en meg kell verni fire-rel. Ha nem is teljesen de előnyt kell szerezned. Ha a sunderert nem tudod shadow ellen használni akkor jobb is ha kiveszed a pakliból mert a többi szín még a shadownál is könnyebben megállítja.
A nightguard nem nagyon tud mit csinálni vele mert nem aktív a képessége 20secig, szóval ez egyetlen esélye ha leszedi amíg dazed. Erre igazából csak a Trooper spec képessége jó (a robbantás nem elég, a forsakkent meg felborítja a Sundy ha átsétálsz rajtuk), szóval azt kell elérni, hogy a Trooper hatótávján kívül tartsd a Sundyt amíg dazed (de azért a bázishoz közel). Ezt a lehívás után csak 4 másodpercig kell mert utána a trooper 6seces lövése már kevés lesz. A legjobb persze ha olyankor hozod a Sunderert amikor +wellt húz, vagy a butábbik fajtából van az ellenfeled és úgy gondolja az elején, hogy a középért folytatott harc kimerül annyiban, hogy "előbb értem oda, kutat húzok, én nyertem".T2n mindjárt más lesz a dolog ha van legalább egy well előnyöd. Ha nem sikerül akkor tényleg nehéz, meg kell próbálnod két bázist támadni egyszerre akkor túl "drága" lesz az AoC. Shadow/nature ellen talán még T2 is megpróbálhatsz Sunderert hívni. A Deep one ellen meg a legjobb szerintem a Firesworn (fire aff a dmg buff miatt) és egy gladiatrix (leszedi a buffokat!). Esetleg valami root+mine/mortar kombo.
Szerk.: Ja még annyi, hogy ha shadow wellt húz a közeledbe akkor ő szívja meg mert a sundy ellen ilyenkor semmit sem tud csinálni.
-
AdanaIceMage
csendes tag
Köszönöm a lapokat akik küldtek! Nagyon nagy segítség volt! Aki tud az még küldhet! Minden lapot szívesen fogadok!
-
Rankerz
senior tag
válasz
A deckslotok elég véznák,az tuti. pont nemrég írtam hivatalos fórumon ezzel kapcsolatban,szavazzatok ti is hátha vmi..[link]
Nightguard nagy pályán és "előidézve" veszélyes ha közel van hozzád simán be kell tudnod ütni,sundi meg leszed egy kutat vagy bármit amíg aktiválni tudja. Amit sokan elfelejtenek hogy 20 secen belül vissza tudod cserélni a nightguardot!
Magma hurlert ajánlom,L counter( a legtöbb légi egység L méretű ugye), S,M knocback,távolsági egység(roottal fincsi),ráadásul olcsó. xl en kívűl minden ellen jó.
Swamp drake nem jó xl counter. Giant slyer a második legjobb xl counter szvsz,a legjobb meg fathom lord(a spec tulja miatt bármit képes beütni,és jó a statja). támadni meg Virtuoso,ez egyértelmű,best ostrom egység tremor után.Aura of c ellen fire jól tud védekezni,öhm disenchant és már nem is tud le cc-zni. T3 mon igazán erős,az biztos,de azt azt jelenti hogy 3 orbja van,legalább 3 hely hogy támadj.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Rankerz #6385 üzenetére
csak az baj a countereket én is tudom csak hát nem fér be a pakliba ha beteszem akkor más ellen nem lesz counter
sajnos ilyen szinten ritkán van olyan hogy az ellenfél egy kupacba teszi a forsakeneket...
ha igen akkor eruptiont nyomok persze20 sec nem sok, és ha well mellett hívja ( 1v1 kis pályán 5-10 sec és odaér a deephez amit én csak akkor látok amikor már ott van, és ha nincs power cc-re akkor elfoglalja, catch néha jól jön, szoktam használni de ettől függetlenül kockázatos deepet hívnom
, sajna nagyon a reflexeken múlik az egész néha még kinyírni sincs időm a deepet, ja és ne felejtsük el neki is van cc-je a deep one-ra )
skyfiret így használom mindig, nem sok vigasz
ashbone tényleg nem probléma leszedem mindig (maulerem nincs a deckbe )
csak swamp nem sokat ér ellene ( a cc miatt is )minden egységre olyat küldök ami az adott ellenséges egység méretre bónuszt kap
kell a bloodhorn. A nélkül halott vagyok t3-n mivel általában nekik is van enlight ( 5 meccsből 2-szer mentünk el t3-ig és egyszer kaptam lost warlordot egyszer meg bloodhornt ) a lost warlord konkrétan 3 bloodhornt szedet le 5 percen belül kb. olyan support volt rajta hogy a bloodhorn a shadow affos képességével + 4-5 surge of lightal se szedte le a fele életét a warlordnak
mondj t3-ra mit használjak bloodhorn és swamp helyett, lehet ezeket lecserélem akkor
aoc elöl nincs menekvés hisz van cc-je. Gyakorlatilag bármekkora csapatot beszed t2-n t3-n egyaránt ( még ha sok power is, neki marad egysége az amit utoljára belehív ,nekem viszont nem )
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #6383 üzenetére
Forsaken ellen S knockback,ha csoportban van eruption,vagy akár arrébv is állhatsz és máshol vívod a harcot,de a best taktika ha nem engeded hogy a shadow játékos közel hozzád kutat húzzon.
Nightugardot könnyű leszedni kevés élete van és 20 mp amíg a tulajdonságát használni tudja,sunderert nem üti be,csak akkor ha hamarabb leidézi mint te sunderert. Deep one-Catch,nightguard halott.
Skyfire mellé vigyel földi egységet,és amikor látod hogy valami egységet küld(általában nightcralwert nastyhoz) csak simán root..skyfire M counter.esélye sincs. Aura of c ellen nem sok counter van,válasz másik terepet harcolni vagy csak simán várd be míg lejár.
Ashbonet bármilyen cc vel megállíthatod ha buffolva van,ha nincs meg bármi leszedi. Az új Maulerrel pölö piszokkönnyű T2 n is.
Ja és ne feledd,hogy a shadow buffok csak 1 célpontra hatnak és drágák.Több területes támadással elég könnyen beüthető.
kieg. Darkelf assasinra cc vagy s knocback(a hurricane a legjobb)
ja és mellőzd bloodhorn használatát,fire t3 elég jó ostrom egységekkel rendelkezik,például shadow-nature t3 ja ellen mindenből van erősebb counterje,ugyanis csak ashbonet tudja alkalmazni.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6383 üzenetére
Nightguardot könnyű leszedni, ha swift akkor is működik ellene az oink.
ha csata közbe hívja le rögtön azt kell leszedni.ezt tapasztaltam mert a nightguardal rögtön ezt csinálták amikor azzal játszottam.
bár én nem swiftet használok. -
phanzetomox
őstag
hihetetlen... egyszerűen nem tudom beverni a shadow nature deckeket.... nemrég elkezdtem 1v1-t nyomni ma is mentem 8 meccset ebből 5-ször kaptam shadow nature-s ellenfelet ( nem ugyanazt ) mind az 5-ször kikaptam
, t1-n alapból nincs esélyem forsakent nem tudom überelni, t2-n meg lehív egy deep one -t és vége, onnantól már csak life weaving+surge of light illetve ha nagyobb csapatom van leszedi a shadow phoenixel vagy aura of corrupt-al.
deep one-t sunderert nem tudok használni a nightguard miatt. hát ilyen fire stalker meg burrower nem ellenfele egy deepnekskyfire drake még hasznos ha nem használ nasty-t, de ott van a darkelf simán beszedi ...
t3-n meg vagy hívok bloodhornt és reménykedek, vagy hívok swampot ő meg hív egy ashbone-t és leszedi..
ha valakinek van valami ütős taktikája az szóljon (és lehetetlen dolgokat ne mondjatok ami forge-ban működik, mert játékban azért az máshogy néz ki ) -
AdanaIceMage
csendes tag
válasz
phanzetomox #6381 üzenetére
Nagyon kedves vagy! A kedvenceim a nature és a fire! Tényleg örülök, hogy vannak ilyen rendes fickók! És köszi mégegyszer!
-
phanzetomox
őstag
válasz
AdanaIceMage #6380 üzenetére
Üdv a prohardveren ! biztos vagyok benne hogy lesz aki küld pár lapot, esetleg mondjad milyen szín érdekel és küldök én is
-
AdanaIceMage
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok itt a forumon de a játékot nagyon szeretem! Az a baj, hogy nincs pénzem új kártyákat venni, mert anyuék nem engedik, nekem meg nincs fizetésem. Szóval esetleg ha valakinek rengeteg sok kártyája van, akkor nem küldene el párat? Én azzal is meg lennék elégedve, ha egy-kettő jönne, legalább látnék új lapokat. Nem tudom, hogyan tudnám meghálálni, de nagyon megköszönném az illetőnek, az biztos. A játékban a nevem AdanaIceMage.
Ha nem is tudtok( akartok) lapot küldeni, akkor valaki magyarázza el, hogyan tudnék másokkal cserélni.Köszönöm szépen már azt is, hogy elolvastad!
-
erasmus4
csendes tag
Kicsit szomorú, hogy így hosszú idő után benézek a játékba (még a renegade editionnál léptem fel megnézni milyen) és semmi újítás, csak új kártyákat adnak ki amiknek még a kinézetével sem foglalkoznak csak, átalakítanak picit egy már meglévő modellt, meg adnak új képességeket és nesztek új kártyák.
Pedig ha olyan ütemben jöttek volna az új pályák mint az elején, plusz valami jó kis klánrendszert összehoztak volna nem pártoltak volna el ennyien tőle. -
KHiNg
csendes tag
császtok a haver letöltöte a gamet először azt a 70mbt aztán az 1,5gbt és elakarta inditani de msot emg 2,7gbt kezd el neki tölteni ez mi *aszom ? me én nem emlékszem h ilyen sokat le kellen tölteni az elején
-
phanzetomox
őstag
lol felmentem kb 2 percre az overlord szeróra és megint offline, most meg a razor van online.
-
Murder3
addikt
Gyuri nem megbántásképp, de te is ugyan úgy sírsz a saját színed miatt h ez meg az nincs mint én a shadow miatt
Sztem kvittek vagyunk ilyen szempontbólHát azért elég lol h még most sem bírnak egy normális szervert a játék alá tenni.
Lassan már tényleg azt fogom hinni h amatőrök.... -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6368 üzenetére
Hát ez a probléma
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6366 üzenetére
akkor itt vmi más probléma van ugyanis online vannak a szerverek és ezt jelzik is csak nem lehet belépni.
-
phanzetomox
őstag
igen én is úgy látom, nem lehet belépni
,
-
Gyuri27
félisten
Hamarosan server restart lesz.
Ejj-ejj. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6362 üzenetére
Full pve lap a Deepfang. Ill max annak jó aki t1 és t2-n frostot hiv (bár annak egyszerübb shadowot hivni és vigillel és grigorival nyomulni). Én sem pve-ben sem pvp-ben nem adom fel az enlit a fang miatt. Mondjuk ha olyan erős lenne mint a soul akkor érdekes lenne.
Érdekes lesz majd az új lapok másik affja is.
A stone shell meg full pve lap. Ha 3-nál több stone egységed van kapásból 50% védelmet ad. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6362 üzenetére
azt nem is néztem
csak a soulhunter miatt azt hittem annak is olyan.
Na mit gondoltok a voidstormot hogy lehetne használhatóvá tenni?
Ehhez mit szóltok?
Minden játékos voidját összegyűjti és egy 30m sugarú körben az összes egység ellszenvedi az összegyűjtött void power mennyiségének megfelelő értéket. -
Murder3
addikt
A nerfekről....
A Mortar félig jó lett a nerfje.
a knock back legalább eltűnt ami azért vmit segített de az igazi funkciója még mindig nem javult.
sztem senkinek nem a knockbackel volt baja,
Warebeast elég erős lett főleg h többet regel annyira végül is nem lett sokkal erősebb szaél az is jó lett.
Shade az hát gyengült egy kicsit.Az új lapokról...
Ez már az új editionból van ami lehet h minden frakciónak ad majd lapokat....a Soulshu8ntert gondoltam h berakják madj t3-ra bár az orbkiosztást az nem értem miért nem adnak az eggyik színvből 2 orbot neki?
pl 2 lila, 1 piros.
a Magic tower(miért változtatják a nevüket???) az kicsit erős t2-re.....
Mert amúgy is t3-as épület....(Itt is multishotol?)a Deepfang-nak is az eggyik színből 2 kellene(kékből mert stonekin)
a Spell az mit tud?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6341 üzenetére
lesz az nyugi....
-
Murder3
addikt
Na heló mi történt távollétemben?
egy hétig kórházba voltam..... -
Gyuri27
félisten
Kinti fórumon nem kérdezte senki, hogy a Deepfangnak miért ilyen az orb kiosztása?
A jóval erősebb soul kiosztása a hagyományos. -
Gyuri27
félisten
Breeding nincs már. Annyira gyorsan pörög a pvp, hogy nincs rá idő és power. Hiszen majd egy well ára. Ha meg van power akkor inkább annak az árából támadok. Meg a deckből is egy értékes helyet foglal.
Nem mondtam, hogy két zöldorbos legyen. Legyen egy üres, egy kék és egy zöld.
Azért nem úgy van az, hogy 2 soten warrior lever mindent. Egy varrior + coldsnap + shatter az 300 power! -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #6353 üzenetére
nem gondolod hogy kicsit op lenne a nature vonal ha kapna még egy 2 zöld orbos xl-t t3-ra?
ha jön a grigori lehívsz egy fathom lordot, vagy egy Stone Warriort ellene. mind2vel megállítható, a warrior meg a képességével egyből végez is a grigorival.
a drága az enli témát meg hagyjuk már, 3as upon 145 power, én ennek többszörösét költöm el egy jugger supportjára. mivel nature vonal, feltételezem hogy t3nál már van egy breedeng grounds is a pályán. szóval az a 400 power inkább olyan 320 körül mozog.
jugger 220 power , blood 240, de utóbbi vagy 2x erősebb.
a power meg nekem se terem ingyen, ahhoz hogy leszedjek egy orbot juggerrel kell min. 220+ 80 ( disenchant) +100 ( stampadle ) power.
de ált. cc-k sorozatát kapom, szal azt a 80as tételt meg lehet szorozni még 2-3mal. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #6353 üzenetére
Enlight + earthshaker az ~250power, és tuti, hogy lebontasz vele egy bázist. De a Deepcoil is van olyan jó épületek ellen, mint a Grigori, Avatar vagy Satanael.
Ha meg az ellenfél egységei ellen kell valami, akkor Fathom, Stone warrior vagy Swamp Drake. Ezek leszednek bármit és a sepeckó képességeik is nagyon jók.
A nature-frostnak van a legerősebb T3 felhozatala (mostmár akár enlight nélkül is), nem tudom mi kellene neked még oda...Más.
Vetten egy soulhuntert, még nem próbáltam élesbe, de a forgeben tesztelgettem és szerintem nagyon brutál. Kicsit túllőttek vele a célon, maga az egység is erős és a képessége és nagyon jó. Gondolom a PVPben harmat gyenge corsair helyett akartak valami jófajta T3 bandit egységet de ezt is 3 teli orbosra kellett volna akkor mert így sok fire/nature és fire/frost játékosnak lesz shadow a harmadik orbja. Én is átvariáltam a frost/fire deckem csak emiatt. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #6348 üzenetére
xl sebzésű egység a harvi ellen kell, mert jelenleg elég sokba fáj az hogy megállítsam.
wildfire jó lenne de abból meg kisétál mivel mint irtam pure firebe nincs cc ( de nem is kell bele)L/L egység elsősorban a lost shade ellen kell, mert a nerf ellenére még így sem lesz egyszerű megállítani pyromaniac nélkül. és itt nem arra gondolok ha 1-2 shade jön hanem ha egy 5-6fős csoport.
firebe az összes L sebzésű egység m-s amire meg a shadenak van bónusza. (t1-t2-n, draket hivni felesleges mert arra egyből megy a gravity)
az LS életerőpont csökkentése helyett a power költségét kellett volna megemelni.ott a Fathom Lord t3-on ha használod a képességét pillanatok alatt leszed egy juggert
-
Simid
senior tag
Teljesen egyet értek Phanze-val a Mortar ügyben. Sok pályán tényleg egy cheat-tel felérő lap (Pl Uro vagy Wazhai), ezért egyet is értenék egy nerffel, de ez a lehető legrosszabb megoldás volt.
Tudom, hogy sokan nem szeretik ezt a tornyot, de lássuk be, az egyetlen komoly baj vele, hogy aljas módon lehet vele támadni a welleket és orbokat. Ez a nerf ezen egyáltalán nem segített. Egyszerűen annyit kellett volna csinálni, hogy ezekre (és csak erre a kettőre!) egyáltalán nem vagy csak nagyon keveset sebezzen, így PVPben nem lenne ennyire OP, de PVEben semmit nem változna.
Ehhez képest azt a funkcióját nerfelik, amivel semmi gond nem volt. A mortar egy jó támogató torony lehetne, ami önmagában nem elég se támadni se védekezni, de mindkettőt jól kiegészíthetné. Egy ügyes frost T1 rusht így is szinte lehetetlen volt megállítani Fire-rel mortar nélkül - főleg, hogy újabban sokaknak nem fér be a deckbe egy Wrecker - és most mortarral is nehezebb lesz kicsit. Félreértés ne essék, ez a nem sírás, mert szerintem nem olyan drasztikus ez a nerf, csak épp teljesen értelmetlen ebben a formában.A lost launcher nerf szerintem jó, így már megéri eruptionnal leszedegetni és ha felépül akkor se lesz olyan erős.
A lost shade változás viszont nem hiszem, hogy eléri célját. Kicsit gyengébb lett, de inkább a Blessed Union képességen kellett volna valamit változtatni (csak a bekapott sebzés felét osztja szét a többin és nem az egészet, például), vagy teljesen levenni a sebzés csökkentést a frost affosról és adni neki valami más képességet. Majd meglátjuk mire lesz így jó...
Az Avatart én kicsit furcsálom, nem sokszor találkoztam azzal lappal de szerintem elég korrekt volt így is, nem lesz így erős?
A swiftclaw buff tetszik, talán még csökkenthették volna a power költséget 70re, de így sem rosz.Gyuri: szerintem az Abyssal és a deepcoil épp elég, az AoFrost, Jugger, Satanael is pure lap, ez az előnye, ha pure deckkel játszol .
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6346 üzenetére
A mostani editionban is vártam stone lapokat. A stone shell pedig érdekes lap. 4 egység esetén 50-t hárit el a pajzs. A Deepfang is jó, csak nekem a két kék orb nem jó.
OnSeT: nekünk sincs pusztitó spell.
Viszont ami hiányoság pvp-re egy jó nature T3-s egység. Sajna a Deepcoil elmarad a Grigori, Satanael, Jugger mögött. Még banditban is ott a Corsair. Az Aby jó lenne de az pure. Meg frost-frost-naturéra itt a Deepfang. Így csak mi maradtunk ki.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #6346 üzenetére
jöhetne vmi L/L egység fire T2-re. meg egy xl sebzésű is jól jönne, ha már nincs cc.
-
phanzetomox
őstag
most hogy megjött a sneak peak deck ezekszerint lesz nemsokára új kiadás ? csak mert mondjuk a lapok másik affinity-jét nem kaptuk meg. na most akkor az új kiadás újjabb lapokat hoz a shadow /fire és frost /nature párosoknak ? mert az poén lenne
nembaj jó tudni hogy a régi színeket se felejtették el, és nem csak legendary és promo lapokat tudnak kiadni -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #6344 üzenetére
épp ezért. aki mortart használ az undorító módon a fal mögé és dombra/hegy mögé fogja tenni, mert szabad harctéren nem sokat ér. tehát ez a nerf tűzre benzint megoldás volt. egyszerübb lett volna az épületekre ható sebzést csökkenteni.
Hisz a baj nem a knock backel volt és nem a hp-val. Hanem azzal hogyha valaki berakta az orbod közelébe úgy hogy te ne férj hozzá akkor secperc alatt leszedte az orbjaid welljeid.
Tehát akit eddig zavart a mortar és nerfet akar, azt késöbb is zavarni fogja.
gondolom te is egyetértesz azzal amit mondok -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6343 üzenetére
Miért is? Legalább nem úton útfélen mortart raknak.
Olyan ez mint a dancer nerf. Vannak olyan szituk ahol azt kell használni. Ezért aki előtte is használta az használja most is. Vagy a cc. Hiába a nerf. A nature t1-hez hozzá tartozik. Így használom. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6338 üzenetére
Jó lett a mortar nerf szvsz. Most már pirosék is harcolhatnak face to face.
A were komoly lett, egy zöld amazonnal vagy vyridiaval meg leüthetetlen. Itt kicsit vastagon fogott a ceruza.
Az avatar buff-t nem teljesen én értem. Meglátjuk gyakorlatban mire lesz elég.
A shade-launcher nerfet meg kell nézni gyakorlatban. Mert így elsőre nem tünik jelentősnek a változás.
A két stone lap érdekesnek tűnik. A hunter a 250 poweres deepcoilhoz képest kemény.
-
Juliano
tag
a nerfek felvillanyoztak....nem tünik rossznak egyik lap sem..
-
KHiNg
csendes tag
Remélem most nem állnak neki komolyabban az eddigi bandit meg frost/nat kiadások bővíteni..mert én már a shadow-nat ra vagyok berendezkedve xD de ezek olyan faszán tudnak nerfelni...LOL
-
phanzetomox
őstag
jaj istenem a mortart de szarul nerfelték.... ezzel a hp csökkentéssel + nem knock backel kis egységeket kombóval csak azt érték el hogy csak dombról és csak fal mögül fogják használni, így aki eddig nem úgy használta, az mostantól úgy fogja mert máshogy nincs értelme
-
OnSeT
őstag
Ilyen se volt még hogy korábban lesznek online a szerverek mint ahogy azt elöre jelezték.
UPDATE NOTES, 21rst April 2010
General
Map of the Week:A new Ranking for Map of the Week has been implemented. When playing the current Map of the Week players will now be ranked according to their performance in either 1-player, 2-Player or 4-Player Scenarios respectively.
The ingame Store now contains two exclusive new decks: one built around the Bandit faction, the other featuring Stonekin units. What is more, each deck also contains two brandnew Amii Cards that cannot be obtained elsewhere!Cards
Vileblood Fire Affinity: Upon being transformed the unit triggers damage waves that now no longer deal extra damage against structures.
Werebeasts: The unit's production costs have been decreased from 80 to 75. On Up0 they will now regenerate 5 instead of just 4 life points per second (Up1: 6, Up2: 8, Up3: 11).
Lost Shade: The unit's damage value has been decreased from 1040 to 940 on Up0-2 and from 1140 to 1040 on Up3. Moreover, Lost Shade Frost Affinity now has a decreased damage reduction of 15% instead of 20%.
Lost Launcher: The building's production costs have been increased from 55 to 70. Moreover, Lost Launcher Fire Affinity does now deal less damage when in Rage while Lost Launcher Frost Affinity has now been given the ability to regenerate its Ice Shield.
Avatar of Frost: The unit will now reinstall his Ice Shield every 12 seconds instead of just every 15 seconds.
Mortar Tower: The building's life points have been decreased from 1000 to 800 and it does no longer knock back small units.
Bugfixes
QueekQueek: All three upgrades should grant the unit an additional damage bonus when it is turned into Superpig. This did not work correctly so that upgrading it actually did not have any effect. The issue has now been fixed and each upgrade will boost QueekQueek’s Superpowers as intended.
The Incredible Mo: The building’s third special ability “The Benevolent Mo” did not grant debuff immunities as intended. This has now been fixed and the ability will now correctly immunize every friendly unit in the current game (both existent and newly spawned) against all major debuffs. Crowd controlling spells like Freeze, Paralyze, Sleep and Curse of Oink may still be applied, though.
-
OnSeT
őstag
Skylords,
The servers will be taken offline today at 14:00 CEST to allow us to perform maintenance. Downtime is expected to be approximately 2 hours.
Silvanoshi
"Quote:
Originally Posted by Jumbik View Post
This will be only balancing patch? Or are also other changes planed?"O I think there will be a bit more than balancing alone .
Silvanoshi
-
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #6325 üzenetére
én épp az állandó lag miatt hagytam fel a ranked 1v1-el, mert az elmúlt pár hétben, mindenegyes pvp mecsben kaptam egy 10-15 mp-es lagot a meccs kezdetekor.
de ezt te is láttad már pár 2v2-nkben, én még féluton voltam mikor te már rég a középért harcoltál. az meg nem poén hogy egy lag miatt már az első percben bukjuk a meccset.
és ez a középre startolós mapoknál a legzavaróbb...
-
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #6327 üzenetére
Azt nem írja, csak hogy bfp-t ad el.
-
phanzetomox
őstag
nemár te is abbahagyod ? kezdünk elfogyni már alig játszik valaki a ph-ról
-
Van szüksége valakinek BFP-re? Ha igen, privátban megtalál...
-
phanzetomox
őstag
most elég szar a szerver olyan lagg van hogy egy csomószór a lehívott egység/spell 4-5 seces késéssel jön... elég szívás volt mikor 3-szor egymás után mellé ment a heal meg az eruption ranked pvp-ben
(mert a játék megy tovább szaggatás nélkül csak a lehívás késik )
-
Juliano
tag
és ez legális,hogy az ellen bontja a kapcsolatot? Mert szerintem nem véletlen, hogy csak akkor van desync amikor épp 1 perc van hátra az ütközetből amikor épp ostromlom az utolsó orbját..:S
-
Juliano
tag
valaki válaszoljon légyszíves....kezd az agyam elszállni..... Van ez a synchronizationos kilépés...ez manipulálható dolog? Csakmert fura hogy mindig pvp-ben jelentkezik és mindig akkor amikor az ellen vesztésre áll....Mit lehet ezzel csinálni?
-
Inspirate
csendes tag
Sziasztok! Bf accountom szeretném sürgősen eladni(mostanában nincs időm játszani). Az accountom szinte csak nature lapokból áll, amely abyssal wardertől kezdve tartalmazza a parasite swarmot,shrine of memoryt,amazont,fathom lordot és még sorolhatnám (viszont nem tartalmazza az enlightenmentet). Ezenkívül van még 16 bf pontom és több mint 6000 aranyam. Az összes kártya több,mint 2500 bf körül mozog. Árajánlatokat várok a hafra_laszlo@vipmail.hu címre vagy ide a fórumba.
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy milyen ez a játék és mi is a lényege, meg hogy hogy kell játszani! Jó játék?
Látom ingyenes és lehet érdekelne!
Előre is köszi a válaszokat! -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6316 üzenetére
Szokott ilyet. Nálam (már meséltem) ha bukok egy pályán fire ellen, 2x 3x beadja fire ellen ugyanazt a pályát.
-
phanzetomox
őstag
hát elkezdtem 1v1 pvp-t nyomni. Hát nemtudom ez hogy van megcsinálva de 6-szor (!!!) egymás után ugyanazt a fal rusholos pályát kaptam, mondanom se kell volt mortar/firedancer/lostlauncher és mindenki csak a falra támadott. a végén már az idegbaj keringetett...
-
pachito
őstag
Ti be tudtok lépni a játékba? Mert engem az update résznél kidob 2 hibaüzenetet is: "Could not download patch files. Please try again later.", illetve "Connection to update server failed!"
-
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #6295 üzenetére
már vagyok .
este összehozhatnánk egy ph-s 2v2-t. dobjon egy up-ot aki jönne.
-
Gyuri27
félisten
Sokáig húzzák az új nerfek buffok kiosztásár.
Vagy csak nekem tűnik soknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Watch 8 / Ultra ( 2025 ) órák - Bontatlan 2 év gari
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR