- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
Igen a lila affinity.
Ja igen, a dupla token element nem stackolható. Ha 2 őt veszel akkor nem 1 hétig hanem 2 hétre hosszabbítja idejének aktivitását. Ha esetleg 10 et, 10 hétig aktív.
-
Murder3
addikt
érdekes s egységek egymagukba vannak borzalmasan gnegék, de vna vmi root képességük...
szerintetek ez msot jön ki vagy sem?
a képen 4db látható. -
Rankerz
senior tag
Ez komoly nap volt,elnézést akinek nem válaszoltam vagy nem reagáltam eléggé zsúfolt menetrend alakult ki.
Szóval
-Phoenix szerintem túlságosan nagy nerfet kapott ezzel,ahogy a hivatalos fórumon írták a fire splashek egyből képesek beszedni így,ami ugye majdnem a legnépszerűbb kombó bármivel.
-Mana wing,retardált buff pveben nem sokat ért pvp ben ugyanúgy használhatatlan
-Soulhunter jó lett.Az amii orb hihetetlenül kurvakemény lap,150 powerért T4 en vagy,void manipulációval méghamarabb visszajön az aktiválási ár és még construction huttal is kombózható mert ugye épület. Tuti nerfelik és enlightenment visszakapja régi presztizsét.
A többi kiadott lap nem túl nagy szám,pure frostnak M-M countert adni szerintem halálos.
Bandit sorceress 10 m el növeli egy épület látótávját,ez még mókás lesz..fórumon már mortarral meg mark of the keeperrel tesztelgetik..érdekes lesz.Ami a promót illeti,szerintem jól néz ki.
Ami várható volt,sok tome,sok lap,az árak megzavarodtak..ideje chargekat venni.
A dupla token elementtel nagyon durván lehet fejleszteni,gondolom lesz még más element is..már látom előre 500 bfpért T2 n kezdhetsz egy hétig pvp ben vagy 300 bfp ért minden lapod duplát sebez egy napig. Istenem.. -
válasz
BlackTiger #6993 üzenetére
Könnyen lehet, hogy azt elindítva most egy kémprogram települt a gépedre.
-
BlackTiger
tag
Itt is egy levél.
[link]Fake acc-on kipróbáltam nem működik (ha működött volna akkor sem küldtem volna át magamnak nyugi
, valószínűleg a jelszót meg az email nevét lelopja csak. Ne próbáljátok ki!
Szerk.: bocs nem tudtam, hogy ilyen nagy lesz inkább csak belinkelem
-
KHiNg
csendes tag
de én a bann szó végett ugy bexartam ...áá kis gecik
-
Murder3
addikt
Asszem a hivatalos fórumon írják is h soha nem kérnek nevet/jelszót és senkinek ne add meg semmilyen indokkal.
meg amúgy is szinte minden mmo-ba írják ezt h ők sosem kérnek levélbe acc/pass-t és ne add meg.
-
Simid
senior tag
Ezekkel nagyon vigyázzatok! Hivatalos levélnek tűnik, de átverés, mert a support soha nem kérne felhasználó nevet meg jelszót.
Nekem olyat küldtek az egyik server leállás után, hogy a kellemetlenségek kompenzálása végett adnak 250bfpt csak küldjem el az adatokat, hogy rátehessék az accra. -
Blacki
tag
Helllo!
Valaki tud adni egy linket, hogy mik az új lapok amik érkeztek.
Egyébként ezek az új amiii pakkot érdemes venni?
Üdv B -
Murder3
addikt
Majd segítetek megszerezni a grinder promo-t?
már egy accom kész van 3-at kell még feloldani hozzá. -
Juliano
tag
az összes új kártyáról linkelhetne vki képeket..kösz
-
phanzetomox
őstag
újra online
murdeer: mindenkinek fagyott, ha jól tudom a szerver leállítása elötti órában már pályát se lehetett indítani, se pve se pvp
-
Murder3
addikt
Nekem ma egész anp fagyott 2X próbáltam volna ki az eggyik új mapot de midn2X befagyott...
-
phanzetomox
őstag
KIrály most végre visszajött a battleforge.com, de a szerót meg lekapcsolták
-
BlackTiger
tag
Szerintem kicsit röhejes ez az Amii orb... És az is, hogy dupla tokent kapj, remélem az EA nem fogja elrontani ezt a játékot puszta pénzéhességből. Már várom az instant power wellt is.
Az enlightenment ára lefog menni és a grinderé is sztem.
Egyébként aki szeretne a Rajongói oldalra szerkesztőnek jelentkezni küldjön egy pm-et, csak egy Game Star account kell és én majd beállítom, hogy az is írhasson cikkeket.
battleforge.web4.hu -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6975 üzenetére
Pve-ben föleg expertre akkor is jó lesz. Hiszen nem kell hajtanod a 4-ik orbra.
Az más kérdés mikor erre épited a taktikád és előtted más lehúzza ezt a lapot. Amiből elvileg egy lehet a pályán, hiszen legendary.A fönixre visszatérve ennyi a nerf, hogy dazed módban nem sebez annyit?
-
phanzetomox
őstag
lol befagyott a bf.com-on a regisztrációzás
legalábbis valamiért nem jó. ( gondolom mindenki hajt a grinderért )
hajsza: kiváncsi vagyok ha rájönnek hogy nem is olyan jó az amii, akkor felmegy-e az ára
-
hajsza
aktív tag
Most láttam egy hirdetést, valaki 1250-ért adja az Enlightenment-jét. Úgy tűnik, kezdődik a licitálás lefelé. Az AH-n egyelőre 1580 a legolcsóbb.
-
hajsza
aktív tag
válasz
phanzetomox #6970 üzenetére
Ahá, akkor ez a trükkje. Nincs meg a lap, ezért csak az AH-n olvasható leírást tudtam megnézni, ott meg az aktiválási költséget nem tüntetik fel.
-
hajsza
aktív tag
Ráadásul ez a monument lap csak 150 power, szóval a 4. orb-ot nem is érdemes aktiválni, mivel az sokkal többe kerül.
Szerk.: az Enli azért még hasznos lehet, mivel 2 zöld és egy tetszőleges orb mellett lehet olyan lapokat hívni, amikhez 3 vagy több más színű orb kell.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6965 üzenetére
nem tudom sztem free csak 30mp-ig várni kell h változtasd vmi ilyesmi
ott a promó grinder az azért nem semmi a stone-nak....
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6966 üzenetére
nem az enlin van a hangsúly hanem h ezzel szétbasszák a játékot, jó lenne ez ha t4-en amx 1 plussz orbot tudnál hívni és kélsz nem az h t3-ra és még váltogathatod is....
az h az enli veszíti az értékét előbb utóbb úgyis jönnének olyan lapok amik ezt hivatottak szolgálni pl ez....
ez így nagyon szar...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6964 üzenetére
Éljen. Hát kellett ez a lap. Már csak azért is, hogy az enlight elveszitse az értékét. Meg, hogy minden hülye minden szinkombinációban tudja használni.
Akinek teljes charge-n van az enlight az nem keveset bukik. Végülis úgy kell nekik. Miért játszanak ea játékkal.
Láthatod, naturéra se jött semmi.
-
phanzetomox
őstag
az orbnak a lehívása ( a 150-en kívül ) kerül pénzbe???
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #6959 üzenetére
valakinek ötlet hogy mit csináljak ??
-
Murder3
addikt
válasz
Juliano #6957 üzenetére
amíg dazed kevesebbet sebez
Hát a twilight brutál lapokat kapott és az a frost 60 poweres 65% dmg reductionos egység már előre zavar.
shadowhoz nem jött semmi:S
reméelm hoznak ki hozzá t4 pure léynt ami nem egy worm féle szarság elsz.ami monument:
jó lenne ha nem így lenne mert így kb szétbassza a játékot. -
phanzetomox
őstag
bakker kiadták ezt az ami monumentet... most mi legyen adjam el az enlightet hamar ??, de rajta van 3 up nem keveset küzdöttem érte..
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6956 üzenetére
Manát kipróbáltam forgéban. 50 poweres összes nyilas beüti. Gratulálok a csapatnak. Mindjárt írok is az angol fórumra.
Nézem az új lapokat. Twire, banditra elég jó lapok jöttek. Természetesen a stone kimaradt.
Ahogy látom a soul és a fönix nerf meg olyan mint a shade, mortar nerf. Lószart nem ér és semmin nem változtat.
-
Juliano
tag
...de ez az elemental izé csak ezt az 1 bónuszt adja? csak mert én is nyitottam egyet és nekem is ezt adta....
Amúgy a shedó finix nerfjét nem értem, valaki leírná lécci pontosan......thx
-
phanzetomox
őstag
Új lapok is vannak !!! a sneak peakbe
egyikbe firedancer van.... -
phanzetomox
őstag
jaj remélem nem maradtam le semmi eseményről
rankerz az mi ?kapsz valami cumót és egy hétig több tokent kapsz a meccsekért vagy mi ?
szerk : ja látom már le is írtátok. Ez gáz.
-
Gyuri27
félisten
A manna buff elég trére sikerült. Nem sikerült rájönniük, hogy nem a sebzéssel van a baj.
#6950: ez mi?
-
Rankerz
senior tag
szerver on,és igaz a patch notes
pfffffffffffffffffff
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #6948 üzenetére
négy orbra jó lenne.
iylen alapon az enli is szétbarmolja a frakcióakt, mellesleg az árról nem érdemes beszélni hiába nagy pénz előbb utóbb lesz tőle oylan lap ami átveheti a helyét.
Ez pl átvenné és h le esne akkor sem lenne probléma nekik.Nem hiába adnák ki.
razort is valszeg ilyen okkal gyengítették. -
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #6947 üzenetére
Szerintem meg borzalmas ötlet,már enlightenment is mennyire durva pve ben és pvp ben pedig 2 nature kötött orb kell hozzá..ha ilyen lapot kiadnak totálisan szétbarmolják a frakciókat és a játékot,arról nem is beszélve ha a tomehoz adják ajándékba minden hülyének meglesz..enlightenmet meg úgy jár mint razorleaf...és itt nem aprópénzről van szó.
-
-
Rankerz
senior tag
-
KHiNg
csendes tag
Nekem 6 csak legyen vmi mozgás a játékban mert hetek ota lappangás van
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #6942 üzenetére
amúgy nekik ez jobban megérné.
az eredeti promók az előrendelőknek jártak, de azok is csak egy új skinel vannak ellátva.
nekik semmibe sem tart reskinnelni egy egységet és kiadni promó néven.legalábbis ez még mindig jobb lenne mintha bejönne a pénzes shop ahol ilyen 2000 bfp-kért lehetne más skint vásárolni a lapokhoz.
ráadásul a promónak nagyon megugrik az ára pl swamp drake promo is mennyivel drágább az alaptól.
sztem nem lenne annyira hihetetlen ha a grindert kiadnák promónak, persze az tényleg igaz h akkor azt is tome vagy ilyen vásárlás-hoz járna +ba h költsön rá az ember. -
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #6941 üzenetére
De most érted a sima promókat(úgy értve általános kártyák promóit) azokat ilyen olyan extra módon lehet megszerezni(béta tesz stb)..csak a fos legendary prómókat adják ilyen könnyen..nehezen hiszem hogy pont grinderből majd csinálnak egy promót
Amúgy meg tele van helyesírási hibával,elég égő lenne ha ilyet kiadnának patch leírásnak.
-
Rankerz
senior tag
Valaki már belinkelte a patch leírást,lol. Lehet kamu mondjuk.
-
Murder3
addikt
tessékitt az a valami.
soulhunter tökéletesen elbaxot nerfet kapott.
phonix dazed akkor ekvesebbet sebez.
man wing 550 támadó pontot kapottés a friend cucchoz promo grinder jön ha jól veszem ki.
-
Juliano
tag
...én is azt várom hogy legyen "valami"....
-
KHiNg
csendes tag
válasz
totti123 #6933 üzenetére
sajna a játékban nincs rá lehtoség max ha vki ad neked ingyen.... az alapkoncepcio h fizess és lesznek jo lapjaid amivel faszán lehet játszi..mivel az alap 30kártyával lofaszt se tudsz csinálni.....de olvasd el az elso hozzászolást aba tisztázva vannak ezek a dolgok
..good luck -
totti123
csendes tag
hali azt szeretném kérdezni h ebben a játékban csak úgy lehet új kártyákat szerezni hogy ha igazi pénzért veszem meg őket vagy a játékban is van rá valami mód?
-
KHiNg
csendes tag
csao..nagy a lappangás a forumban akárcsak a gameben
...azért elkéne már vmi frissités me mindenki unja a banánt xD
-
Djuree
félisten
nem érdekel senkit 2180 BFP? 2500ft-ért vihető...
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6926 üzenetére
Annál kb ugyan az a baj mint a szikla lövés tiltásával, h nem lehet megoldani.
Mivel egy ilyesfajta képesség sem van így nem hsizem h a jelenlegi engine-el meg lehetne oldani.
De am sztem direkt hagyták így ahogy van.
sokan sírtak miatta és ezért csináltak vmit, de sztem épp azért nem nyúltak hozzá különösebben mert úgy sokat vesztene az árából. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6924 üzenetére
persze meg még a surge of ligthra meg az eruptionra is mert ezek olyan lapok ami a többi frakciónak nincs.
Ilyen felfogás szerint az egész játék nem fair.
Nem nem magam ellen beszélek hanem az előbb emlíett példámba.
torony torony ellen nem fair/de uyge ez benne van a játékba nem azt mondtam h rossz(bár a legfelső hsz-ebme nem írtam, talán ezért is értettétek félre)a leginkább a sziklákon átívelő llövéseivel van a probléma, írtam is h sík területeken nincs probléma a lappal,de uyge a szikla lövését kéne elvenni tőle(ami persze lehetetlen).
-
Simid
senior tag
válasz
kenesei1982 #6920 üzenetére
Nagyjából jó, de ilyen felállásba a fire dragont mindenképp beraknám, illetve az oink is hasznos. Hogy mit veszel ki cserébe az meg inkább a pályától függ.
Szerintem már az elején próbálj hozzászokni, hogy adott pályához alakítod ki a paklid. Egyszerűbb és szórakoztatóbb így a játék és később (expert pályákon) úgyis így kell majd csinálnod. Ha nem is váltogatod a színösszeállítást a lapokat akkor is próbáld a pályához összeválogatni.
Gyuri: Igen, Wazahi, Uro és majd az összes generált pályán a mortar imba, mert lehet sunyin átlövöldözni a wellekre, orbokra. Nem csoda, hogy ez a nerf ezen nem változtatott semmit.
-
és eköré épülő PvP dechez is várok ötleteket.
-
kezd összeállni a Fire/nature deckem.
Ez a PvE deckem. szívesen fogadok ötleteket hozzá. mit cseréljek le esetleg mire stb...
BFP van szarásig, nem számít. -
Murder3
addikt
"Az azért kicsit szánalmas, hogy neked ez az élvezetes játék..."
ahha kb ennyi jött le.pfff
gondolom neked bonyolult lenne megérteni h miért is modntam h élvezetes.haggyuk is mert te sem látsz túl a saját elképzeléseiden.Rááldonzál mindent a pvp-re dehát mert a kedves fejlesztők szarnak a pve részére.
"Ha van Long ranged és az ellennek nincs az már sehogy sem lehet fair."
Mert te ezt mondod és akkor ez így is van, ugye? Gondolom van egy jó elméleted erre, de légyszi ne, ne írd le!"
A játékos épít gy védelmet B játékos long range egységgel kiszedi, A játékosnak muszáj kijönnie a védelemből és megtámadni a B játékost.
Ez csak akkor fair teljesen ha A játékos is rendelkezik long range-el.
Ezen mit olyan nehéz megérteni?(erre nem akarok olyan választ kapni h akkor odaküldök egy swiftet és így úgy...nem arról beszélek h nehéz vagy könnyű beütni sőt nem is arról h be lehet e vagy akármi.és nem is arról h akkor mindne frakciónak kell egy stb) -
Rankerz
senior tag
Bocs hogy félbeszakítom a hatalmas eszmecserét de ezt látnotok kell : D
Nem mondom hogy vigyázzatok vele vagy ilyesmi,mert még scammernek is elég béna .
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6915 üzenetére
"Ha van Long ranged és az ellennek nincs az már sehogy sem lehet fair."
Mert te ezt mondod és akkor ez így is van, ugye? Gondolom van egy jó elméleted erre, de légyszi ne, ne írd le!
"És ez nem attól függ h igen a UA pl ugyan ez...nem nem ugyan az.
attól h az global range attól még nem instant dmg sebzést érnek el."
Pfff, pontosan ugyan úgy sebeznek, lenyomod az UA-t és elkezdik ütni a well - benyomom a mortar támadását és elkezdi sebezni. Egyik sem szedi le instant, de persze akkor sem ugyan az, mert te azt mondtad.
"Jó alá írom h akkor a wellorbokra okozzon kevesebb sérülést de akkor az összes egység és épület okozzon annyival kevesebb sebződést a well/orbra mint a mortar."
Huhh ez jó nagy hülyeség lenne. A mortarral van ez ügyben gond, azt kell nerfelni és nem mindent vele együtt.
"Matter master vs mortar elég rossz összehasonlítás.
és ezt meg lehet értelmesem magyarázni h miért nem lehet(a pvp balanszon túl)
de azt h egy mortar csak úgy kevesebbet sebezzen well orbra azt már nem."
Itt nagyon kíváncsivá tettél, hogy mégis mi lehet a balanszon kívül magyarázat a matter-re ami nem magyarázat a mortarra, de aztán rájöttem, hogy nem vagyok saját magam ellensége. Úgyhogy légyszii ne, ezt az elméleted se fejtsd ki, mert nem marad hajam!
Amúgy szerintem egyetlen magyarázat elég: ezzel megoldunk egy idegesítő problémát, pont.
Nincs semmiféle törvény vagy logikai szabály ami tiltaná, hogy a készítők így tegyenek, bármennyire is szeretnéd bele látni.
"UA-val emg azért vaghyok elfogult mert ez és a CE az a lap ami talán maximálisan visszadja az élvezetes Shadowos játékot."
Itt legalább elismered, hogy elfogult vagy, ez is valami. Az azért kicsit szánalmas, hogy neked ez az élvezetes játék...Eléggé felbosszantanak a hozzászólásaid, mert kicsit sem próbálod átgondolni a másik érveit, helyette kapásból próbálsz valami bugyuta magyarázatot találni.
Phanze-nak teljesen igaza volt, te saját magaddal vitatkozol, többször is ellentmondasz magadnak akár egy hozzászóláson belül is. Úgyhogy a következő hozzászólásaidat elolvasom ugyan de megpróbálom resistelni, mert ennek így semmi értelme. Nem biztos, hogy sikerül... -
Murder3
addikt
Ha van Long ranged és az ellennek nincs az már sehogy sem lehet fair.
És ez nem attól függ h igen a UA pl ugyan ez...nem nem ugyan az.
attól h az global range attól még nem instant dmg sebzést érnek el.Ezzel nem azt mondom h baj lenne mert ezt vehetjük t2-ig fire sajátosságnak.
a mortar a baj h lerakod egy olyan helyre ahova az ellen oda ér addigra már lebontotta a bázisod.
Mint írtam pl síkságon semmi baj nincs a long rangével.Jó alá írom h akkor a wellorbokra okozzon kevesebb sérülést de akkor az összes egység és épület okozzon annyival kevesebb sebződést a well/orbra mint a mortar.
az a baj h elkezdik a pvp-re balanszolni ezerrel a lapokat és ezáltal lerombolják a játék atmoszféráját.
Matter master vs mortar elég rossz összehasonlítás.
és ezt meg lehet értelmesem magyarázni h miért nem lehet(a pvp balanszon túl)
de azt h egy mortar csak úgy kevesebbet sebezzen well orbra azt már nem.Á mert pl Vigillel annyira nehéz 50 m kiszedni az orbjaidat? vagy a grigori bombához annyira nagy tehetség kell?
Vagy az állandó cc-zéshez?
vagy a tremor meg virtuso spamek annyira nagy tiszteletteljes lapok?Az h szinte 80% uygan azokat a taktikákat alaklmazza rohadt unalmassá teszi az egész pvp-t.
Nyerek vagy vesztek egyszerűen nincs kedvem játszani pvp-t
unalmas.
Tisztelem én a játékosokat, de pl én is voltam pure fire-vel szóval tudom h milyen azzal játszani, bár én se mortart, se ilyen komolyabb lapokat nem használtam.
Én enforcerekre építettem a taktikámat és azzal próbáltam rusholni.UA-val emg azért vaghyok elfogult mert ez és a CE az a lap ami talán maximálisan visszadja az élvezetes Shadowos játékot.
csak sajna a CE már igen gyenge és csak nagyon kevsé esetbe alkalmazható rendesen.
Én a Phoenix spamaet sem játszom mert számomra az is unalmas.
ahelyett h az inkubátor és hasonló szaroakt adnak ki inkább hoznának a shadownak több corpse gather lapot és ua,ce-hez hasonló spelleket vagy ahhoz köthetőeket, több undead egységet...
Én is nature frostal kezdtem de épp azért váltottam shadowra mert az undead téma jön be.
nem azért váltottam mert h ezzel könnyebb pvp-ben meg stb.
A naturéba a forrestkin téma bejön de ahhoz is kevés egység van és kb a nagy taktiak repertuált az tette ki h t3-on razor mellé 20 living towert lehúznak és kész.épp ez az ami nekem nem tetszik ebbe.pvp miatt fog tönkre menni a játék,mert mindent nerflenek és egymáshoz igazítanak, közben meg majd pve részében el fog veszni az egyedisége......
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #6912 üzenetére
Ebből nem úgy tűnik.
Amúgy a középért való harcban általában nem is használják (wazahin pl igen), ott annyira nem imba csak szimplán egy jó támogató torony. Próbálj meg egyszerre egységeket hívni, irányítani őket és közben mortarral a megfelelő helyre lövöldözni, nem olyan egyszerű az. -
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #6910 üzenetére
Jó lett. A lapokat kellene fölrakni, magyar szövegged (by onset).
Meg mapok végig játszását experten. -
Gyuri27
félisten
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6908 üzenetére
"Mortar jelenleg a bázisrombolásra fele meg leginkább, ahhoz h ne arra használják,hanem sereg támogatásra ahhoz le kne az épületre sebző pontjait kb 30-40-re venni.
és az egységekre meg lehetne knock-back és régi sebzés."
Gratulálok! Ennyi bugyuta magyarázkodás után sikerült lényegében ugyan arra a következtetésre jutnod mint nekem. Zseni vagy...
A fire T1 és így mortar tower nem túl gyakori PVEben ezért jó lenne nem minden épület ellen visszavenni a sebzését, hanem csak az orbok és wellek ellen, mert így teljesen megmaradna a PVE használhatósága PVPben pedig csak az irreális taktikai előnyt venné el. Ez az irreális taktikai előny pedig nem a long range!!! Ha az általad is említett módon állítják fel a tornyot egy nehezen megközelíthető módon attól ez még senkit nem zavarna, ha ezzel önmagában semmit sem érsz, mert a támadáshoz neked is meg kell kerülni a dombot és csak akkor lenne értelme a mortarnak ha már van mit támogatni vele. Erre látom te is rájöttél később, akkor nem értem miért írtad, hogy a long range a gond.
Az hogy neked valamiért különösen böki a csőröd a long range attól az még nem unfair.A realitás dumát meg hagyjuk már! Az talán reális, hogy a wildfire az egyébként gyúlékony épületekre negyed annyit sebez mint mondjuk egy fire elementálra? Vagy az, hogy matter masteryvel orbot vagy wellt nem lehet átvenni pedig minden más épületet igen? Ezek sem sem reálisak de szerencsére így csinálták meg, mert így illenek bele a kényes pvp balanszba. Nem hinném, hogy bárki menekülne a játéktól, ha a mortaron lenne egy ilyen változtatás. Ez az érv erősen sántít.
Az amúgy érdekes, hogy szerinted a (valóban) kivédhetetlen UA egy shadow sajátosság, de az (egyébként könnyen kijátszható) long range egy szemét dolog amit nerfelni kell. Ebből látszik, hogy mennyire elfogult vagy! Egyáltalán nem tiszteled a többi játékost meg az általuk használt lapokat.
Gyuri: Akkor ebben egyet értünk. De most őszintén, ha megpróbálod kicsit objektíven tekinteni a dolgot, akkor ez a mortar nerf szerinted elérte célját? Most talán majd nem fognak Uron meg Wazhain ugyan úgy feléd építeni egy mortart és lebombázni, miközben te a fél pályát kerülöd, hogy közelébe juss? Ha mégis, akkor miért volt jó a nerf (mert korábban azt írtad szerinted jó)? Csak azért kár nerfelni valamit, hogy lehessen kárörvendeni.
Mindketten olyan játékosok vagytok akik egy bizonyos színkombináció mellett kötelezték el magukat. Ezzel nincs is semmi baj, ez is egy tök jó dolog ebben a játékban. De attól, hogy csak egyfajta deckkel szerettek igazán játszani, még nyugodtan ki lehet próbálni más színeket és megnézni, hogy vajon tényleg olyan egyszerű-e az élet a másik oldalon.
Ettől még nyugodtan lehet a kedvenc színetek az ami most is, de talán kicsit jobban tisztelnétek a többi játékost. -
BlackTiger
tag
Most megújult a GameStar online és most már mindenkinek lehetősége van saját fansiteot/blogot indítani. Csináltam egy Battleforge-os fansite-ot, nagyjából kész és most már csak tartalmat fogok feltölteni rá. http://battleforge.web4.hu
Az a jó, hogy olyan a motor, hogy lehetőség van arra, hogy több szerkesztő legyen. Egyelőre még egyedül írok pár cikket és amikor azokkal kész leszek majd aki szeretne szóljon, felveszem szerkesztőnek. -
Murder3
addikt
épület a well,orb is.
jó ok h más elveszteni egy welt vagy egy makeshift tornyot pl, de ha ezt a 2 dolgot szétválasszák ezt a 2 dolgot akkor az olyan mintha azt mondanák h ezentúl az xy egység kevesebb sebződést ér el az xcy egységtől...Addig jó egy játék, amíg az általa kínált realítást el lehet hinni.
Hiába fantasy van egy bizonyos törvényesség benne, aminek része az is h hiába a well/orb a meghatározó szerepű egy pvp-ben épület, tehát ha azt mondják h a mortar csak azért sebez kevesebbet orbra mert h a játék meghatározó eleme az erősen logikátlan.
vagy minden épületre kevesebbet sebez vagy mindre ugyan annyit.a long range miatt nem fair...
Mondok egy példát.
van 1 welled vagy orbod egy sziklán ami altt van egy síkság.tegyük fel h itt csak 2 út van ahol le lehet jönni a 2 széle.
fogod beépíted mortart oda ahol már a sziklára húzott tornyok nem érik el.
lövöd,mire odaérne leütni(gyalogság,nincs repülő egység) ami ugye megint addig gyűlik a védekezésre a power addigra már a orb felét leszedte.
Lehet mondani h erről szól h taktiaki előynöket alakítunk ki, de ez egy igen mapfüggő.
Olyan előnyt jelent bizonyos páylákon(mint a fent említettt példám), amit szinte képtelenség kivédeni,vagy csak nagy hátrányok árán.
Nem síkságokról beszélek mert ott nem jön annyira ki.3.
De itt jön a logikai rész megint...Miért ne a welleket támadnám ha az a győzelem kulcsa?
Épp arról beszéltem h ha lenne egy olyan mód ahol nem a wellek és orbok leszedése lenne a cél(ergó, azok támadhatatlanok lennének), hanem egymás csapatainka elpusztítása és limitált egységtartalékkal, és tornyokkal.
de booster,groundot nem tudok támadásra használni, mortart már igen.
kettő nem ugyan az.
Mortar jelenleg a bázisrombolásra fele meg leginkább, ahhoz h ne arra használják,hanem sereg támogatásra ahhoz le kne az épületre sebző pontjait kb 30-40-re venni.
és az egységekre meg lehetne knock-back és régi sebzés.ahol pl egy fof ott nem feltétlen akarom lemészárolni a saját egységeimet.(embalmer nélkül,felesleges)
csak az ellenségre támaszkodhatok.
És az annyira nem dobja meg a power mennyiségem. -
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6906 üzenetére
"Motk ellen kb ugyan az mintha orb vagy well ellen mennél vele."
Nagyon nem ugyan az. Ha lerombolsz egy MotK-t vagy bármilyen épületet az max taktikai előnyt jelent. Ha lerombolsz egy wellt vagy orbot az viszont permanens veszteség.
Tornyot építeni, hogy lerombolj vele egy másikat - fair.
Welleket rombolni 50 poweres toronnyal úgy, hogy az ellen semmit nem tud tenni - nem fair.
Szeirntem...Az eszmefuttatásod kicsit ellentmondásos.
"Az meg h well orbra kevesebbet sebezzen erősen logikátlan."
Az általad korábban emlegetett wildfire is így működik. Nem tudom mi a logikátlan egy olyan nerfbe, ami elveszi azt a tulajdonságot ami miatt bizonyos pályákon egyszerűen igazságtalan az adott lap de közben egyáltalán nem érinti a PVE részt, ahol a fire messze a legritkább T1en.
"Bárhogy nézzük ha az ellen felhúz eggyet belőle már taktikai előnybe van a long range miatt."
Így van, te meg taktikai előnyben vagy a nightguard miatt ha Deep One-t hívok, vagy taktikai előnyben vagy ha oly bázist támadok ahol FoF van (amúgy szerintem ez lenne az alap funkciója PVPben...). A PVP erről szól, a különböző taktikai előnyök feszülnek egymásnak. Aki jobban kihasználja a sajátját ill. jobban semlegesíti az ellenfelét az nyer. A gond ott van ha valamelyik fél leküzdhetetlen előnyhöz jut.
"Ha elvennék a long-ranget tisztán hasnálhatatlan lenne a lap.
De mivel h msot a knockot vették el tőle így arra a céla amire te is gondolsz, még kevésbé ahsználható."
Ezzel egyet értek ezért gondoltam, hogy az előbb felvázolt elképzelésem jobb lenne. Most már csak azt nem értem, hogy szerinted milyennek kellene lenni ennek a lapnak akkor.
"De am sem ahsználná senki,mert ki az a hülye aki úgy játszik pvp-t h akkor nem a well orbokat álítjuk célpontnak hanem a wellektől távol huzigálunk épületeket meg ezek körül harcolunk."
Hol írtam olyat, hogy a welltől távol építenék??? Pontosan ugyan oda lehetne építgetni, mint ahova most is szokták, saját vagy ellenfél bázisához közel. Csak épp nem azzal a céllal, hogy a wellt lője, hanem azért, hogy támogassa a támadó egységeket vagy éppenséggel segítsen védeni a te bázisod.
A te logikád szerint a resource booster, breeding grounds vagy ice shield tower is használhatatlan, hiszen ezekkel nem lehet orbot támadni. Pedig ezek a lapok pontosan ezt segítik (nagyobb vagy hatékonyabb lesz a sereged). Csak épp közvetett módon, a mortar is lehetne nyugodtan ilyen, ha máshogy nem lehet megoldani a problémát.
Tudom, hogy a mortart ilyen célokra is használják. Most tényleg replayeket kellene erről linkelnem vagy jobb szeretnéd, ha csak elhinném hogy úgy van ahogy te mondod, mert csak..?
"Na jó de a fof-al nekem magába az a baj h keveset szipolyoz ki a hullákból"
Nem számít ha sok van, és általában PVEben sok van csak jó helyre kell tenni."Ezt msot viszont nem értem, voidot nem csak a saját egységeim és varázslataim után kapok?"
De, pontosan így van (ill még épületeid után is), hol írtam én ezzel nem egyezőt? -
Murder3
addikt
Motk ellen kb ugyan az mintha orb vagy well ellen mennél vele.
egységek ellen meg annyira nem hatásos mert ah nem védi semmi akkor csak arréb állsz és simán bevehető.
Az meg h well orbra kevesebbet sebezzen erősen logikátlan.
Bárhogy nézzük ha az ellen felhúz eggyet belőle már taktikai előnybe van a long range miatt.
Így sokkal könnyebb bevédeni, és szinte a mobilizáltság küszöbén van a power costja miatt.
Ha elvennék a long-ranget tisztán hasnálhatatlan lenne a lap.
De mivel h msot a knockot vették el tőle így arra a céla amire te is gondolsz, még kevésbé ahsználható.
De am sem ahsználná senki,mert ki az a hülye aki úgy játszik pvp-t h akkor nem a well orbokat álítjuk célpontnak hanem a wellektől távol huzigálunk épületeket meg ezek körül harcolunk.
OK elhiszem h ez sokkal szórakoztatóbb, izgalmasabb lenne a jelenleginél, de ezt max sparringos fun meccsbe lehetne csak lezavarni.
Amíg csak ez az 1 pvp játékmód van addig a lehetőségek felét ha ki leet használni a játékban rejlő potenciálból.Na jó de a fof-al nekem magába az a baj h keveset szipolyoz ki a hullákból.
Ezt msot viszont nem értem, voidot nem csak a saját egységeim és varázslataim után kapok?
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6904 üzenetére
A mortarnak ezen kívül is van értelme igen. Alapból egy nagyon jó kis támogató torony lehetne akár védekezéshez akár támadáshoz. Például amikor én fire-rel frost ellen játszok T1en, akkor nagyon sokszor felhúzom, mert egy esetleges rusht csak így tudok kivédeni. A knockback és a glaciar miatt támadni is nehézkes a frostot viszont a lassú egységei ellen a mortar sokat segít ott is. De mondhatnék még sok más használhatóságot, MotK és egyéb tornyok beszedése, mortar+roots combo védekezésnél stb.
Gondold el mennyivel más lenne a játék képe, ha a mortart nem lenne elég csak felépíteni biztos távból aztán csak védi, mert önmagában nem lenne képes ostromolni (legalább is welleket és orbokat nem), hanem igenis támadni kellene egységgel is.embalmer+fof kombó meg pvp-ben igen nagy előny, de sztem sok pve-mapon meg nagy segítség a pure shadownak
Az, hogy valamit nerfelnek az nem azt jelenti, hogy utána teljesen használhatatlan lesz a lap, ezt jó lenne észre venni.
Az embalmer+FoF így is használható lenne, ráadásul pont PVEben a FoF embalmer nélkül is kiválóan teljesít, mert általában több a hulla mint a kinyerhető void. Ha meg nem elég akkor van ott még sok power nyerést biztosító lap, kombináld azokkal. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #6901 üzenetére
Ez egy elég buta nerf lenne. Remélem sem a nastyt sem a phoenixet nem nerfelik, mert mindkettő nagyon ötletes, taktikus lap és önmagukban nem túlzottan erősek.
A baj az embalmerrel van és azzal, hogy felélesztett lost egységeket is lehet robbantani. Egyszerűen annyit kellene tenni, hogy drasztikusan csökkenteni az embalmer bónuszát (cserébe mondjuk ingyenessé tenni az aktiválást, ez megoldaná a FoF problémát is), illetve letiltani a felélesztett egységek robbantását.A buta nerfekből szerintem elég lesz. A mortarnál is mi volt? Mindenki sírt, hogy bizonyos pályákon irreális előnyt jelent, mert biztos távból pillanatok alatt lezúzza a welleket, orbot.
Ami igaz is, egyet értek azzal, hogy komoly nerf kellett emiatt (akár olyannal is hogy wellekre és orbra egyáltalán nem sebez!). De erre mit csinálnak? Rontották a taktika értékét, hogy még inkább csak arra legyen használható amiatt utálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest