Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz phanzetomox #6387 üzenetére

Nomáddal nem próbálkoztál t1-n?
    Ha t2 meg pofon egyszerű. Toljad a burrit. Ahol kell ott cc, de inkább lava vagy euruption. Egy kutat kell beütnőd (kerüljön bármibe) akkor te nyertél. Mert a védekezésre ő is elkölt annyi powert. De neki a kút újrahúzása - 100 power, + addig a power és a void lassabban jön. T3-n meg használhatsz Grindert is. Én javasolnám a maulernek is keress helyet. Aggressorok és társaik ellen tökéletes (defender stb-stb).
    Megy pü.

• Simid

senior tag

Szerintem a shadowot T1en meg kell verni fire-rel. Ha nem is teljesen de előnyt kell szerezned. Ha a sunderert nem tudod shadow ellen használni akkor jobb is ha kiveszed a pakliból mert a többi szín még a shadownál is könnyebben megállítja.
    A nightguard nem nagyon tud mit csinálni vele mert nem aktív a képessége 20secig, szóval ez egyetlen esélye ha leszedi amíg dazed. Erre igazából csak a Trooper spec képessége jó (a robbantás nem elég, a forsakkent meg felborítja a Sundy ha átsétálsz rajtuk), szóval azt kell elérni, hogy a Trooper hatótávján kívül tartsd a Sundyt amíg dazed (de azért a bázishoz közel). Ezt a lehívás után csak 4 másodpercig kell mert utána a trooper 6seces lövése már kevés lesz. A legjobb persze ha olyankor hozod a Sunderert amikor +wellt húz, vagy a butábbik fajtából van az ellenfeled és úgy gondolja az elején, hogy a középért folytatott harc kimerül annyiban, hogy "előbb értem oda, kutat húzok, én nyertem".

T2n mindjárt más lesz a dolog ha van legalább egy well előnyöd. Ha nem sikerül akkor tényleg nehéz, meg kell próbálnod két bázist támadni egyszerre akkor túl "drága" lesz az AoC. Shadow/nature ellen talán még T2 is megpróbálhatsz Sunderert hívni. A Deep one ellen meg a legjobb szerintem a Firesworn (fire aff a dmg buff miatt) és egy gladiatrix (leszedi a buffokat!). Esetleg valami root+mine/mortar kombo.

Szerk.: Ja még annyi, hogy ha shadow wellt húz a közeledbe akkor ő szívja meg mert a sundy ellen ilyenkor semmit sem tud csinálni.

• Rankerz

senior tag

A deckslotok elég véznák,az tuti. pont nemrég írtam hivatalos fórumon ezzel kapcsolatban,szavazzatok ti is hátha vmi..[link]

Nightguard nagy pályán és "előidézve" veszélyes ha közel van hozzád simán be kell tudnod ütni,sundi meg leszed egy kutat vagy bármit amíg aktiválni tudja. Amit sokan elfelejtenek hogy 20 secen belül vissza tudod cserélni a nightguardot!

Magma hurlert ajánlom,L counter( a legtöbb légi egység L méretű ugye), S,M knocback,távolsági egység(roottal fincsi),ráadásul olcsó. xl en kívűl minden ellen jó.
    Swamp drake nem jó xl counter. Giant slyer a második legjobb xl counter szvsz,a legjobb meg fathom lord(a spec tulja miatt bármit képes beütni,és jó a statja). támadni meg Virtuoso,ez egyértelmű,best ostrom egység tremor után.

Aura of c ellen fire jól tud védekezni,öhm disenchant és már nem is tud le cc-zni. T3 mon igazán erős,az biztos,de azt azt jelenti hogy 3 orbja van,legalább 3 hely hogy támadj.

Új hozzászólás Aktív témák