Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliano
tag
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok tisztában a mostani árfolyamokkal de szerintem visszautasíthatatlan az ajánlatom (vagy lehet tévedek..
)
Szóval Eladó 55.000 battleforge pont és mellé adok még 290.000 aranyat mindössze 16.000 forintért.
Mindenképpen egyben szeretném eladni.
Életem talán 2. legjobb játéka a HOMM3 után de mivel sajnos a havi 220 óra munka mellett, a család és még a főiskola melllett nincs időm játszani fájó szívvel meg kell válnom a játéktól.Érdeklődni: rpeter82@freemail.hu vagy a juliojailjr@freemail.hu email címeken lehet.
-
Juliano
tag
hát igen.Ezt már régóta tudjuk, hogy haldoklik a játék. Nekem most kellett újra rakni a gépet de eszembe se jut vergődni a Battleforge telepítésével. 2 éve szajkózzuk, hogy mennyire az anyagi haszonra ment rá a fejlesztő...remélem látták, hogy sok haszon van belőle és gondolkoznak egy második részen.
-
Juliano
tag
Én sajnos Battleforge 2-ról hírből se hallottam sajnos...

De találtam egy ilyet: http://www.youtube.com/watch?v=C-YYBf68AZk -
Juliano
tag
hát ez így nagyon gyenge eresztés....sajnosss.
Remélem nyereséges volt a fejlesztőknek ez a "Battleforge projekt"..mert én már csak egy Battleforge 2-ben bízok.
Néha-néha még fellépegetek majd biztosan de nekem egyelőre elég volt. "Vizsgaidőszakig" kihúzom a Kings Bounty-val (gondolom mindenki ismeri, aki nem az AZONNAL szerezze be). Utána meg megérkezik a D3. -
-
Juliano
tag
tudom hogy esélytelen de replayeket avi formátumban belehet vhonnan szerezni?
Youtube letöltéssel nem akarok vesződni... -
Juliano
tag
TBPeti..köszi a tudosítást..ilyen jöhet gyakrabban is. A Verodicia-s sztori kezd érdekelni mert nekem is feltünt a srác.
-
Juliano
tag
elvesztettem tegnapelötti linket. Légyszi linkeljétek a tornán eddig lejátszott eredményeit...(egy ilyen word táblázatszerűségben volt)
-
Juliano
tag
köszi Volgafan...
a 3. orbon erősen gondolkozok. Sajnos elég nehéz... -
Juliano
tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
sziasztok! Valaki egy jó kis paklit ajánlhatna pure nature T2-ig utána meg nemtom...nem ragaszkodok a Pure T3 ra.(természetesen pvp pakli)
-
Juliano
tag
a restartnak kösszönhetően újra jó a rankedem.
Akkor már egy kérdés is...
Mennyi idő kell, h egy társsal törlödjön a 2v2 statunk? -
Juliano
tag
köszönöm a gyors választ! Ennek van is realitása mert (sajnos) sokat megyek random partnerekkel....

-
Juliano
tag
az enyém nem disconnect...hanem a szokásos "unknown error".
De valaki mondhatna valami biztosat,h ez bug vagy ban?
Csakmert direkt nem lépegetek ki meccsekről, mert azt hallottam h ilyen Ban lenne mert az ember kilépeget rankedről. -
Juliano
tag
most akkor miko és hogyan is lesz patch? Csakmert megint elbaszódott a rankedem..

-
Juliano
tag
gondolkoztam írjak-e..beleszóljak-e...? Leírom a véleményem "hagy" pörögjön a fórum. A 3 épületes taktikát egyáltalán nem tartom/tartanám lámulásnak mivel eddig másnál nem nagyon láttam..szóval ötletnek egyáltalán nem rossz. A baj az, hogy részben a voidstormra épül ami meg szerintem a játék 2 éves (kb.) történelmének legnagybb "csalása". Tehát én nem értem hogy engedik a fejlesztők ezt a lapot egyáltalán játékba.....mondjuk ki. "Instant kill". Valljuk be kicsit megöli a játékot.
Hozzászólva régebbi vitákhoz......Onset Murdeer. Imádlak Titeket. Annyira jó a nature és a shadow lapokról mindig újabb és-újabb infókat megtudni. De mindkettőtöknek igazat adok. Minden színben van lap ami kiemelkedik és nem NOOB...szerintem De a voidstorm kiüti nálam a biztosítékot. Ideje lenne egy nerfnek. (így visszaolvasva elég zagyvaság amit írtam de csak elküldöm).
Szép hetet mindenkinek! -
Juliano
tag
este valaki insane god tokenfarmoláshoz?
-
Juliano
tag
sziasztok! Ezek ár megint kezdik? Kb csak a 60 %-át tudtam leforditani de sztem átverés szokás szerint.
http://kepfeltoltes.hu/view/111117/aaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Juliano
tag
BF pontok a továbbiakban is eladóak a szokásos kedvezményes áron. Lehet készülni az AMII editionra....

10000Bfp= 6500 HUF + 20000 arany
20000Bfp=12000 HUF + 100.000 aranyA fenti árak NEM alkuképesek.
Érdeklődni privátban.
-
Juliano
tag
van még bőven BFP az érdeklődőknek változatlan áron...

-
Juliano
tag
...öszinte legyek?...fogalmam sincs az árakról pontosan.
Én 3500 forintra gondoltam....és persze jár az emlitett Gold mennyiség. -
Juliano
tag
igazad lehet....

Ha valakit érdekel 5000 bfp-s pakkokként eladnám őket érdeklődöknek. Adok mellé ajándékként 50000 gold-ot. -
Juliano
tag
Életem játéka és meg fog szakadni a szívem miatta...de egy kis életmódváltás van a dologba és nincs/nem lenne rá időm. Egyébként sztem még 30000 bfp-nél jóval több van csak mivel váltakoztak idővel az árak és ez a Bfp még kártyába van meg nem tudom felbecsülni csak miután komoly ajánlat esetén eladogatnám őket.
-
Juliano
tag
Sziasztok!
30.000 Bfp és mellé 450.000 arany eladó kizárólag egyben... Ha valakit komolyan érdekel írjon.
-
Juliano
tag
Tényleg..én nem is értem a több accot..Valaki elmondaná miért jó ez?
Tokeneket gondolom nem lehet átküldeni..akkor nemértem h h lehet valakinek 100-110-es deckje(többet láttam ilyet) aki a pve lvl4 pvp lvl1......érdekes.. -
Juliano
tag
háháháhá..a tegnapi Booster vásárlásod...én szóltam előre..

De mi már ilyenek vagyunk...Minden második pvp meccsünket a sírból hozzzuk vissza....Elmentetted?? én is megézném újra...
-
Juliano
tag
nekem is fos mindkettő ranked..valami ötlet?
Azóta meghivatom magamat és úgy pvp-zek... -
Juliano
tag
na most már a másik szzerver sem enged pvp-zni..Remek...
-
Juliano
tag
kb 20 perce nekem se megy a ranked..valaki tudna segíteni,h mi lehet a gond?
-
Juliano
tag
gyuribá..ne legyél már ilyen szerény...annyira rosszul azért nemmegy neked...

-
Juliano
tag
sziasztok!
Valak segítsen mert nem tudok 1 pvp meccset se végijátszani.
Kidob a játék critical errorral és ilyen üzenetekkel:
"PGMquickmatchmaker.cpp Error Assertion failed
Not allowed Quickmatchmaker....ötlet?
-
Juliano
tag
Sziasztok!
Nálam mostanában nagyon gyakrori meccs közben a "Critical error"-os kilépés. Szerver szaraxik vagy a gépemben van valami hiba?
-
Juliano
tag
hanem offering spell..

-
Juliano
tag
a level 4-es szintű lapokról volt már szó a hivatalos fórumon?
Szerintem nem lenne rossz ötlet. A pvp-be is vinne egy kis új színt.
úgy képzelném el, hogy minden IV-es fejlesztés rengeteg tokenbe (még azok se tudnának sok lapot fejleszteni akik régóta farmolnak tokennel)kerülne, de dobna is a lapon bőven.PVE-be is jó lenne emert van egy két map ami irreálisan nehéz. Mint udjuk a összes térkép szolózható experten, de van egy-két térkép ami csak "érdekesen" csinálható meg.
-
Juliano
tag
sziasztok!
Fél év után újra elő vettem a játékot.
2 kérdéssel kezdeném. A z oldalon ahol vannak a kártyaleírások nem találom a soul Splicer nevű lapot. Merre találom?A másik pedig arrról szólna, h nem értem én ezt a AOC varázslatot.Ha jön egy nagy lény ami benne van a AOC varázslatban mit érdemes és mit nem rávarázsolni?
Csakmert volt hogy egy hurrikán levitte a hp-ja harmadát máskor meg nem....
-
Juliano
tag
Sziasztok!
Nagy tételben BFP eladó!Csak egyben adom el az egészet.Érdeklődni PM-ben.
-
Juliano
tag
a döntöről van videó?
-
Juliano
tag
kizárt dolog hogy igazam lesz de örülnék neki és érdekesebbé tenné a játékot...Szóval nem lenne baj ha már ennyi tokent van lehetőség összeszedni, hogy jönne a lapok 4. és 5. upja. Am sok-sok tokenbe kerülne, de nagyon sokat is adna egy-egy lap erejéhez.....
-
Juliano
tag
én még láttam, hogy megcsinálták azzal a t3-as robbantó fire épülettel, most nem jut eszembe a neve az épületnek....
-
Juliano
tag
kösz az infót..
Hát a bajnokság ebben a formájában lefújva. Volt szó újabb bajnokságról, nevezéssel, de nem lennénk vmi sokan...:S -
Juliano
tag
25.-e után ttársat kerenék majd ktiv tokengyűjtésre. Addig legalább kitapasztaljátok, melyiket lesz érdemes csinálni.
Off: mi az isten van a torrentoldalakkal? valaki tud valamit?
-
Juliano
tag
nem is szarakodtun....

Röhögve megcsináltuk a már fenn emlitett Scythe, UA) taktikával.
Tényleg...még melyik pályán van sok R,UR lap?
Mert ami még könnyű pálya van és időben se sok az talán a crusade, King of the giants, titans, meg még a ravens end is könnyedén behuzható egyedül csak időben az elöbb emlitettek duplája. -
Juliano
tag
sziasztok srácok!
Valaki szánna rám 2 percet? Sajnos nem tudok fellépni különböző okok miatt...1. Akkor most csak 4 új lap jött egyelőre?
2. Valaki leírná nekem ezt a token váltós dolgot részletesen. Annyit értek hogy 300 bfp...de ez meddig aktiv? 1 hétig mint a token duplázó?
-
Juliano
tag
mondassz valamit. Én csak akkor neveznék ha minimum 10-en meglennénk...
-
Juliano
tag
...az én meccsem megvan Murderrel (papíron), de lejátszom vele bármikor a maradék 2 meccsem.
Sousuket meg várom vissza, dehogy lépett vissza csak most van 1-2 vizsgája....megvárjuk
Ugye Sousuke? -
Juliano
tag
akkor nemtudommár, de asszem1 meccs még hiányzik asszem...
-
Juliano
tag
sziasztok!
Meló volt mostanában...
Asszem Badlegous-ék adósak még a meccsekkel. (remélem nem maradtam le semmiről).
Jelezték nekem, hogy csúsznak, tehát megvárjuk őket...
-
Juliano
tag
meggyőztél..hálát kell adnom az égnem, hogy győztem.
Más...ha elvesztek egy egységet nightguard vagy parasite swarm átvétele által akkor az egység ára nekem megy vissza rögtön a voidba vagy csak akkor ha az ellenfél által már irányitott egység meghal?
-
Juliano
tag
sokkal több forsakened nem is volt, iletve volt csak mint dazed.....nézd vissza nyugodtan.
De mondom, bármikor szívsen játszok. -
Juliano
tag
ahogy gondolod. Majd elgondolod hogy viszalépsz-e. Nekem is ugyanaz az irányitás, hidd el, és a nature cc-i hidd el hogy gyakrabban befagynak. Sztem nem szedted volna be az orobom, de lásd nagy vonalú vagyok.....Tiszta lappal pénteken lejátszhatjuk a 3 meccsünk...
(elbasztam az írást...a címzett természetesen Murdeer)
-
Juliano
tag
nem kell aggódni. Biztos a 20 új PVE map miatt van leállás...

-
Juliano
tag
nincs gond, akkor kitoljuk a határidőket. De sztem kell egy alaphatáridő mert akkor lehet hogy nagyon ellenének odázva.
-
Juliano
tag
Na itt vagyok....
GRATULA A GYŐZTESEKNEK

Az 1. forduló eredményei:Onset - SousukeHUN 0-3
Rankerz - Neocska 0-3
Juliano - Mikloska 1-2
Badlegouse - Linekiller 2-1
Smokegyuri - Murdeer 3-0Tabella az 1. forduló után:
1.SousukeHUN 2 pont 3-0
Neocska 2 pont 3-0
Smokegyuri 2 pont 3-0
4.Mikloska 2 pont 2-1
Badlegouse 2 pont 2-1
6.Linekiller 0 pont 1-2
Juliano 0 pont 1-2
8.Onset 0 pont 0-3
Murdeer 0 pont 0-3
Rankerz 0 pont 0-32. Forduló párosítása:
A párharcok teljesítési határideje: 2010.06.09. 23:00
Badlegouse - Mikloska
Rankerz - Linekiller
Neocska - SousukerHUN
Onset - Smokegyuri
Juliano - Murdeer(ha valamit elírtam volna szóljatok)
Amúgy kitaláltam a bajnokság végére egy kis levezetéses tornát...részletek késöbb
-
Juliano
tag
itt vagyok.Még csak most ébredtem. Még lekell szaladnom a teszkóba kajáért, utána letoljuk a meccset Mike-al.
Utána jövök a az eredményekkel, táblázattal, következő fordulóval... -
Juliano
tag
10fő...de még mindig lehet jelentkezni. Bárki hívhat cimborát. Még én is lehet várok 1 főt. Meg még bízom hogy Phanzetomox meeggondolja magát..

Eredméynt nem tudok de a 3. meccset játszák Linekillerék.
-
Juliano
tag
nagyon erős lett a mezőny...elnézve a replayeket a 8. helyre várom magam mindennemű szerénység nélkül....

Közben lesz lassan újabb eredményünk.
Badlegouse - Linekiller folyamatban -
Juliano
tag
válasz
mikloska007
üzenetére
Szia:

Mindenképp aktuális, de nemsokára mennem kell dolgozni éjszakára. Utána a vasárnap felét átalszom. Tehát remélem neked is jó lesz a vasárnap délután, kora este a párosításunk lemeccseléséhez...
-
Juliano
tag
akkor elnéztem a jelentkezésedet.....de örülök, hogy ittvagy.
Akkor midegy ki diktál eredményt, de legyen hiteles.
Az idővel meg mint irtam lehet majd alkudozni csak mindenki azon legyen hogy ne halogassa. Ugyse irom ki addig a köv. fordulót amig nincs teljes elözö forduló.
Szerintem dijazás most még ne legyen. Igy is lehet hogy mindjárt 6-an visszalépnek.A meccsekhez lehet valahogy nézőnek csatlakozni?
-
Juliano
tag
ha én határozok meg mindent akkor félek, hogy fellázadna a nép ellenem..

De ha ezt akarjátok.....

- Nincs lap korlátozás, nincs map korlátozás!
- Egy forduló az egyik játékos 2. győzelméig tart. A 3. meccs random generált pályán zajlik. Az első két meccs a játékosok által választott pályán. ( hogy kinek a pályáján kezdik az részletkérdés....de/roll és ennyi)..
-Az adott fordulót az itt kihirdetett időponttól kezdve 48 órán belűl le kell játszani. (természetes kisebb alkudozás lehetséges egyéni elfoglaltságok miatt)
-Az adott forduló eredményének a bediktálása a VESZTES fél feladata.
-a 3. meccset mindenképp le kell játszani hiába vezet/nyert valaki már 2-0 ra, a "gólarány" miatt játszuk le.
-Győzelem 2 pontot ér a vereség 0 pont. + a győzelmek, vereségek száma a "gólarány". (remélem érthető).Az első fordulót kisorsoltam!
Badlegouse - Linekiller
Smokegyuri - Murdeer
Onset - SousukerHUN
Rankerz -Neocska
Juliano-Mikloska
A párosításonkénti 3 meccs teljesítési határideje: 2010.06.06. 17:00Na kezembe vettem a dolgokat! Kíváncsi vagyok hányan léptek vissza......

-
Juliano
tag
srácok szerintem száz szónak is egy a vége. Játszani akartok? vagy hetekig alkudozni?
Este 8 kor vitafórum ingame. Mindenkit invájtolok.Aki tud legyen online!
-
Juliano
tag
...erről beszéltem...jönnek a jobbná jobb ötletek. És most ha valaki csalódottságot érez mert a szavazata nem érte el a kellő sikert akkor kiir egy újabb szavazást.
Ha bukik h nincs lapkorlátozás akkor előterjesztek újabbakat:1. a shadow Phoenixet csak röpködésre lehet használni
2.slava fieldet csak légi egységre lehessen használni
3.frost nem használhat fagyasztást és pajzsot
stb....lehet szavazni....
-
Juliano
tag
köszönöm szépen...akinek még tetszik hogy elinditottam akkor annak leirom a bankszámlaszámom....jólvan félre a viccel.
Jópáran vagyunk akik a "nincskorlátozás" mellet" vagyunk...de ez ugyse szavazás fogja eldönteni, mert akkor hetekig szavazhatnánk több lap korlátozásán is. Remélem meg tudunk majd egyezni....Én is azt ismétlem hogy igy van egybe a játék ahogy van....(a sok-sok bugjával együtt).Tehát "kis taktikai érzékkel minden leküzdhető"
Szerkesztem!!!! én mondom nem szeretnék szavazni, mert hetekig korlátozhatnánk lapokat!
Tehát nem szavazok...illetve mégis...3!
-
Juliano
tag
Én is ezt mondom. Ebből már nem lesz semmi szerintem.
szóljatok ha dűlőre juttok....Neocskától idéznék:
"A kártyatiltás szerintem felesleges, ebben a játékban (szerintem) jó stratégiai érzékkel simán le lehet taktikázni akármilyen Mortar Towert/Aoc/MotK kártyát"
-
Juliano
tag
a shedó lapokkal egyáltalán ne lehessen támadni csak védekezni...
-
Juliano
tag
ez is baromság már bocs hogy megszabjuk mit lehet csinálni egy lappal....Szerintem...
Ami szerintem összeférhetetlen egyedül a mortar és a szabad pályaválasztás. Ezt próbáljuk kiszűrni valamilyen módon a pályasorsolással mire még mindig ötleteket várok. Több korlátozást sztem nem lehet/szabad csinálni,mert mint már mondtam minden színnel akkor fel lehetne hozni problémákat. Pl a Vigil példád is nagyon jó. -
Juliano
tag
Az eddig jelentkezettek:
1.Jómagam
2.Badlegouse
3.Rankerz
4.Onset
5.Mikloska
6.Murdeer
7.Neocska
8.LinekillerSousuker?
Phanzetomox?Alakul

Külö topicot ne inditsunk ennek a pvp bajnokságnak? Szétlesz offolva ezzel a fórum.
-
Juliano
tag
ismétlem magamat......Ha lesz egyáltalán ebből valami akkor se laptiltás se maptiltás ne legyen szerintem. Valami jó módszert kell kitalálni a mapsorsoláshoz, mert a mapválasztás(egyénileg) szerintem nem jó dolog, mert ilyenkor lehet visszaélni az olyan lapokkal mint a mortar tower...stb.
Az eddig jelentkezettek:
Jómagam
Badlegouse
Rankerz
Onset
Mikloska
MurdeerNeocska?
Sousuker?
Phanzetomox? -
Juliano
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Aura of corruption.....Shedó T2-es lap.
-
Juliano
tag
egyáltalán nem vagyok mortar lamer, de ennyi erővel akkor azt mondom shedóból vegyük ki az aoc-ot, a fireből a dancert....stb....Szerintem ez sem igazságos.
-
Juliano
tag
megvagyok győzve......1 osztály lesz ha lesz.....
Közbe ingame-ben jönnek a javaslatok. Részben igazuk van....Pályatiltás, kártyatiltás nem lenne.......DE!!! a pályaválasztásra, sorsolásra találjatok ki valamit....Mortar towerre gondolok. Nekem is ott van ez a lap a pvp deckembe, mondjuk ritkán használom. De sztem nem igazságos mert van 1-2 olyan pálya ha én választok akkor hatalmas elönnyeel indulok...értitek?
Szóval kalapba lenne minden pálya, de valami sorsolásos dolgot kellene kitalálni, nem pedig akarattal választottat....Gyarapodunk azért szépen...
Phanzetomox és Murdeer nélkül 8 fő... -
Juliano
tag
igen erre gondoltam...Nagyjából. A lényege ez lenne. A többi részletkérdés. Csak legyünk meg minimum 10 -en az már két db 5-ös csoport lenne. I. és II. osztály..
-
Juliano
tag
....én mindenképp ligában gondolkozok.
Phanzetomox és Murdeer jelentkezésére is számítok.
Az újak jelentkezését is várom. -
Juliano
tag
hát akkor várom a jelentkezőket..Minimum 10 játékos jó lenne a pvp ligára. Úgy képzeltem, hogy random sorsolás alapján lenne egy előselejtező. Ahol az 5 győztes (most 10 jelentkezővel számolok) alkotná az első osztályt az 5 vesztes meg a másodosztályt. Miután kialakult a két csoport a csoportban lévő játékosoknak 1 hetük van egyeztetni csoportbeli kllégájukkal hogy mikor tudják lejátszani a 3-4 vagy 5 meccset. Ez egyeztetés kérdése. Pl ha páros számú meccs lenne akkor ellehetne számolni a döntetlent is pontnak. Lehet igy izgalmasabb leenne. Ezek már csak részletkérdések. Elöbb legyünk meg minimum 10 en. Után aezeket megbeszéljük. Akkor ha jól számolom 3-nál vagyunk meg van másik 2 magyar ismerősöm akik nem annyira fórumoznak...remélem lehet rájuk számítani és máris 5 en vagyunk. Várom a jelentkezőket, ötleteket, javaslatokat.
-
Juliano
tag
már régen felvetettem...Nem akarunk indítani egy pvp ligát?
-
Juliano
tag
az összes új kártyáról linkelhetne vki képeket..kösz
-
Juliano
tag
...de ez az elemental izé csak ezt az 1 bónuszt adja? csak mert én is nyitottam egyet és nekem is ezt adta....
Amúgy a shedó finix nerfjét nem értem, valaki leírná lécci pontosan......thx
-
Juliano
tag
...én is azt várom hogy legyen "valami"....
-
Juliano
tag
köszönöm..kezdem érteni....de mindegy hogy ezt az épületet hova épitem ugye?
-
Juliano
tag
pontosan ahogy írod...igazad van. De a srác nembiztos, hogy csak pvp-re gondolt, ezért írtam hogy nem éppen csak "azokra"...
-
Juliano
tag
meg még vannak a kivételek ugyebár..

-
Juliano
tag
most mit lehet tudni ezzel a token vásárlásos dologgal? mert kb másfél hónapja a németeknek engedélyezték.Ez azóta megszünt vagy tovább is vitték?
-
Juliano
tag
múltkor szó volt róla hogy T-1 en van valami új shedó lap amivel könnyebb megcsinálni a blight-ot experten. Visszaolvastam de hirtelen nem találtam meg. Valaki felfrissitené a memóriámat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

GRATULA A GYŐZTESEKNEK