Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
végül is annyira nem brutál pyrokkal megcsinálni csak nagyon sok helyre kell figyelni

a snapjaws elég kemény segítség az xl-ek ellen azért

a vége meg már csak lutri én sem bírom még advon sem a végén megtartani a védelmem mert a dragonokra nem hat a churchrégebben a strongholdokkal védtem azzal is ment de a végén minden bedaráltak ott csak vártam h lejárjon az idő

-
Murder3
addikt
Mekkorát láttam defending hope expert csak snapjaws és ashbone pyrokkal

-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Akkor a pure shadow még kiszolgáltatottabb lesz.
egyáltalán nem várom és épp azért mert előre látom h milyen iszonyat erős lapok jönnek majd az amúgy se gyenge nature felhozatalhoz.meg a shadowba nem kellene több incubítor és voidstorm szerencsétlenségek.
ami miatt várom a kö9v kiadást az csak a shadownak majd 2 orbra az l egység és 4 orbra hátha kap majd egy használható pure lapot.
-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igen, nagyon jót játszottunk az biztos. Az utolsó kifejezetten tetszett, igen csak mozgalmas volt.

Ha megjön a pontom akkor bevásárlok és felchargeolom a paklim, mert ez a pure shadow nagyon tetszik, csak még elég gyér a deckem.
-
Simid
senior tag
Igen, ezt a szót kerestem, köszönöm!

Más:
Vásárolt már valaki BFP-t ebayen? A vpaci által linkelt eladótól vettem szombaton, azt írják bay message centerben küldik a kódot e-mailben, de azóta csak köszöngetést kaptam, hogy ilyen gyorsan fizettem meg stb, de kódot nem. Valaki tud ez ügyben valamit? -
phanzetomox
őstag
Köszi ezt az esti ph-s össze ruccanást nagyon komoly volt
ezt majd máskor is meg kell ismételni 
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
Én sem várom a shadow nature kiadást.nem teszik ha az életet és a halált vegyítik elveszi a shadow szépségét, ha a noob healing meg cc-k is párosulnak vele.
ezektol a halálos dolgaidtól a falnak megyek már komolyan.
én meg nagyon várom a shadow nature kiadást veszett erősek lesznek azok deckek már azota várom amitota megvan a s/s/n/n bg deckem, iszonyat eros.
a frost/fire meg lehet megint csak nagy durranás. amugy meg mindent el lehet rontani, de sztem a nature shadow fog dominálni, mint most a lost. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Pedig ellenem jól bevált h a főnixet legravitizza.
egyszer fire,frost ellen mentem ott a fönixel szart sem értem mert mindig kapott gravitit.
különben a főnixnem nagy hátránya h nagyon lassan csapódik le.
és kb mindig akkor kapják le mikor már majdnem lezuhant vagy a coldsnapot is simán beszívja mert mire támadnék vele már lefagyott.Azt nem értem h ha a graviti meg a oink is olcsóbb akkor mér lennél power hátrányba?
A shadownak összesen 2 l counterje van 2 orbon a káosz lovagg még jó DO ellen de igaz h egy nem elég max ha kék affos van vagy a lila affosal jól használod a képességét de még akkor sincs semmi megoldva mert mire odáig jutsz h leölöd addigra fel healeli.
És ezt tapasztalatból mondom.(ha meg a második orbja fire akkor revage az meg halhatatlanná teszi
)nightguardot meg hagyjuk az csak a képessége miatt jó és a zöld h swift de h azt sebzésre használni vicc.
semmit nem ér DO ellen 3 forsaken jobb mint a guard.Én sem várom a shadow nature kiadást.nem teszik ha az életet és a halált vegyítik elveszi a shadow szépségét, ha a noob healing meg cc-k is párosulnak vele....

MÁS:
Na próbálgattam a beffallen curse-t diff7-en.
Elég lol amikor a bandit harvester magic tower tortugun és hatalamas gyalogságot egy nightcrawler+beffallen rá majd undead army amíg el nem pusztul a bázis
szórakoztató főleg amikor már a végén a plague-et meg a beffallen is nyomtam rá.
a szövetségeseim biztos beszartak 1 pillanatra
természetesen az én t4-es seregem bevégezte kis ijászaim maradtak
-
Gyuri27
félisten
Tudod mikor fog majd kiborulni a bili?
Mikor egyre többen rájönnek, hogy lila után lehet zöldet is hívni. Akkor lehet 70 power lesz a fönix. Meg egy akármilyen földi egységgel támogatva lehet az oinket is használni. Akkor aztán lesz burrower + fönix rush. Azt meg már tényleg nem lehet védeni. -
Gyuri27
félisten
Nem tudom ezekkel leütni a fönixet. Nem az a baj, hogy többe kerül. Hanem, hogy egyik se üti be.
A felállás az, hogy ő közelit a kutam felé a fönixel. Mit kellene tennem szerinted?
Természetesen egyforma mennyiségű powerrel rendelkezünk. Az oink semmit nem ér. Nincs az ami annyi idő alatt beüti mig magához tér. A gravitihoz kell valami amivel leütöm. De az sem fogja hirtelen leütni (kivéve a deep one) de így majd 2x annyiba kerül a dolog.
A strom meg szintén használhatatlan magában 130 powerért.
Ráadásul ha épp le is ütöm valahogy. Máris hivja a következőt.phanzetomox:
Hasonlóképp sem jártam, tehát nem tudok okosat. Ill angolul egy kólát tudok kérni. 
-
phanzetomox
őstag
Látom kicsit harctéri hangulat alakult ki de most megtörném az ágyúzajt.
Ha már küldtem a supportnak levelet és küldtem 4 report-ot, de még mindig nem kaptam vissza az 1000 bfp-m akkor most mit csináljak ? várjak tovább vagy van valami ötletetek ? -
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Innen is nézhetjük. A tény az tény marad. Én itt mutattam a deckemet és írtam a taktikámat. Ennyi. Aztán ezt magyarázhatod, ahogy akarod.
Vesziteni és vesziteni között is van különbség. A fenti okból nem szeretek.
Ezt a témát én itt befejeztem. Mert nem rólad, vagy rólam szól ez a totyik.
A kedves olvasók meg majd leszürik azt amit.
Elég rég játszom igen, gondolom még akkor is itt fogok hözöngeni amikor te már rég tovább áltál. De hogyan jön ez ide (a kérdés költői, kérlek ne fáraszd magad a válasszal)?Simid: azért találkoztam már deep one-l.
Amúgy a kutya nem kérdezi tőlem egy orbon a sundit, meg a harvit hogyan szedem le. Megoldom. A harvi pl. deep one ált 2, agressor egy (hagyni kell meghalni) + oink. Jó esetben ennyi. Számold ki ez mennyi power. 
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ne haragudj, de látszik, hogy nem nagyon próbáltál még az általad említett lapokkal DOt ölni. A wareagle ugyen sebzi, csak épp nagyon lassan, nem sokat érek vele, ha két wellt leszed mire megölöm, ha meg glaciart rakok vagy javítok esetleg még egy egységek hívok, akkor healel egyet és minden gondja megoldva. A shadow-nal most lett ugyen egy használható L támadású egység de ebből is min kettő kell hogy egyáltalán esély legyen a leszedésére. A firesworn valóban egy jó lap, megfelelő használat mellett nagy nehezen ugyan leszedhető a DO mire kárt okozhatna, de ez általában nagyon sok power.
A fönix 100 power. Az oink 55 és nem oldja meg a problémát. A graviti 65 power. Szintén nem oldja meg a problémát. A strom gravitivel együtt 130 power és nem üti be a fönixet.
Na itt látszik, hogy mennyire elfogult vagy. Amit írsz abban nagyon is igazad van, és ezért írtam, hogy tudom, hogy te is tisztában vagy vele mit jelent power hátrányba kerülni. Ehhez képest mit írsz a köv hozzászólásban? --> AZ, hogy több powerért tudod leszedni? Semmit nem jelent.
Akkor ez most, hogyan van? Ha ellenfél csinálja akkor csúnya dolog mert nem lehet annyi powerből megállítani mint amennyibe kerül, de ha te használsz egy lapot akkor semmit nem jelent a power hátrány? -
Rankerz
senior tag
-
Gyuri27
félisten
Nem értünk egyet. Miért? Lássuk. Frost: wareagle. Shadow bármilyen l-s sebzésü squad + az a pajzsos valami amitől vissza sebződik, meg van olyan cucc is amitől nem gyógyitható. Fire: firesworm. AZ, hogy több powerért tudod leszedni? Semmit nem jelent. Hiszen ha két 75 poweres egységgel leszeded úgy, hogy az egyik megmarad akkor buktál 7,5 powert. A többi töltödik. Én a deep elvesztésével buktam 12 power és a void mivel több lassabban csorog vissza. Azért ezekre az apróságokra figyeljünk oda.
A mortarral öszképileg van probléma. Túl olcsó 50 powerért. Ennyi. Az iceshield az egy jó lap. Olcsó + pajzsot ad. A phase tower megint használható ügyes kezekben. Elérkeztünk a nature tornyaihoz. Na ezek mind pvp-ben, mind pve-ben használhatatlanok.
Soha nem sirtam se nature mortarért, se nature fönixért. De még euruptiunt se akartam a naturénak. Azt mondom, minden lapnak és spellnek legyen meg az ellenszere. A mortarnak és fönixnek nincs.
OnSeT: a tome mecseket nem ismerem, így nem tudopk rá mit mondani. Az auruptiont nem akartam nerfelni. Annyi, hogy ne knockolja az s-s egységeket. Így lehet apritani a cannonokat.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
collectionos pvp-be még beüthető min. 150power ráfordítással, de tome meccsekben ahol korlátozottak a lehetőségeid a pakli összeállításban már nem olyan egyszerű.
az új tome-kban a ravage, egy heal és egy cc alapból van, ezek pedig elég jól megdobják az amúgy sem gyenge deep erejét (aminek van még egy jól használható képessége is) de a vileblood támogatására szintén jól használhatók ezek a lapok.
és ált az ellen célpontja egy-egy well vagy orb leszedése, amit ilyen támogatás mellett, nem nehéz megtenni.az eruptiont t2-n és fölötte már nem éri meg használni, max legyengült egységek kivégzésére (itt viszont nagyon el kell találni mikor lövöm be, mert ha elsietem, egyből megy rá a heal) és tower rush ellen jó.
és egy eruption nerf után szted mit hozzak fel egy cannon tower rush ellen?
a frost paklisok elég gyakran dobnak be egy párat a welljeimhez.
persze egységgel is kiszedhető, de arra meg dob egy cc-t még ha 3-4 mp-ig is tart, a torony ezalatt szépen felépül.a fönixnél viszont annyi nerf mehetne, hogy az újjáéledő egység kevesebbet sebezzen mint az újonnan lehívott.
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A Deep one kérdésben nem tudok veled egyet érteni. Szerintem egyértelműen a játék legbalanszolatlanabb lapja (nem találtam szebb szót
). Hiába lehet minden frakciónál leszedni valamivel, ha ez szinte minden esetben többe kerül mint 120 power. Ha power hátrányba kerülök akkor az ellenfél nyert, hiába szedem le a DO-t. Tudom, hogy érted miről beszélek, hiszen te magad is odafigyelsz, hogy mi mennyibe kerül, ha egy taktikát akarsz kivédeni. Szerintem nem tudsz semelyik frakcióval olyan taktikát mondani, amivel 120 powerből megállítom a DO-t(najó talán a parasite swarm képes rá, de még a nightguarddal is drágábbra szokott kijönni) és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a heal milyen nagy segítség neki. A többi színnek nincs ilyen lapja, a Harvester egy kb kétszer erősebb lény csak épp háromszor annyiba kerül és nincs CC meg heal támogatása. Azzal szerintem senki nem vitatkozik, hogy a szintén drága Mounty-nál sokkal jobb a DO. A fire dancer meg egészen más kategória, kis odafigyeléssel igen könnyen leszedhető, szvsz tipikusan olyan lap ami nem alkalmas különösebben előny szerzésére inkább arra jó, hogy jól kihasználjuk a korábban megszerzett előnyt (már ha van).A többi témához:
A mortar towerről szintén nem értem a véleményeket. Igen, egy valóban agresszív támadó lap annak ellenére, hogy épület. Ehhez hasonló egyik színnek sincs. De Iceshield tower szerű van? Stranglehold-hoz hasonló van? Phase tower van? Nincs! Ahelyett, hogy "közvetve" azért sírunk, hogy minden szín egyforma tulajdonságokkal bírjon (mert ilyenkor ezt teszitek!) inkább el kellene fogadni, hogy éppen az a jó, hogy nem így van. A mortart ügyesebb ellenfél ellen nem is lehet gazdaságosan használni, a Shadow és fire gyorsan leszedi a frostot meg igazából nem is érdekli, ráér leszedni. Azt elismerem, hogy a nature-nek van a legnehezebb dolga, de ez nem a mortar hibája. Ahelyett, hogy egy újabb idióta CC lapot kapott a nature T1re(dryad) inkább kaphatott volna egy nem túl drága M méretű távolsági sebző egységet (a dryad erre nem jó).Az Embalmer+képessége+Shadow phoenix kombó esetében részben egyetértek, valóban nagyon szívatós és viszonylag olcsó taktika, de szerintem még mindig könyebb kivédeni mint a DO-t.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Láttad a paklim. Én nem a tiédet. Akkor most ki volt az inkorrekt?
Ezen a ponton mindegy, hogy unranked volt. Ha szemernyi kurázsi lett volna benned, egy show deckel kezdesz.Murder3: igen és nem. Az enli+földrengést én sem tartom semmire. Az, hogy befut valami egységgel és nyomja elég visszás dolog. Az enli + blood 400 power. Ráadásul beüthető. Az, hogy te nem tudod beütni egy dolog.
A fönix 100 power. Az oink 55 és nem oldja meg a problémát. A graviti 65 power. Szintén nem oldja meg a problémát. A strom gravitivel együtt 130 power és nem üti be a fönixet. Ráadásul az utolsó kettő nincs pure nature deckben.
3 windel lőttem a fönixet és rárobbantott a kútra, ugyanis nem hozzák le.A deep minden frakcióval leszedhető vagy manipulálható kb ugyanannyi powerrel.
-
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
főleg embalmerrel.
Gyuri: nem kötekedni akarok de pont te mondod a korrektséget mikor te az enlighmentet teljesen korrekt lapnak tartod?
A deep one akkor jó ha kb már nagy nehezen levernéd erre ő fogja egy surge és kezdheted előlről.
aztán ezzel eljátszahat egy ideig de te hamarabb pusztulsz bele mert a deep az elég komoyl sebzéssel rendelkezik.
kb shadow t1-en meg t2 se nagyon lehet ezzel mit csinálni és akkor ha több van belőle fire orb mellet.(nightguard de azt elég hamar el tudja kapni ha tapasztalt a játékos)...na de ez most csak saját vélemény.Azé tartják noob lapnak sokan mert kb mint a vilebloodot használják annyiból áll h breeding melléhozza lefele őket aztán, lehet be lehet ütni de siege meg healing mellet elég komoly előny.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Arról van itt szó, hogy egy kártyának a többi frakciónál van-e ellenszere. A fönixnek nincs. Nem lehet vele mit kezdeni.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Itt nem a nyerésről van szó. A korrektségről és az inkorrektségről. Aztán lehet ez nem mond semmit másoknak.
OnSeT: nem tudom a deep one miért noob lap. 120 power, elég lassú és l-s a sebzése. Minden frakcióban van olyan lap amivel könnyen beüthető.
Ami az én csörömet a mai napig b.ssza. Az az, hogy a cc-l minnél töbször használod annál kevesebb ideig hat. Kb a második után hulla fölösleges. Viszont euruption, fönix jöhet még a 10-k is. Változatlan pusztitással. Ehhez viszont nem kell ész. Csak egy swift egységgel körbe-körbe menni és hivni az okosságot.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
amikor Rankerz először linkelete, említett, vmi olyat hogy több lap kitiltását is tervezik, mortar, shade, grigori, stb. ebből nem tudom lett-e valami.

én meg a deep one-s és vileblood-os noob-okat utálom.
mindkettőhöz volt szerencsém, tome 1v1-be, csak annyiból állta a game, hogy hivta le egymás után az újabb egységeket, és ha vmelyiket, sikerült volna leszednem dobott rá egy healt, vagy rám egy cc-t.....a másik kedvenc meg az enlightes manőverek.....
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
minimum lvl14-es pvp-rang, és egy kép a csapattagok aktuális rangjáról amit fel kell tölteni a jelentkezés mellé. a postban szerepelnie kell a tagok fórumbeli és ingame nevének. röviden kb. ennyi.
az előbb rossz infót irtam, maximum 64 játékos nevezhet, tehát 32 csapat.
szerk: a csapatnév pedig az elsönek feltüntetett játékos neve.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
14 vagy magasabb pvp-rangúnak kell lenni.
kell a fórumon használt neved és az ingame neved illetve a ranghitelesítésről schreenshot.
Meg kell egy csapatnév.Én ezt tudtam kiszedni belőle.
-
Murder3
addikt
Undead army-t és a corspes exploisont lehet eggyüt használni?
mármint olyankor amikor az undead által visszahozott skeletonokon kívül nincs más a célterületen.
Azt tudom h olyankor rájuk nem dobhatok semmit de corpsesel még nem próbáltam.
U.I:
Komolyan már petíciót kellene indítani h mégtöbb halált irányító lapot a pure shadownak
Undead meg a corpses jó de nem lehet velük oylan jól kombózni mert nincs sok élőholt illetve halállal kapcsolatos spell és egységük.... -
phanzetomox
őstag
hol kell jelentkezni a fórumban ?, valaki mondja el nekem, mik a feltéltelek, nem értem tisztán

-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
én is csak róluk tudok rajtatok kívül.
amint nézem 10 csapat van csak feltüntetve az első hsz-ben,
most vagy nem frissítették a frissen regeltekkel, vagy tényleg ilyen kevés a jelentkező.
de szvsz a max-ként meghatározott 64-es csapat létszámot nem érik el.
berakom ide én is a linket.a leglamerebb jatekosok alatt melyik csapatra gondolsz?
-
Murder3
addikt
Hát amilyen sok bug van benne ami a bétába volt az is hát lap egyik affja common a ,másik rare és hasonló elirások azért...meg amikor a leírásoknak jönnek a javításai hát az is...
hónapok óta kint van de nekik kb 2 hónap kell h egy kártának oda írjanak bizonyos dolgokat amiket már oda kellet volna.Shadowon nem igen lehetne mit nerfelni.
-
Rankerz
senior tag
Beneveztem egy vadidegennel a 2v2 bajnokságra,ez mókás lesz

-
Rankerz
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Balance nélküla PvP baromi unalmas tud lenni,azt hiszem smokegyuri írta hogy 5 egymást követő meccsen fire/nature lammert kapott(talán még ugyanaz a személy is volt). A realitás talaján állva kell gondolkozni, van olyan fire játékos aki egyetért azzal hogy a mortar OP. nem mindig csak a saját lapjainkat kéne védeni akkor könnyebb lenne kicsit a dolog (meg persze ha a Phenomic játszana kicsit a saját játékával). Nem mókás a pvp hosszútávon ha úgy ver meg(akár egy nálad tapasztalatlanabb emberke) hogy van egy OP kártyája,nem fair.
-
ChromeX
addikt
srácok most mindenkivel kezd kicsit elszaladni a ló, mást se olvasok csak hogy ez erős az erős. kinek mi próbáljátok megnézni kívülről is ezeket a postokat. lassan ott tartunk hogy MINDENT de komolyan mindent nerfelni kell, azért ez már fura ez most igy mindenkinek szol aki felettem irogatott.
mortarral meg nemtom mi a baj csak nem kell beleállni oda ahova lö az inkább a wellekre veszélyes szerintem nem az egységekre.
-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
a mana winget arra az esetre írtam mikor még épül a torony, a wing csak 10 powerrel több. ekkor még simán kiszedi.
frost kezdésnél meg lehet egy kis időt nyerni a Glacier Shell-el.(#5447) sardnaunit 2v2 ben főleg a nagy pályák miatt nem okoz gondot a mortar kivédése. ált előbb van az ellen t2ön, mint hogy egy fires mortart épít.
1v1ben meg figyelni kell, merre jár az ellen , ha fut a dombra, akkor sanszos hogy mortart akar építeni. ekkor követni kell.

egyébként engem is megszívattak már párszor mortarral kis pályákon.
én olyan helyre szoktam dobni ahol az ellenek nyílt célpont, ezzel ösztönözve power költésre, amíg a towert leszedi én húzok egy wellt.

ha meg nem mozdul a mortarra akkor lövöm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mortar rush helyett én inkább fölmegyek t2re aztán hívok pár firedancert. az legalább folyamatosan lő és mozgatható.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az meg kapott már egy nerfet....
egyébként ha jól emlékszem, pont a tower rushok miatt csináltak egy általános, minden épületre ható nerfet (rapid-okat leszámítva) , itt arra gondolok, hogy ha nem orb vagy well közelében húzod fel az épületet, akkor jóval lassabban készül el.
-
sardnaunit
csendes tag
Nekem még nem volt nagy gondom a mortaral...Habár én inkább 2 v. 2 zök de eddig egyszer sem szivattak meg nagyon a mortarral... Haki is epül 1 lyris ice barrier + home soil azt anyyi... rosszabik esetben is cak 2 lyris kell...
-
Rankerz
senior tag
Sunstriders úgy 6 mp alatt leszed egy full életes mana winget,ami alatt a mana wing sebez 180 damaget a mortar towere(ugye 1000 életes ha megépült),ki lehet védeni persze..de egy tapasztaltabb játékos(hamár ezt hoztad fel) nem teszi olyan közel és/vagy bedobja fal mögé ..voálá. T1 en nemhogy bevédeni nem lehet normálisan ellene de még leszedni is csak powerhátrányból tudod..
-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
azokat én nem tartom cc-nek.
wildfire csak t2ön van, eruption power igényes, és a tapasztaltabb játékosok nem egy csoportba állítják be a Master Archers-eket, egyesével meg nem lövöldözöm ki őket az -25 power lenne alkalmanként. de ha van olyan kedves az ellenfél hogy egy csoportba állítsa hát rajtam ne múljon.
azt én sem szeretem ha dombról tüzelnek mortarral, ezért kell ennek a lehetőségét időben kivédeni. épülés közben pillanatok alatt leszedhető, mint minden más épület.
az eruptionos móka nem a legjobb erre, mert így egy-egy mortar kivédése 1.5x annyi powerembe kerül.nature kezdés esetén pl, mana winggel oda repülsz aztán az leszedi.
fire-nek nincs légi egységet támadó swift egysége. a nomad 90 poweres képességétől most tekintsünk el.(#5441) Gyuri27 a 75 poweres mortarral én is kiegyeznék, így ugyanannyi powerembe kerülne leszedni, mint az ellennek az építése.

(#5443) Murder3 ennyi erővel adjunk a többi frakciónak is repülő egységet t1-re, mert az csak a naturenak van jelenleg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
szép sorjába.
Gyuri:Spell az nincs ami ellen hasznos t1-en, még az executor van de az is egy oylan szerencsételn lap h felesleges használni.
max nem fújja vissza és a képessége még hasznos de talán jó lehet.Nightguard gyenge sebzésű hiába l counter szerintem hazsnontalan sebzés szempontjából l lap ellen.
Hát hiába lassú a frost sok pályán csak kicsivel érek oda hamarabb a wellekhez, mint ő é s h falat húzzak az meg alapból ki van lőve.
Shadownak csak a dreadcharger van ami eredendően swift egység.Dreadcharger az s ellen a jó m ellen hamar megpusztul.
Mortartól csak a long-ranget kell elvenni mert az nem fair t1-en főleg h a többi frackiónak nincs.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Strangleholdot láttam már pár meccsen alkalmazni, nekem nem nyerte el a tetszésem. Primal defendert hagyjuk T2 meg csak living tower van ami ugye pure (és kacat). ezért jó párosítás mellé a frost cannon towerje : D lost launcher meg veri az összes tornyot ...dehát az ugye a legújabb lost soul lamereknek ajándék
ja és mortarhoz még annyit hogy 50 power növelése vagy a statok csökkentése vagy a képességnek nem kéne ingyenes lenni és balance is lenne,anélkül hogy szétnerfelnénk.bár már 1 éve biztos mondogatják a fejlesztőknek és még mindig semmi szóval maradni fog nagy valószínűséggel.
-
-
Rankerz
senior tag
van cc-d,csak nem annak titulálják,wildfire például nem swift egységek ellen hatásos..sőt,eruption nyílt terepen akár 3 master archerst is leszed egyszerre...
az erős lapok és taktikákat meg el lehet választani a nyilvánvaló lame OP szarakodástól..szerintem.
Mortar long range,1200 damage 18 másodperc alatt,a knockback csak hab a tortán mivel a legtöbb T1 es nyilas egység S méretű,sőt a legtöbb közelharci is. A nem automatikusan lő meg elég csalóka,ugyanis csak rá kell kattintani egyet és folyamatosan képes lőni 2 másodperces kihagyásokkal 18 mp ként úgy hogy teljesen ingyen van a hatalmas sebzése.
-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
pure fire esetén nem tok cc-zni .

az meg érdekes lenne ha arra várnék hogy lejárjon mikor az orbomat bontják.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mine 3as upon csak 70 power

a mortar meg nem automata tüzelésű mint a makeshift tower. ennyi erővel a cannon towert és a frost mage-t is nerfeljük, meg a lost launchert, azoknak is van knockbackje.sztem bármely lap nerfjéhez lehet indokot találni.

és sajnos a fejlesztők hallgatnak is ezekre...ha most nerfelik a shadet, mortart, breedinget, stb. akkor utána lesznek más népszerű lapok, amik idővel ugyanerre a sorsra kerülnek.
-
Rankerz
senior tag
PvPben a power well és a monument számít,nem az egységek. hulljanak nyugodtan.. Csak próbáld ki úgy kezdeni néhány meccsed hogy nem használsz swift egységet,főleg ha a pálya közepének irányítsa létfontosságú és/ vagy a pálya sem a legkiesebb. ja és frostot a legkönnyebb falrusholni mivel lassú ahhoz hogy időben odaérjen.megfutamodni meg bármikor lehet,soha nem ér utol hiába van 5-6 pajzsos egysége.
Én nature T1 el kezdek mindig ,home soillal meg elég könnyű elbánni,pusztán megvárod míg lejár vagy cc. nade mortart nem lehet halogatni,túl erős a T1 es egységekhez képest+s knockback(mine 80 ért majd ugyanannyit sebez és csak varázslat ami még ki is kerülhető).makeshift tower s knocback rövid ltókörrel és 50 et sebez annyi idő alatt míg mortar 200 at.azért kicsit más
-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
persze, t2es mortar, akkor már a home soilt is tegyük át t2-re.
azért látom hogy mindenki védi a lapjait a nerftől.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#5435) Gyuri27 Azt vettem észre, hogy sokan nem nézik az ellen egysége mire sebez és milyen nagyságú cucc.
Ez valóban így van én is csak pár napja kezdtem el erre figyelni.

Történetesen a frost mage "S" knockbackje miatt.
(#5438) Rankerz ezzel a taktikkal operáltam a MaranV elleni küzdelem elején.

-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
sztem Gyuri a Dreadcharger-e gondolt.
(#5433) sardnaunit a frost affos shade tényleg erős, de a pyromaniac ebből is leszed 3at gond nélkül. igaz ez csak pure fire paklinál használható.

(#5434) Rankerz viszont van nekik pajzs + ice barrier, no meg az imperials, ami nekünk szívás

-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Naturénél is ez van. Amazon és swiftclaw ami játszik. Próbálj olyat keresni aminek m-s a sebzése t1-n (nem ismerem a shadow lapokat). Meg valami spell nincs?
ollie: háááát.

sardnaunit: kellene a mortallal együtt. Amúgy olyan egység kell ellene ami l-s sebzésű. Frostnak ott pl a defender. Naturéban amazon, deep one stb. Frostba meg a firesworm.
Shadowba a nightguard.Azt vettem észre, hogy sokan nem nézik az ellen egysége mire sebez és milyen nagyságú cucc.
-
Rankerz
senior tag
Frostnak nincs T1 swift egysége,ez nekik elég komoly szívás...elhihetitek.
-
sardnaunit
csendes tag
Hááát ez nem igaz a lightbladet frost maget jó hogy nem az egész frostot nerfelni kéne...
DE AMIT A LEGJOBAN NERFELNI KÉNE AZT NE MONDJÁTOK ÉS AZ PEDIG A LOST SHADE.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ok h chargolom de simán leveri mert míg lehozok 2-t addig a master archerekkle simán elintézi, és ha meg is ölöm a lightbladet már hozza a következőt.
A nightguardot talán de nem tudom mennyire érné meg átvenni felette az irányítást mert simán hozza a többit és én a lila guardot használom.
az a baj h simán tudja spawnolni a lightbladeket.
mert már a frost mage is olyan előny neki h én lényegébe 2 lapra vagyok beszorítva mert a többit hátralöki.őszintén az a baj h nem sokkal drágábbak a lapok mint a shadowba de sokkal erősebbek, főleg h több életpontjuk van pl a master archer lényegébe u3-on 1-el van kevesebb sebzése mint a forsakennek de 150 pontal több életpontja van.
Ice guardok emg simán halálosak ice barrier mellet.
Eddig még egyzser nem tudtam frost kezdésű ellenféllel elbánni.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Nyomtam pár unrankedet MaranV ellen. (a toplista 152. helyén van éppen).
Ő frost/nature paklival játszik és előszeretettel használta az általad említett lapokat.Engem a legjobban a Crystal Fiend-ekkel szivatott meg, repülő egységek, melyek 33hp-t gyógyítanak másodpercenként.
3. nekifutásra sikerült legyőznöm, itt a replay.

A paklimat a korábbi összecsapások következtében módosítottam.

Ebben a körben már nem engedtem hogy a jól begyakorolt taktikáját használja, legalábbis az elején![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a meccs közepénél már biztos voltam a bukásban, de egy t1 rushnak köszönhetően sikerül fordítani az álláson

-
Rankerz
senior tag
Kipróbáltam a Lord of Ultima nevezetű kis csodát,piszokgyenge. Erre pocsékolni az időt és pénzt a Battleforge helyett.huh

-
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ez viszont igaz

Még a naturénél is imbább pedig annál imbább dolgot én még nem láttam

Amúgy picit sztem a lightblade is elég unbalac mert 75 power csak de 1000 életpontja van up3-on meg kb egy normálisan erős támadó pontja.
frost mage-+1 master archer párossal nem is tudom mit kéne ellene tenni.egydarabba megeszik a gyengécske shadow egységeimet.

meg ott a barrikád amellé hívogatja a ice guardiant 50 powerért...
Nme tudom mivel lehetne ezeket leverni.Gyuri27:Mondtad régen h Oversergel bent voltatok a top200-ba, most Phannal összefutottunk vele

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mások is így használják.
Meg dombról. Akkor meg windwel kell lőnöd, ő meg nyomja az euruptiont. Szóval 50 powerért egy ilyen messzire lővő valami elég imba. -
Gyuri27
félisten
Gyerekek ezt a mortar towert nem kellene kicsit nerfelni?
-
Gyuri27
félisten
válasz
sardnaunit
üzenetére
Enlight+kobold inc. Az tényleg meleg.

-
sardnaunit
csendes tag
Azért időztem mert gyüjtögettem a powert...Az időt nem néztemés láttam máralig vannak power vellek és már azok is kimerültek amiket fölhúztunk és így gondoltam az nyer akinek marad egyáltalán valami powere is... De aztán megláttam az időt...
Egyebkent nem a bloodhorn volt a szivatós hanem a kobold inc.
-
OnSeT
őstag
válasz
sardnaunit
üzenetére
Ezek után nem csodálom hogy verettek minket, az első 5 percben olyan volt mikor ellenünk jöttetek.

Thx. a feltöltést. Lepörgettem gyorsan 4esen, hát ez kemény volt, látom kaptatok egy enli+ blood kombót is. Azért a végén mázlitok volt hogy lejárt az idő.
A 3 frost sárkánnyal miért időztél annyit középen?
Kattinthatóvá tettem a linket:
[link] -
Murder3
addikt
sry elfelejtetem.
Ok majd küldöm a maradékot is de ha lehet akkor majd úgy küldöm h 36000 és akkor a nox troopert is megveszem.Amúgy kipróbáltam és ez csak a főnix reinkarnációs képességére hat?
Mert gondoltam kipróbálom hátha jó arra is h több void jöjjön be amíg a képessége aktív.
De sztem arra ahogy láttam nem jó. -
sardnaunit
csendes tag
Sziasztok!
OnSet mondta hogy töltsem föl ezt a pvp replay -t.Hát megtettem.
(De nem biztos hogy ez az a file mert bajok voltak a föltöltésnél...)
http://www.mediafire.com/?wzmnzzjizmi
Remélem jó lett ha nem akk sorry hogy foglalom fölöslegesen a fórumhelyet...
-
Murder3
addikt
Nem is versenynek szántam mert időközbe rájöttem h a Motivate az elég szűk nyereméyn lenne és nem biztpos h megérné.
Inkább csak amolyan szórakozás.
(ha lenne most elég cuccom akkor meghirdetném versenybe de így nem éri meg
Meghát így ki lehetne élni a kártyák utáni vágyainkat valamilyen szinten.Amúgy elküldtem neked a 30k goldot az embalmer shrine-ért.
-
Murder3
addikt
Lenne egy ötletem verseny.Nem is verseny lenne mert sajnos én nem rendelkezek nagy tartalékokkal így elég szűköslenne a bizonyos nyeremény.
A hivatalos fórumon is van hasonló.
Szóval kártya kreálás

ismeritek nyílván a bfcardcreator-t
Ott kellene ügyködni és itt meg lehetne szavazni h a lapok mennyire jók stb.
(vagy lehetne ennek 1 külön topic is)Lenne itt kedve vkinek hozzá?
Itt ki lehetne élni a vágyakat
-
Murder3
addikt
Lényegébe bármi

Rankerz:
Hát ha nekik szabad lehúzni az embert akkor más őrajtuk miért ne csinálhatná meg?
Az EA tett már annyit a játékosokért h megérdemelje az ilyesfajta elbánást.Ha lenne megfelelő angoltudásom nyugodt szívvel megcsinálnám, mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okos Otthon / Smart Home
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)."

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de már küldtem 2-3 levelet 4-5 reportot mindre csak automata mail válasz jött