Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliano
tag
akkor nemtudommár, de asszem1 meccs még hiányzik asszem...
-
Juliano
tag
sziasztok!
Meló volt mostanában...
Asszem Badlegous-ék adósak még a meccsekkel. (remélem nem maradtam le semmiről).
Jelezték nekem, hogy csúsznak, tehát megvárjuk őket...
-
hajsza
aktív tag
Az utóbbi kb. fél évben ez a harmadik ilyen lap, tehát várható, hogy még lesz másik is ugyanígy. Viszont ha megszerzed a mostani lapot, akkor a következő akciónál 3 újabb meghívottal a soron következő laphoz is hozzájuthatsz. Szóval ha nem gond a 3 "új ember" beszervezése , akkor érdemes kihasználni a lehetőséget (az új embert azért tettem zárójelbe, mert sokan új e-mail címet létrehozva saját magukat hívják meg, aztán a kötelező többszereplős meccshez játékbeli ismerős segítségét kérik).
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jelenleg a promo Grinder-t (shadow affinity) osztogatják érte.
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
A 3. meghívásért milyen lapot kapok?
Köszi előre is.
-
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Van egy Pure Zöld paklim ( szinte az alap lapokkal ), van egy Pure kék ( nortland drake, Avatar, Ironclad, Warbreker, Battleship, core dradge lapokkal) de ugy érzem a spellek miat a zöld kék kombó jobb Pvere.
Pure zöldhöz akarok majd még pár lapot, de egyenlöre nincs sok BF pontom, igy várok az uj kiegig, hátha ott begyüjthetek majd jo lapokat! -
Gyuri27
félisten
[link] egy alkalmi párral unranked 2v2. Szép meccs volt, szerintem megérdemli, hogy megnézzétek.

-
Gyuri27
félisten
Én zöld kéket nyomok igen (zöld-kék-zöd-zöld). Fiam zöld-kék-kék-zöld (ill újabban pure frost).
Mint írtam azt kell eldönteni melyik verzió a szimpatikusabb.
De mivel avatart és northlandot akarsz használni és vagy pure frostot javaslok vagy frost-frost-frost-naturét.
Ha három frostot hívsz akkor mehet az avatar és a northland. Majd t4-re maelstorm és shatter. Ill grimwine, gyant wyrm, regrowht. Így a t3-s squad-k nem csúsznak t4-re. -
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ugy hallotam , te is kék zöld paklival játszottál, játszol.
köszönöm a tanácsod, este megnézem amiket irtál.
ha eszedbe jut valami várom a tanácsokat.Amugy jó vonalon indultam?
Igazából a baj az, hogy a 3 orbos kék lényim is 4 orbra csusznak, igy a vágjátékba picit lemaradok, ezért gondolkodtam el tiszta stonekin lapok beszerzésén!
-
Gyuri27
félisten
El kell dönteni, hogy igazi stonekin (2 zöld 2 kék orb) vagy nature-frost amibe belefér néhány stonekin (3 zöld egy kék) paklit raksz össze.
Az eleje ugyanaz (t2-ig).
T1: (legáltalánosabb a zöld kezdés) Shaman, wind, esnaring, surge (opció: hurrikán, spearmen, manawing. én hurrikánt szoktam még használni).
T2: curse, coldsnap, breeding (opció: stone launcher, matter mastery, deep one, burrower, használok mattert és deep one-t mivel t3 nekem az enlight miatt "gyenge").
Ha t3-n ismét kéket hivsz akkor lehetőséged lesz deep fangot, core dedgert hivni.
Ha zöldet hivsz (mint én) akkor enlightmennel hamar tudsz t4-s egységet lehozni. T3-ra én deepcoil-t rakok csak (egyedül mo még beleférhet).
T3: (enlight nélkül) attól föggetlenül milyen szint hivsz: Swamp drake, fathom lord (ha zöldet hívtál és befér), tremor, stonewarrior.T4: ha három zöld orb és egy kék van. Akkor Colossus. Ha két kék van: Grinder (opció deeporge, worldbreaker, battleship).
A gemeye, giant wyrm, regrowht, maelstorm, grimwine egy-egy orbosak (opció a construct mert lassú).Persze lehet még ragozni 3-1 orbkiosztást is és variálni mivel kezdesz, de állt így néz ki egy stonekin pakli. Nature-frost-nature-frost.
Az Avatar és a Northlan 3 kék orbos. Ha ezeket akarod használni 3 kék orbal kell kezdened!
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Random PVE-re szeretnék egy kis segitséget kérni!
Stonekin paklival játszok a következö lapokkal:T1:
Shaman 2 szint
Windweaveres 2 szint
Werebeast 1 szint
Surge of Light 1 szint
Endaring roots
Frost Mage 2 szintT2:
Curse of Oink 1 szint
Coldsnap 1 szintT3:
Swamp Drake
Northlan Drake 1 szint ( 3 kék )
Core Dredge
Mo
Frost ShardT4:
Constuct 1 szint
Grimvine 1 szint
Gemeye 1 szint Lila affinity
IronClad ( 3 kék + 1 tetszöleges )
Giant Wyrm 1 szint
RegrowthSokat játszottam mostanában 6 szintü randomot 4en, sok enbernél láttam a Grinder egységet.
Gondolkodtam, hogy beválasztom a pakliba, de mivel 2 kék + 2 zöld orbos lap, igy sok lapom kiesne.
Kérdésem tehát a következö lenne:
3 orbra mit ajánlotok még, ami nincs felsorolva ( Avatar of Frost, Nortland Drake ) ill 4 orbra mi kellhet még ( Ironclad ) ha ezeket lecserélném?Grinderböl melyik szin az ami használható?
Elöre is köszi!
-
sny83
csendes tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Mesélj.
Az hogy generateden megnyertem a harcot nem jelent semmit. Hiszen nem mindegy, hogy mennyi powerbe került mindez.
Halduron t2-n szép spemelte az arcom.
Simai-t nem én nyertem. Onset bukta. -
Gyuri27
félisten
Onset:smokegyuri 2:1
A meccs jó volt. Repeket a kollega feltőlti.
Kommentár: tisztán látszik, hogy mekkora hátránya van a naturenak t1-n.
A simai meccset sem én nyertem meg, hanem onset rontotta el.Tehát ha valaki ágál legközelebb az enli + kombók ellen az gondolja végig, hogy tud-e játszani. Mert sokszor naturéval t3-ra felérni nem könnyű és még a kombóhoz is kell power.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
és neked ki mondta h nem tom mit jelent olvass vissza korábban is írtam.
és mint írtam igaz h okoz közvetlen sebzést, de nem arra van az lófasz amit okoz.
ezzel szembe az eruption pl nem arra használod h knockold az s egységeket.tehát enm iagzán vehető klasszikus dd spellnek.
-
Neocskaa
tag
Általában a direct damage spellek burst damaget okoznak, nem? Másképp: a burst damage = direct damage? (burst damage=robban) Utálom a rövidítéseket!
Juliano veled mi van? Nézed a focit? Mi lesz a verseny következő fordulójának kiosztása?
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
direct damage

szerintem ezen ne vesszetek össze ez nem meghatározható, hisz ha úgy vesszük a hurricane-ból adódó szél a sebzés közvetítője, és ekkor már közvetett sebzésről azaz ID vagy CD-ről beszélünk. -
linekiller
tag
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
hurricane az nem az....tény h sebzést is okoz, de az alapvetően arra van h az s unitoakat knockolja.
meg azért az is látszik h a firébe tele van dd spellel t3,t4-en de a többi szín a frostnak asszem csak 2 van a shadownak 1 a naturénak pedig a noxius cloud is az.
-
linekiller
tag
válasz
linekiller
üzenetére
most vettem csak észre, hogy írtad hogy t1-en t2-őn sry akkor a shatter és a shard kiesik
sry elég másnapos vagyok :S
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
nem venném ennyire magamra, ha nem ez lenne.(nem egyszer leírtam már,de vhogy itt midnig az jön le h én elfogult vagyok....elég nehéz ezek után nem magamra venni)
pl van véleményem a nature t1-ről akkor én mért vagyok már rögtön elfogult a shadow-hoz?
Én a drágaságot teljesen korrektenk tartom, ahogy azt is h csak a fire rendelkezik dd spellel t1-t2-őn.Ebből nem tudom miért jönne a fent említett dolog le.De most ne is keveredjünk ebbe bele mert nem erről volt szó.
Meg sem említettem itt a nature vs shadow párhuzamot.Egyedül az enlighmentről beszéltem, arról h az nature én nem tehetek ha shadow,fire,frost lenne akkor is ez lenne róla a véleményem.Meghogy emiatt nerfelni t4-es lapokat szemétség(bár már megtették egy pure lappal de ugye nyilván azzal nincs baj.)
Azt nem értem miért kell állandóan ebbe torkollni mindennek.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Te hülye ne írj mert úgyis leszarjuk.

Akkora szappanoperát tudtuk csinálni hogy hihetetlen,szimpla véleménykülönbség nem tudom miért veszed ennyire magadra,ne légy már gyerekes

Ez a fórum mindig de ja vu, minden 100. ik hsz odáig fajul hogy te meg gyuri összekaptok a shadow és nature frakción.Mindig a régi nóta,korábban sem jutottatok közös nevezőre.,túl makacs és karizmatikus mindkettőtök hogy engedjen. Én speciel ezért vagyok passzívabb a fórumon mert már unom hogy mindig csak a szélmalomharc megy ha ide belesek. Kár ezért a jó kis közösségért,nemigen tudnék mondani még egy olyan helyet ahol ennyi bf fan összegyűlt.
-
Nitronite
csendes tag
Üdv Srácok!
A fórumon tök új vagyok, a játékban nem. Kb. 1 hónapja tolom... Olvastam, hogy írtatok valami bajnokságról, ha lesz megint vagy bármi hasonló, akkor szólnátok? vagy írjátok a fórumon? Szívesen beszállnék.
Máskülönben 2v2 partner-t keresek, PVP, PVE minden érdekelne. Akit érdekel, az írjon vagy keressen meg a gameben.
Szevasztok
-
Murder3
addikt
Igaz haggyuk is mert ha nincs egy minimális tisztelet a másik iránt akkor akkor tök midn1 mit ír úgyis lesz támadó felület.
Tök midn1 mit írok kiragadtok egy rész ami nektek nem tetszik, aztán a többit figyelembe se vesszük aztán mehet az oltás.
Nektek elég az az indok hogy ha olyat mondok ami nektek nem tetszik aztán én ezt azért teszem mert h a shadwot erősítsem aztán a többi meg leszarva stb....
ha így állunk meg lehet mondani h te hülye ne írj mert úgyis leszarjuk.
ennyi.... -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Hagyuk már ezt az egészet. A shadow és shadow + bármi tele van op kombóval. Nem t3-n. T1-n is meg t-2-n is. Ha a kedves shadowos nem tudja t1-n, meg t-2n megnyerni a meccset (ami a player hibája) akkor ne csodálkozzon, hogy t3-n enli+earth-t kap.
Egyedül amiatt nyavajoghatsz, hogy az enli nem pure nature. Mert így minden shadow, fire rusher (mert ugye ott a t1 erős) tudja használni.
Azt kell látni, hogy nem az enli + valami-nál nem a valamit kell nerfelni. Mert mindig lesznek unitok, spellek amik így erősek és akkor mindent lehet nerfelni. Hanem az enlinek kell purénak lenni. Meg a deep one-nak. Na ezzel kellene a kinti fórumon zaklatni a modikat.
Mert az amii megjelenésével minden frakció tud t3-n t4-t hívni.Más módositás nem fér bele az enlibe. Mert még mindig nagyon drága lap. Így az nem fogják és nem is kell piszkálni (kivéve amit mondtam).
-
Murder3
addikt
látszik különben h te sem fiygel oda mit írok.
szted miért mondtam h legyen 300?
ja azé h fire és gyengébb legyen de persze a shadwo meg legyen ultra erős vagy mi????attól a szrencsétel dologtól aakrom védeni h e sebzést redukálják, épp h a több power és egy kis buff tökéletessé tenné pve-re.
ha az Inferno is jó 300poweren akkor ez miért lenne baj így legalább nem lenne op kombó pvp-be. -
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Rendre: kék 170+, piros 200+. 160+. 550+. 165+, promo 900.
Az affokra figyelj oda. -
TazLeacher
nagyúr
Ha valaki esetleg játékközelben van, ezekre tudna nekem m ondani egy árat:
Firesworn
Spitfire
Thunder Wagon
FiredancerElőre is köszönöm.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Az earthshakert 300 powerért még akkor sem használnám, ha instant leszedne bármilyen épületet. Persze ha shadow lap lenne akkor nyilván nem kellene nerfelni, de így hogy fire így nyugodtan kaphat olyan nerfet ami teljesen használhatatlanná teszi PvPben és PvEben egyaránt...
A mortar és az embalmer kombók esetében is tudtam volna jobb nerfet kitalálni mint a készítők (ami még talán el is érte volna a célját). Viszont earthshakernél nem igazán tudom mi lenne a jó megoldás, se az enli se az earthshaker nem OP önmagában szóval egyiket sem szabadna meggondolatlanul nerfelni. Talán a spellek tiltása enlivel az megoldás lehetne, PvEben úgysem használja senki spellekhez az enlit.
A robbantás ellen meg aztán minenki számára nyilvánvaló hogy mit kellene csinálni, de tuti, hogy ha csinálnak is valamit akkor nem azt amit mindenki várna. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Na ennyi.
De ha a Shadow Wormel megcsinálták az Eartshakerrel is megfogják

Am az enli nerf nem lenne butaság csak hát ugye az ea nem fogja a leglehúzósabb lapját eltúrni.(igen tudom h ezzel itt senki nem ért eggyet,nem is érdekel mert kb ezen a témán úgyis falnak beszélnék, szal a falnak pofázni nem akarok,de azon a tényen túllátok, hogy drága nem túl pozitív se pve, se pvp ügyileg)
az earthsahkernek 300-ba kéne kerülni, és egy kicsit buffolni a sebzését, így pve-be is kompenzálva lenne az ára és akkor aztán tényleg meg kéne gondolni h használja e az enlivel az ember pvp-ben.
-
linekiller
tag
válasz
Neocskaa
üzenetére
grigory robbantás ellen igazándiból fire az ami nem igazán tud semmit csinálni
nature: cc+ xl counter
shadow: aoc
frost: ward of the north ( ez earthshaker ellen is tökéletes)
fire : jugg+ giant slayer combó talán
shadow frost: grigory+képesség, ward of the north,aoc +frost bite -
Neocskaa
tag
Én még ott tartok a nerfekkel kapcsolatban, hogy amit feltesznek a hivatalos fórum watchlistjére, azt mind le is gyengítik... Ami önmagában nem lenne baj, de amikor egy Nightguardot nerfelnek le 20 másodperces képesség cooldownnal, akkor azért kitéptem a hajam összes szálát. 10 másodperc nem lett volna elég?
Mikloska: ha meglátok egy grigorit, akkor root mielőtt beérné az orbot, majd 2 cultist master és evocator's woe.
Ha elbasztam az időzítést, akkor egyből evocator's woe, nehogy felrobbantsa.
Persze ez csak 2 shadow orbbal lehetséges
Egyébként az AoC+root+valami közepesen erős egység is jó lehet, kb ugyanannyi power.
-
phanzetomox
őstag
az enlight+eartshaker kombó OP
ezt nem is vitattam
De most tényleg, az eartshaker egymagában hol OP ? ha az ellenfélnek van arra ideje ,powere és lehetősége hogy 4. orbot huzzon akkor az már elég vicces helyzet
a grigori robbantás is csak azért imba mert rá lehet tenni a reinkarnációjára is a nasty-t, De ettől a nasty és a grigori önmagában nem OP
Remélem Te és linekiller is észreveszi hogy nem a lappal van a gond hanem a kombóval.
Nem akarok összeveszni senkivel tudom hogy egyetértetek velem csak valamiért nem esik le nektek.
amúgy szerintem félreértettél mert számomra semelyik lap sem OP t4-en mindegyik azt tudja ami az orb szükségletéhez képest kell
persze idegesítő, de ha az eartshakert nerfelik akkor ugyanott tartunk mint a nerfek nagyrészénél, értelmetlenek voltak, és majd úgyis jön más lap a divatba ami szintén idegesítő.
mivel az enlightet nerfelni butaság lenne a shake miatt igazából egy 50-100 körüli power emelés lenne a megfelelőbb neki, és akkor nem túrtunk túlságosan senkinek se a hajába.szerk visszaolvastam a témával kapcsolatos hsz-eket, és ahogy elnézem egy-az egyben elbeszéltünk egymás mellett amikor gyakorlatilag ugyanarra gondoltunk. ilyen hülyék lennénk ?
-
mikloska007
csendes tag
valaki árulja már el nekem hogy mit lehet csinálni a sok olyan f...... akik csak robbangatnak mindent????

van erre valami?
Az egésztöl elmegy a kedvem -
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
Ja mert pvp-be játszik 4 orb?nem nagyon.
earthshaker csak fogni kéne és rádobni 300 powert mint az inferno-ra és akkor nem lehetne olyan könnyen kihasználni enlivel.
az h most nerfeljük az balgaság.pvp-be nincsennek igazán összetett és nagy csaták mert nincs rá idő.
OP kombó pve-be?
tehát ezer wheel és társaira gondolsz?
Nem op hanem unalmas.
épp az h pve-be lehet csak igazán kihasználni a játék szépségeit és nem az van h kb lekorlátozódik 5 lapra amit használnak a játékosok. -
mikloska007
csendes tag
jol elvagytok ezzel az OP vagy nem OP kérdéssel.Szerintem line-nek van igaza és gyurinak.
Amugy szerintem az a gáz ha addig eljut ,hogy enlightel t4 es lényt hozzon ki akkor ott baj van.
Elöfordul velem is hogy kijönnek vele de néha az egér is legyözi az elefántot
Van 1-2 t1-t2 lap amivel nagyon komolyan le lehet szivatni a nagy lényeket.
-
OnSeT
őstag
Gyuri ma estétől már leszek. a meccsünket, akár ma ill. holnap este is le tudjuk tolni.
Neked mikor lenne jó? -
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
te mint pve játékos megteheted azt hogy nem használsz "szerinted" OP combókat és ami a legfontosabb az ellenfeled tuti nem fog OP combót használni.
Ha gondod van egy két csapattársal mert szerinted lámák kirúghatod a groupból na ezt próbáld meg egy pvp ellenféllel.
Pontosan ezért van az hogy a balance rohadtul lényegtelen egy pve játékosnak -
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
1.lol.....
2.Tudod kinek mi a szórakoztató vagy épp ki miért játszik.
Az h nerfeljük egymáshoz a lapokat Nem szórakozttó csak az olyanoknak akik szarnak a melléktényezőkre. -
linekiller
tag
-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem tudom másnak milyen gondjai vannak, de úgy tűnik az én esetemben csak vélemény különbségről van szó. Szerinted sok olyan lap van ami Enlight-tal használva pvpben OP, szerintem meg csak egy van az Earthshaker.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Most megint ki beszélt itt a pvp-ről általánosságban?(huhh mert én annyira soakt pvp-zek h hajajjj, ha 1,5 év alatt van 210 meccsem még sokat mondok)
kit érdekel h a shadow nature mennyire op kombókat mutat fel.
azt nem értem h te mit véded ennyire az enlit.
azé mert drága meg te használod még ugyan úgy noob lap marad az ami monumentel együtt.Sőt az enli még így is jobb mivel bármit lehozhatsz, nem tudom mit szólnál ah áttennék t4-re mert, úgy is ugyan olyan hasznos lenne, ja csak ezt lámulni találták ki.
a monumetn is mehetne t4-re ja az is kell.
De laszarnám hát mit vár egy ilyen szartól az ember ahol mégsem próbálják tagadni a lehúzást, de emiatt nerfelni t4-es lapokat=totális szarlámaság a phenomictól....ja és ha pure nature lenne az enli az nem változtatna jelenleg semmit.
különben a nature támogató szín valószínű a legtöbb op-ul használható lap ezért nem pure.
de majd jön a shadwo/nature ahol még rosszabb lesz a helyzet.Most is mondod h mennyire op kombók vannak ott, hát még azután mi lesz.
De erről szól ez a játék.Én meg még azt nem értem h a nature gyenge t1-en.
Tényleg?én nem hinném.
ja h pvp, csak h ez nem egy pvp orientált játék(egyenlőre, bár afelé tart)
És amíg ez nem következik be addig elég hülyeség ilyet mondani.
Miért ilyen drága?
pl a windveawers a játék legjobb nyilasa.
ja 70 power, és szétspamelik és hát gyenge, nem igaz, nem gyenge nagyon is erős, csak épp drága.És erre te hiába jössz azzal h pvp-be szart se számít.Ez van.
ez egy tökéletes kompromisszum, a gond ott van h szarul van kivitelezve a játék ezen része. -
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
akkor mi a probléma ? min vagy úgy fent akadva ?

ki mondta hogy jó t4-es XL egységeket használni amii-val ? mondom én valami nem stimmel veled... -
linekiller
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
amii-val xl-lényt használni nem épp a legokosabb döntés és amint már feljebb írtuk nincs gond a t4-es lényekkel comet catcher meg szintén nem gond sok powert köt le és sokáig épül .
-
phanzetomox
őstag
Sokaknak gondjaik vannak a szövegértéssel.

Egyébként tényleg kemény ez a shaker nerfet neki nem
? aztán utána jöhet a comet catcher, bloodhorn, lost warlord és az összes lap amit az enlight/amii miatt lehívni lehet és ütős 
én rohadtul utálom amikor rám nyomják a shakert viszont azzal nem értek egyet hogy OP
mert nem az. erről csak az enlight és az amii tehet.
( ezzel nem azt mondtam hogy ezeknek kell nerf )
kiváncsi vagyok hányan találkoztatok olyannal akinek t4-re van betéve ez a lap
hát nem sokkal az tuti 
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
"Az enlinek és a do-nak pure lapnak kellene lennie."
Milyen igaz, főleg a DOnak (kb a pure nature az egyetlen ahol nem imba)! Bár gyanítom, hogy egy hónapja még nagyon nem értettél volna egyet a mostani kijelentéseddel.
Amúgy a többiben nagyjából linekillerrel értek egyet. Azt earthshakert max a frost tudja kivédeni, a többi színnek nincs lehetősége (ahhoz nagyon hülye ellenfél kell hogy evocator elég legyen). Az egység idézése enlivel szerintem teljesen korrekt a magas ár miatt.
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
nem mondta senki hogy nincsenek más deck combók-ban lamer lapok párat már irtam korábban minden variációbol.
Az enlight+ earthshaker nem is a fő téma volt ez az egész az amii monu 2v2 használatából jött hogy OP-e vagy sem, de erre csak azt tudom mondani próbálja ki mindenki 2v2-ben azonos tudású partner ellen és úgy hogy nem earthshakert használ vele....lényegtelen kik voltak azok akik tele spamelték a chat boxomat csak ne tegyék többet
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
A te sirásod soha nem értettem (ami a pvp-t illeti).
A shadow önmagában jó, mással keverve a legjobb pvp decknek való. Lásd lost. Gyanitom az új edition shadow-nature deckje erősebb lesz mint a fire-frosté. Most is játszanak elegen shadow-naturér (shadow-shadow naturét). Ott meg megy az aoc + esnaring vagy oink. Kivédhetetlen.
Szóval hagyjuk az enlightes kombókat. Nyilván védhetetlen egy earth+enli. De "mocskos húzás" van minden szinben (grigori+nasty+heal). A legrosszabb az enlightben, hogy nyugodtan kezdhet az ember firével vagy shadowwal. Ha nem jön össze a rush t1-n, majd szétszopat t3-n.
Az enlinek és a do-nak pure lapnak kellene lennie. Mert akkor volna mire fogni, hogy miért gyenge és drága a nature t1. Így meg az okos játékos shadowwal jön vagy firével t1-n.linekiller: akarsz róla beszélni? Ki bántott?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Csak a reviv-el van baj.
a Nasty alapból arra van h magas hp-s egységeket berobbants. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
t4-es lap.....
ja hogy van enli+amonument?más tészta.
De történt már meg ez a szánalams lépsé h t4-et nerfelnek a noob power lapok miatt.
most már lapok. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller
üzenetére
amerre egységgel megy, ott használja
ha meg többre megy egyszerre, akkor imádkozol, hogy a jónál legyél
meg az is segíthet, hogy enlit általában ott castolják, ahol az earthshakert is fogják, szóval van az a kicsi idő is a két lap kijátszása között XDmondjuk tényleg nem túl reális counter, de esetenként működik
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller
üzenetére
csak a teljesség kedvéért: egy dupla shadow orbos is tud védekezni earthshaker ellen ha jókor dob le egy evocatort ^^
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
ez teljesen lényegtelen, hisz nem imba
(önmagában ) nem az eartshaker-el van a gond hanem az amii/enlight + earhtshaker kombó remélem ezt tisztáztuk végre 
mint ahogy a nasty se OP csak akkor láma dolog ha grigorival használják +(rein)
amúgy nem a clusterre gondoltam bár az is jó
#7524:
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
ha cluster explosionra gondolsz az is komoly de ahoz micro is kell.
a t4-es lapokról meg alapjában véve annyit hogy ott van például a bloodhorn azért az is elég gyakori és tény hogy erős de lelehet verni egy earthshaker ellen nem tudsz mit kezdeni csak ha van building protection a deckedbe és ez nem minden deckre érvényesmég annyit hozzá tennék hogy van pár pro player aki ténylegessen használ t4-et időnként 2v2 meccseken
-
linekiller
tag
minden low ranked playert kérek hogy ne zaklassanak ingame ha kérdésetek van írjátok meg fórumon .
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ehhez még annyit hozzáfűznék hogy aoc+t4 az meg hihetetlen erős,ja és van glacier is. Tényleg nagy a veszélye hogy orbot veszítesz és 300 powerért újra kell építeni..
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
t3-on a legtöbb t4-es lap erős, tudok én olyan lapot még ami hasonló mint az eartshaker csak nem mindenki használja így nem láma lap
amúgy az earthsaker semmit sem ér magában hisz pvp-ben csak t3 van, pve-ben meg nem egy OP lap
nemtudom ki hányszor látta használat közben amii vagy enlight nélkül
azért OP mert t3-on tudod használni, de ilyen alapon a legtöbb t4-es lap imba3
amúgy én se kedvelem az earthsakert, bár szerencsére csak 2 wellt és 1 orbot szed le ha 4 well és 1 orbra dobják rá -
shifty7
csendes tag
válasz
linekiller
üzenetére
köszi a hasznos tippeket!
-
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
nem tudom most hogy az earthshakert nem tartod túl erősnek vagy az amii-t tartod annak de ha az earhshakert akkor szerintem vagy kérdezz meg pár legendet erről vagy csak olvas rá a hivatalos fórumon az earthshaker ellen kizárólag egy frost splash tud védekezni semmi más. Mindössze 100 power +enlight költség ami kb 140-150 power ez mondjuk 250 power ennyiből le tud szedni 1 orbot és 4 power wellt ez nagyon is OP

-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
"ermészetesen ha valaki earthshakert használ az láma de ez nem az amii hibája hanem az earthshaker túl erős."
hülyeség
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem rankerz mondta a frankót, ez nem bug vagy rossz irányítás, hanem így van kitalálva. Nem csak a shadownál van ilyen, a naturenek is akad, de főleg a frostnak sok akiválható képessége van, szóval még csak azt sem mondhatod hogy a hátrányba lennél emiatt. Ki kell várni azt a kb 1mp-et és csak utána újabb parancsot adni, ez is a micro része.
A versenyhez: Én is örülnék, ha nem lépne vissza senki sem. Nem én vagyok a szervező de szerintem simán megoldható, hogy csúsztassunk pár napot vagy valakinek kimaradjon egy forduló ha nem ér rá és később lejátszhatják (fociban is van ilyen
). Ezért jó, hogy nincs nevezési díj meg semmi nyeremény így nincs tétje a dolognak csak sima mókázás. -
linekiller
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
rankerz: csapattárs nem random volt néha szoktam vele játszani ^^
Az amii pve-ben lehet hogy láma de pvp-ben kizárt a hatékony használatához nagyon jó partner kell és jó micro. Leköt 150 powert(+140 az aktiválás), lefoglal 1 deck slotot és ha elvesztesz 1 igazi orbot annak a vissza építése 300 powerbe kerül vagy deaktiválni kell az amii-t és nagyon sok power well kell hozzá ezért egy kicsit defensive játékstílust igényel. Csak gondold végig 2v2-ben ha valaki t3-ra megy tuti lehoz 1 champet azonnal, ami ellen védekezni kell ehelyett amii-t épít és leköt 150 powert +140 az aktiváláshoz szóval rizikós a használata. Természetesen ha valaki earthshakert használ az láma de ez nem az amii hibája hanem az earthshaker túl erős.
Az amii nélküli 2v2 deckem sokkal erősebb és hatékonyabb de vicces amii-t használni főleg emberstrike-al ( egy sokak által nem használt lap pedig nagyon erős
) -
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
De ilyen nincs
Maximum ha lagolszpl: Aktiválod a frenzy képességet,ha nem várod meg míg az animáció ideje lejár és kiadsz egy következő parancsot mint 'támadás' vagy 'mozgás' akkor csak az utolsó parancsot fogja teljesíteni.ergo nem lesz frenzy a forsakenen. Ez nem bug hanem időzítési probléma,velem is megesett már milliószor ha kapkodtam. Persze ha nem így van én kérek elnézést

-
Murder3
addikt
-
Rankerz
senior tag
Pontosan így van.
Bajnoksághoz: Srácok ne lépjetek már ki,így is alig vagyunk. Ez csak egy baráti,házi verseny,nem kell túldramatizálni. A móka kedvéért álltunk össze,jó időtöltés függetlenül hogy ki nyer vagy sem. Én speciel várom a következő fordulót ,holott eddig csak vereségem van)
shifty7:Én még colossust is ajánlanám ha 3 nature orbbal mész.
Murder3 : Postold már azt a replayt,így leírva nem igazán értem a problémád

linekiller: Amii monument 2v2 ben számmora elég láma ,mellesleg az a srác random csapattárs volt?: P
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az egységeket a méretük és nem az orb igényük szerint számolja a program. Az XL-es egységek 10-nek számítanak, így pl. már a harvester is ennyit foglal. Emlékeim szerint az M-es egységek 3, az L-esek pedig 5 helyet foglalnak. Az olyan S egységek pedig, amik csapatban vannak, azok fejenként 1-nek számítanak. Pl. egy windweavers lap lehívása 6-tal növeli a felhasznált egységek számát, mivel egy kupacban hatan vannak.
A need/greed esetén sikeres teljesítés után mindenki beállítja, hogy az egyes fejlesztések kellenek-e neki (need), ha másnak nem kell, akkor ő elviszi (greed) vagy egyáltalán nem kell (pass). Úgy tudom, hogy az egyes need beállításokat a program aszerint veszi figyelembe, hogy ki mennyire volt hasznos játékos (a PvP pontszám számításához hasonlóan számolja a játékosok hasznosságát). Ha egy kártya senkinek nem kell, akkor annak a helyében aranyat fog minden résztvevő kapni. Minél ritkább kártya fejlesztése és minél magasabb fejlesztés, annál több arany jár helyette.
-
Juliano
tag
meggyőztél..hálát kell adnom az égnem, hogy győztem.
Más...ha elvesztek egy egységet nightguard vagy parasite swarm átvétele által akkor az egység ára nekem megy vissza rögtön a voidba vagy csak akkor ha az ellenfél által már irányitott egység meghal?
-
Juliano
tag
sokkal több forsakened nem is volt, iletve volt csak mint dazed.....nézd vissza nyugodtan.
De mondom, bármikor szívsen játszok. -
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
120 a limit. Minden egységnek van egy értéke. A nyilasoknak t1-n ha jól emlékszem 2. A t4-s egységeknek 10.
Jobb felül találod.
Az a void. [link].
Upot nem lehet cserélni, eladni, ajándékozni (most még).
A pve mapoknál 3 mód van. Ezt be tudod állitani mielőtt elinditod a mapot. Randomnál a gép sorsol ki mit kap. Az assingnál az osztja az upot, aki a játékott inditotta. A need-nél meg az inditó kap mindent.
Ha az upot leszeded akkor az ugrik. -
TazLeacher
nagyúr
Lenne egy pár kérdésem ismét:
- Mennyi a játékban az egységlimit?
- Honnan láthatom, hogy mennyit hozhatok még le?
- Melyik egység, mennyinek számít? A nagyobbak 2-3-at érnek?
- A "koponyában" lévő szám az mitől függ, és mit jelent?
- A power, ami a koponyából jön, az mitől függ? Először azt gondoltam attól, hogy mennyi egységem van lent. De ha nem hozok ki egységet, akkor is egy idő után csökken, vagy van, hogy alig van már egységem, és mégis 0-val jön.
- Az Upragade kártyákat sehogy sem lehet cserélni? Vagy páros pve pályán valahogy választani? A 4. olyan pálya, amikor páros pve-be úgy kaptum az UP-ot, hogy ami nekem kellett volna, mind2t ő kapta, és fordítva. Van 8 olyan UP-om ami neki kellene, neki meg vagy 6, ami nekem.
- Ha az UP kártyát leszedem az egységről, akkor azt elbukom?Köszi előre is.
-
Murder3
addikt
válasz
Juliano
üzenetére
900 vmennyi élete maradt az orbnak asszem onnan kezdted javítani vagy 1000 eleve kb 500 pontot a wellből lőtt le a felső forsakenem.
ráadásul kb mp-vel később vettem ésre h nem emtek frenzibe és utánna is amint írtam a well lőtték nem az orbot.Ez nem befagyás hanem alapjába véve ilyen szar.
csak ugye mikor gyorsan kell ide oda kattintani h ennek is annak is időbe benyomd a képességét nagyon nehéz elég körültekintően 2mp-ig a képesség gombon állni. -
Juliano
tag
ahogy gondolod. Majd elgondolod hogy viszalépsz-e. Nekem is ugyanaz az irányitás, hidd el, és a nature cc-i hidd el hogy gyakrabban befagynak. Sztem nem szedted volna be az orobom, de lásd nagy vonalú vagyok.....Tiszta lappal pénteken lejátszhatjuk a 3 meccsünk...
(elbasztam az írást...a címzett természetesen Murdeer)
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- PH! Darts
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DOOM - The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt nem is vitattam