Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Helyes,remélem megkapod az elmaradt bfpt
Mellesleg azt is beleírhatod hogy továbbítsák magasabb szintű technikusnak a problémádat,a saját esetemből példát véve 1 nap alatt meg is tudta oldani "egy hozzáértő" alkalmazott.gyuri: a problémád globálisnak tűnik [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
MAGYARORSZÁG
Posta cím
Electronic Arts Magyarország
Privacy Policy Administrator
Rákóczi út 42, EMKE Irodaház
1072 Budapest
MagyarországEmail cím privacy-hungary@ea.com
Fax szám + 36 (1) 327 42 68Hátha magyarul jobban megy, de gyanitom magasról sz.rnak majd rá.
Láthatod én be sem tudok lépni.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
lezártnak tekintik ?
na arra rábasztak
huh mit kapnak tőlem, olyan levelet írok nekik hogy ebben az évben már nem merik lecsuknik a szemüket, az biztos,
hóhányó népe, még hogy nem kapom vissza a pénzem, na még csak az kéne, küldök nekik levelet az összes lehetséges címre,![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem lesz nyugtuk amíg meg nem kapom a pénzem az biztos -
Gyuri27
félisten
Account in-use, login failed. Ezeket írja a drága.
Lehet, hogy fagyás után nem léptetett ki? Vagy valaki nagyban osztogatja a kártyáimat és a pontjaimat? -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Akkor valamit jól benéztél. Azt a megelégedéses kérdőívet azután küldik miután megoldották a problémádat, egyfajta visszajelzés a szolgáltatásról amit kaptál.

szerk.: megoldották vagy lezártnak tekintik(ha x napig nem válaszolsz),hogy pontosabb legyek
-
shifty7
csendes tag
ide is belinkelem a kártyaversenyre készült lapomat hátha vkinek megtetszik!

http://www.bfcardcreator.com?task=quicklink&cid=5480
-
Gyuri27
félisten
Elinditom a játékot. Tölt. Mikor be kellene adja a fiókom, kidobja megint a logint és nem enged tovább. Ilyenkor mi történik? Más is járt már így?
Phanze: nem akarlak elkeseriteni, de nem lesz abból semmi szvsz.
-
phanzetomox
őstag
Írtam már pár levelet, meg küldtem report-ot stb. de még mindig nem kaptam vissza az 1000 bfp-m ( bár annyi haladás van, hogy küldtek nekem egy kérdőívet arról hogy meg vagyok-e elégedve az EA szolgáltatásaival
)
Na szóval ötlet hogy hogyan tovább ? azért ez elég sok pénz ahhoz hogy nem hagyom elveszni -
Gyuri27
félisten
A ship, mauler, breeding nerfjével burfjával kapcsolatban van friss infó?
-
Simid
senior tag
Én ebből inkább egy T3 egységet vennék ki. 4 darab az elég sok, főled ha van charge Up rajtuk. A magma hurler talán mehetne, a kisebb légi egységeket leszedheted gladiatrix-szal vagy drake-kel is, a nagyobbakra meg ott a jugger.
A pyromaniacot is kicsit feleslegesnek érzem. Biztos, hogy nagyon erős, de ha védekezni akarsz vele akkor több helyre is le kell raknod és minden darab után az ellenfél "ingyen" húzhat kutat.
-
xKacsax
aktív tag
Topic UP !!!

-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
Bandti Skyship
Ez a gyöngyszem hogy tetszik
Amúgy a varászlatok kevesebbe kerülnek ilyen ötletem nekem is van.
Magic Tower lenne a neve
Most nem csinálom meg de az lenne a lényege h 2 orbos lenne 2 zöld 100 power és ha megépül az összes varázsalt amit te vagy egy barátságos játékos kijátszik az 5% kevesebbe kerül.
De minél több lenne úgy több lenne,
Mint a Wheelek tehát5 torony az már 25%-al kevesebb költségeket jelentene.Akinek teszik az ötlet és talál hozzá szép képet az megcsinálhatja helyettem

-
Rankerz
senior tag
Csináltam végre én is egy lapot tesztként. Még nem jöttem rá hogy lehet menteni szóval vmi baromi hosszú linkje van : D nem mutatja xD [link]
-
Thomacrew97
tag
Ha a play4free game átalakult a rendes játékká, akkor a kártyákkal mivan?

Márminthogy ha azzal kezdtem új kártyákat sosem fogok kapni, vagy nem tudok ingyen beszerezni játék során? -
ChromeX
addikt
Várva várt, csináld magad házi verseny
Kérek mindenkit szereljen. Kérdés van- pü nekem.
-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
gladiatrix igazából légi egységek ellen van bent + mint olcsó t2 swift, mert ezen kívül van össz. 3 lap amit ezek ellen tudok használni (orbonként 1) t2-n meg a skyfire 100 powerért drága.
Firesworn mellett csak a képessége szól,( az meg ugye + power), mivel az is M-es 440es hp-val és légi egységet nem támad. -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Lehet hogy túlzok ,de nature splash ensnaring roots nélkül köbö olyan mint frost splash glacier shell nélkül. Atomalap lap aminek kell helyet szorítani. Esetleg mutass egy paklit és megmondom melyik helyére lenne érdemes.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
már elég sokszor játszottunk, és bizony láthattad hogy nem használtam
, elsősorba azért nincs bent , mert drága pedig erre kell charge is, anélkül értelmetlen, ja és nincs rá uppom, harmadrészt nem tudom mi az amit mellőzni tudok a paklimban, hogy betegyem az ensnaringot 
-
Rankerz
senior tag
Fire nature pakliban nincs benn ensnaring roots? o wow,azért ez meglepett.
javaslom Firesworn beszerzését,sajna a paklikat úgy kell alakítani hogy képes legyen leszedni a lame taktikákat,mert a legtöbben azt fogják ellened használni. L counter kell,gladiatrix talán mellőzhető ugyanis kevés élete van+ M es nagyságú ,amit lost shade szuperül leszed. -
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
ezek közül talán az ensnaringos verzió lehet a leghatásosabb, de az a lap meg nincs bent phanze paklijában.
Firesworn meg nálam nincs, max. a mortar helyére tudnám betenni
szted megéri azt lecserélni?a másik kettőt használtuk, de a túlerővel szemben nem sokat ért.
én még lehívtam pár gladiatrixot is ( L-es sebzés miatt), de hamar leszedték őket.matter meg, hát nemtom, eddig ha én nature frost ellen nyomtam és építettem egy pyromaniacot mindig kaptam rá egyet

a suppression meg nem tart örökké, én inkább légi egységgel szedem ki a tornyot ha már átvették az irányítást felette. de amíg ez sikerül pár wellem leomlik ....
már megtörtént velem unrankeden
szal ezt kockázatos használni ilyen felállásban.(#5648) Gyuri27 a twi curse nem éri meg , a shade 80 power a curse 110 és nem old meg semmit, csak egy bogarat kapok a shade helyett.
amíg 1et átváltok lehív egy másikat és még marad +30 powere -
-
Gyuri27
félisten
every friendly ice shield in the current game will immediately restore 650 life points.
what is more, the duration of affected ice shield is extended by the continuance of this spell. kék aff.every friendly ice shield in the current game will slowly restore 32 life point per second.
what is more, the duration of affected ice shield is extended by the continuance of this spell
zöld aff. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a google translate fordítását átírtam ahol tudtam:
a többit majd a hozzáértők javítják.
Ice Storm: T2 pure frost. UR. Energy: 140 . Air and ground units are also vulnerable. Deals 300 damage to enemies in a 25m radius around its target (units, buildings), up to 2000 in total. Lasts for 5 seconds. Reusable every 60 seconds. 10 seconds to slow to 5% of the units, the movement of l-l and 10% of the building works. Own federal unit for 5 seconds and 30 vitality points healed (only T1 and T2 units).
Erosion: T1 nature. R. Price: 80 Power. Deals 25 damage to enemies in a 15m radius around its target (air and ground units or buildings), up to
750 in total. The field can not be build for 10 seconds. Repairs to buildings or spell to prevent the use of 10 seconds. Reusable every 30 secondsStonekin worm: T2 Nature Frost. UR. Energy: 200 The unit is large with star damage. Ground and air units in both attacks. Attack 1500 Defense: 2000
Skills:
Earth Dive - On the move, 50% less damage and disease.
Hide: The ability to activate the unit for 30 seconds under the earth remains undetected (not vulnerable). Meanwhile, regenerates 10 HP per second is. Energy: 60
Reusable every 60 secondsToxic Cloud: units (air and ground) and buildings. Deals 10 damage to enemies in a 10m radius around its second, up to 600 in total. A total of 600-t. The infected area may be full of life and its allies to quote unit price: 90 Power. Reusable every 30 seconds
Goblin Defense tower: T2 pure frost. Energy:90 Rare. Two Archers be placed on it. I was up 3. II, 4-t up. III mode, fixed it up in 25% of the units shoot l NO.
Features: Construction Hut (50% faster than built-l). Slow motion. Fixed mode, the above-mentioned ability or the surrounding units (20m and round) to 10% in less impact on the CC. -
Gyuri27
félisten
Urak. Valaki leforditaná pontosan, hogy az ice age mit csinál (és melyik affos a jobb)?
Thx -
Thomacrew97
tag
Ja, még annyi, hogy ,hogy tudom fejleszteni a kártyáimat, esetleg venni, vagy azt így nem lehet? Ill. a játékban nem tudok BF pontot szerezni?
-
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Xfire miatt, lődd le.
A p4f verzió "átalakul" a normál verzióra, amint eléred a 4-es PvE szintet. Gondolom ez történt.
-
Thomacrew97
tag
Nekem az a bajom hogy nem érzékeli game közben a klavimat. Szerintetek miért nem?

A game maga nagyonjó, gyüjtöm az aranyat hogy fejleszthessem a kártyáimat.
Ugyan nekem play4free-s verziom volt de abban nem eneged játszani csak a rendesben.
Eztökjó igazából, csak hogy hogy tudtam ilyet csinálni?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az a baj, hogy szinte védhetetlen. Felhúzza a második orbot és már nyomja is a shade-t + viridyát. Ennyiből meg te 2 deep-t hivsz le.
Mindenképp repülö vagy l-s egységet kell hívni. Hiszen az m-s egységeket hamar szétkapja.
Frost-nature, pure frost szinte tehettetlen ellene. -
phanzetomox
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
A surge 1000-t gyógyit, a lava 2100-t sebez. A deep helyett skyfire talán jobb mert azt nem támadja.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Kobold védelmi torony: T2 pure frost. Ár: 90 power. Rare. Két illyászt lehet elhelyezni rajta. I up 3-t. II up 4-t. III up Rögzitett módban a rajta lévő egységek lőtávja 25%-l nő.
Tulajdonságok: Construction hut (50%-l gyorsabban épül). Mozgás slow. Rögzitett módban a fent emlitett képesség ill a körülötte lévő egységekre (20m-s körben) 10%-l kevesebbet hat a cc.[link]onset: leforditanád ezeket nekem?

A twi curse nem müködik a shadekre?
Amúgy szerintem roots, wildfire + lava. -
Murder3
addikt
Bandit Skyship
Dark Spirits
Forrest Raider
The Lost Nature City
Ezeket tuti elfogadnátok
Főleg az elsőt, az a kép vmi eszméletlen király
-
Xaveee
csendes tag
Sziasztok
valaki nem akrana beváltani nekem goldot BF-re ? -
-
OnSeT
őstag
nah térjünk vissza kicsit erre a lost shade témára.
ma nyomtunk pár 2v2-t phanze-vel. ő fire/nature és pure fire paklival.
ellenfelek shadow/frost (ő a lost shades) társa meg nature/frost ő az aki nyomja a supportot.szal így 2v2 felállásban a megszokott kombók nem működnek, mert mire leszednénk
egy 3-4 fős shade csoportot arra kapják a healt.az orbokhoz meg a pyromaniacot se húzhatom fel, mert arra meg egyből menne a matter és ekkor meg a saját tornyom bontaná le az orbom , wellem.
tehát erre a felállásra kéne vmi ötlet, taktik hogy mit lehetne felhozni a shadek ellen.
azon kívül hogy nem engedjük őket t2-re
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KHiNg
csendes tag
szasztok most ti csinálok lapokat de ezt bekülditek az ea-nek vagy van v.mi verseny és a győztes lapot beteszik a gambe vagy mi a ****? xD csak me itt mindenki nyomatja a kitalálált lapokat én meg nézek mint burju az uj kapura

-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Úgy már más

hasznos képesség,bár lehet picit OP?
mondjuk mellé még elférne vmi.
Ezeket a lapok közül került k9 a drudiám a végső döntőbe

39: 4,3,4,5,5 Druid Commander by Murder3
30: 3,2,3,5,4 Bone Rider by Murder3
32: 3,3,3,5,3 Slave of the Death by Murder3
32: 4,2,3,4,4 Undead Slayer by Murder3Phanze:Semmi gond csak írd át a nevét,értékeit stb.Majd mentsd el és külön menti íyg a korábbi is megmarad.
-
phanzetomox
őstag
hogy tudok új kártyát készíteni úgy hogy a másik nem veszik el ? az oké hogy el kell menteni, de nemtudok tiszta lappal kezdeni újjat
illetve az hogy lehet hgoy a keresőbe beírva nem találom a kártyám ? pedig mentéskor bejelöltem hogy publikus legyen
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Vannak mapok ahol ha nem támadsz véged. Egyébként az új lapoknak a losthoz mérten kell jónak lenni. Mikor ezeket kiötlöttem ezt vettem alapul.
Szóval szerintem igen is kiindulásnak mindhárom lap jó.
Annál is inkább kell nekünk minnél többfajta lapot késziteni, hogy ne legyen sematikus a játék. Minnél több variáció legyen. Meg a phenomic tempóját ismerve ha mi nem készitünk lapokat ők lassan fognak.[link] tehát szeretném ha minnél többen véleményeznék ezeket az ötleteket.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem rossz bár a képessége az 1 az egyben ugyan az mint a harvinak.
Szerintem még jól jönne neki egy különböző képesség viszont 3 orbra jó jön malee egységnek.Gyuri:
én legutóbb mentme pure frostal és nem igen szeretnék benne t3-ig támadni inkább legyen jó sok védő lap.
úgy fun a játék
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
L-s? Az akkor elég kemény.

Majd a shadow szakértők megmondják.
-
phanzetomox
őstag
Elkészült az első lapom

Ezt csak gyorsan összedobtam nincs balanszolva meg semmi úgyhogy mondjátok meg hogy mit változtassak rajta

-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
A frostnak elég az 4 orbra.
A frostra védelmi lapok kellenek, sztem így a nagy élvezet frostal menni, ha lenne támadó spellje akkor elvesztené a hangulatát a frost.De a shadwonak sincs direct damege spellje(soulsahtter vagy nasty az mivel saját egységet is sebez nem konkrét támadó lap), csak a firének van és ez jól is van így.
mint pl csak a naturének van konkrét heal spellje és abilitású egysége.Én szerintem az evenon és noxius cloud féel támadó spellek kellenek naturéba.
a direct damage spellek azok maradjanak meg a firének.
Még ha idegesítő is ellene játszani....
Ok de az a mérgező felhő egy kicsit akkor is erős, sebezzen többet de a többi hatása akkor ne legyen rajta.
vagy sebezzen kevesebbet pl 10 mp-ig xx-et sebez és marad a többi tulajdonsága.Persze a te elképzelésed szerint van a lap szóval én nem azt mondom h mindenképp nerfeld

Végül is nekem is van pár imba lapom
(pont én csináltam a pure shadowak 1 olyan lapot ami minden egységet counterer a játékba
)(Ma jól febaxott néhány emberke.
Először ascension 1-es map advon most mentem rajta először advon.
2-es pozicióból semmi védelmi lapom nincs körbe megyek a mapon és az 1-es pozicióba lévő játékosssal átörjük a falt.
Jó onnan megvolt kitisztítottam középen, mennék az uccsó campre-erre megölik jorne-t.
Én nem Jorne-ra koncentráltam, de a 3-as játékos meg állt ahelyett h bementvolna védeni....
Remek bukta.
Atán Empire a lsotos oldalon vagyok már letisztítottam a mapot a másik oldalon meg elvesztik......
) -
phanzetomox
őstag
de komoly, tiszta olyan hangulata van a fórumnak mint ha mi döntenénk arról hogy milyen lapok lesznek a játékban
ez tetszik 
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Az envenom egy kritikán aluli lap. Értelme nincs. Ha épületre is hatna akkor ok. Annyi powerért lehivok mást egy orbon és kétszer több sebzést kapok.
A harvihoz képest ez kismiska. Ráadásul két orbon szét lehet cc-ni. Vagy l-s sebzésü lapokkal beverni.
Kell a naturénak is egy területre ható támadó spell.
Ráadásul ha megnézed ezeket a spec képességeket nem azonnal, vagy 10 másodperc után lehet ledobálgatni.Maelstorm az 4 orbos. Lássuk be elég karcsú. Mig a firének, shadownak már t1-t2-l van támadó varázslata.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az a rejtőzködés és Mérgező felhő sztem sok neki.
a rejtőzködsé az ok
A Mérgező felhő ami op-á teszi.
Abból le kellene venni 1 kicsit.A közvetlen sebzésű spellek azok a firének kellenek.
A naturénak spell tipusú varázsalt kell oda illik a sebzés de arcane tipusú az már nem a naturéba való.
Evenon félék a jók oda.
Frostnak én nem adnék sebző varázsaltot a maelstorm elég oda.Saját vélemény
-
Murder3
addikt
válasz
sardnaunit
üzenetére
Azé 2 orbos h pvp-ben is használható legyen.
Phanze:Jól látod

fordítóval ne próbálkozz, semmi ételme félre fordít de nagyon.
Másold ki a képességeket a többi lapról és oda vagy ahhoz hasonló képességeket.
Nekem a Weight Lord,Cemetery Field és a Evil Roots azt magamtól fordítóval írtam meg is látszik hogy alig érthető mi is lenne
Gyuri:Hát én a frostnak és naturénak nem adnék terület sebző spellt.
a naturénak az evenon és noxius cloud féel sebző spellek illenek vagy cc-hez kötött mint a stranglehold,
A frostnak meg lassító,fagyasztó,pajzs és védő spellek abilitások kellenek.
A worm egy kicsit op
-
Gyuri27
félisten
Nekem is eszembe jutott, néhány spell át dolgozás.
Ice storm: T2 pure frost. UR. Ár: 140 power. 25m-s sugarú körben hat (egységekre épületekre). Légi és földi egységeket is sebez. Egységenként max 300, összesen 2000. Az effekt 5s-ig tart. 60 másodpercenként használható újra. 10 másodpercre lassitja 5%-l az egységek mozgását és 10%-l az épületek müködését. Saját és szővetségek egységek 5 másodpercig 30 életerő pontot gyógyulnak (csak t1 és t2-s egységekre hat).
Errozió: T1 nature. R. Ár: 80 power. 15m-s sugarú körben hat (légi és földi egységekre ill épületekre). Célpontonként 25-t összesen 750-t. A területen 10 másodpercig nem lehet épitkezni. Az épületet javitását vagy arra spell használatát 10 másodpercig akadályozza. 30 másodpercenként használhó újra.
Stonekin worm: T2 nature-frost. UR. Ár: 200 power. Az egység L-s, sebzése csillag. Földi és légi egységeket egyaránt támad. Sebzése 1500. Életerő 2000.
Képességek:
Earth Dive – Mozgás közben 50 %-al kevesebb sebzést szenved.
Rejtőzködés: A képesség aktiválásával az egység 30 másodpercre a föld alatt marad észrevétlenül (nem támadható). Közben regenerálódik másodpercenként 10 hp-t. Ár: 60 power. 60 másodpercenként újra használható,.
Mérgező felhő: egységekre (légi és földi) épületekre hat. Mérgezést okoz egy 15m-s körben 10 másodpercig. Másodpercenként 10-t. Összesen 600-t. A fertőzött területre teljes élettel lehet idézni saját és szövetséges egységet Ár: 90 power. Újrahasználható 30 másodpercenként.Vélemények?
phanzetomox: írd be ide. Itt majd meglesz az elő szürés is. Meg angolul jól értők leforditják.

-
phanzetomox
őstag
valaki elmondja nekem hogy működik ez a kártya készítő cucc ? és ha csak fordítóval írom rá angolul a szöveget abból mennyit lehet megérteni ?

-
sardnaunit
csendes tag
Winter yard: Ez egy nagy fos 2 orbon.Mikor fogok én 150 powert kitermelni csak ugy spelleknek 2 orbon?Azért én nem szarom a powert....Én 4 orba raknám.
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
Evil Roots:
ez az h rádobod pl az ellenséges egységre és az 200életponto veezsít minden 2.mp-be de nem hal meg mert a körülöttee lévő egységektől visszaszívja az élepontot ami elvesztet.
És támadni sem tud.
Nem ölhető meg a játékos által, léynegébe félre kell tenni és megvárni hagy haljon meg.
Ez pvp-be jól jön egy egyégre.Cemetery Field:a 75% sebzés növelés csak undead lényekre vonatkozik(lostra nem)
Chaos:pontosabban a Knight of Chaos képessége dupla powerért.annyi különbséggel hogy az összes élőholt teremtmény ami meghal a spell ideje alatt újjá születik.Necro Boom: sztem korrekt mert elég drága...
Undead Invasion:Ez a legkomolyabb, pontosan minden élőholt egység 30 mp-ig halhatatlan lesz és az összes a varázsalt ideje alatt meghalt egység void powere a te void poolodba megy.
Elsőre talán op de mivel 350-be kerül és pure shadow+csak undead lényekre vonatkozik úgy már pvp-be sem op.
Undead Shield:Átraktam 120 powerre az már sztem korrekt.
Undead Slayer:Hát sztem a siege az tényleg erős neki de s sebzésű.Kicsit gyengíteni kellene a stattját.Köszi
hát ha rámbíznák h egy 400 lapos editiont csináljak persze csak papíron akkor lenne ötletem rá
Balansz az nehéz lenne de sztem úgy kellene felépíteni a lapokat mint én csináltam tehát 1 bizonyos téma köré.
pl shadow élőholtak, nature support healerek vagy forrestkin teremtmények akár wad bestiák, fire démonok tűz kőré épülőket, frost meg jég lények,lír harcosok.
Én ilyen témák köré építeném persze kell a régi lapokhoz is de így lecsökkenne a kötelező balansz.
vagy lehet h nekem szimplán jobban tetszene ha így lenne?
...A legjobban a Bone Rider tetszik abba szó szerint beleszerettem
(olyan király volt az a kép onnan jött a skeleton summonner képességének az ötlete)
Weight Lord az nekem a shadow t2 l egység hiánya miatt jött aztán egész jó képesség ötletek jutottak eszembe.
Undead invasion hmm az undead témának a megtetőzése(még mondjuk nincsen t4 de majd az is lesz, van kb 3 iszonyatosan jó lap ötletem csak találjak hozzá jó képet
bizonyos szinten ez useless mert csak undeadokra hat
Ilyenkor kár h nem tudok rajzolni...

-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Evil roots-t nem igazán értettem.olyasmi lenne mint a paralise?
Wight lordnak majdnem annyi élete van mint harvesternek
..de az alapötlet tetszik.
Bone Rider a kedvencem,tényleg jó.
Cemetery Fieldnél vagy a sebzésnövelés vagy a sebzéscsökkentés,de a kettő egyszere ne,szerintem.
Chaos-ez most az Amok kártya T2 -n? xD
Necro Boomra inkább nem írok semmit,sztem te is érzed hogy elég imba lenne pvpben is
Slave of the Deaden még tényleg van mit csiszolni.
Undead Invasion az komoly, úgy értve hogyha meghalnak akkor egyből a sima powerbe mennek,nem a voidba ,nem? így elsőre 350 power az korrekt pvpben.
Undead Shield legalább 200 power legyen ,ha a harvyra rányomod nyertél,wow :_D
Undead slayer olyasmi lenne mint lost shade,elég leszedhetetlen fajta ,ráadásul siege..háát )
Undead wiking túl olcsó,60-65 power és balanszos.
Winteryard tetszik,balanszos is.Remélem felvesznek a BF hez kártyatervezőnek a verseny után,több jó ötleted volt mint a Phenomicnak egy év alatt

-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
Azé gondoltam mert ez egy villám alapú egység.De mondjuk tényleg az nem hinném h jó lenne.
Paralizálás emiatt kilőve.
Hát a Healing garden-féle lenne de csak 1-el nőne, sztem úgy lenne még nem op.Hát úgy látszik a bf creator nem rendelkezik alkotó alapú kereséssel sazl belinkelem őket.

Evil Roots
Ez sztem balanced és hasznos is.
Wight Lord
Balanced, de kicsit értelmetlen angollal írtam.
Corpses Gathering:sztem ezt nem kell magyarázni
Controll of Dead(100 power):Azonnal megöl bármely saját vagy ellenséges lényt,és minden megölt teremtmény után 600 életpontot gyógyít magán.
Unholy Raging:Összesen 3000 életpontot gyűjt össze a hullákból.Minden ütés így 110% többet sebez.Minden ütéssel 500 pontot veszít.
Bone Rider
Balanced, kedvenc
az undefined álnevű képessége az Call of Death nevezetű
Cemetery Field
Néhány változtatás ráférne.
Necro Field(ennél 1 jobb képesség név pl):20méteres körzetbe az összes élőholt egység(lost lapok nem) 75% több sérülést okoz.
Illetve minden baráti lény 35%-al kevesebb sérülést szenved el.15 mp-ig.
Chaos
balanced szintén
Necro Boom
csúnyán unbalanced PVE szempontból, kellene vmi megkötés vagy 3 orbra átrakni....
Slave of the Dead
Ez még jelen pillanatba saját használati szempontból is elég alkalmatlan, sok változtatás kell neki.
Undead Invasion
Balanced,szintén egy gyöngyszem,lehet OP,de csak annyira mint az Enli
bár ez drága...
Undead Shield
Túl olcsó egyedül azé mondom rá h unbalanced.
Undead Slayer
Az undefined megint csak más nevet takar
Ez még OP kicsit...
Undead Viking
Balanced
swift lényeg.
Winter Yard
Hát ez egy erős spell.
Hát ennyi így kutyafuttában az uppokat nem írtam.

-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Az egyszerre több egységet támadást nem ajánlom,ez supporter egység,nem az a funkciója. Inkább olyasmi támadást min dryadnak.mondjuk paralizálás.
Ha az regeneráció nő sztem kicsit Op lesz, most ha van 3 druidád jobb mint egy wheel of gifts vagy hogy?
A többi lapot hol lehet meglesni?
-
KHiNg
csendes tag
az uj lapok már bevannak tévá pályákra? mert vittem egy bad harvit és kaptam 2 lostos upgradet hol lehet megnézni a lootrendszert?
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Ez korábban én is felvetettem

Én benne lennék
Rankerz:
Hát úgy viszont picit op lenne mert u3-on 1000 életpontja lenne és akkor már 2000 heal 100 powerért.affinitásokat nem írtam tehát lenne zöld,kék aff és azok közt el lehetne osztani ezt.
a zöld aff 1500-at healelne
a kék meg pl adna sebzésellenállást a healelt egységeknek.ez csak 1000-et healelne.Ezt a lapot a nature support jellegébe alakítottam ki.
Látszik is.
Amit még magamba sem tisztázta az a támadása.Ugyanis felmerült 1 oylan h egyzserre tudna több egységet is támadni mert ugye a támadási módszere a thunderstormból jött.Ja és a upokkla a regeneration aura képessége növekedne százalékokkal.
Am a pure shadow lapjaimat nézzétek meg

Azok sztem jobbak lettek mint a druida, meg van 1 érdekes frost spellem is
-
Rankerz
senior tag
Szavaztam (duplán) a druidára,első helyre léptél ha jól látom : D amúgy viridya jobb amit minden pakli használhat és mint króm említette a spec tulja túl drága surge of lighthoz képest.
-
Neró
őstag
[link] - Egy maratoni unranked 2v2.
-
OnSeT
őstag
lost shade rush, 5en jöttek de kivédtem
[link] -
ChromeX
addikt
szoval most nem tudom belinkelni amitcisnáltam de dolgozm rajta

[link]csinálhatnánk ilyen versenyt, ha többeket is érdekel persze.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
mellette ott az mozgó healing garden képessége.
Tehát minden körülötte lévő baráti egység életpontja növekszik 2% és upokkal ez még magasabb.
az úgy már túl op lenne.
Azé kerül 100-ba mert úgy már emmellé alap mellé nem lenne értelme használni a suge-ot
így ott a lap 1 vészmegoldásnak a képessége maitt de a passzív képessége és a sebzése a lényeg.
Legalábbis én arra építettem.Am az a lol h ez az egyetlen nem shadow egység lapom amit kreáltam

Talán a Bone Rider-nek jobban örültem volna ha az kerül be

Na az tényleg pofás egység lett
Nekem a kreált lapjaim közül az a kedvencem
Bone Rider -
Murder3
addikt
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=37829
erre nem számítottam

van a fórumon ez a card design verseny és itt 2.-ok közt olvasom h az eggyik általam készített lap is ott van

-
sardnaunit
csendes tag
Én is szivesen megyek pvp zni a társammal.
Akár csinálhatnánk egy dijazás nélküli pvp versenyt így privátban a prohardver forumm keretében.Mit szóltok hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Linux Mint
- XMLTV EPG letöltő progi
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mellesleg azt is beleírhatod hogy továbbítsák magasabb szintű technikusnak a problémádat,a saját esetemből példát véve 1 nap alatt meg is tudta oldani "egy hozzáértő" alkalmazott.
na arra rábasztak
huh mit kapnak tőlem, olyan levelet írok nekik hogy ebben az évben már nem merik lecsuknik a szemüket, az biztos,

de legyél agressziv zaklasd öket.

azt hogy a scorched earth-t vegyem ki

ez tetszik