Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Sztem a héten veszek BFG pontot. Boostert, vagy lapokat érdemes venni?
A következő PVE decken gondolkodom:
1. orb
Ensering Roots
Hurricane
Swift Claw
Windweawers
Saman
Mortar tower
2.
Curse of onik
Burrower
Breeding Grounds
Deep One
Lava Field
3.
Kb eddig van meg, a terv ugye egy gyors rush deck, ha ez nem jönne össze, akkor kellene egy befejezés áttérni valami lassabb stratégiára. De erre nincs ötletem... -
Rang alapján sorsol össze ellenfelekkel, de ha nem talál hozzád közeli rangú ellenfelet, akkor egyre jobban tágítja a határokat. És ne hidd, hogy el fogod érni a max rangot, legalábbis kezdőként tuti nem. Minél magasabb rangú vagy, annál több ELO-t fogsz veszteni a vereségeknél, főleg akkor, ha nálad alacsonyabb rangú ver el. És ehhez még az is hozzájön, hogy minél magasabb a PvP rangod, annáél többet kell játszanod, különben elkezdesz automatikusan veszteni ELO-t. Én pl. 16-os szintről (ez olyan középmezőny)már egészen nulláig leestem, mert már hónapok óta nem PvP-zek.

-
Djuree
félisten
nézem hogy pvp-ben milyen hamar fel lehet jutni a legmagasabb rangra. 1 hét alatt bőven fel lehet jutni, napi 5-6 pvp-vel...bezzeg pve-hez kell vagy fél év
pont fordítva kéne....ez így elég gáz...mi alapján választ nekem párt? rang alapján? vagy pakli erősség alapján? ha rang alapján az szopás, mert ha vesztek akkor is kapok pontot, és ha úgy érek fel legmagasabb rangra hogy csak vereségem van szinte, akkor már lehetetlen lesz feltornázni jó arányra, mert ott már csak durva legend rangúakkal rak majd párba, azok meg jól lealáznak majd
-
Az üres orbok azt jelentik, hogy bármilyen színű orb lehet, tehát 1 zöld, 1 kék és 2 bármilyen.
A csillagos kártyák a promo kártyák, azok tényleg nagyon ritkák. Ezeket nem lehet booster-ből vagy tome-ból szerezni, hanem ki lettek osztva valamilyen esemény miatt. Némelyeket az előrendelők, némelyeket - még a játék megjelenése előtti - bétatesztelők, némelyeket egy bizonyos vga vásárlók kaptak.
Aztán van még a Santa Claus, azt mindenki, aki tome-ot vett Karácsony környékén, ill. a Ravenheart, azt is mindenki, aki bejelentkezett a játékba szemptember elején.
A Santa Claus a legolcsóbb, mert elég tápos volt ugyan Karácsonykor, de az újév első patch-ében elvették a speckóit. A második legolcsóbb a Ravenheart promo, mert abból van a legtöbb, és nem is igazán jó kártya.
-
Djuree
félisten
a kártyáknál ahol a szükséges orbokat mutatja, mit jelent az üres kör? van mondjuk 1 zöld, 1 kék, meg 2 üres

másik: láttam aukciósházban valami lapot, csillag volt a bal felső sarkában, iszonyú drága volt, valami construct volt de nem a sima, máshogy nézett ki...ez milyen lap? valami ultra hiper super rare?

-
Djuree
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
az elég kemény pálya volt így elsőre. el is basztuk mert nem figyeltem hogy a gold vagonra figyelni kéne

aztán már nem volt gond. rusholtam jó gyorsan, 2 társam jól nyomta, de a 3. csak védekezett, nem is építette meg a kezdőhelyen az orbot, ki is használtam és én ráépítkeztem
persze csak miután láttam hogy ő nem fogja használni, vagy 5 percig nem épített semmit oda... -
Murder3
addikt
lol én azon lepődöm meg h eggyesek a bad harvest standardon nem tudnak mit csinálni és nem free deckesek....
én meg frost íjász northguard meg windvevarsokkal letistízok 1 kampet.
Djuree: érdekes csata volt áltatok és vártatok a semmire....
legalábbis az ellenfeled azt csinálta.te legalább orbokra vártál
-
Áááá de durva volt. Nézem, van egy diff 9-es random, és már csak 1 hely. Oké bemegyek, és mit látok:
deck level 14
deck level 0
deck level 9És persze a PvE szintek is 4 alatt voltak.
-
Djuree
félisten
na első 3 pvp-m eredménye (pure frostom van, lvl4-es pakli):
1. győzelem, az ellen nem csinált semmit
2. vereség, imba nature, rohadt sámán nagyon imba 1 orb-al, nem tudtam mit csinálni, 2 sámán agyonra gyógyította az ellent
3. győzelem egy fire paklis ellen. én már annyit tudok hogy mindig menni kell középre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
neki még csak 2 orbja volt, nekem meglett a 4. orb is. innen képzelhetitek. battleship papa leszállott a felhők közül és kifüstölte a srácot

de örültem. első igazi győzelmem
akit érdekel:
ripléj
kemény 9 perc
nem basztatni, nekem nagy győzelem, sokat ért, legalább olyan fontos volt mint az Endori csata a Star Warsban, vagy a Helm szurdoki csata a gyűrűk urában
jó lesz ez a játék érzem

-
-
-
Murder3
addikt
kiváló 43 perc szenvedés a ravens enden aztán mikor már középen szétszednénk mikor már nyeregbe vagyunk puff desync........
brutális volt advanceden mentünk de a társam bandit vol én pure shadow a másik oldalon stonekin csapatok,nekik már kifogyott a powerjük is mior a wrattival bezúznám a monstákat desync.pfffff -
ChromeX
addikt
ez ám az igazi moka, 3lost egymás után 4playerbol 2 megis unta szétesett a team

-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
nincs

kurva anyjukat igérgetnek itt, direkt ezért vettem a pontokat, erre basznak sem adni

-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
akkor csinálok még 3 iylen accot és felviszem őket 4-esig.
Akkor innen valaki lenyomná majd velem a coop meccseket?Djuree: nem a méret aalpján adnak ki lapokat.
szép is lenne
free boostert én nem kaptam mivel én régebben vettem 3X 500pontot és akkor még nem volt ez az akció.
azért kérdeztem h lehet-e ugyanarról a bankártyáról más accnak is venni mert akkor a másik accomnál kapnék elvileg egyet.
nekem am is eredeti a gamma, és épp ezért nem értem h legalább karácsonyra az eredeti retail boxosokat meglephették volna 1 free boosterrel.... -
Gyuri27
félisten
A cc nerfre kiváncsi leszek. Amennyiben ezt megteszik. Szeretnék egy angolul jól tudó kollégát kérni, az euruption és a shadow fönix hasonló nerfjét kérelmezze. Tehát minnél többet hiv le rám annál kevesebbet sebezzen (mint a cc nerf). Ugyanis a batyum tele van az egysikú csak euruptionozó és fönixező kedves kollégákkal.
-
Murder3
addikt
ha feloldottam egy free accot és a saját accomant adtam emg referrernek és nyomok vele egy coop meccest kapok vmi ajándékot mert a mailbe azt írja.
-
Rankerz
senior tag
Általában megszoktam,főleg experten. csak elég sokat vártam előtte,ergo türelmetlen voltam meg magas rangú volt és a deckje is 70-80 as. Lehetne már Kedd)
-
Rankerz
senior tag
Az eddigi leghúzósabb Insane God Expertet toltam ma. Jön a társam,nézem fire vel kezd,mondom oké biztos rusholni akar vagy valami,építi a második orbját az is fire,mondom jólvan segítek neki kicsit összehoztam neki a harmadik orbját és az is fire és a legszebb hogy nemvolt még egy Juggernautja sem..a templomát lerombolták ,konkrétan egyszerre 4 helyen védekeztem..hát durva. de nagynehezen sikerült végigtolni.
Amúgy végre minden up megvan Ascension expertről,ideje volt már ..cc nerf után kicsit mókás lesz a map 2

-
etele7
csendes tag
ja tényleg. lol vagyok
-
etele7
csendes tag
omg 2.5 gb -os patch van. uj lapok vagy nem?

-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Meg azé healt is kaptál

anélkül nem bírtad volna ki úgyláttam....
bár utánna elvileg szét lehet smammelni őket
emlékszem nyomtunk egy 8-asat és nekem 2X visszaverték a támadásom aztán forsaken,skeleton,ripper,nox,assasin-okkal szétspammeltem a campet és túljutottam rajtuk

Igaz aztán a másik kilépett és nem volt elég időnk....pfff hát mit mondjak elég durva még a standard mapok is kezdőkkel.....
kb 200xp hiábnyzik az új karim 4-esre emeléséig 2 bad harvest után(standard)Hihetetlen az elsőp még nem is volt baj igaz egy 42-es rangú is volt aki tudott védeni.
meg ott a 2-esből indultam az eggyes poz játékos hát mit mondjak nem állt a helyzet magaslatán.
a 2. ment az rosszabb volt.
Egyedül én tudtam h mit is kéne csinálni.
Lazán betámadom már a főbosst mondom jöjjenej segíteni de a kék játékos nem jött a zöld épp védte a wagont.
pfff mondom igaz egymagam is lenyomtam. -
Djuree
félisten
3 font. de ha többet rendelsz akkor is csak ennyi.
én már sokat rendeltem tőlük. 1 hét alatt itt a cucc, néha még hamarabb is.
3 packot vettem = 6000 bfp = 7200ft postával együtt
1 bfp = 1,25ft
elég jó
még eladásra is vettem 
krómX: a fanatik

hát igen, a többi campet még nem is láttam, ott mi lehet. valaki megcsinálta már? nézek youtube vidit hátha
-
ChromeX
addikt
ja igaz, de kaptam a segitséget a coldsnap formában, a taktikám akkor jo ha minnál több ellen van, akkor annál több powerem lesz, de ugye itt voltak L lények azokhoz nincs hozzászokva az ember ennél az orbnál a többi pályán sehol sincs L egység. szoval a főnixekenk nehéz dolguk volt.egyébbként van amikor ez könnyebb és akor tul lehet jutni a 4. orbon viszont onnan a campek....
általában akkor ott vérzik el a team.ollie: Szóval akkor küldenek Mo-ra huha én egyből a fehér juggernautra gondoltam

-
Djuree
félisten
game akció:
bf
rendeltem is 3-at
krómX: jah a shadowos jól nyomta. de mennyi mob volt
elég érdekes... -
ChromeX
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
az a durva hogy ez tényleg a lehetetlen kategória mert, a srác a bal oldalon ethernal!! rangu legmagasabb PVE rang, melette az nem volt annyira jo, de aztán Ollie és én is elég jok vagyunk már minden megy ami mehet. tehát ha ennek a csapatnak nem ment akkor ez senkinek sem fog. nagyon imba ez a lost souls random map. az a bosszanto hogy ez teljesen hidegen hagyja öket.
-
PowerBuldog
veterán
A játékon belül van lehetőség GOLD>BFP vásárlásra, de ez rizikós, mert lehet nem kapsz semmit a goldodért. De ez csak úgy működik, hogy beírod a chatre, hogy szeretnél venni BFP-t. Szóval hivatalos, legális útja nincsen.
Amúgy más lehetőség nincs "ingyen" BFP-t szerezni.krómX: És ezen az új kiadás sem fog szerintem számottevően változtatni, mivel nem ugyan olyan képességekkel kapjuk meg a Lost Soul lapokat.

-
etele7
csendes tag
Halihó
Nem tud valaki egy jó modszert hogy szerezzünk bfpt ingyen .
ha egyáltalán van ilyen? Amúgy ha lenne olyan hely ahol goldot át lehetne váltani bfp re az elég jó lenne.
Ezzel nem csak a játékosok járnának jól de a tulajdonos is mivel több játékos lenne és az több pénz
Pl. gyereknek megtetszik játék szól haverjának aki pénzes és sok bfp t vesz
1 ötlet mert rohadtul idegesit hogy állandóan lealáznak pvp be a szar paklim miatt.
lol
-
válasz
Murder3
üzenetére
Lehet ugyanarról az IP-ről is, semmi sem tiltja, hogy több accountod legyen. De nem éri meg az erőfeszítést, mert csak 4-es PvE szinttől tudsz emailt küldeni a játékban, ami 3-4 óra játékot jelent, hogy elérd. De ha ennyi játékidő megér neked 32 ingyenes lapot, akkor hajrá.
Amúgy meg nem kell semmit sem letöltened, csak a másik reggel kell belépned a játékba.
(#4124) RexpecT: nem foglalkoznak vele, mert lehet több accountod is
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Ez sztem bug.
túl sok csapatot tesz be a kempekhez pl editorba is jól észrevehető ez.
előre beálított kempek vannak minde nehézségi fokon és gondolom a program eggyre többet rak be és hát ez ha 9,10-es diff volt akkor ezért lehet ez.
A lost soulsba erősebb lapok vannak és ezt a program nem hiszem h fiygelembe veszi ezét van az h azok annyira nehezek.... -
etele7
csendes tag
helló all!
Kártyákaz szeretnék venni goldért. nem kezdö pakli. összesen 2400 aranyam van de tudok gyorsan gyüjteni. nature és fire kártyák kellenek.irjatok itt ha van eladó nektek -
-
ChromeX
addikt
Ezt érdemes lenne megmutatni ezt egy vagy kettő developernek.
3 pro 1 nagy fail. szánalmas ez a lost souls map.Simid: ezt a gold dolgot is vajon mennyi idő lenne betenni a trade ablakba? kb 30 perc...
-
Simid
senior tag
Itt nem erről van szó. A BFPvel és lapokkal való trade-elésre van egy trade ablak, ahol nem tudnak csalni (bár ettől függetlenül lenne mit javítani), viszont ez nem támogatja a golddal való kereskedést. Így azt csak mailben lehet lebonyolítani, ami bizalmi alapon működik.
Szinte mindig a goldot szokás előbb elküldeni (én is csak úgy üzletelek ha előbb küldik a goldot), szóval azokat szoktak a legtöbbször átverni, akik goldért próbálnak valamit venni. -
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
ilyen van?! lol
akkor ez olyan mint régen néhány mmorpg-ben. nem a tárgynevet írja ki amit eladsz, hanem te írhatod be a nevét. ez így szar, azt írsz be amit akarsz.
annyi lenne megoldani hogy nem engedne nevet beírni, hanem csak kirakná az eladandó tárgy nevét 1 az 1-ben,,,,,így nem lehetne trükközni....sok rohadék ember van sajnos, nagyon sok...engem nem rég vertek át 30.000ft-al
csak jönne velem szemben (2 méter vagyok és 110 kiló, lenne agyabugya
) -
Djuree
félisten
na újratoltam a wint, úgyis kellett a 64 bit a 4 giga mem miatt. remélem így nem fog szarakodni a betöltésnél...
-
Juliano
tag
sziasztok!
Volt már róla szó, de nem igazán jutottunk pontos válaszra...
Ha jön az új edition a vele járó 120 kártyával, és ugyebár nem lesz új térkép akkor az új lapok uppjait hova fogják elszórni?
Át lesz generálva a loot rendszer? -
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szerintem nyiss neki egy új topikot a hivatalos fórumon!
Apropó:
Már többször észrevettem hogy nem minden falra lehet felküldeni az íjászokat,pedig elvileg engedné,mert a kurzor is átvált.
-
phanzetomox
őstag
a reporton kívűl lehet valamit csinálni ? csak mert az semmit se ér

-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Átvertek?

-
phanzetomox
őstag
Mit lehet kezdeni a csalókkal ? lassan már nem tudok venni /cserélni semmit anélkül hogy ne attól keljen félnem hogy átvernek.... a support ezt meg hagya ,adhatok ezer report-ot is neki...
-
Djuree
félisten
valaki játszik velem? valamelyik 2 személyes pve pályán? aztán esetleg mehet valami lightos pvp is
egész nap ráérek.... -
phanzetomox
őstag
deep one-ból melyik affos a jobb ? a bétán elfelejtettem megnézni

-
Djuree
félisten
na full version unlocked

beírhattok az 1 hsz-be. ott is Djuree a nevem

-
Murder3
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
jah
epic fail lesz.
(persze szurkoljunk hogy ne)más,életem leghosszabb ascension expertje 58 perc, hát a team 3 nem állt e helyzet magaslatán map1et simán lenyomtuk map2őn alabol ketten voltak egyik rankerz kollega jol összedolgoztak egy sráccal sima ügy, viszont a map3 amitol függ ugye hogy mikor lehet bemenni közpre a tab2őn, az nagyon lassu volt tele low deck levelesekel én nem indultam ovlna igy de már nagoyn huzos volt az idő mert ujra is kellett kezdeni mindneki ideges volt és a leader elinditotta, mind1 meglett.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

pont fordítva kéne....ez így elég gáz...mi alapján választ nekem párt? rang alapján? vagy pakli erősség alapján? ha rang alapján az szopás, mert ha vesztek akkor is kapok pontot, és ha úgy érek fel legmagasabb rangra hogy csak vereségem van szinte, akkor már lehetetlen lesz feltornázni jó arányra, mert ott már csak durva legend rangúakkal rak majd párba, azok meg jól lealáznak majd
én is összerakok valamilyet.
persze csak miután láttam hogy ő nem fogja használni, vagy 5 percig nem épített semmit oda...
szarabb mint egy vereség...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

elég érdekes...
h akkor tuti elkezdek több accot.Pár charge és lapért simán