Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shifty7
csendes tag
segítsetek már plz h t4re mit érdemes a legjobban használni pven fire és nature lények közül, vmint tudna vki adni vmi tippet ugyanezen két szín pvp paklijához?
-
Gyuri27
félisten
Az ea és a phenomic is bekaphatja. Az alap játék óta (és 3 kiegészitő) nem volt képes naturéra egy t2-s unitot kiadni amivel lehet csinálni valamit a repülő egységek ellen.
A swamp lószart nem ér. Vissza fordul és hoz földi egységet. Aztán euruption vagy gravity és csókolom.
Olykor csodálkozom magamon, hogy minek játszom még. Viszont nem csodálkozom azokon akik nem játszanak már.
-
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
én hotkeyt szoktam használni az kiküszöböli ezt a problémát a képesség az Y hotkey
az eddigi legnehezebb meccsem amit 2v2-ben játszottam
vallik- stetto vs ubivashka-linekiller
legend-legend vs ruler-annihilatora link:
http://www.mediafire.com/?o1n0y5dqwy5szerintem érdemes megnézni

-
Murder3
addikt
válasz
Juliano
üzenetére
Nem tudom lehet én is inkább visszalépnék a bajnokságtól nem igen látom értelemét nem szoktam pvp-zni mostanába és valószinű mindenkitől kikapnék.
Ami ezt a meccset illeti csak teljesen felabaszott h a nyomorék irányításnak hála nem reagál arra ha lenyomom a képesség gombot.
a forsakeneknek kb 5mp-vel kprábban rányomtam de azt ez a szar nem észlelte, és ez van állandóan.
Sokszor ezen bukom be a meccset.
most is ha akkor álltak volna frenzi módba amikor aktivltam legelőször akkor simán beszedte volna az orbod.
így is kb 500 pontig a wellet lőtték a barmok. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller
üzenetére
hát én is kíváncsi lennék, hogy hogy teljesítek
esetleg majd a vizsgák után megnézzük ^^
-
Sousuke90
aktív tag
Na srácok, látom ebben a körben már csak a mi meccsünk nem lett lejátszva (és az igazat megvallva nem állok túl jól a vizsgáimmal) inkább visszalépek a bajnokságtól
Ha a sorsolás miatt ez problémát okozna, akkor Juliano add meg mindenkinek a meccseimet 3-0-ával, visszamenőleg is azt az egyet, és akkor senkinek nem származik belőle hátránya.
Köszi még egyszer a lehetőséget és mindenkinek további jó játékot.
-
mikloska007
csendes tag
olvasom itt a grigori robbantást.
Én csak annyit fűznék hozzá ,hogy totál megölik vele a játék szépségét.
nem az idegesít fel ha kikapok hanem az ,hogy totál semmiről nem szol a játék csak arról hogy oda megy felrobban és újra megteszi.
S a legszomorúbb az hogy egyre több láma csinálja ugyan ezt. -
Murder3
addikt
Juliano nyertél nincs kedvem lejátszani a meccset
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
na ez a hülyeség.
Mivel az amúgy nem lehívott(te általad) egység mellé nem lehetne idézni.De amúgy van egy olyan sejtésem h ezt ők programozási okokból csinálták így vagy kénytelenek voltak.
Gondolom azt már bonyolult lett volna nekik összehozni h a revivel visszajött egység ne kapjon ground controllt.
vagy nem tudom de ha így van akkor nem lesz egyhamar megoldva a grigori bomba és társai. -
Murder3
addikt
-
linekiller
tag
egy replay arról ,hogy kell legendet verni XD
link:
http://www.mediafire.com/?2nwlm4nmhmn -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Holott ha swarmal átveszek egy lényt nem tudok mellé idézni. Érdekes dolgok ezek.

A bajom ezzel az egésszel az, hogy a lost túl erős és imba lett. A grigori pl 200 powerért ajándék t3-n. A kövi dual orb még erősebb lesz és az alapszinek nem kapnak megfelelő egységeket nem lesz esélyünk.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
egy t4-es lapról evidens így beszélni.
a lost speckó képességét a mai napig nem értem h miért lehet rájhuk varázsolni.
ha egy egységed nincs a közelbe.
az ua-s skeletonokra is max 1 motivate-t nyomhatsz akkor a grigorit(meg a többi lost kreátúrát) miért lehet duplán robbantani? -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Pedig megérdemelte volna a grandmaster.

-
Gyuri27
félisten
Van benne igazság nem mondom. De az aoc + cc ellen az eartshaker lett volna a jó megoldás. Akkor borul a champ és annyi.
Megnézem a repet megint, szerintem többször robbantott. Igazából az háboritottt fel, hogy grigori és vagy reviv robbantás nélkül nem nyeri a mecset még akkor sem ha elbasztam dolgokat.
-
linekiller
tag
rankerz-el lajátszottuk az utólsó meccset ami elmaradt
link:
http://www.mediafire.com/?wrdlhjtyzl3 -
sny83
csendes tag
válasz
linekiller
üzenetére
Ez így volt egy február végi peccsig, most már megoszlik a lények között (ezért sírt mindenki, hogy nerfelték a root networköt, mert nem tudtak instant killelni mindent egy razorleaffel).
Amúgy ja, jó volt, főleg badle és Rankerz nyomták hasznosan =) Mondjuk a frost játékosnál álmomban felkeltve is gyorsabban végeztem volna... ahhoz képest, hogy mindenje upgradelve volt elég lassan nyomta... összevissza rohangált, tremoroknál alig használta a skillt, csücsülve 4000 poweren.
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Na megnéztem. Remélem nem sértődsz meg, de igazából sokkal rosszabbul játszottál mint az ellenfeled akit lenooboztál.
Igaz, hogy robbantott Grigorit (ha jól emlékszem 2x) de csak egyszer sikerült ezzel orbot leszedni azt is a te hibádból (elkezdtél Orbot építeni mikor rajta volt a felélesztés).
Ami így hirtelen eszembe jut:
- Hogy miért ütlegelted az agyon buffolt egységeit azt nem igazán értem, csak magad ölted meg vele. Pedig shadow-nature ellen nagy előnybe vagy nem kellett volna mást csinálnod mint egy Oinkot rányomni és kárba veszett volna a sok buffja.
- Miért nem támadtál T2n? Már az elején is simán lenyomhattad volna de csak ácsorogtál a bázisodnál. T2n vagy 3-4x megnyerhetted volna a meccset, de nagyon passzív voltál.
- Az AoCból próbálj azért kimenni ha lehet. Persze ha CCzve vagy akkor nem tudsz, de sokszor nem CCzett így kisétálhattál volna belőle ehelyett segítettél neki Abyssal idézéssel, a sját egységeidet ölve ezzel.
- Muszáj megpróbálnod több fronton támadni, AoC ellen főleg. Akkora power előnybe voltál, hogy simán spamelhetted volna az egységeket két bázisra is.
- A CCt össze vissza nyomogattad, felesleges Oinkot nyomni az ellenre ha utána tovább ütöd, főleg ha life weaving van rajta. A Grigorit a DO képességével is távol tarthattad volna.
- Ez annyira itt nem volt gond, de a Swarmot használhattad volna az olcsó t3 egységekre is.Ami szerintem jó volt:
- A swarmot az elején ügyesen használtad
- Az EPt szintén jól használtad szerintem, ebből látszik, hogy tudsz te több dologra figyelni, ami nagyon hasznos lenne a támadásoknál és Swarm használatnál (elterelés majd hátulról jön a swarm
) -
Neocskaa
tag
Csináltam egy új decket!
Úgy állítottam össze, hogy mindenféle lámaságot beleraktam, amit Nature/Shadowból ki lehet hozni. haha. -
Gyuri27
félisten
Ezt a repet Murder3-nak ajánlom [link].
A történet annyi, hogy grigori és reviv bombával bárki lehet grandmaster. Még az ilyen noob senkik is mint Valey. Jó szórakozást mindenkinek. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Phanze úgyis használni akarod a sundit majd holnap ha ráérsz velem jöhetzs úgy is ki szeretnék próbálni ellene vmit h mennyire válik be.
-
Simid
senior tag
Ilyet csinálhatnánk, hogy csak T1 csaták. A múltkor asszem Phanzeval csináltunk ilyet (ha jól emlékszem ő hamar megunta
). -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
én t1-ről beszélek.
t1 harcot h mi dönti el inkább.
persze t2-n már borulnak de ott már meg végképp nincs az ár a középpontba.
és meg lehet t1-en is nyerni pl én néztem egy olyan replayt ahol Sarlesch egy t3 firét vert le t1-el.
a fire játékos lapaból orbokra ment ő meg csak welleket hívott.
teljesen kisemmizte csak azé ment később t2-re mert kifogyott a charge-ból.
de volt olyan is ahol asszem Nexus Phase towerekkel alázta le a frostot aki még t2-re is elment de lehet csak t1-en volt nem tudom.
Meg a naturéval is láttam még régen nagy rushokat t1-en.az is csak időzítés h mikor healelsz és mikor hurricanozol stb.
ha jó az időzítésed a shadwo spamaeket és fire spamaket is vissza lehet szorítani. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Ha csak t1-t kellene hivni és csak az lehetne a pakliba simán előrébb lennék mint most. Vagy Rankival, vagy linevel toltunk úgy pár meccset és úgy gondolom elég jól ment (majd az illetékes megerősiti). De mivel kell t2 és t3 is. Így 5-6 lap jut t1-re. Ott meg édes kevés a nature. Nyilván vannak kiemelkedően jó játékosok akik nature t1-n mesterek. De az átlag játékosnak (mint én) sokkal könnyebb shadowwal vagy firével rusholni és spammalni az 50-60 poweres egységeket mint naturéval görcsölni a 70-80 poweres egységekkel.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Mondod te. Bár ez a valóságtól messze áll.

linekiller: ep-t jól kell tudni használni mert csak a helyet foglalja. Nem kötelező darab mint mostanában pl a mauler. 2v2-ben meg értelme nincs. Ott som-t kell húzni, hogy jöjjön a void a csapatnak. Meg nagyok a pályák így elég nehéz powert lopni.
Phanze: de mig a szundinál nem történik semmi, meg a noxnál sem. Addig a parasite leütve ha nem veszi át a hatalmat. Madár ellen pedig máshogy nem tudsz védekezni.
-
Murder3
addikt
A t1-nem ott dől el h kinek olcsóbbak az egységei!
Hanem h ki tud jobban t1-el játszani. -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
szerintem az nem bug volt, csak elköltötted az elfoglalás költségét mielött az végbement volna, sundinál is szokott ilyen lenni, meg nox troppernél
valaki linkeljen nekem valami replayt ahol jól használják a sunderert, mert sose merem használni, pedig néha nagy előny shadow ellen
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
viszont azt alá írom hogy minden deck combónak megvannak az OP lapjai
fire splash : mortar
pure shadow: embaler-furnace
shadow frost : grigory dupla robbantás és shade
pure frost: white rangers falakon ( ezzel nem mindenki ért egyet de ha nincs nature lap a deckedben akkor nagyon sok pályán el is felejtheted a map controlt és ezáltal sok esetben a meccset is )
pure nature: energie parasite és DO spam ( ha Gyuri nem is ért velem egyet szerintem akkor is
)Badle: elég 1 szívás a parasitnak hogy megérje használni és ezt elkerülni illetve költség hatékonyan elintézni nem olyan egyszerű és ha minden bázisra rakok mondjuk towert vagy egységet az a pálya más részein nagyon nagy hátrány mivel csak lekötöm a powerem
-
Simid
senior tag
válasz
linekiller
üzenetére
Akkor rosszul gondoltam.

Viszont az EP-re is igaz az amit leírtam. Fire és pure shadownak semmi gondot nem okoz, míg pure frost vagy más színeknek kellemetlen de a shadownak ott az assasins vagy a forsaken a frostnak meg a stormsinger (kár, hogy csak emiatt nem érdemes berakni). Ha az EP nem lenne, akkor nem is lenne sok értelme a pure naturenek -
linekiller
tag
nem a parasite swarmra gondoltam hanem az energie parasite-ra
nem egy olyan meccset veszítettem miatta amit anélkül lazán nyertem volna és ez nem nagyképűség volt hogy 1 well előnyben voltam és 2-őt elpusztítotam amikor az ellenfelem elkezdett energie parasite-ot spamelni ripsz ropsz elillant a hátránya sőt mivel volt SOM-ja így még előnye is lett és t3-ra ment ott aztán jött az earthshaker
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Én is találok nem kevés op lapot a shadowba és a lostba.

Simid: energi parasitére gondolt. De mindegy. Mert 50 powerből leszedhető az energy és még az egység is megmarad.
A parasite swarm meg egy bughalmaz (az oinkal egyetembe). Ha meg földi egységgel jön a skyfire fölösleges lehivni. Buksz 100 powert a semmire. -
Simid
senior tag
válasz
linekiller
üzenetére
Ó köszi, Ninjaflute amúgyis az egyik kedvencem. Meglesem.
Gondolom a parasite swarmra gondoltál. Ez érdekes, erről azért elbeszélgetnék néhány legend játékossal, hogy mi véleményük. Nekem soha nem volt gondom vele, még jobb játékosok ellen sem, de ez valszeg azért van mert mindig valamilyen fire paklival voltam ellenük amivel ugye nagyon könnyű kivédeni (főleg frost-fire). Gondolom a pure shadowot sem nagyon izgatja
. Egy nature-frost vagy pure frost viszont biztos nagyon utálhatja.
Azt is figyelembe kell venni azért, hogy pure nature-nek csak spirit hunters van légvédelemnek, ami nagyon jó tud lenne, de nukeolni nem tud így izmosabb légi egységek ellen az egyetlen esélye, hogy átveszi őket. -
linekiller
tag
sikerült találnom egy lifestream videót ahol ninjaflute és bejing játszik pár 2v2 ranked meccset
a link : http://www.livestream.com/kaldravideo/video?clipId=pla_8af0d0ac-8671-443c-8b9e-ff87ef67b6ae
-
Simid
senior tag
válasz
linekiller
üzenetére
Stoxx sem használ szerintem OP lapokat szerintem (hacsak a SoM-t nem veszi annak valaki). DO én elég ritkán látok tőle.
A többiben egyet értek. Emlékszem egy régebbi Stoxx VS Reloaded meccsre wazhain ahol legelején megállapodtak, hogy reloaded nem használ mortart Stoxx pedig DO-t. Egy rohadt hó meccs lett belőle. Ott látszott igazán, hogy az OP lapok mennyire elrontják a játékot, mert nélkülük sokkal izgalmasabb.Gyuri: Most őszintén, jobban örülnél ha olyan lenne mint volt?
Amúgy igen az UPolást elnéztem. -
linekiller
tag
bejinguy szintén legend volt mostanában inaktív néha szoktam látni 2v2-őzni
ha találok tőle replayt feltétlen küldöm.
gyuri : arról hogy a ranklistán ki hanyadik az sokban függ attól milyen deckel játszik és mennyire használ OP lapokat ,nem tom emlékeztek-e kaldra teszt acc-jára a neve laminglegend ahol megmutatta mennyire OP volt a shade spam lényegében egy null upgrades deckkel került be a top 20-ba , a legendek nagyrésze elitéli az OP combókat és nem is használja .
-
Simid
senior tag
Köszi mindenkinek!
Bejingguy replayeket tudtok nekem mutatni? Bfcards.com-on nem találtam. Őt nem ismerem, de most hogy így említettétek szívesen megnéznék párat.
Stoxx lehet nem a legjobb t1 játékos, de a rangja azért sokat elmond. Nagy régóta top10 játékos (jelenleg 3.), Bejinguy nem tudom milyen helyezésű volt (gondolom most inaktív).
Meg ugye az sem mindegy, hogy 1v1 vagy 2v2, nem mindig lehet összehasonlítani.Gyuri: Szerintem ez egy egyértelmű buff az EP-nek. Nem is kicsi. A kevesebb HP igazán nem számít semmit (pl drake így is úgyis egy lövésből leszedi). A kevesebb lopás meg igazából nem is kevesebb, mert az EP általában nem egy tartós jószág (értsd: örülsz ha addig él, hogy egyszer lophasson), szóval 100 powernél 10 power a permanens veszteség (10%) és 30at lop, 50powernél meg 5 és 25öt lop. Ugyan az csak sokkal olcsóbban.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
[link] ez volt az eredeti. Nézd meg most. Olcsóbb lett ugyan, de gyengébb is az élete is kevesebb és kevesebbet is lop.
Akárhogy is nézzük a stoxx kérdést. Ő a 3-ik most. Nyilván nem véletlenül.
Az első pedig Dave barátom újra. Aki a legnagyobb. Szeretnék fele olyan jól játszani naturéval, mint ahogyan ő frostal.
-
linekiller
tag
no de elég a trollkodásból gratula badlegousnak szép meccsek voltak
-
linekiller
tag
nature t1 tény ,hogy a leggyengébb ezen nem is érdemes vitázni de hogy stoxx lenne a legjobb nature player azt erősen kétlem bejingguy és linny ( vele lehet hogy elfogult vagyok mert a 2v2 partnerem ) jobb nála, viszont a hivatalos fórumon bejingguyt tartja mindenki egyértelműen a legjobb nature playernek.
A nerfekről csak annyit hogy azok 90% hatalmas fail-ek az Ea részéről szerintem elég ha csak annyit mondok mortar....
-
Rankerz
senior tag
Grat badle! Mindjárt csekkolom a replayeket

Van egy Guns Expert verseny fórumon ,majd kérnék jelentkezőket kitaláltam pár taktikát
Zappyx kiválóan használja dryadot,játszottam ellene amennyire tisztelendő a T1 harcra annyira Deep one Lamer volt T2 n. Ha választani kell én Bejingguyra voksolok ,ő már dryad előtt bebizonyította hogy nature t1 képes harcot nyerni talán egyedüli aki használ living towert és spikerootot,sőt mana wingre is volt már példa.
És hálisten sikerült a technikusi vizsgám is xD
Azt hiszem ennyit akartam)
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Lehet stoxx-t utálni. De mikor komolyan játszott ő volt szerintem a legmagasabban jegyzett pure naturés (a top 200-ba szerintem nincs 5-nél-több pure naturés). Eleve kevés ember van a top200-ban aki naturéval kezd.
Az EP-hez annyit, hogy már nerfelve lett. Tehát nem értem min vagy kiborulva.
Simid: ZappyX- nem pure!
-
Simid
senior tag
Gyurinak azért abban igaza van, hogy T1en a nature kicsit gyenge. Hiába erősebbek az egységek ez csak, akkor ér valamit ha hosszabb T1 harc van (egy 70 poweres nyilas+30power nem sokat ér két 50poweres nyilas ellen).
Viszont T2n az összes létező kombinációban nagyon jó a nature és egyáltalán nem igaz, hogy csak támogató szín lenne. A DO és a Burrower a legizmosabb támadó lapok még az egyébként sok támadó lappal rendelkező Fire-natureben is.Stoxx replayeit régen szerettem, mert jó t1eket nyomott viszont kicsit "elavult" szerintem a tudása.
ZappyX-et szoktam nézni mostanában, a replayek alapján szerintem ő a legügyesebb nature T1. -
linekiller
tag
ja mellesleg a harvi-ra ráféne egy buffolás nincs olyan deck ami ne tudná 300 illetve annál ólcsóbban elintézni.
-
Simid
senior tag
-
mikloska007
csendes tag
nagyon rég nem játszottam ilyen élvezetes pvpt.
Gratulálok a nyertesnek! -
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
stoxx olyan hibát ejtett t1 harcban amit még a nálam alacsonyabb rankúak se és azon a replayen pont nagyon jól látszik mennyire OP az energie parasite és a deep one.
Számomra az embalmer furnace combó is OP.
majd ha megint játszottam a 2v2 partneremmel küldök pár replayt róla azon nagyon jól látszik hogy a nature t1 nem alkalmatlan pvp-re csak nem stoxx-ot kell alapul venni
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Itt látszik, hogy a nature pvp szinten támogató szin. Ami azért szomurú mert 4 alapszin van. Ebből 3 pvp t1-re tökéletesen alkalmas. A nature meg gyenge.
Stoxx játéka kimondottan tetszet. Főleg mikor két harvit beütött.

-
Simid
senior tag
Mikloska - Badlegouse 0:3
Replayek pár perc múlva.
-
linekiller
tag
ezen a linken található pár kommentált pvp replay ahol profik játszanak :
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?p=520944
-
linekiller
tag
miklóska vs badlegouse
folyamatben nemsokára lesz eredmény

-
sny83
csendes tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
A bal alsó sarokban nyomsz egy "New" gombot, ott csinálsz egy új, tome típusú deck-et, a középső ablakban kiválasztod a tome-ot aminek a lapjait a kollekciódba át szeretnéd véglegesen vinni, és alul nyomsz egy "disband pool"-t.

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
így van kitalálva, a tomeban lévő lapok nem upgradelhetőek, amíg a tomeban vannak
ha upgradelni akarod őket, akkor szét kell bontanod a tomeot -
kenesei1982
aktív tag
vettem múltkor 1 tome-ot. most vettem észre h a tome-ban lévő lapoknál nem aktív az upgrade. ezzel lehet vmit kezdeni v ez ilyen?
-
Murder3
addikt
Amúgy amit szülinapra fogok amdj kapni az ea-tól 10 eurót azt hol lehet majd felhasználni?
mert mondjátok h az ea-store-ba nem(nem mintha bármi is kitelne ott belőle)
De elvileg 1000 bfp az pont ennyibe kerülne a hivatalos oldalon. -
Simid
senior tag
válasz
mikloska007
üzenetére
Holnap kb déltől kora estig jó nekem.
-
Murder3
addikt
Remélem ebbe a kiadásba a shadow megint jó "nasty" spelleket kap.
az infernal chain nem rossz de túl drága és csak egy célpont ellen jó inkább 1v1-be hasznos. -
Neocskaa
tag
Jöjjön már fel valaki pár 2v2-re! Unatkozok egyedül, 1v1-et meg nem akarok játszani, mert sok a láma user.
-
Rankerz
senior tag
válasz
mikloska007
üzenetére
Általában este elérhető,de szerintem ő is vizsgamámorban van mostanság : P
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A többi színhez nincs elég upgradem ill. pure pakliba való kártyám.

Úgy állítottam össze, hogy mindenféle lámaságot beleraktam, amit Nature/Shadowból ki lehet hozni. haha.