Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Gyuri27 #6353 üzenetére

nem gondolod hogy kicsit op lenne a nature vonal ha kapna még egy 2 zöld orbos xl-t t3-ra?

ha jön a grigori lehívsz egy fathom lordot, vagy egy Stone Warriort ellene. mind2vel megállítható, a warrior meg a képességével egyből végez is a grigorival.

a drága az enli témát meg hagyjuk már, 3as upon 145 power, én ennek többszörösét költöm el egy jugger supportjára. mivel nature vonal, feltételezem hogy t3nál már van egy breedeng grounds is a pályán. szóval az a 400 power inkább olyan 320 körül mozog.

jugger 220 power , blood 240, de utóbbi vagy 2x erősebb.

a power meg nekem se terem ingyen, ahhoz hogy leszedjek egy orbot juggerrel kell min. 220+ 80 ( disenchant) +100 ( stampadle ) power.
    de ált. cc-k sorozatát kapom, szal azt a 80as tételt meg lehet szorozni még 2-3mal.

• Simid

senior tag

válasz Gyuri27 #6353 üzenetére

Enlight + earthshaker az ~250power, és tuti, hogy lebontasz vele egy bázist. De a Deepcoil is van olyan jó épületek ellen, mint a Grigori, Avatar vagy Satanael.
    Ha meg az ellenfél egységei ellen kell valami, akkor Fathom, Stone warrior vagy Swamp Drake. Ezek leszednek bármit és a sepeckó képességeik is nagyon jók.
    A nature-frostnak van a legerősebb T3 felhozatala (mostmár akár enlight nélkül is), nem tudom mi kellene neked még oda...

Más.
    Vetten egy soulhuntert, még nem próbáltam élesbe, de a forgeben tesztelgettem és szerintem nagyon brutál. Kicsit túllőttek vele a célon, maga az egység is erős és a képessége és nagyon jó. Gondolom a PVPben harmat gyenge corsair helyett akartak valami jófajta T3 bandit egységet de ezt is 3 teli orbosra kellett volna akkor mert így sok fire/nature és fire/frost játékosnak lesz shadow a harmadik orbja. Én is átvariáltam a frost/fire deckem csak emiatt.

Új hozzászólás Aktív témák