Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
Valaki tudna nekem segíteni megszerezni a Promo Mo-t a barát meghívásos dologgal?
Egy fszfej magyar gyerek ellopta a Promo Mo-mat és nagyon kéne egy. Aki igen, akkor az küldjön pm-et. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Változnak a lapok. A régiek maradtak fenn.

-
phanzetomox
őstag
én régebben megnéztem egy két lapot de mindenhova rossz adatok vannak írva ( szinte )
-
Murder3
addikt
nem a bf card nagyon le van maradva.
[nézd csak meg a Death Ray-t]
3-as upnak itt még a képessége növekszik viszont a játékban csak a sebessége lesz gyorsabb. -
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Elég kemény tud lenni expert szinten, de néhány profi ennek ellenére le tudta szólózni ([link]).
Másik téma: a shadow phoenix U3 leírása a bfcards.info szerint "-200 life point necessary to resurrect", viszont a játékban már a crashdive-ra kap U3-on bónuszt ("+50 damage per target, 200 in total"). Mióta van az új U3 a játékban? Vagy ez lesz a phoenix nerf-je (kiszivárgott az információ)?
-
Murder3
addikt
Ha holnap esetleg én is online lesezk mikor mentem rajta majd involjatok már.
Jó lenne már megnézni h experten milyen az a map. -
Gyuri27
félisten
Jó volt bizony. Holnap jössz megint?
Kell a parasite mindenképp.
Elosztogattam az összes upot. Viszont ma játszottam egy parasztal és Feagul mesterrel! A játék türhető volt, bár az ökör miatt beütötték a két kutamat. A végén viszont mind a négy upot megtartotta. Nekem nem kellett volna egy sem, de ez akkor is parasztság. -
sny83
csendes tag
Na csak összehoztuk ezt a Guns expert-et, Gyuri.
Kár, hogy megint semmi jó upgrade nem esett, csakúgy mint Rankerz és Badlegouse komákkal... :S -
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
jó dolog ez ha mázlid van
, viszont a legtöbb játékos könnyen kivédi , sőt még meg is szivathat vele ( pl: amazon képessége )
de kezdők ellen hatásos az biztos -
OnSeT
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
ezzel a taktikal csak az a baj, hogy ha kivédik szinte fix. hogy buktad a meccset.
nature ensnaringgal, fire meg a fireswornal könnyen megfogja a sunderert.a 2 sundi helyett inkább hivj 1et ha épülő orbra mész és használj Scorched Earth -t.

-
válasz
BlackTiger
üzenetére
Ez a taktika csak kezdők ellen jön be.
-
BlackTiger
tag
Most elmondom az egyik olyan taktikámat, amit nem rég fejlesztettem ki. Ez nem minden mapen működik és nem is mindig, de szerintem jó ötlet. Tehát, azt szoktam, hogy az elején nem építek semmi kutat sem csak középre küldöm a Scavengert(fire gyík
), az ellen meg mondjuk jön egy Swiftclaw-al, felhúz egy orbot vagy egy wellt középen, erre meg én gyorsan lehívok 2db Sunderert amikkel megölöm a Swiftclawját és lerombolom az orbját, így máris rengeteg powernyi előnyöm lesz, és én csak kb. a Scavengert vesztettem el ami csak 60-ba kerül. Plusz ami még jó ebben, hogy újra kell indulni a bázisáról ami sok idő még középre ér és én addig még egy wellt is felhúzok.Szerintem ezt az orbos dolgot, úgy is meglehet oldani, hogy mondjuk készítenek egy olyan lapot ami egy orb alapot rak le és azon lehet orbot építeni, de ha lerombolják az orbot az alap is eltűnik. Ez a lap Legendary lenne, hogy egyszerre csak egy lehessen a játékosnak lerakva és jó sok (kb. 500) powerbe kerülne. Szerintem ez egész jó ötlet. Jah és UR lenne és biztos nagyon magas lenne az ára.
-
Murder3
addikt
"A t4-t is meg lehetne oldani. Mondjuk 20 perc után a gép automatikusan dob egy-egy orbot. Máris ott a t4. Vagy pvp-ben az orbhivások lehetnének olcsóbbak. Ez szerintem inkább a kreativitáson múlik."
ezt is meg lehet csinálni a jelenlegi editorral.
-
-
Gyuri27
félisten
Tényleg nem érted. Azt tudom mondani, hogy ismerőssel próbáld ki. Hívj egy 80 poweres nature egységet, a spanod egy 60 poweres shadow vagy fire egységet. Húzzatok két-két kutat. Nézd vissza a repet és ott állisd meg amikor neked (a naturésnak) megépült a 2 kút.
Miért nem kell egy 60 poweres egység a naturénak?

-
fórumállat
csendes tag
Szerintem akkor lesz 5.orb ha kell pénz az EAnek
, gondolj bele mennyivel több pénzt keresett igy mint ha kiadta volna a játékot pl 10 000 ért ,ahhoz ,hogy valamit tudj kezdeni ahhoz pontokat kell venni . -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Számolom, de akkor sem értem. A sok pályán előbb jön össze a 100 power minthogy odaérnél a kúthoz. Ahol meg nagyon közel van az első well amit fel akarsz húzni, ott kezdj Dryaddal van nyilassal és máris meg van oldva, majd ha elindul feléd akkor ráérsz amazont hívni. Felhalmozódás tényleg van, de csak akkor ha nem harcoltok csak a kutakat építgetitek. Ha harc van akkor már elvész az előnye mert neki több egységet kell lehívni mint neked, szóval hiába olcsóbb akkor sem leszel hátrányban. Ráadásul harcolni sem kell, elég ha annyit csinálsz - ahogy a legtöbb nature játékos szokta - , hogy "beijesztesz". Oda mész hozzá amire kénytelen lesz lehívni még egy egységet mert amazont vagy swiftclawt nem sok egység veri meg egy az egy ellen. Szóval megvan a módja ennek is csak kicsi kreativitás kell.
Szerintem nem kell olcsóbb egység a nature-nek (ok 75 powerig levihetnék mind a hármat) és nem kell swift a frostnak (jelenleg frost T1-gyel pvpzek...)!
-
Gyuri27
félisten
LOL A swift egy az egyben többet tud mint scavanger vagy a dread.
De ő már nagyban hiv egy nyilast is mikor én még nem tudok idézni. A scavanger és a sunstriders (vagy wrecker) meg bármikor leüt egy swiftet vagy amazont.
Megint csak számolj. Amazon, swift 80 power. Gyík 60. Neki 50 power kell hogy egységet hívjon (amiből van már neki 20) nekem minimum 70 (manna esetében 60). Ehhez még jön az előbb emlegetett power előny. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Na igen, ha gyökeresen megváltoztatnák a játékmenetet akkor már sok megoldás lehetne a T4 harcra. A bizonyos időközönként kapsz egy orbot dologra már én is gondoltam, valszeg működne, de ugye az már egy egészen más játékmenet lenne (pl a power beosztása és a jó időzítés most nagyon fontos az orbok húzásánál, ez is egy dolog amit lehet jól meg rosszul csinálni).
Egy új szín oké, de újabb orbok bevezetése, csak azért, hogy legyenek lapok amikre pénzt lehet költeni szerintem akkor is hülyeség lenne. Arról nem is beszélve, hogy csak az új pályákon lehetne használni őket amik meg nincsenek...
Túl sokat kellene változtatni a játékon ahhoz, hogy működjön szóval úgysem fogják megcsinálni. -
Gyuri27
félisten
Nem kell azonos képességünek lenni a t3-hoz. Elég ha a térkép viszonylag nagy és az egyik passzivan játszik és védekezik. Már meg van a t3.
Én nem bánnám a 40-50 perces játékokat. Mert akkor végre nem az győzne aki hamarabb középre tud futni és egy jobb szint használ ehhez a taktikához.
A t4-t is meg lehetne oldani. Mondjuk 20 perc után a gép automatikusan dob egy-egy orbot. Máris ott a t4. Vagy pvp-ben az orbhivások lehetnének olcsóbbak. Ez szerintem inkább a kreativitáson múlik.
T5-nek is lenne értelme. Nem a meglévő mapokon, hanem természetesen új mapokon. Ahol a pálya szerkezete és a feladat már eleve úgyvan kitalálva.
Szerintem meg ebben a játékban pont az a szép, hogy a kombinációk száma szinte a végtelenségig növelhető.
Én szivesen látnék új szint, új szineket és t5-t is.#6575: számold ki. A gyík 60 power. Ellene kénytelen vagyok amazont hívni. Az 20 power minusz. Az első kutat hamarabb épiti. Így neki lesz kb 30-35 powere. A második kutat szintén hamarabb tudja húzni. Mivel neki csak 70 power kell. Nekem 100. Mikor megépült a második kút kapásból neki több power fog áramolni (az első kútnál is).
Szóval így. Próbáld ki egy ismerőssel és nézd vissza a repet, ott jól látszik. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hogy a fenébe kerülsz 50 power hártányba, ha semmit nem csináltok? 20 powerrel többe kerül a swift ezért ennyivel többet kell várnod ez eddig ok. Ez viszont csak néhány másodperc a játék elején, ennyivel kell többet várnod, hogy építhess, ez alatt csak néhány pontnyi hátrány jöhet össze.
Szerk: Az nem hátrány ha megnézed a powered és neked 20szal kevesebb van miközben mindkettőtöknek egy egysége van. Ugyanis a swiftclaw ennyivel többet is ér a scavenger vagy dreadchargerrel szembe.
-
fórumállat
csendes tag
köszi a segítséget phanzetomox

-
phanzetomox
őstag
Úristen milyen szégyen legend játékosok vannak... rámírt "Vallik" hogy kell-e nekem magas pvp rang. Azt mondta 500 bfp-ért felhoz grandmasterre. Először azt hittem valami level hacket árul. De nem, azt mondta ha megadom a jelszavam meg a belépő nickem, akkor 2 óra alatt megcsinálja XD. azt hittem hülyét kapok
, ezt a pm-et ráadásul akkor kaptam amikor épp írtam globalra hogy promo construct eladó.... 
Hihetlen és az ilyenek nem kapnak bant. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem kell T4 harc, vagy akkor esetleg egy külön játékmódban.
Az a baj, hogy azt lehetetlen elérni, hogy minden szinten legyen játék. Most van játék T1en és T2-n, néha T3on. Ha van játék akkor vannak különbségek a játékosok között (a játéktudás és sajnos sokszor színek miatt is). Ha van különbség akkor pedig elkerülhetetlen, hogy sokszor már itt eldőljön a játék végkimenetele.
Most leginkább akkor van játék T3on, ha közel azonos erősségűek a felek. Az nagyon ritka, hogy 3. orb után sem bírnak egymással és lejár az idő. Pedig valahol itt jöhetne be először a T4 (a drága 4. orb és a drága egységek miatt előbb nem nagyon), szóval akkor 40-50 perces meccsek lennének, az meg kinek jó?
Vagy akkor olyan pályákat kellene csinálni, ahol nincs t1-t2 játék és az ember kénytelen lenne t3ig csak várni a powerre és építgetni. Ez talán jobb lenne?
Ezt szerintem nem gondoltad át rendesen, a T4 nem pvpre való, ahogy egy esetleges 5. orb is a PVEben csak rontana a játékon. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Azért nem kell pure pakliba gondolkodni. Firés vagy shadowos t4-n pl zöldet hiv máris jó t4-s egységek elérhetőek.
Murder3: mert t1-n akkora nagy a ballansz. Ne röhögtess. Multkor ecsetelte, hogy egy firéssel szemben két kútnál 50+ power hátrányba kerülök és még semmit nem csináltunk.
-
Gyuri27
félisten
Az a baj, hogy a pvp-k 2/3-a t2-n befejeződik. T3 alaig-alig van, t4 meg egyáltalán nincs. AZt kellene elérni, hogy legyen játék t3 és t4-n. Akkor simán lehetne akár 26-30 slotos is a pvp pakli. Ehhez kellenének nagy mapok, nem ilyen nyúlfarknyi rusholos mapok amik többségében vannak. Ill a tokkeneket is úgy osztani, hogy megérje t4-ig felmenni.
-
phanzetomox
őstag
válasz
fórumállat
üzenetére
Üdv a fórumon ! szerintem mielött bárkivel is komolyabban szeretnél játszani, szólj pár prohardver-es emberkének akik segítenek megcsinálni a paklid

esetleg másold be ide a paklid képét, és kiszortírozzuk hogy jó legyen.

-
fórumállat
csendes tag
helló most írok először ebbe a fórumba . aki szeretne velem 2on2 pvpzni (rangja ,deck lvl je legyen meg hozzá ) vagy talán pve zni az nyugodtan addoljon : Boomcod , full fire dackem van 2 Mo val 1 promo és 1 sima(mind2 idézhető a meccsen 1xre), juggernaut és még több száz lap minden kategóriában . kb 3000 bfpm, lapokat cserélek és adok el és veszek szívesen pm me !

-
phanzetomox
őstag
és akkor már emelhetnék a csere ablak slotjai számát mert ez a 3 nevetséges. A csaló játékosok nagy része ezt ki is használja ...

-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Ezzel egyet értek, ha sokkal több slot lenne akkor nagyon egyforma deckek lennének. Így azért még két azonos színkombináció között is sokszor komoly eltérések vannak.
Másfelől viszont az is igaz, hogy már most lényegesen több kártya van mint a megjelenéskor és - ugyan nem számoltam utána - de jön még legalább két edition, így többszörösére nő a kártyák száma. Ezt azért valahogy kompenzálni kellene. A 2-3+ slot szerintem is korrekt lenne az új edition megjelenésével. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
erről nem rég olvastam a fórumon h jó lenne a több lap 1 deckbe de pl íyg elveszne a deckek különlegessége.
pl lenne 6+ hely akkor lehet madjnem minden általános taktikára rakhatnál oylan lapot ami kivédi éd így nem lenne annyira különleges 1 pvp meccs.ebbe van igazság de úgy kb 2-3 plussz kéne ami sztem megoldaná ezt és nem vesszen oda az összeálítás egyénisége.
én nem értem ennyire nincs erőforrása a phenomicnak erre a játékra.
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger
üzenetére
Aura of corruption.
Nerf: valaminek valamely képességét hátrányosan csőkkenteni. -
BlackTiger
tag
Bocs, ez lehet, hogy egy kicsit off, de mi az, hogy "aoc" meg, hogy nerferelni? Ezzel a két fogalommal még nem vagyok tisztában.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
A legnagyobb baj, hogy néha meggondolatlanul adnak ki kártyákat.
A másik probléma, hogy 20 lapos lehet egy pvp deck. Ez pve-re elég. De ennyi kártyánál pvp-re nem elég. Lenne még 4-6 plusz hely kevesebb lenne a zugolódás.Meg amire oda kell nagyon figyelni a pvp t1. Hiszen ott dől el majdnem minden.
phanze: én nem értem.

-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
meg ott mikor elkezdik h ez a lap ersőebb ez sokat sebez ez op ezt nerfelni kell mert imba, ilyen olyan előnye van belőle...
nem a lap típusa a lényeg hanem a képességének a típusa.
ahelyett h mindne frakció megkapná a egyéni képességek ell hatásosabb egységeket, inkább ezeket a képességeket kezdik el szabályozni.
pl a pure fire megkapta a ice shield lebontó lapját ami igazán csak pure frost ellen jó.
de persze könnyeb lenerfelni mindent csak ezzel szétrombolják a játék alapjait. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
persze igaz de annyira balanszolnak mindent h ez oda fog vezetni h végül 1 teljesen átlagos rts-t kapunk így meg elveszik az a varász ami miatt még msot is játszok vele és nem hagytam abba.
Mindenki sír minden miatt h ez op így nem jó ez erősebb mint az pl battleship vs sprit ship esete.
Miért kell a battleshiept buffolni, mert a spirit ship erősebb....
Akkor a shadow worm nerf az már magába szánalmas ok.Pont az a baj h minden szín kap mindent.
előbb utóbb teljesen elveszik majd a színek egyénisége.Ha a mana wingre gondolsz, gondolom arra.
Azért írtam mert írtó nagy előny eggyes mapokon az h ott 1 nem is drága repülő egység, kb olyan mint az enligh.
korábban írtam 1 másik threadba.
Ott a nox carrirról volt szó, h miért nem használja senki.
Én írtam oda h ugye pvp-re a cc miatt hamar kiüthető és elég drága(bár pvp-re van értelme mert 1 hit 1 orb u0-is)
viszont pve-re semmi értelme mert nincs olyan map ahol megérné vagy lenne értelme használni.
Na ott kaptam 1 olyan választ hogy "nem minden lap használható pvp-ben és pve-ben egyaránt"
És ráadásul a mana wing még a jobb eset, nem beszélve arról h ez rare míg az ur. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Abban igazad van, hogy minden frakciót el lehessen különiteni.
Abban is, hogy kellenek az új pve, pvp mapok.Viszont a ballansz is kell. Nézd meg az sc-t, dió-t. Évekkel később is a patchekben voltak ballanszal kapcsolatos dolgok. Pedig a blizz ül a játékain rendesen.
Nem lehet valamiről az asztal mellett eldönteni, hogy jó vagy imba. Olyan ez mint egy alaplap. Az, hogy a cikk irója mit ír róla 3-4 óra használat után egy dolog. De az igazi vélemény az useré. Akik sokkal többet használják, különbözö körülmények, különböző komponensek között.Mondjuk azt sem értettem, miért írtad a külföldi fórumon hogy ez a kártya jó pve-re. Mert pve-re tényleg jó, de másra se. Pve-ben is 3-4 mapra kell. Többit meg lehet oldani nélküle.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az a helyzet kezdem már nagyon unni ezt a játékot.
És a tendedncia arra viszi a játékot h szépen lassan süllyedjen el a saját levében.
semmi újítás, se új map de ami van az h minden lapot balanszoljanak szarrá.
Ha ez így fog tovább menni a játék minden egyéniségét elveszti.
Nem azért vettem meg annó ezt a játékot mert azé tetszett volna h minden frakció ugyan azzal a felhozatallal rendelkezik. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Küzdök a guns expertel. Sok ember azt hiszi, hogy a háréból tolja. Aztán kiderül, hogy nem. Szóval nehéz arra a mapra jó brigádot találni.
-
phanzetomox
őstag
nagy a csend.... csak azt ne mondjátok hogy mindenki játszik

-
phanzetomox
őstag
nem tudjátok mitől van az hogy néha kidob egy error feliratot valami "quickmatchmaker " szöveggel és kidob a játékból ? ( nem csak az éppen folyó pvp-ből hanem az egész game-ből )
-
Murder3
addikt
olyan fordult már elő veletek h középen szemtől szembe húztatok welt?
most oylan stálingrádos behatása volt ennek a meccsnek
-
Rankerz
senior tag
Ez az ember trú kocka.
-
Gyuri27
félisten
Aktuális lenne, hogy az ae kiadjon egy-egy swift olcsó egységet naturéra és frostra.
Most játszottam fire ellen. Ő gyíkot hivott. Mire a második kutat felhuztuk 50-60 power előnybe volt. Ez meg így nem kerek. Hiszen az amazont egy gyík és egy nyilas simán beüt. Így bukta a parti. Mert neki a nyilasok mindenképp megmaradnak. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Gondolom a szokásos.

-
phanzetomox
őstag
mi volt ez a szerver leállás ?

-
Rankerz
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
A legtöbb pakli T3 mon rendelkezik xl counterrel ,ahol harvit hamar beütik.(ha kapsz egy cc-t simán eléri t3 mat mire odaérsz).Ha meg túléli az 300 kötött power ami t3 mas ellenfél ellen komoly hátrány. Sőt ugye lyrish knight már t2 ön be tudja szedni,az új Moon meg egész egyszerűen megeszi reggelire. Ezzel nem azt mondom hogy gyenge de tapasztalat,erős t2 és egy kis szerencse sem árt egy sikeres harvy támadáshoz. Általában akkor a legkritikusabb használni ha az ellenfelet pont orb felvételekor támadod be vele,mert nincs powerje kivédekezni és ugye Harvy siege(ostrom) egység. De ugye ez nagy pályán nem kivitelezhető,csak kis pályán.
Evocatorból az amelyik blokkolja a varázslatokat,hogy az egységeid ne kapjanak cct vagy az ellenfél buffot. Hirtelen nem tudm melyik az,de a zöld affra gyanakszom.
Megnéztem, a zöld aff az.
-
pachito
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
"Mellesleg ha a stílusod T3 ra fókuszál akkor Harvestert vedd ki nyugodtan,nem lesz hasznos." Pont ezen szoktam vacillálni, hogy akkor most harvit hozzak le, vagy nyomás t3-ra. Általában azért próbálom harvival megoldani, ha nagy a gáz, akkor nether warp+ vissza az előretolt splicerhez.
-
Rankerz
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
Magma hurler L counter így L es egységeknek nem sok esélye van ellene. Akármennyire is knockol M egységeket cultist még mindig a legjobb esélyed,frenzis nightcrawlerek beszedik hamar. Infect semmiképp,de mutating frenzyt bátran beteheted. Mellesleg ha a stílusod T3 ra fókuszál akkor Harvestert vedd ki nyugodtan,nem lesz hasznos.
-
pachito
őstag
Oks, köszönöm akkor nightcrawler be. Épp most kaptam ki egy pure firetől, eljutottunk mindketten t3-ig, de a magma hurlerekkel nem tudtam mit kezdeni, phoenixet másodpercek alatt szétszedték, knight of chaost szintén. Én még egy infectre, vagy mutating frenzyre gondoltam, hogy esetleg hasznosak lehetnek.
-
Rankerz
senior tag
-
pachito
őstag
shadow deck (annyit hozzáfűzök, hogy sima helyett promo harvester van, bár most nem lényeg.) Shadowban jártasakhoz szólnék elsősorban, szerintetek van valami, amin változtatni kellene? Felesleges lap?
-
Murder3
addikt
az a baj nem fér be

azt a paklit szépen megszoktam és használom is bőven a lapokat ezért nincs szívem ahhoz a paklihoz hozzányúlni

Max az embalemret kiehetem sosem használtam főnix spamhez pedig annak raktam be
Másik decket csinálok amibe furnanc+embalmer is lesz.
abba már benne van, csak hát az még nagyon szűz deck... -
pachito
őstag
Ok, köszönöm a válaszokat!
Akkor kénytelen leszek beszerezni egyet. 
-
Simid
senior tag
-
pachito
őstag
A nightguard swift változat helyettesíti a dreadchargert? Szóval gond, ha nincs charger a pakliban?
-
Gyuri27
félisten
Azért nem addig az. Hivhat annyi nightguardot amennyit akar. A stromsinger reggelire megeszi (én így szoktam védekezni ellene). Ha meg már van két singer simán behívom az aggressort vagy deep one-t. Akkor meg a fönix sem segít, singer lehozza.
Annyi bizonyos, más a taktika ha van a pályán guard. -
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szóval scythe ellen a Crawler a legjobb?
Így van. Csak arra kell figyelni, hogy egyből frenzyzd ha lehívod, utána néhány ütésből leszedi még akkor is ravage van rajta.
Az assasinokkal nem csak az a baj, hogy nem M támadású és így nem fog eleget sebezni, hanem az is, hogy S mértű amit a scythe két másodperc alatt szétszed.
A windhunter ellen talán a legjobb megoldás, ha knightot robbantasz rá amikor nincs rajta az unholy power, de ha ügyes a játékos akkor nem tudsz ellene semmit csinálni. Itt látszik mennyire kellene a deckedbe a nightguard. Bandit vagy pl pure frost ellen az alap támadó lapjukat tudod átvenni, úgy hogy nem is nagyon tud mit csinálni ellene. A többi szín ellen meg kicsit trükkösebbnek kell lenni, de ha ügyes vagy, akkor egy nature-frost játékost egy az egyben ki tudsz kapcsolni csak a nightguarddal (DO és Agressor nélkül bajba van).A map controll tényleg fontos és szerintem jól is csináltad a Simai-n csak ott is volt olyan, hogy megvolt a közép és utána nem oda húzogattad a welleket. Ez csak egy apróság volt, nem olyan fontos.
Még annyit, hogy fire T1 ellen szerintem ne nagyon próbálj plusz kutat húzni. Az összes többi ellen meg lehet lépni, mert hátrányból is be tudod védeni magad, de fire ellen szerintem jobb ha csak "követő" stratégián vagy, mert különben nem tudod bevédeni a Sunderert. Kicsit tapasztaltabb fire játékosok büntetni fognak, ha rosszkor húzol wellt.
-
Murder3
addikt
Hát most h mondod ténleg, a nightcrawlereket azért használtam a commandos ellen mert korábban azzal sikerül 1 revegelt változatot megölnöm.
Assasin meg még nincs u3-on.
Meg mikor a windhuntereket hozta azok ellen bexartam és azé hívtam asassint csak nem mindig azt támadta sajna ilyen bajaim az irányítással vannak.Szóval scythe ellen a Crawler a legjobb?Akkor ezentúl azoakt hívok majd ellene csak, csak ilyenkor eléggé zűrzavar támad meg elizgulom

Gondoltam hátha előnyt csikarok azért húztam kutat meg h közelebb viszem a frontot hozzá és forsakenekkel elintézem a hangyáit.
amikor orbot húzott már teljesen elvesztem főleg mikor lehívta a vigilt

így utólag harvi kellet volna.Hát a kutakat még msot sem ismerem sajna eléggé....
így azokkal vagyok a leginkább nem megbarátkozva.Bevallom azt próbáltam elérni h sok helyen legen kutam így több helyről tudjak madj támadni.
Annó a fórumon olvastam h a mapcontrollra érdemes törekedni,meghát azt tapasztaltam h a booster az ha 1-el kevesebb kutad van pótolja ha egyenlő akkor meg kb előny de általába ha arra koncentrálok többhelyre is szoktam de abban a szakaszba már nem volt rá szükség.a badnit meccs is érdekes volt az elején már azt hitem vége aztán visszajött a remény csak utánna lett probléma.
a pure shadow ellen élveztem e leginkább, főleg az uccsó amikor a meccs feléig paliba voltunk.
megnéztem az volt a kuclsmomentum h ő nem húzott orbot, pontosabban a 3. orbját azután próbálta felhúzni mikor már középen leromboltam, a végére már ő teljesen kifogyott a charge-ból.ui:
a grigorit meg úgy az összes ls egység árnyaira meg kell tiltani h varázsolhassanak, max offering vagy iylen de ne lehessen mást rányomni akkor megoldódnak és enm is kéne gyengíteni a lényt. -
Murder3
addikt
Nem tudom miért gondoljátok h az UA op.
nature,frost spalsh ellen nem éri meg.
mellesleg csak a fire az ami nem tud jól kijönni belőle, mert ugy az UA countereli magát
a grigoriba eggyetértek, érdekes az árnyékokra lehet varázsolni.
Azé nem értem miért mert pl az ua-s summonál skeletonra max motivate-t tudsz rakni de pl nem engedi nastyzni meg stb.
akkor a grigori árnya meg miért? -
Simid
senior tag
Amit a végén írtál szerintem nagyon fontos!
Mindenki a phoenixet utálja de nem azzal van a baj! Normál esetben elég sok hulla kell, hogy feléledjen így ebben a formában egy specifikus, taktikus lap, amit jól kell használni. Ilyenkor az is nagyon ritkán fog előfordulni, hogy kétszer feléled, nem hogy 4-5x.
Az embalmerrel viszont egy nagyon gusztustalan combo.
Félek, hogy megint valami teljesen felesleges elbénázott nerfet kap egy egyébként korrekt lap (ala Mortar Tower), pedig csak annyit kellene csinálni, hogy az embalmer bónuszt lényegesen csökkenteni (mondjuk 50-80%ra 30secig) és cserébe mondjuk ingyenessé tenni az aktiválását. Ezzel több gondot is megoldanának.
Azzal teljesen egyet értek, hogy a feltámasztott lényeket ne lehessen robbantani illetve ne lehessen UA-t a saját hullájából idézni. Ezek teljesen logikus változtatások lennének, nem is értem eddig miért nem csinálták meg (ja de, talán kezdem érteni...). -
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Megnéztem a replayeket.
A három pure shadow elleni, ugye lényegében ugyan úgy zajlott. Nem vagyok túl jó shadowval de szerintem ezeknél jól játszottál, sokkal jobban mint mikor utoljára játszottunk.
Az egyetlen amit furcsáltam, hogy van resource boostrered mégis nagyon szétszórtad a welleket, ha egybe építgetted volna őket akkor oda is mehetne booster. Itt azért még megjegyezném, hogy bár azt írtad az UA csak fire ellen jó, lényegében itt is nagy segítség volt...
A fire játékos ellen nem volt nehéz dolgod, hatalmas hibákat csinált és ki is használtad.
A bandit ellen viszont nagyot néztem. Mintha nem is ugyan az a személy játszotta volna. Ez első rohamot szépen védted, de utána csak hibák voltak. Kutat építettél amikor inkább a már meglévőt kellett volna javítani (nem voltál kút hátrányba szóval nem volt sürgős), ha van sundyja akkor valszeg mindkét kutat elveszted. Aztán T2n számomra érthetetlen volt, hogy miért próbálsz egy felbuffolt scythe fiends S egységekkel megállítani, mikor ott a nightcrawler aminél talán nincs is jobb lap erre a célra. Gondoltam csak leblokkoltál, de aztán az ellen lehívott egy commandost (S egység M-es támadással, ami gyógyul ha sebez) a scythe fiends mellé, erre hírtelen elkezdtél nightcrawlereket hívni a commandos ellen, nem nagyon értettem. Azokat a támadásokat pillanatok alatt visszaverhetted volna, meg volt minden lapod hozzá, le is hívtad őket csak épp mindent fordítva csináltál.
Ebben nem vagyok biztos, de amikor elkezdett harmadik orbot húzni, akkor lehet inkább Harvyt kellett volna hívnod ahelyett hogy te is orbot építhetsz, engem párszor megszivattak már így, ilyenkor a legveszélyesebb a nagy behemót. -
Murder3
addikt
Ott meg van dieschant ami meg ugye mien jól jönne a shadownak harvi supportnak.
pure fire meg ki tudja védeni a cc-t is 2 orbon.Hát jön 1 scythe fiendel rögtön rámdob 1 wildfirét ez a jobb eset vmelyik eleve 2vel idnít és keresztbe dobja h még véeltlen se tudjak egységet hozni ha olyan a map.
a scythe kap 1 revaget ilyenkor kb tripla annyi power kell ha ki akarom nyírni aztán jön ilyenkor mégegy wildfire vagy eruption lava field attól függ.
vége is a bázisnak.a revage is nagyon erős és Bandit lapoknál vagy egyes frostra vetve egymaguk kinyírják a bázist úgy h te me g sem tudod ölni őket.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
az több mint 300 power amit felsoroltál , annyiból meg lehet védekezni.
ua + phenix: az engem nem vigasztal hogy a többi szín ki tudja védeni, ezzel eddig is tisztában voltam,itt a kérdés az volt hogy a pure fire mit tud ellene felhozni, mert pl. nature vonalt nézve, egy oinkal pl. fele annyi powerből ki lehet védeni az ua-t mint amibe annak a lehívása került.
fire oldalról semmi opció ellene, ami van ( pyromaiac) azt egy tapasztalt shadow játékos könnyen kijátssza.
és ugye ez épület ami időbe telik míg megépül, s ezalatt nagyon sebezhető, azért meg nem fogok minden helyet bevédeni előre egy - egy toronnyal, mert az ellennek 2 shadow orbja van.
a normál phoenixel nincs is bajom, de azt írtam is hogy a probléma az embalmeres verzióval van.
-
Murder3
addikt
érdekes h nekem akkor h tudja leszedni a wildfire a bázisom?
gyengébb vagy mi?
ugye mivel scythe fiendel jön rámbasz egyből 1 wildfirét aztán mégegyet a scythe-t meg revegezi.
nincs amivel kivédjem mert ilyenkor még a widlfirének köszönhetően ha maget hívok amivel van esély 1 revagézett scythe ellen azt is seperc alatt kiszedi.UA meg csak a fire ellen jó úgy hogy leszedje az orbot a többi szín ellen csak hátrányba keülsz mert uyge ha nem embalemrerzel a főnix is csak 1X tud belőlük újraéledni.
az meg nem visz le orbot. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
az UA erősen egy op lap.
Simid-el teljes mértékben egyetértek, ahhoz nem kell tehetség hogy benyomd az ua-t sorban egymás után, még hozzá egy olyan területen ahol már nincs is saját! egységed.
cc-vel simán bevédhető, de ugye az nincs pure firebe, lava fieldből meg 2-3 kéne hogy kivigye, de annak darabja annyi mint az ua-nak. szal így esélytelen, egyiket leszedem jön a kövi.
arra én is kíváncsi vagyok hogy mivel védenéd ki az ua-t pure fire pakli esetén.
erre is mehetne annyi nerf hogy az undead army megsemmisülésekor felszabaduló életerőpontokból ne lehessen új sereget idézni.
embalmer + phoenix szintén op.
ma pl vagy 4-5x támadt fel 1szem főnix ami levitte a bázisom, ( mivel ugye irtottam a gyalogságot is spellel így volt hp )
szal várjuk azt a phoenix nerfet

ami még felettébb zavar az a grigori robbantás. illetve az hogy a grigori képessége ellen nem hat a disenchant, (amit ha aktiválnak odavonzza az egységeimet, és nem lehet őket irányítani amíg ki nem szedem a grigorit)
ma így kaptam egy aoc-t az így "bénított" juggerrre , coldnapot feloldotta a disenchant de ezt a képességet nem.robbantásra visszatérve, van egy nerf javaslatom hozzá, csak annyi kéne hogy a feltámadt alakot ne lehessen robbantani.
a wildfire meg pure lap, ami ellen csak annyit kell tenned hogy kisétálsz arról a területről ahova belőttem. mivel nincs cc-m nem állít meg semmi. well+ orb ellen meg alig sebez,
a phoenix álttal bevitt sebzés töredékét okozza csak. és ezt mindig! újra kell hívni ami mínusz powert és chargeot jelent.(#6506) BlackTiger a disenchant dobd be a paklidba, jugger mellé feltétlen kell, nélküle esélyed sincs t3-on, kapsz egy cc-t és már le is szedték.
ha jól állsz bfp-vel akkor a nature affosat vedd, az immúnissá teszi a kövi cc-kre is
nekem shadow aff-van, vészhelyzetre ( pl. bekapsz egy aoc-t a cc- mellé, mondjuk ez is jó) -
Rankerz
senior tag
Hűha,itt kitört a világháború :_DD
Watchlisthez:
Mana wing nek annyi kéne hogy 1 eruption ne üsse be,meg M counter
Soulhuntert nerfeljék statban meg a minet
Shadow phoenix meg tényleg balanszos..bár ugye breeding meg firedancer is balancedet kapott aztán tessék.Guns Of lyr experthez:
Mentünk pár kört aki online volt,Murder téged involtalak de gondolom valamit csináltál mert nem fogadtad el a meghívást. Btw holnap sztem megyünk majd,szóval aki akar jöhet(nem csak gunsra)
BlackTiger:
Menj pár meccset,és érezd ki mi a stílusod,mi az a lap amit favorizálsz. hiába adunk elméletben erre meg erre countert,a gyakorlatban más tészta plusz ugye szituáció függő is.
Deep onehoz
Még mindig imba a statjáhot képest,ha megnézzük szerencsétlen lost reavert vagy a twlight vilebloodot mindkettő gynegébb pedig 2 orbszükségletük van. nem mellesleg nature magas élettel rendelkezik,a 1650 támadása" nem a mi stílusunk"..De még így is van bőven counter hozzá,a legújabb ugye,Moon meg még harvester ellen is jó..és legendary.öhm.
asszem mindent elmondtam amit hirtelen akartam ^^
-
Simid
senior tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Igen Mortart védeni tényleg jó, engem külön idegesít mert imperialst nagyon szeretem használni. Nem is azért mondtam ezeket mert nem jók (scorched is nagyon jó, lehet vele fordítani egy-egy meccsen
), csak a scythe fiends szerintem nagyon kell és akkor valamit ki kell venni.Murder: Szerintem rosszat raktál fel, ezek mind patch előttiek így nem tudom őket megnézni, pedig érdekelne.
-
Murder3
addikt
az igaz de ezek nem direkt damage stylusú spellek.
fire-nek meg mind az.
arról nem beszélve h shadow spalshel meg nagyon erősek.oink az jó ellene nekem vagy azt csináélják vagy fagyaszt vagy knockos egységet hív.
na mind1 msot mentem pár 1v1-et
felrakom kukkanstd meg hogy hol mit csinálok rosszul.ha van időd majd rá.
itt
remélem jókat raktam bele.
mondjuk kb 3X uygan azzal sorsolt össze aki szintén pure shadow volt de volt 1bandit az volt a leghosszab de az már az elején elveszett. -
BlackTiger
tag
A Makeshift towert szeretem, szerintem nagyon hasznos lap. Azzal szoktam bevédeni a Mortar toweremet, az ijjászok és egyéb egységek ellen, mivel S méretűekre még knoksback-je is van. Akkor a Scorhed Earht-et kiveszem, azt úgysem szoktam használni.
-
Simid
senior tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Szerintem egész jó.
T1n kicsit sok lapod van talán. Én a makeshift towert vagy a scorched earthöt kivenném, hogy beférjen a scythe fiends. Az nagyon kellene mert vannak olyan S egységek amiket máshogy nem fogsz kinyirni (Imperials, Defenders, Commandos) és amúgy is kell egy S counter. Talán a diseenchant lehet még hasznos csak itt már kérdés, hogy mi helyére.
Konzultálj OnSettel ő a pure fireös, de szerintem nagyjából jó a paklid.(Ja bocs, most látom, hogy a kérdés nem az volt jó-e a paklid, hanem hogy hogyan játsz vele.)
Murder: A pure shadow teli van CC-val, ráadásul a jobb fajtákból -> Nether Warp, Kinight of chaos, Aura of Corr. Ezek közül kettő még ki is nyirja neked az ellent ha jól használod, ráadásul nem klasszikus CCk így felváltva folyamatosan használhatod őket. Egy pure nature vagy stonkin meg csak resistet lát előbb-utóbb és még az ellenfelet sem sebezte.
Sebző spell van csak kicsit az is másképp (lényegében a phoenix is olyan mintha spell lenne). Arra kiváncsi lennék, hogy az UA-t, hogy véded ki pure firerel vagy akár fire-nautrerel (az, hogy néha rádob egy oinkot az nem megoldás mert az kellhet közben másra is).
-
BlackTiger
tag
A pvp paklim pure fire és a lapok benne:
Sunstriders(lvl2),Sunderer(lvl1),Scavenger(lvl3),Firesworn(piros, lvl1),Mortar Tower(lvl1),Makeshift Tower(lvl1), Eruption(lvl2), Enfrocer(lvl1), Firedancer(lvl1), Mine(lvl1), Skyfire Drake(lvl2), Gladiatrix(zöld, lvl2), Wildfire(lvl1), Rallying banner(lvl1), Scorhed Earth, Virtuoso, Juggernaut(lvl1), Ravage(lvl2), Lava field (lvl1) és Magma Hurler(lvl1), amit majd egy Spitfire-re fogok lecserélni. -
Murder3
addikt
ennyi erővel az UA meg egy spéci shadow lap nem

az se tud cc-zni meg nincs is nagy sebzésű agresszív lapjai mint a firének.
szal sztem ez egy kutya.Meg az UA-t ki tudod védeni.
Kéne segytség Executor kellene goldért van nektek?
3 kéne ha van vkinek attól szeretnék venni ha ad el. -
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
A wildfire szerintem egy teljesen fair lap. Vedd bele, hogy a pure firenek ez az egyetlen lap ami valamennyire használható CC-ként. Semmi más nincs neki. Vagy támad agresszíven és folyamatosan vagy ha védekezni kell akkor max egy wildfire van, amiből persze ki lehet sétálni és a wellek orbok ellen nagyon keveset sebez.
Ráadásul ezt nem tudod a pálya másik feléről nyomkodni, mint az UA-t. -
Murder3
addikt
na de pure firén kívül senki ellen nem éri meg használni

főnixel jó még max.Jó akkor ott a pure firébe a wildfire ami megint enm egy túl fair lap és semmit nem lehet ellen tenni.
amikor állandóan ezt dobálja rá a welljeimre az ellen én sem tudok mit tenni.
most ilyen alapon sok ilyen lap van
Na de a Voidstomon kívül mondj már 1 olyan lapot ami semmire nem jó...
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Azért te megint (nem) kicsit elfogult vagy. Máshol is vannak ám használhatatlan lapok, és a pure shadow szerintem mostanra nagyon jól használható lett, sőt sokszor bosszantóan egyszerű vele nyerni.
Én érdekes módon nem a bandit vagy lost souls deckektől szoktam látni a shadow+embalmer kombót (ha nincs frost színed akkor sokszor kivédheteten). Mivel csak shadow lapok kellenek hozzá nem is értem miért számít az hogy mi a másik szín mellette...
A másik érdekes lap az Undead Army. Azt ugye te is előszeretettel használod folyamatosan nyomkodva az ellen bázisánál. Engem ez a taktika mondjuk nem zavar frost-firerel, de pl a pure fire az ég világon semmit nem tud ellene csinálni, neked fél percenként egy gombnyomás, neki meg előbb utóbb megsemmisül a bázisa bármekkora előnyben is volt előtte.
Szóval a lényeg, hogy a saját színed is nézhetnéd néha kicsit kritikusabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), csak a scythe fiends szerintem nagyon kell és akkor valamit ki kell venni.