Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
linekiller
üzenetére
Ez most egy bajnokság. Nem egyenes kiesés van, hanem a fordulók során játszol minden nevezett játékossal és a végén pontok alapján dől el, hogy ki nyert. Még simán nyerhetsz is.

-
sny83
csendes tag
Srácok, szép és jó ez a sok pvp szervezkedés, de ugye nem ment el mindenkinek a kedve PvE-től? Egyre kevesebb meccset látok szerveződni
Pedig olyan jókat nyomultunk pár expert map-en, kár lenne, ha megszakadna ez a hagyomány 
-
linekiller
tag
amúgy sajnálom, hogy nincs loser bracket
szivessen játszanék a többi játékossal is és akkor nem csak az első helyezést lehet ne ki osztani -
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
nem arra hanem h a te kezdőorbodtól nézve jobbra te elfoglatál 1 welt majd később simid is elfoglat ott egyet na az.
te a másik oldalon csak később foglaltad el azt a helyet. -
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
nem tudom pontosan mire gondolsz területi előnyre de ha arra hogy badlegouse foglalta el a közepet akkor az nem az, Yrmia és Simai mapon soha nem foglaljuk el a közepet az nagyon nagy hiba tud lenni nagyon könnyen körbelehet zárni és belehet szorítani oda az ellenséget
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
az Yrmian pedig Simid területi előnybe volt ha a virtusokkal jobban operál ott nem nyertél volna, de szép volt ahogy ott nyertél

-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
Én a corpsest aakrnám használni rendszeresen de embalemr nélkül gyenge azt én egmnem szeretem lepakolgatni(az a abj h amikor játszok én sosem fiygeelk az épületekre pl fof,embalmer.számomra a szimpla csata izgalamsabb mint épületeket pakolgatni.)
ezt kéne megszoknom akkor talán nem lenne baj.
és hátha az új kiadással jön majd még ilyen ua és ce típusú spell
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
a snapjaws drága
nagyon rá kell állni h jól használd.a nox+motivate kombót tudom, de sajan így is nehéz irányítani, tele van irányítási buggal a játék így nehéz jól mikrózni benne.
[kipróbáltam a Corpses Exploisont hát ráférne egy kis buff még embalmer nélkül nagyon gyenge.]
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller
üzenetére
replayben párszor már összefutottam vele, de most nem jutott eszembe ^^'
-
Simid
senior tag
válasz
linekiller
üzenetére
Élvezetes meccsek voltak, hosszabb T1 csatákkal. Ami külön szimpi, hogy shade spam se Grigori robbantás nem volt, így igazán fair play volt.
Az utolsó menet kicsit vontatott lett pedig már T1en eldőlt (csak néhány másodpercen mult, szerencsém volt), viszont a nagy pálya és a lassú frost egységek miatt nem tudtam gyorsan lezárni. -
linekiller
tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
látom még nem ismeritek a feagul taktikát ^^
snapjaws ( lila aff ) : használhatatlanná teszi a sunderer képességét és 2 nox-al kényelmesen le lehet szedni a sunderert. Persze ez jó érzéket kíván és jól kell csoportosítani az egységeiteket az eruption miatt.
illetve pure shadow playereknek ajánlom a nox+képesség+motivate combót az is nagyon hatékony
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
papíron lehet de meccsközbe általába ezek a papírformák elvesztik a jelentőségüket.
persze ha tudnád h az ellen épp mit akar akkor könnyebb lenne.Nighguard kezdés lassú és haszontalan.
a zöld az igaz gyors de ott az ellen mindig megmenekül vele és ott a lehetőség h bármidet swapolja. -
linekiller
tag
badlegouse vs. linekiller
2 - 1a replayeket majd badle fogja feltölteni
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
ha nem kezdésnél van akkor egyszerű, mert 60+110 amiből neked simán kijön az 50+50+overload ami leszed egy dazelt sunderert akármit is csinál a scavyval (vagy csak simán 3 nox)
ha kezdésnél van akkor már kicsit nehezebb a dolog, bár optimális esetben nightguarddal kezdtél és nincs probléma XD
szóval az általános dreadcharger kezdéssel (60 power ami kiüti a scavyt) marad 110 amiből operálhatsz egy 495 hp-s sunderer ellen, csak a dreadcharger 450-et sebez rajta 15mp-nyi daze alatt ... ne mondd, hogy 110 powerből nem tudsz bele sebezni 45-öt ...
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
a firesworn 4 sec egy forsakennek bekapcsolt spec képességgel, és máris buktam 25 powert
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
nem feltétlen kell az atomlassú wreckerrel jönnie h sundit hívjon ha csak gíkkal jön nem fogok nighguardot lehívni, akkor jön a nox de nekem sem végtelen a powerem és ha lenn van az overloaddal nem olyan könnyű operálni.vigyázni kell h ne süljön be és ha amíg dazed addig nem tudom megölni utánna már simán leszedi a wellem.
-
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
jó ez, csak a pakli felébe kerül
( slotot nézve ) -
Juliano
tag
10fő...de még mindig lehet jelentkezni. Bárki hívhat cimborát. Még én is lehet várok 1 főt. Meg még bízom hogy Phanzetomox meeggondolja magát..

Eredméynt nem tudok de a 3. meccset játszák Linekillerék.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
épület ellen a dancer sokkal jobb. 200%-os bónusza van a stalker 50%-ával szemben
Scavenger-t már régóta tervezem betenni, de egyenlőre még erre sincs up és charge. Az "S" bónusz miatt viszont valóban érdemes használni.
giant slayer jó ellene, csak nem volt power/ orb ahhoz hogy tömegével lehívjam őket, 1-2 egység meg nem ér semmit egy blood ellen, főleg ha még cc-t is kapnak.
ezért inkább juggerrel operáltam és az orbok voltak a célpontok , ezzel elkerülve még1 blood vagy vmilyen t3 leivását. -
Juliano
tag
nagyon erős lett a mezőny...elnézve a replayeket a 8. helyre várom magam mindennemű szerénység nélkül....

Közben lesz lassan újabb eredményünk.
Badlegouse - Linekiller folyamatban -
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
ami egyébként drágább mint egy sunderer és nagyon könnyen kiszedhető.
ha pl wrecker+képessége mellet vagy csak simán wellre hívja le a sudnerert akkor meg mire használnád a képességét már az wellednek annyi, ha meg nem tudod kihasználni a képességét akkor csak pocsékolás lehívni mert semmire nem jó.különben a shadow nem rendelkezik l counterrel.
a nightguard és a koc csak annyi h l-es sebzésű de azokat l counternek nevezni vicc.
Nightguard képességén kívül használhatatlan(még a lila affos is pedig az emberek ellen jó lenne)
a Koc meg ha l egység van minimum 2 kell belőle ami pl 20 powerrel drágább mint egy deep one.és uyge knockolható és lassú.
Ergo a mage-el több értelme van védekezni mert az jobban sebez l-egységre.ha a mage kapna l sebzést akkor lenne egy normális l counterje a shadownak. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller
üzenetére
ööö ... nem vagyok egy nagy shadow pro, de tudtommal erre van pl. a nightguard
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
szeva nem tudom milyen lapokat használsz fire t1-re de hogy a shadow nagy hátrányban van ellene az tuti egyedül a shadow t1-nek vannak gondjai a sunderer ellen és nincs semmilyen S knockback lénye vagy spelle sem neked viszont van ( firesworn ) szóval a shadow playerek legtöbbjét még t1-en eltudja intézni egy jó fire játékos
tipp+
egy legend barátom fire t1 lapjai :
scavanger, sunstriders, wrecker, sunderer, firesworn, eruption, scorthched earth, és van egy plusz helye a következő lapoknak : banner of glory, mine, makeshift tower, mortar ( nem szokta használni) -
Juliano
tag
válasz
mikloska007
üzenetére
Szia:

Mindenképp aktuális, de nemsokára mennem kell dolgozni éjszakára. Utána a vasárnap felét átalszom. Tehát remélem neked is jó lesz a vasárnap délután, kora este a párosításunk lemeccseléséhez...
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mondjuk a dark forrestkineket és hasonló teremtményeket szivesen kipróbálnám

-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
kinek kellett ? mindenki ellenezte

az ok csak mondjunk az eruptionnal csak dazed egységet lehet beszedni, + csak akkor van értelme ha több egység van egy kupacon, de a forsaken a képességével simán beszedi bármilyen egységemet, vagy charger + nasty leszed jópár ijjászomat -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
na és még nektek kell shadow/nature dual frakció?

a fire t1 nincs hátrányba a shadowal szembe simán be lehet szedni vele.
csak a nature van hátráynba a frost előnybe míg a fire az egyenlő sőt a eruptionnak köszönhetően van 1 minimális előnye is sztem. -
phanzetomox
őstag
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én azt tudom neked mondani, hogy támadd be T1-en, és minél több ideig ne engedd neki, hogy felmenjen T2-re. Ha már felment, nincs más választás mint Moont lehívod és Necroshadet nyomsz DO-ra.
-
phanzetomox
őstag
shadow nature pakli ellen mit szoktatok csinálni ha az ellenfél deep one-al támad ? általában szét van buffolva, úgy általában mindent beszed, ha valamivel le sebzem nyom rá surge-t, ha lehívok 2 do-t azt beszedi mert rányom egy life weavinget + cc, más L counter az kevés hozzá
szal ez elég szívás nem nagyon tudok ellene mit csinálni, valami ötlet ? ( ami fire /nature deckel megoldható ) -
mikloska007
csendes tag
Sziasztok !
Julianno meg kaptam a linket és regeltem is mint látod.
Bocs a tegnapért de ugy nem lehet játsszani ha jobbrol balrol zavarnak és ide kell menni oda kel rohangálni na szoval ez a halálom.
ha aktuális még szivessen játszok.
Üdv mindenkinek
-
Murder3
addikt
Mi az csak nem engem akarsz elkerülni?
vagy Juliano-t? 
Azt a bugot mikor óhajtják fixelni h ah leoinkozzon az ellent vagy ő magát akkor az egységeim nem tekintik ellenségnek?
mert egynél nem probléma de ha már 2-3 nál kell akkor már az.Illetve szeretném aktívan használni a CE-t de sajnos keveset sebez embalmer nélkül.
Azzal sem sebez sokkal többet. -
Sousuke90
aktív tag
OnSet: csodálkoztam is, hogy a banner mellett nem jönnek hármasával a dancerek
Amúgy tényleg élvezetes meccsek voltak, főleg a fogócska a harmadikban XD -
Murder3
addikt
a 3. mapon én erőteljesebb rusht vártam volna tőled

ott csak a balszerencse miatt vesztettél.
Hát a jugger még betudom szedni 3 orbon a stampade-t is ki lehet védeni egy pontos warp-al, de bloodhornal szembe semmim nincs.
még ha ki is védem a stampadéjét talán le tudnám ütni, talán, de úgy h cc+heal támogatás van mögötte úgy esélytelen, aoc-vel lehetne de azt én nem használom a cc-k után a legunalmasabb lap a játékba.Jó ez a forge h semmit nem tudok kipróbálni benne.
embalemr nem aktív rajta hiába nyomom leOnset:hát az ja, miért adtad el?
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
szuper még két shade-s nem hiszem el...
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
mindegyik mapon csak pár mp-vel kellett volna hamarabb kiszednem az orbot. amit ugye hiába lőttem ki stampadlevel, az enli már aktív volt SousukeHUNnak meg csak powerre kellet várni és a 2 orb is elég volt így a Bloodhorn leivásához.
3. kör mondjuk érdekes volt, SousukeHUNnak már egy orbja sem volt, csak egy szem blood, amit meg nem tudtam mivel betámadni. mondjuk ha időben zár az a kapu, nyerek annak ellenére hogy még egy Bloodhorn a pályán van.

egyébként igencsak hiányzott a heal és cc támogatás a juggerhez amit phanze szokott nyújtani. már egész hozzászoktam a 2v2-kben.

attól függetlenül hogy mindháromszor elkéstem az orb rombolással, nekem tetszettek ezek a meccsek.

(#7237) Gyuri27 passz. nem is gondoltam rá átvariáljam a paklim a körök között.
pedig így utólag belegondolva érdemes lett volna betenni egy Nomadot vagy Scavenger-t helyette bár utóbbira nincs upom.kár volt eladnom a dancert

(#7240) hajsza thx. megnézem
-
phanzetomox
őstag
régen milyen sok pure fire-s volt, most meg ahogy elnézem, minden második játékos shadowal nyomja. ( ami nemjó mert mindig kikapok )
Volt pár vicces meccsem, ellenfél kis power ellőnybe került mert hívott furnancet embalmert boostert... nekem 3-al több wellem volt mint neki, ( mert már 2-t tőle leszedtem ) ennek ellenére kettesével hívta a harvikat
A következő ellenfél shade-l jött, mire odaértek a maulereim addigra leszedte őket a shade
aztán volt még nasty+grigori is,
jáj ez nem az én napom
-
hajsza
aktív tag
A Lajesh rep-hez töltsd le a [Suosuke által megadott csomagot]. A dokumentumok/battleforge könyvtáradban ha nem lenne Map alkönyvtár, akkor hozd létre és oda másold be a csomag tartalmát.
-
Sousuke90
aktív tag
Hát igen, bloodhorn a t4es jugg.
Még egyszer gomen miatta.
Amúgy mind3x mázlim volt, hogy az enli még az előtt kijött, mielőtt a jugg az orbhoz ért volna. A generateden különösen.@NeOcska: kifejezetten érdekes lesz a harvester ellen, pure shadow ellen mindig kihívás a parti számomra
-
Neocskaa
tag
NeOcska vs. Rankerz Lajesh [link]
-
Sousuke90
aktív tag
Gyors update az observer mappokkal kapcsolatban:
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=27647a pvp mappokat elvben sparringból lehet előhozni
-
Murder3
addikt
Gyuri mi mikor tudjuk lebonyolítani a meccsünket?
-
Neocskaa
tag
Mindjárt kezdjük a meccset: NeOcska vs. Rankerz
jó meccsnek ígérkezik, gyertek specelni!
-
Sousuke90
aktív tag
Na OnSet - SousukeHUN lezajlott.
0-3
a map leosztás:
Haladur
Simai
generateda replayeket majd OnSet adja, mert a másodikat nem mentettem le ^^'
-
phanzetomox
őstag
na kiváncsi vagyok hogy szerepelnek a játékosok

-
linekiller
tag
sajnos nekem ma este el kell menem de holnap remélem összejön az első forduló
az " ellenfelemmel" sok sikert mindenkinek

-
Sousuke90
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam ha már beneveztem reggelek.
Ugyan átküldtem Julianonak a linket, de úgy látszik megelőztem a reggeléssel.
Itt a link az observer mappokhoz: http://www.mediafire.com/?onznvfmbkw3 -
Juliano
tag
akkor elnéztem a jelentkezésedet.....de örülök, hogy ittvagy.
Akkor midegy ki diktál eredményt, de legyen hiteles.
Az idővel meg mint irtam lehet majd alkudozni csak mindenki azon legyen hogy ne halogassa. Ugyse irom ki addig a köv. fordulót amig nincs teljes elözö forduló.
Szerintem dijazás most még ne legyen. Igy is lehet hogy mindjárt 6-an visszalépnek.A meccsekhez lehet valahogy nézőnek csatlakozni?
-
Rankerz
senior tag
válasz
Juliano
üzenetére
"-Az adott forduló eredményének a bediktálása a VESZTES fél feladata."
Ez tiszta megalázó
"-Az adott fordulót az itt kihirdetett időponttól kezdve 48 órán belűl le kell játszani. "
Ez hivatalos bajnokságnál se működött,bármikor közbe jöhet valami.
"Kíváncsi vagyok hányan léptek vissza"
Tudtommal én nem is jelentkeztem,már nem 1v1 eztem köbö 2 hónapja. De mind1 akkor benne vagyok

Mellesleg nem kell korlátozás,értelmes emberek értelmesen meg tudják beszélni meccs előtt mi az amit elvárnak a másik féllel szemben.
-
Juliano
tag
ha én határozok meg mindent akkor félek, hogy fellázadna a nép ellenem..

De ha ezt akarjátok.....

- Nincs lap korlátozás, nincs map korlátozás!
- Egy forduló az egyik játékos 2. győzelméig tart. A 3. meccs random generált pályán zajlik. Az első két meccs a játékosok által választott pályán. ( hogy kinek a pályáján kezdik az részletkérdés....de/roll és ennyi)..
-Az adott fordulót az itt kihirdetett időponttól kezdve 48 órán belűl le kell játszani. (természetes kisebb alkudozás lehetséges egyéni elfoglaltságok miatt)
-Az adott forduló eredményének a bediktálása a VESZTES fél feladata.
-a 3. meccset mindenképp le kell játszani hiába vezet/nyert valaki már 2-0 ra, a "gólarány" miatt játszuk le.
-Győzelem 2 pontot ér a vereség 0 pont. + a győzelmek, vereségek száma a "gólarány". (remélem érthető).Az első fordulót kisorsoltam!
Badlegouse - Linekiller
Smokegyuri - Murdeer
Onset - SousukerHUN
Rankerz -Neocska
Juliano-Mikloska
A párosításonkénti 3 meccs teljesítési határideje: 2010.06.06. 17:00Na kezembe vettem a dolgokat! Kíváncsi vagyok hányan léptek vissza......

-
-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano
üzenetére
résztvevőnként 1 voks, a többség dönt hogy tiltás / korlátozás/ vagy szabadon bármi használható. ez nem tart sokáig.
attól függően hogy mire esik a legtöbb szavaztat megbeszéljük hogy mit tiltsunk, korlátozzunk. amiket írtam csak ötletek. kivehetünk belőlük és hozzá is rakhatunk.
úgy látszik kár volt példákat is beleírni a felhívásba

ha viszont a 3. verzió nyer a vita lezárva, és már csak a kezdés dátumát kell meghatározni.

egyébként nem én voltam aki felhozta a tiltsunk ki pár lapot témát.

amúgy sztem gyorsabb egy szavazással lerendezni mint most hetekig érvelni mindhárom verzió mellett pro és kontra.
a leggyorsabb megoldás egyébként az lenne hogy te mint szervező, meghatározod a szabályokat, közzéteszed, aztán aki egyetért vele és elfogadja az játszik, aki nem az nem.
-
phanzetomox
őstag
Úristen nem néztem rá tegnap este óta a fórumra és lám, milyen rumli lett itt.
Én nem indulok a versenyen , úgy érzem ebből a végén erkölcsi harc lesz " mit szabad és mit nem " alapon.
1v1 amúgy se az én otthonom.szerk: régebben írtam a quickmatchmaker próblémámat, valaki azóta látta a bf fórumon hogy mitől van ez ?
-
Juliano
tag
srácok szerintem száz szónak is egy a vége. Játszani akartok? vagy hetekig alkudozni?
Este 8 kor vitafórum ingame. Mindenkit invájtolok.Aki tud legyen online!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Parfüm topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilhasználat külföldön
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig olyan jókat nyomultunk pár expert map-en, kár lenne, ha megszakadna ez a hagyomány 

vagy Juliano-t?