- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
na ezt nem tudtam. Azt hittem a nightguardot csak azért nem tudja használni mert dazed. De ezekszerint well mellett is 20 sec. Így mindjárt más a dolog.
A stratégiám alapvetően erre a " wellt húzok és én nyertem" dologra épül. Igazából t1 rusholok mindig ha az ellen wellt húz, csak nagyobb mapokon nem. kisebb mapon ha orbot húz akkor arra is rámegyek, ha időben érek oda akkor scorched earth+ sundi/ és sunstriders spam leszedi az orbot. A well rushnál mindig az ellen egységeinek counterjét hívom (tehát hogy mindig kapjanak bónuszt ) ez be is jön mindig csak shadownál nem a forsaken miatt.De most hogy tudom ezt a nightguard 20 seces dolgot, már nem félek használni sundit
Mivel majdnem mindig well húzás nélkül támadok ( ha esélyesneklátom a támadást csak akkor )
ezért gyakran okoz problémát hogy én kiszedem a wellt nagy harcok árán, csak aztán az ellen elindul orbot szerezni valahol máshol nekem viszont nincs powerem orbra. ilyenkor leölhetném az egységeim a void miatt viszont akkor majdnem ugyanott tartok mint az ellenfél nem sok előnyöm van.Ha megpróbálok támadni a megmaradt egységekkel akkor oda kell support , elfogy a powerem és nincs t2-m se. Általában ha eljut t2-ig akkor a t1-es egységeim pár sec alatt leszedi, utána már ő van előnyben.
Tehát ezt a t1-n well leszedős dolgot akarom tökélesíteni, csak az ellen által húzott t2 miatt gyakran csak hátrányba kerülök.
t2-ig nem szeretek elmenni , még elég kezdő vagyok, könnyen megesznek t2-n bármilyen színnel
ja mortar+ensnaringot szoktam használni, frost ellen a scavenger+ mortart is ( a lassú egységek miatt )smoke: ja lehet beteszem ezt a maulert sok helyen jó counter, csak az a baj hogy most hogy elkezdtem 1v1-t nyomni egy csomó lap sorra került amit be akarok rakni csak nem tudom hova
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest