Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7996 üzenetére
már javitottam, felhuztam 3 szintre...
-
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #7998 üzenetére
jó tudni.
megyek és megstampadlezek egy bloodhornt
-
linekiller
tag
egy újabb bug a játékban
a stampede képesség instant öl bármilyen lényt
hotfixet most azonnal
-
OnSeT
őstag
az attól függ milyen és mennyi up esik a pályán.
oceanon 2 upért kaptam ~45 vic tokent. mondjuk azóta se mentem pve-t csak egy teszt kört csináltam (jó drága tesztkört)csak utána se kedvem se időm nem volt pvezni.
egyébként egy-egy upért a megvásárlásához szükséges token mennyiség felét adja.
a duplázó tokennel 1 az 1 ben válthatod azonos gyakoriságú upra.insane godon pl csak R up esik, itt ha ketten mentek és minden upot beváltatok 100vic token/kör ha mind2 element mindkettőtöknél aktív.
-
linekiller
tag
az avatar of frost nem alkalmas pvp-re én csak mosolygok egyet mikor meglátom
a shadow splash nagyon gyakori és a life weaving 4 másodperc alatt kicsinálja az avatart.grigori ellen jó a fathom lord és a stone warrior is
a northland drake csak az upgradek hiánya miatt veszített a grigori ellen
-
G4ga
őstag
egészen biztosan értetek a dolgokhoz. Linekiller is hasonlot ajánlott.
Játszottam vele párat.
az elsö felvonsásban amikor lehozta a grigorit, tudtam végem van.
A baj, nem érzem a kék és zöld erejét 3 orbon ...
Az általad összerakott pakliban sincs nagyon Xl lény. persze sok lud disznot gyöz alapon jo lehet, de egy grigori ellen mi az adu ász?ha viszont beteszem az avart, kiszedem a stone warriort, és cserélem a coldsnapot és az oinkot, egy minuszba leszek, hisz a két varázslatott alapból beteted
gravity surge nagy lap. mikor jatszottunk, rögtön lehozta a northland drakem a földre azt reszeltek neki
ui: nagyon köszi...
mondta line-hogy esetleg téged is meglehetne kérni pár tanács adó játékra(#7992) OnSeT most nézem hogy az oink bennmaradt, pedig azt közben lecseréltem a Phalanx-ra . na mind1 - igy már értem
-
OnSeT
őstag
válasz
Fornesh #7989 üzenetére
shadow lapok ára az utóbbi időben rendesen megemelkedett. ha csak pár száz bfp áll rendelkezésedre akkor egy vegyes paklit javaslok az általad említett 3 színből. [link] 20. lapnak a lost spirit shipet érdemes betenni.
(#7992) OnSeT most nézem hogy az oink bennmaradt, pedig azt közben lecseréltem a Phalanx-ra . na mind1
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7985 üzenetére
Köszönöm a játékot és a tanácsokat!
Van még mit tanulni böven -
Fornesh
csendes tag
Sziasztok
Némi segítséget kérnék pakli összeállításban. Főleg shadow lapokat szeretnék használni csak pvere, de nem fordulok el a frost és nature lapoktól se. bfp szempontjából nem vagyok megáldva így csak pár száz van felhasználásra. Szeretném ha advanced mapokon meg tudnám állni a helyem. -
G4ga
őstag
T1:
Kék és Zöld alaplapok
Vásárolt lapok:
Frost Mage
Frost Socress
light Blade lila aff
Construction Hurt
Mana Wing
Ensharing RootT2:
Kék Zöld AlaplapokVásárolt lapok:
Lyrish Knight
Skyelf Templar
Deep One Lila aff
Spirit Hunter zöld aff
Aggressor Kék aff
Stone Hurler mindkét aff
Area of Ice shieldT3:
kék zöld alap lapokVásárolt lapok:
Skyelf Sage
Northland Drake mindkét aff
Core Dredge
Mo
Ward of the North
Amii Ritual Zöld aff
Stone Warrior Kék aff
Frost Shard
Hammerfall mindkét affIgy hirtelen ennyi.
Az alap lapokat nem irom le. -
G4ga
őstag
válasz
phanzetomox #7981 üzenetére
rögtön befejezem a pályát! és leirom!
köszönöm! - most ugy is jön a powwa. -
G4ga
őstag
nem vettem konvertálot duplázolval. elsö pálya expert.
linekiller :
ezt gyorsan végig viszem és kereslek.
Vegyél fel barátnak.
LFGGaga a nevemDe megigéred, hogy több mint 4 percet játszhatok ugye
OnSeT :
akkor vegyek inkább deepcoil wormot? vagy chargoljam a Core Dredge Kék aff.-osat?
Mondjuk ezt tudtam hogy pvp 4 orb fölösleges. -
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7974 üzenetére
mindkettötöknek köszi...
mindkettöt bontottam, melyiket tartam meg?
Megörülök, vettem token konvertert, kettöt inditottam eddig, mindkétszer elöre ment a Rogan kyle hösködni és meghalt.
vagy 5ször vittem végig experten de soha nem csinálta ezt.
kiboruolok!Gyuri27:
Az a baj, hogy oda kellene még lapot venni.
Elkell dönteni mit akarok chargolni. A kék-zöld, szinte megvan. viszonylag ugy van össze rakva, hogy mindenre megvan a charge.
A két pure esetén, inkább a kékre költenék. Avatar of Frostot, IronCladet, Dreatnought-t kellene venni még, és ezek nem olcsok. A zöldbe pedig uj lapok kellenének. melyeket ujra felhuzni sok pénz!
Meglátjuk. -
OnSeT
őstag
javítva.
hammer:
zöld. 20m es körben 250 hp-t gyógyít mp-ként max 1500 at.
kék: 20m-es körben max 3 ice shieldet tud szövetséges egységeknek adni , mindegyik 800 sebzést képes elnyelni. max. 15 mp-ig.
egyiket sem lehet lekapcsolni spellblokkoló képességekkel, idővel mindegyik újratöltődik.
-
G4ga
őstag
Hammerfalbol melyiket ajánljátok?
Kék vagy zöld aff.?
Melyik mit jelent?OnSet:
Oldalon Root Nexus leirása is felvan cserélve...
-
válasz
TazLeacher #7968 üzenetére
Nem másik accountról, hanem alkarakterről beszélt. 1 accounton belül lehet több karakter is létrehozva.
-
phanzetomox
őstag
hát énse nagyon tudok mit kezdeni velük, többnyire elajándékozom vagy eladom goldért
de hát annyi van mint a dög, minden common lap megvan átlagban 50-60-szor.... lehetne a game-ben ilyen opció hogy átlehessen váltani goldra, vagy 5 db-t 1 bfp-re vagy valami.... -
válasz
TazLeacher #7966 üzenetére
Én minden eladásra/cserére szánt lapomat átömlesztettem egy "alkarakterre"
Így nem zavar a szemét amikor dekket rakosgatok. -
válasz
TazLeacher #7963 üzenetére
Felpakolsz annyit, amennyit csak lehet (talán 30 a max), és a 24 óra alatt talán megvesznek 1-2-őt. Aztán megint felpakolsz amennyit csak lehet...
Vagy meghirdeted a hivatalos fórumon a trade topikban, de ott max. pár száz aranyat adnak egy common lapért (150-300 aranyat érnek valójában), esetleg 2-3-ért adnak 1 BFP-t.
-
OnSeT
őstag
A pure frost erősebb felállás, de jóval több mikrót és kombót igényel. kék/zölddel könnyebb a kezdés. a paklidat itt is össze tudod dobni, innen csak linkelni kell. [link] (mostanában sokszor kifagy)
ha nem megy egyszerűbb ha csinálsz egy print screent a pakliról.Majd mehetünk pár 1v1-et.
Az olcsó lapokat csak úgy tudod eladni ha nagy mázlid van.
Hogy konkrét választ is adjak, ált. goldért szoktak elkelni, vagy elcserélheted másokkal hasonló értékű c lapokra. WTS/WTT + lapok neve ezt beírod ingame a kis ablakba aztán már csak várni kell a jelentkezőket.
vagy itt nyitsz egy topikot, beírod az eladni kívánt kártyák listáját, ill. azt hogy melyikért mennyi goldot kérsz.
-
G4ga
őstag
Neked és linekiller-nek.
LFGGaga a nevem játékban.
Két opcio van:
Vagy pure frost vagy kék-zöld paklival játszok. Van egy pure zöldem is, de abba nem nagyon vannak vásárolt lapok.
Az elsöknek emlitett paklik 50+-ak.
Ha kell irok listát milyen lapjaim vannak!
Holnap itthon vagyok, ha valamelyikötök ráéér játszhatna velem. csak irjatok rám...
Más:
1-2 pontos lapokat hogy tudok eladni. bontottam boostert, és van egy csomo olyan lap ami nem kell...
Van aki ezeket felvásárolja? Vagy a használható alappaklis lapokat hogy lehet eladni? -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #7958 üzenetére
a swarm leütése nekünk ugyanolyan probléma mint neked a drake
ha meglátok egy swarmot már le is ölöm a saját egységem, vagy megróbálom leszedni cc+ drake-l ( ami vagy sikerül vagy nem ) vagy drake + eruptionnal ( amihez elég sok power kell )
nekem idegesítő lap, szóval jó ha használod -
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #7957 üzenetére
a drakeimet a shadow játékosok ált. Nightcrawler+ nasty kombóval szokták kiszedni. ami a földi egységeimet is öli a légi mellett.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7957 üzenetére
Nem is mondtam, hogy neki van. Nekem van akkor ha földi egységgel is jön. Mert akkor a swarmot leüti.
-
-
OnSeT
őstag
Meccset csak úgy lehet nyerni ha támadsz.
Fire paklinál ez különösen igaz, mivel itt nincs def. spell. így ha ti támadtok egy két wellem tuti hullik. Meg az idő is a fires ellen dolgozik, nature-s pakliknál van breeding ground (olcsóbb egységek) pure natureban shrine of memory, pure shadowban resorce booster, amelyek biztosítják a sok powert, tehát minél hosszabb a t2es harc annál nagyobb a power hátrányunk.
Illetve az állandó támadás azért is volt mert én pl. nem akartam a képembe egy harvit a társad részéről, phanze meg gondolom egy shade sereget tőled.
-
Neocskaa
tag
Unranked meccsekkel - szerintem - nem jó kezdeni, mert vagy egy tesztelgetős/szivatós valakivel játszhatsz, hiszen a többiek kidobnak. Rankeddel simán jó kezdeni, csak sűrűn cancelezni kell a keresést, nehogy erősebbeel tegyen egybe.
Szép a helyezésetek, nekem is kéne már valakivel sokat 2v2-z játszanom.
D1rect, neked mi az in-game neved? Alig tudom párótok nevét, lécci vegyetek fel/írjatok pm-et névvel/osszátok meg vmilyen módon, kösz. Milyen paklival mész?
-
OnSeT
őstag
első körben dobj össze egy jó decket pvp-re, ha kell help hozzá, írd hogy milyen pakliban gondolkozol és segítünk összeállítani egyet. pvp-ben t4 nincs olyan lapot ne rakj be.
a legjobb ha 1v1-el kezded és felküzdöd magad lvl17-18-ig-ezalatt szerzel egy kis tapasztalatot és kiismered a lapjaidat is. az 1v1 azért is jó kezdetben mert ott fokozatosan nehezednek az ellenfelek.
unranekden egyébként úgy tapasztaltam hogy a lvl50 -körüli decket szeretik. fölötte már nehéz ellenfelet találni.
érdemes még innen a deckednek megfelelő repeket töltögetni, egyik másikból egész jó taktikát lehet ellesni.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #7937 üzenetére
ha stat arányára gondolsz akkor az marha egyszerű
mikor együtt elkezdtünk játszani gyakorlatilag én kezdő játékos és onset pedig pvp-ben nem volt túl tapasztalt. Ebből adódóan a legtöbb meccset buktuk. Itt tartottunk egy kis szünetet és inkább unrankedet játszottuk. Aztán elkezdtünk megint játszani ekkor már naggyábból fele annyit nyertünk mint buktunk, aztán megint jött egy kis szünet ( kb 1 hónapig egyikünk se játszott )
most pedig újra elkezdtük és úgy 15 meccsből asszem 3-at vagy 4-et vesztettünk, a többit nyertük még legend/ és legend közeli játékosok ellen is ezért ott több elo-t adott
na így jutottunk be és így lett végre pozítív a statunk ( több nyerés mint bukás ) -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #7937 üzenetére
ebben az arányban minden benne van, még a fire/nature korszakom is amikor csak kolbászoltam phanze mellett a pályán.
unrankeden nem jó menni, ott sokat kell várni hogy legyen ellenfél.
illetve volt pár leállás is , legutóbb 48/54 stat mellet hagytuk abba kb. majd ezt hoztuk fel 65/60-ra egy kb. 1.5-2 hónap kihagyás után.
most az is jól jött hogy közben mindketten ráfeküdtünk az 1v1-re is .
-
linekiller
tag
háát nem tom mit értesz betanítás allatt de alapjában a pvp mechanikája nem olyan mint a pve-jé hogy pl. van egy replay ami alapján meglehet csinálni tutira egy adot mapot.
Itt nagyon sok függ attól hogy az ellenfél mit csinál.
Szóval szeritnem betanítani senkit nem lehet pvp-re itt minden a gyakorlásról szól.Viszont ha van kedved szívesen játszok veled pár 1v1 meccset.
amúgy mi az ingame neved ?
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7940 üzenetére
sry, 2x...
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7940 üzenetére
egyaltalan nem attol felek hogy elvernek.
Sok esetben random pvenel is az volt a baj, hogy az alacsony deck szint miatt allandoan kitettek.
Voltak olyanok akik egy deck megtekintes utan engedtek jatszani, es sikeresen vegig ott voltam. Vittem mar vegig 4es palyat 7 szinten masodmagammal mert kileptek.
Azert mondtam, hogy ha akad olyan aki elnezi a kezdeti nehezsegeket, es "betanit" azt szivesen veszem.
Ahogy irtad a veresegbol is tanul az ember.
Csak kezdetben nem nagyon engednek jatszani. Persze megertem, mert neha belefutok en is egy ket lamaba aki meg mindig ez elso orbal vacakol, mikor mar reg a 4. Orbot kene ketten gyaknunk. Aztan csidalkozik ha nem varod meg. -
linekiller
tag
Ha félsz attól hogy elvernek akkor el se kezdj játszani.
Az elején szinte mindenki el fog verni viszont ha visszanézed a replayeket és megnézed hogy hol hibáztál és tanulsz a hibáidból akkor egyre jobb leszel és idővel kevesebb vereséget fogsz elszenvedni.
A legjobb tanács amit tudok adni hogy sose lépj ki egy meccsből nem baj ha legend az ellenfeled ők is verhetők viszont sokat lehet tanulni tőlük a jó micró-ról.sok sikert ^^
-
G4ga
őstag
ha picit tapasztaltabb lennek pvpben jelentkeznek melled. Nincs shadow lapom, igy nem nyirnam ki a sédeidet. :p
Megvedeni megtudnam magam, ugyan szeretek kalandozni, de ezen lehet valtoztatni.
Nagyobb gond hogy eligerkeztem jer1chonak. Eleg sokat pvezunk egyut... Igy kezdunk osszeszokni.
Ha alkalmattan jatszhatnekod lenne es epp nincs kivel, szivesen jatszok veled.
Igy is akartam kerni, hogy, akinek van kedve belevezethet a pvp vilagaba.
Mivel nem nagyon ismerem a mapokat, felek hogy pikk pakk elpi***znanak. -
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox #7934 üzenetére
XD
-
Amikor nagyon jössz.(támadsz)
(#7918) phanzetomox: Szerintem nincsenek láma lapok. De nagyon jöttetek.
Jah, egyébként 2v2 PvP partnert keresek.
Elvárások:
- a meccs elején ne kolbászoljon össze-vissza a térképen, hanem húzzon középre
- képes legyen megvédenie magát, ha megtámadja 1 játékos
- ne kísérletezzen "Most csak Nightguardot csinálok" taktikákkal élesben
- Ne ölje meg 8 Lost Shademet Soulshatterral + AoC-al amikor épp megnyerném a meccset
- érjen rá esténként -
Soha többé nem veszek boostert. Most már tényleg.
(eddig 2x fogadtam meg.) -
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #7929 üzenetére
már csak 100 hellyel vagytok előttünk
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7925 üzenetére
nem, mert ha vmi instant öl akkor az életpontól független öl meg mindent.
mondjuk mivel a játékba instant killes lap nincs addig mondjuk nincs különösebb jelentőséége. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7923 üzenetére
de az nem számít, egy t1-es is instant öl, de nem azért mert instna killeli a freezelt egységet, hanem mert többet sebez mint a célpont egységnek.
a 2 nem ugyan az. -
linekiller
tag
Hogy kell legendet verni 2. felvonás
link:
http://www.mediafire.com/?tyzwnjamnnw -
linekiller
tag
szerintem jó volt a verseny , habár érdekesebb lett volna ha minden meccset normál mapokon játszuk.
A murexxa mapot kifejezetten rossz mapnak tartom és nem én vagyok az egydüli ezen a véleményen dehát kellet az önreklám Kaldra-nak
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7910 üzenetére
A tegnapi közvetités érdekes volt (mondjuk jobb felbontásban még jobb lett volna).
Összegzésnek csak annyit, hogy volt shadow, fire, frost t1 kb egy arányban. nature meg sehol. Ezen kellene a megfelelő helyeken elgondolkozni. Mert ebből a szempontból siralmas volt az egész. -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #7889 üzenetére
Nagy vonalakban a lapok leírása:
Lost Banestone, korlátlan ideig megbénítja a célpontot, ez idő alatt abból az egységből az ellenfél ne idézhet újabbat. ha elpusztul az épület a célpont sértetlenül szabadul.
Lost Converter ha begyűjt 1000 hp-t a környező hullákból, akkor megfagyasztja a körülötte lévő ellenséges egységeket egy időre.
Lost Disruptor légvédelmi épület. shadow aff. szövetséges épületesk sebzését növeli 15%-al 15 mp-re nature aff blokkolja az elelnséges épületek speciális képességét 15 mp-re.
Lost Launcher, cannon tower szerű védelmi torony, s knockal. frost aff. ice shieldel is rendelkezik.
Lost Evocation megidéz egy lost grigori szellemet, ami körül a saját lost egységek fire affnál 50%-al több sebzéssel rendelkeznek, frostnál 50%-al kevesebb sebzést kapnak
Revenant's Blessing a szellemként visszatérő lost egységeknek "halhatatlanságot" biztosít 15 mp-re. Ezalatt nem megy a visszaszámlálás. illetve újraindul a 25 mp-ről a hatás vége után. a nature aff regenerál is.
Protector's Seal egy 25 m es körben a saját egységeket ért sebzés továbbításra kerül az ellenséges twillight, fire és nature egységeknek.
-
válasz
linekiller #7910 üzenetére
Megnézem
(#7911) OnSeT: Majd ránézek én is.
Tegnap jó meccs volt, csak nagyon aggroztatok. -
OnSeT
őstag
Az eredeti szövegben: Unit deals its full damage against frozen enemies szerepelt, tehát teljes sebzést visz be. Ezt értelmeztem instant ölésnek.
A leírást módosítottam, köszi hogy jelezted.
Egyébként létezik ilyen lap ami instant öli a fagyasztott célpontot. stone warrior a képességével képes így a coldsnapolt juggert kivégezni. Tapasztalat, szedték már így ki a juggerem 2v2-ben.
Van még jó pár lap aminél nem egyértelmű a szöveg (elsősorban shadow void powerre ható lapjai). Ha rendelkezek az adott lappal ki szoktam próbálni forgeban hogy tényleg úgy működik-e ahogy írtam. A voidosokat igazából csak ingame lehet tesztelni, mivel arra forgeban nincs lehetőség.
Hibajelentések jöhetnek továbbra is bárki részéről.
-
válasz
linekiller #7908 üzenetére
Merre található?
-
Juliano
tag
a döntöről van videó?
-
G4ga
őstag
Kiprobáltam a Core Dredge képességét. A shatter Ice-nál célszerü lenne átjavitanod a leirást, miszertint nem öli meg azzonnal az egységet.
A forditás szvsz ugy lenne helyes, hogy 100os sebbés értéket képes bevinni.
Ezt az is alá támasztja, hogy a lap fejlesztáse esetén 1. szinten 25%-al növeli a támadó értéket, majd 2. szintü fejlesztés esetén még +25% dobb rá.Ki is probáltam.
Deck épitöbe lehivtam egy Colossust, cold snappoltam, majd kukac, és nem halt meg.
Viszont sokkal többet sebbzet mint nem cold snappolt állapotban.Ha te is helyesnek látod, kijavithatnád.
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox #7904 üzenetére
vallik jobban játszott de mindegy ^^
volt fire t1 vs frost t1 azt hiszem 2* is mind a kétszer fire nyert
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #7901 üzenetére
nekem az a nature t3-as support egység tetszik, pve-ben nagyon hasznos lenne ( bár nem pve-zek )
linekiller: kár hogy nem nyertél, örtültem volna ha elvered azt a kis köcsögöt egyszer megpróbált meglopni
amúgy érdekes hogy nincs mortar, anélkül elég vicces frost t1 ellen védekezni
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7897 üzenetére
Frost t2 és némi nature t2 megtalálható.
A ti oldalatokat nem lehetett látni, csak A Dave csoportját.
-
Murder3
addikt
Amúgy a lapjaimról mi a vélemény
?
Új hozzászólás Aktív témák
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest