Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
szerintetek mi lenne a legjobb nerf az enlighmentnek?
az én ötletem kerüljön 300 powerbe mint a harvester.
ez így lenne fair mert kb counterelhetetlen lap és t4-et hívhatsz ami iszonyú előny pve és pvp-be eggyaránt. -
Murder3
addikt
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
és miért gondolod hogy a shadow lenne az elsődleges célpont?
ha 2en betámadják az egyik játékost akkor a 4. mindenféle zavaró hatás nélkül felmegy t3ra és nyeri a meccset.
sztem inkább rang alapján menne a támadás. tehát ha pl egy legend összekerül egy 4 személyes free for all-ban 3 reaper -el akkor mindenki azon lenne hogy előszőr a legend essen ki.

szal inkább mint 2 1v1 menne kezdetekben a meccs ahol ha pl te harcolsz a legenddel a másik 2 játékos is nyomná hozzád a spelleket, hogy életben maradj , mindaddig amíg az ő oldalukon eldől a küzdelem. ugyanis ha te kiesel a legend t3-ra jut és ott már nem állítják meg ha az ő csatájuk csak t2n folyik

nekem az is megfelelne ha legalább unrankedre bedobnának egy ilyen játékmódot.

-
Murder3
addikt
editorral nem lehet csak a meglévő játékmódokba csinálni mapot.
az a baj h ha elkezded a csapatokat babrálni már nem lesz érvényes a map.
olyat elvileg lehet h a kezdő felek kapnak előre egységet, épületet, talán még orbot is.Ezzel az lenne a gond h előbb utóbb megjelenne az h eggyesek összejátszanának meg pl ha mondjuk nature frost fire shadow pure meccs lenne akkor itt is valószinűleg a shadowot támadnák vagy pl pure fire pure fire nature frost akkor meg a naturét.
stb.
szóval igazán enm lehetne ezeket megszüntetni mivel nem lehet szabályozni.ezek igazán fun meccseknek lennének jók ami direkt ilyen barmulás lenne de ugye ranked cuccokba az emberkék halálosan komolyan veszik a cuccot.
-
OnSeT
őstag
-
pachito
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
"a pvp-be a köd azé nem lenne jó mert totál csak a szerencse döntene, mivel fogalmad nem lenne mikor mit húz a másik." Ez minden más stratégiában (warcraft 3, stb) is így van, nem értem, ezzel mi a gond.

"és uyge ebbe játékba nem éppen a kiegyenlített egységekről van szó." Ezzel a résszel sajnos kénytelen vagyok egyetérteni.Szerintem így sokkal többet lehetne taktikázni, hogy "na, vajon hol lehet még monumentje?" meg "vajon csak ekkora sereget gyűjtött, vagy jön még második hullám", stb. SImán izgalmas, hosszú csaták lennének.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
az azért nem lesz max csak a battleforge 2-be mert a bf motorja és a szerverek csak 4 playeres mapokat teszik lehetővé.
a pvp-be a köd azé nem lenne jó mert totál csak a szerencse döntene, mivel fogalmad nem lenne mikor mit húz a másik.
Így nem is tudnál felkészülni ellene és uyge ebbe játékba nem éppen a kiegyenlített egységekről van szó. -
pachito
őstag
Egyébként ti nem örülnétek egy "fog of war" opciónak pvp-be? (Magyarul kezdéskor csak a saját kezdőterületedet látnád, és fokozatosan egyre többet, amint felfedezed a mapot.) Egész máshogy néznének ki a csaták.
-
BlackTiger
tag
A clan waros ötletnek, meg a klánoknak én is nagyon örülnék... Nincs valami ötletetek, hogyan lehet a legjobban úgy üzletelni, hogy sok bfp-t szerezzünk? Hogyan szerezzek sok bfpt?
-
erasmus4
csendes tag
Üdv, még a kezdetek kezdetén bf-eztem de már meguntam így eladnám a paklimat. A twilight editionból a frost nature fire lapok nagy része megvan majdnem az összes fontosabb lap ( ultra rare/rare) Shadowból már kevesebb van azt nem igazán gyűjtöttem. A renege- editionból is megvan egy csomó kártya.
Ha érdekel valakit írjon az erasmus4@freemail.hu email címre. Ha az egész érdekli vagy csak lapok, illetve majd ha lesz érdeklődő akkor megnézem pontosan mi van meg mi nincs ( már rég játszottam vele).Jó játékot mindenkinek.
Egyébként bevezették már valamilyen klán rendszert? Azzal sokat dobhattak volna rajta, de amíg játszottam addig még nem csinálták meg.
-
OnSeT
őstag
Ez a grigori robbantás tényleg durva. Ma az egyik 2v2-ben ezzel szedték ki a kezdő orbom és mellette a 2 well-t. Előszőr robbantja a grigorit, utána meg a szellemként visszatért alakját..... orbok-ra wellek-re állandóan dobálták a kobold tricket meg a pajzsot köré meg ment az aoc.
de ennek ellenére nyertük a meccset....

-
sny83
csendes tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Felvennélek én, de csak akkor tudlak, ha online vagy.
Oh well, próbálkozok később, vagy üzenj rám. -
pachito
őstag
Néha úgy érzem, direkt kibasznak az emberrel...megyek egy runt, végre esik az upgrade, megkérdezem, hogy kell-e valakinek, mindenki no, erre disenchantolja...és nem az első eset.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Ghostdagger
üzenetére
köszi most már jó
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger
üzenetére
Nehezen találtál ide.

A lyr expertet nem tudom. De előbb úgyis néhány advot kell nyomni. Hogy ki melyik pozicióban érzi jól magát, a decket össze válogatni rendesen.
-
Ghostdagger
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Koszonom

Hivatalos valasz a forumrol:
"Heads up:
I have fixed the involved accounts. Everybody who has this problem: Please log in again and try wether the account in question has been unlocked."Ergo remelhetoleg mar jo lesz.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
valaki tudja a választ ?

-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
BlackTiger :én is hasonló vagyok csak én tome mániás vagyok amint van bfp-m veszek tome-t és én is jó pár ezer bfp-t buktam már így....én most úgy próbálom ezt elkerülni hogy minden bfp-m lapokra költöm , most pl: elkezdem megvenni a promo lapokat, így nem marad bfp-m tome-ra. ( egyébként hasonló vagy én is ingyen osztogatom a lapjaim kezdőknek
)Ghostdagger: elküldtem a lapokat
-
BlackTiger
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a még teljesen aktív BF-es közösségre!
A játékon belül LeviTiger a nevem. Jelenleg High Lord szintű vagyok PvE-n, a PvP-ben meg még sokat kéne fejlődnöm...azt már régóta nem is játszottam... Emellett még van egy jó és egy rossz tulajdonságom, a rossz az, hogy eléggé booster mániás vagyok és így kb. már 2-3 ezer bfp-t elvesztettem, a jó meg az, hogy gyakran szoktam ingyen lapokat osztogatni
, és másoknak elmagyarázni néhány dolgot a játékon belül. Aki akar vegyen fel friendlistre. -
Ghostdagger
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem, meg nem vettem meg, egyelore kb 3k goldom van lapokra. Ha el tudnal nekem adni parat ezekbol megkoszonnem

-
Murder3
addikt
válasz
Ghostdagger
üzenetére
Még csapj hozzá piros snapjaws-t is az kell shadow t1-re és goldért simán beszerezhető.
-
phanzetomox
őstag
volna egy kis gondom: csináltam jópár accot már életemben és ilyen eddig nem volt.
az a probléma hogy elértem a 4-es szintet ki is írja hogy megvan a full game utána belépek de marad p4f.
2 accommal is ez történt maGHostdagger: ezeket a lapokat már megvetted? ha nem szólj és küldök
-
Ghostdagger
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek segitseget kerni, igyekszem a p4f paklimbol egy shadow/nature paklit osszerakni. Jelenleg goldert kaphato lapokkal szeretnem egyelore kiegesziteni. Amiket kineztem eddig: Skeleton warriors, Forsaken, Wrathblades, Furnace of flesh, Necrofurry, Curse of oink. Ha van barmilyen javaslatok, tanacsotok szivesen vennem.
Koszonettel
Ghostdagger (ign nev is) -
sny83
csendes tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Guns of Lyr-al az a baj, hogy mind a négy játékosnak tudnia kell, hogy mit kell csinálni, és ha nincsenek ilyen lapjaik, mint amiket felsoroltál (Worldbreaker Gun pl. nem is játszik, mivel tier 4, max ha van Enlightenmented), akkor nehéz a védelem az első komoly hullám után is... bár én csináltam egy olyan stonekin védelmet, ami külső segítség nélkül begyakta a 12 db XL-t a végén és semmi se pusztult meg belőle. Igaz az advanced volt...

Ha van kedved Advanced vagy esetleg Expert mapokon PvE-zni, én szívesen jönnék, bár experten még túl sok tapasztalatom nincs, 5-6 mapot vittem végig eddig, de Advanced-en 2 és 4 playereseket is szólóztam már.

-
Gyuri27
félisten
Valamelyik nap egy ganns of lyr-t kellene csinálni advon és experten. Ha valakit érdekel akkor egyeztessünk. Kellene onnan egy-két up.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Acc-t még mindig nem lehet árulni a ph-n.
OnSeT:

-
Thomacrew97
tag
Rengeteg Fire, Ice, Shadow és nature nameg legendary kártya eladó.
Vkit érdekel akkor PÜ
Ja, és HUF-ban eladnám az accomat
-
Lenne igény BF pontokra?
Maradt egy kevés, és én nem sok hasznát veszem mostanában. -
phanzetomox
őstag
a communitiys mapokért ad vmi tokent goldot, upot, xp-t vagy valamit ?
-
pachito
őstag
Na, ismét egy jó nap: sikerült elcserélnem egy mountaineert, deepcoilt, sunderert meg egy rageflame bluet egy promo harviért.

-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
Én is eggyet próbáltam ki az emg piszok könnyű volt alapból 2000 powerrel kedztem.
és kb forsaken meg csontik jöttek végig ellenem.am a map editor szegletbe van egy igéretes kampány az a neve h power of the lost souls.
Abból asszem már megcsinált 2-3 mapot a készítő.
kicsit fejlődik a community és olyan ötletes mapok fognak születni amiket pl a készítők soha nem adnának ki. -
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Mármint pure frost arra a pályára? Nem,nem hiszem . Egyszerű mint a szeg, a két védő játékos nature T1 el kezd és mana wing spam. A két segítő játékos meg összehoz T3 mat amíg az időzítő lejár és épít védelmet mint razor/wordlbreaker/church/shadow worm és hasonlók. onnantól meg gyerekjáték,főleg ha valaki spammel némi wheel of gitset

Ollie: én egy mapot próbáltam ki,az valami piszok gagyi volt. Már ott kezdtem beleunni amikor nem rakott be kezdő void powert,2 powerwellből mire összejön 350 power t2 re meg 2 kútra imád mondhatsz. aztán mentem mintha valami random map lett volna egy két ellenfél,persze a power alig jött, a végére meg berakott egy twilight hulk bosst.
-
Gyuri27
félisten
-
Rankerz
senior tag
Mióta van random pve , egy csomó játékos tiszta hülye a sima pályákhoz. Mentem egyet Insane god experten, a srácnak 120 as pakli és elég jó rank, mondom nem lesz itt gáz. Erre kérdezi chatbe hogy hol az orbja,meg mit kell csinálni. természetesen bebuktuk mert egyedül nemtudom bevédeni a templomokat.
Guns of lyrt meg hagyjuk, ahhoz tényleg csoda kell hogy értelmes csapatot kreálj.Néró : milyen paklival tolod?
-
Neró
őstag
2v2 PvP partnert keresek!!
Akinek viszonylag erős a deckje (+70), pvp rang reaper vagy a felett, az írjon. 
- Mostanában nagyon kevesen 1v1 rankedeznek... Esik vissza a rangom, mert nem találok ellenfelet.
-
Valkitor
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
DaddysSon
-
Valkitor
csendes tag
Sziasztok!
Én most kezdtem ezzel a játékkal játszani és nagyon tetszik.
A free verziót tolom, és meg szeretném kérdezni tőletek a marketpace-t.
Elértem PVE-ben valami rangot, úgyhogy teljes jogú felhsználó lettem elvileg, erről küldött is üzenetet a játék. Viszont még mindig nem látom a marketplace-en az árusításokat, aukciókat.
Azt hittem eddig a nem full jogsi miatt nem látom, de még mindig nem.
Tudtok segíteni, hogy ez miért lehet?Előre is köszönöm.
-
pachito
őstag
Velem egy csomó hasonló: promo firedancer fillérekért (kétszer is), harvester, stb
-
shifty7
csendes tag
velem is történt egy hasonló eset pár hónapja. télleg nem vicc. sajnos screenem nincs. én enlit vettem 300ért.
az sem volt rossz biznisz. 
-
Murder3
addikt
Nox trooper,főnix,executor,infect,phase tower,lost egységek shadow lapokat vki ad el goldért.
Ha lehet rendelném
csak az árat előre szabjátok meg. -
pachito
őstag
Ja, lol, nem szóltam.

-
Rankerz
senior tag
Istenem : D
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Neked van swift egységed. Tehát ha középre kell startolni, te már rég orbot húzol mire oda ér.
Egyébként az imperial egy dolog. DragonDave simán Guardiannal is megetet.
Magyarul, keveset játszottál még frost t1 ellen, így nem találtad meg rá a gyógymódot.
Az imperial rush nem is olcsó. Imperial + pajzs 100 power. A scorsi 60 + a pajzs 20. Ez már 180 összesen. Ha nightguardot használsz 150 powerből van egy imperialod.
Próbáld meg noxokkal megállitani. Az ugyanis knockolja.
-
Neró
őstag
Igen sajnos a frost hátránya hogy nincs swift egység. A sok okos nálam azt szokta csinálni, mivel én is pure frostos vagyok, hogy be ér középre és nem hogy kutat húzna, nem, jön tovább és támad. Én meg egy laza mozdulattal kikerülöm, még hivok egy egységet hogy fel tudjam húzni a kutat és utána már ice guardion. Onnantól már nincs sok esélye.

A frostot amúgy is nagyon nehéz le rusholni.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Frost hogy öli meg olyan gyorsan? Valamit rosszul csinálsz akkor.
Amikor meglátod az imperialst akkor lehozod a guardot, mire odaér már használható lesz.
Ha meg középért harcolsz akkor használd ki a swift előnyt. Előbb érsz oda, van időd felkészülni. Csak lehetőleg ne kövesd el azt a hibát mint sok shadow játékos, örül a fejének, hogy a dreadcharger még a scavengernél is előbb középre ér és felhúz egy wellt. Gondolom ezzel azt hiszi ő nyerte az első csatát aztán csak pislognak mikor nincs powerje a sunderer meg az imerials ellen... -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
és mit érek vele felhúzom a wellt simán beszedi.
húz 1 barriert és már megint előnybe van. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
de hogy mikor középre startoltunk?
ha hagyom akkor már vége mert ott megépíti meg szélen már t3-on van.nagyon inmba ez a frost.
a war eagle is ha wellnél hozok maget és asassint még leszedhető de támadni szinte semmi nincs amivel lehetne pl az ő orbját.
hiába még a nastys kombó sem műxik mert sok az élete.és még így is power előnybe van arról nem is beszélve h 55 powerért instant kinyírja a fél seregemet.
ha harvesterrel meggyek támadni akkor azt 10 sec alatt leszedi és még mindig power előnybe van....
a pure shadow esélytelen pire frost ellen. -
Murder3
addikt
bugos szar az egész.....
-
Murder3
addikt
semmit nem lehet a nyomorék frost ellen csinálni az imperials ki sem lehet nyírni meg állandóan pajzsolja....
aztán még ő van power előnybe.pff
4 forsaken nem elég, az már magába 200 power nox ugyan az dreadcharge isgyenge, wrathblades sem ér semmit.
és csak 1 ,mire meghal már hív 1 másikat... -
Rankerz
senior tag
A disenchantos mókát már fixelték valamikor. sry. Régebben működött,tudom mert pure fire paklival toltam annó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Oh well, próbálkozok később, vagy üzenj rám.

Oks, akkor köszönöm a tanácsot, megfogadom. Max 2 szín. És tudom, hogy már kérdezték (nem is egyszer

, kicsit meglepődtem mikor nem hatott a disenchant