Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
Nature ellen, hogy kell menni? És shadow ellen? Segítene nekem valaki, mert kezdő vagyok a pvp-ben és szeretnék megtanulni viszonylag jól játszani.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
jó és mire már megölném rádob 1 surgot és kezdhetem előlről.
meg állandóan dobálja akár a cc-t.
és iylenkor nekem 2 chaos lovag kell amiből simán leszed 1-et mire akár megölném heal.
night is jó ha túl sikerül élni a 20seces cooldonw azután mikor venném át oink.
és hiába csak 70 a cháosz ugyanúgy nekem sicsn állandóan powerem rá.nem játszottál te még pure shadowwal deep one ellen nem olyan egyszerű mint ahogy leírod.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Gondolkozz ember. Deep 120 power. Surge 80. Oink 55. 255 powerből meg egy deep one-t csak be lehet ütni. Az meg hogy egy komplett bázist beüt meg csak úgy lehet, ha elmegyek kávézéni közben.

Az a baj, hogy nem találtad vagy nem tanultad meg még, hogyan kell nature ellen játszani.
Mert itt rajtad kivül szerintem mindenki az én véleményem osztja. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
és most ha benyomod semmit nem ér csak ha több ellenség van de általába 1 deepel is simán lebontható 1 bázis állandó heal mellet meg fire spellekkel+cc-vvel.
na de ezt itt fejezzük be.
semmi értelme, én így gondolom te máshogy sztem itt már ez csak feleslees és unalams is
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mondj 1 olyat a Voidstomon kívül ami tényleg nem jó semmire.....
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nightot egy jobb játékos simán kivédi.
chaosból is 2 kell hogy leüsd.
ha a shade imba akkor a deep is az, de uyge oylan okosok ülnek ott akik oylan jól tudják a saját játékukat balancolni h ajaj.
a mindenre jó voidstorm-al azélen meg akik enli miatt nerfelnek pure t4-et....
VICCam ez a guns of lyr meccs mikor kezdődik?
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger
üzenetére
Nincs ezzel a reppel semmi baj. A nature ennyivel drágább.
Murder3: a deep one megkapta a maga nerfjét. Ráadásul 2 lapot is tudok kapásból mondani shadowra amivel ártalmatlanitani lehet. Az egyik a night a másik a chaos. Csoki.

-
válasz
BlackTiger
üzenetére
Ne aggódj, a játék magától nem fog csalni, vagyis ha te nem csaltál, akkor nem történt csalás a részedről. A csávó bármennyiszer jelenthet le téged, semmi sem fog történni. Egyébként multiban elvileg nem is lehet megoldani a csalást.
-
Murder3
addikt
Az a baj hogy ha azt nézzük az embalmer+furnance+főnix is fire,frost,nature mellet op igazán.
embalmer semmi másra nem jó igazán mintsem 1-2 lapra.
De akko minek van t1-en?De a phenomic aztán bravó amit művel.
Watchlisten a shade,mortar semmi hagyják OP.on őket.
Ott a deep one le se szarják....
Ott a Voidstrom garantáltan senki nem használja mindenki abszolút használhatatlannak tartja, de jó ahogy van....
Ott a Wrathgazer már fél éve szinte egyhangúan sokan egyetértenek abba h nagyon nagy buff kéne neki, de ezek ellenére a mana winget(egyik leghasznosabb lap),Soulhuntert(amit 1 hete adtak ki kb!!!!...) és a Főnixet berakják watchlistbe....Komolyan szánalmas.
-
BlackTiger
tag
Sziasztok! Játszottam egy unranked pvp meccset és gyorsan legyőztem az ellenségem erre ő elkezdte mondani, hogy hacker vagyok és power hacket használok meg elkezdett lebuzizni és azt mondta, hogy többször reportolt hackelésért és, hogy majd bannolni fognak. De én teljesen tisztességesen játszok és nem használok semmilyen hacket, de már más is mondta, hogy gyorsan szerzek powert pvpben. Légyszi segítsetek és nézzétek meg a replayt, hogy hackeltem-e vagy sem. Már írtam a hivatalos fórumra, hogy ott is megnézzék és mindenki megbizonyosodjon róla, hogy én tisztességes vagyok.
A replay: http://levarts.site11.com/Battleforge/autosave.pmv
Topic a hivatalos fórumon: http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=41008
Plusz még reportoltam azt a fickót is (TyranREX), mert aszt mondta rám hogy hackerkedek pedig nem is... remélem nem fogalmaztam félreérthetően mert az szívás... még nem vok elég jó angolból. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
na ezaz, egy hete ha kijött a soulhunter és máris ott figyel a watchlisten...
persze a lost shade meg egyéb finomságok 2-3 hónapot játékban voltak nerf előtt....no mindegy akkor marad a pure fire még egy darabig , aztán majd meglátom mennyire marad használható a lap.
jelenleg a juggerrel egy súlycsoportba van, de egy nerf után már meggondolom hogy megéri e lemondani a stampadleről.
-
Simid
senior tag
A mana wing szerintem csak buffot kaphat, talán megcsinálják úgy hogy PVPben is legyen értelme. A soulhuntert nerfelni kell szerintem.
De a shadow phoenix minek van a listán??? Az a lap úgy jó ahogy van, a baj az embalmerrel van, amiatt OP a furnace of flesh is. Ilyenkor tényleg az az érzésem, hogy az orruknál tovább nem látnak.... -
Murder3
addikt
-
sny83
csendes tag
válasz
Ghostdagger
üzenetére
Ha online vagyok engem kérdezz bátran, PvE mapokban is nagyon szívesen segítek.

Ja és a ma esti Guns expertben én is benne lennék! Mostantól online leszek estig, csak összejövünk 4-en.
-
Rankerz
senior tag
A póker meccsem kicsit elhúzódik úgy néz ki,szóval valószínűleg később tudok online lenni.
mellesleg
Three more cards have been added to the Watchlist, they are as follows.
* Soulhunter
* Shadow Phoenix
* Mana Wing.Silvanoshi
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
talán tornok de az a baj h betámadja az a repülő szar és út közben meg nem tudja megölni.
be kell sztem támadni h rád menjen ne a campekhez.ahogy elnézem sztem a felső campet kell legelőször bevenni mert ott nincs elég helyed a manőverezéshez és ott a legkönnyebb védeni.
naturéval könnyű ott a mana wing.
csak le kell rootolni és azok kiszedik. -
válasz
Ghostdagger
üzenetére
A legegyszerűbb, ha beírod ide a kérdéseid. Fogsz rá válaszokat kapni.
-
Ghostdagger
csendes tag
Keresnek olyan ember(eket) akiket "zaklathatnek" neha advanced palya taktika kerdesekkel, meg deck osszeallitassal. Esetleg 1-2 kozos mapre is, hogy tanacsokat adjon. Foleg shadowwal jatszom, de lost es nature kiegeszitoket is teszek meg be, ha a cel ugy kivanja. Egyelore az egy playeres palyakat csinaltam vegig advanceden, meg 1-2 ket illetve negy fos palyat.
-
Murder3
addikt
am ha lenne iylen ph-s pve parti akkor azon szivesen részt veszek.
Ami tőlem tlik. -
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szólni kell az ombudsmannak, hogy a Phenomic megszabja, hogy hány barátod lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
rájöttem a megoldásra megtelt a friendlist
ki kell törölnöm pár embert
mondjuk nem tudtam hogy van ilyen barát korlátozás -
phanzetomox
őstag
valakinek van ötlete mit csináljak ha nem tudok senkit felvenni friendlistbe ? valami baja van. csak full check file a megoldás ?
-
Murder3
addikt
Tegnap lemetnem végre a Behind enemy linest-t először

Advanceden....
Hát én jobban féltem tőle aztán nem volt vmi nagy szám
aminek örülök
Sajnálom hogy nem ad szükséges upokat

-
Juliano
tag
Ahh tényleg...köszönöm!!!!
-
Juliano
tag
sziasztok..Van egy oldal ahol sok BF lapot kompletten lefordítottak. Egy linket megköszönnék előre is...köszönöm!!!
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
este leszek.

-
Rankerz
senior tag
Állok rendelkezésetekre én is Gunshoz. Holnap este fix hogy ráérek, a délután még nem biztos.
-
phanzetomox
őstag
onset: tudom nagyon el vagy havazva, de leszel fent mostanában ?

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mert várjuk az új editiont.

Hirek: nem találok normális társakat guns expertre.
Megcsináltam a behindet experten. Nem nehéz viszont borzasztó koncentrálós.
Persze nem dobta a Lord up-ját.
-
phanzetomox
őstag
na megjöttem
,
látom nem sok dolog történt, még 1 oldal se telt be azóta hogy elmentem
konkrét infó van a következő editionról ? -
Simid
senior tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Igen az ashbonet én is szeretem, bár inkább nature támogatással (wheel és revenge).
A Necroblastert még nem próbáltam, de már láttam Slave master experten a társamat azzal védekezni, tényleg jónak tűnt.
Az új kiadással a shadow nagyon jó lett PVEre is, akár még firerel is (blight expert pl). -
Rankerz
senior tag
A személyes kedvencem az ashbone pyro+ice barrier+home soil(ha kell ward of north tal megspékelve). Mindent beszed. Védekezés terén meg a legnyerőbb Necroblaster,jó kis sebzése van,nem nehéz chargeolni(főleg hogy a legtöbb pályán folyamatosan jön az ellenfél) egy skyelf saget ráraksz és olyan erős mint egy wordlbreaker gun,ami légi egységet is képes támadni=)
-
Rankerz
senior tag
Én se vittem enlit a pályára mégse rúgtak ki mint láthatod a replay-ből,pedig full ismeretlenekkel toltam)
Abban egyetértek hogy néhány überkőkemény lap vagy taktika nélkül az emberek nem nagyon mernek rizikózni experten,de végülis megérhető hisz az expert mapok már trükkösek általában (+ a loot rendszer elég pocsék ahhoz hogy a szokásostól más taktikát alkalmazzon a többség)Ha leírod hogy ismered a pályát meg elregéled hogy ezt meg ezt fogod tenni akkor általában az értelmes játékosok adnak neked esélyt hogy bizonyíts.
Mellesleg a haverjaiddal a legjobb játszani egy pályát szvsz,hisz akkor tuti a jó csapatmunka.Ha nagyon nem találsz csapattársakat még mindig itt a fórumon ahol némi egyeztetéssel simán össze tudunk hozni valami ph-s mókát,hála a segítőkész és jóarc tagoknak.
-
Simid
senior tag
Sajnos sokan a gondolják úgy, hogy enlightment nélkül egyes pályákat szinte lehetetlen de legalábbis nagyon nehéz teljesíteni, pedig ez egyáltalán nem igaz.
Például védekezésnél szerintem nem is nagyon kellenek T4 lapok (főleg most a sok új lappal), inkább költöm azt a powert WoG-re meg razorra. A sárkik ellen meg egész jó a swamp drake is. -
Azon a mapon a gond az, hogy neked 3 orbbal kell kiépítened a védelmet, ezért szükséges az enlightenment. Persze néhány Church of Negation is működik, de ahhoz kell engineer és skyelf, na meg ugyancsak valami combos egység, mert a twilight dragonokra ez nem hat.
A lényeg, hogy megoldható enlightenment nélkül is bizonyos paklikkal, de nehezebben.
Amúgy Stonekinnel hogyan véded be 3 orbbal?
-
sny83
csendes tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Engem az idegesít Guns of Lyr expert-en, hogy ha nincs enlightenment a paklidban és segítő vagy, kidob a host akárhányas szintű paklid is legyen... soha senkit nem láttam úgy bevédeni advanced-en egy falat enlightenmenttel, church-el vagy bármi overpower védelmi lappal mint a stonekin-es védelmem, ráadásul az még olcsóbb is. Szánalmas hogy mennyire félnek az emberek olyan paklikkal együttműködni ami nem a 10 leggyakoribb overpower lapra épül.
Nem fogok Enlightenmentet venni csak azért, hogy ne rúgjanak ki egy Guns of Lyr expert map-ről...
-
Simid
senior tag
Ezt elég sokan használják, főleg T3on brutál amikor a Cultist masterrel lényegében ingyen kapod vissza az összes powered, hiszen powerbe nem kerül a képessége és charge-okat sem emészti fel.
Én PVEben is használom bár ott sokszor embalmer nélkül. FoF+Ashbone+Offering comboval szoktam a Wheel of gift parkot felépíteni (így egyáltalán nem kell charge UP a Wheelre). De T4en is jó, ha kevés a charge, Rifle cultisttal olcsón kapsz +chargeokat. -
hajsza
aktív tag
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Azért, mert az embalmer's shrine bónusza a FoF-re is érvényesül. Ha pl. meghal egy 1000 HP-s lény a FoF közelében és a shrine képessége aktiválva van, akkor legalább 1700 (U0-nál) HP lesz az az alap, aminek a 2-5 százalékát azonnal visszakapod a void-ból. Valószínűleg olyankor hal meg saját egységed FoF mellett, ha a környéken harcol, ezért esélyes, hogy az ellenfélnek is elpusztul közben egysége és azok után is visszacsorog a void. Persze többnyire magasabb upgrade-ű embalmer-rel használják ezt ki, ahol ez még hatékonyabb.
-
Murder3
addikt
A Furnance+embalmer kombónál miért ürül ki a voidom?
-
válasz
AdanaIceMage
üzenetére
Csak egy shaman van.
Valaki mondja már meg, hogy most hány BFP-ért adják a shaman-t.
-
AdanaIceMage
csendes tag
Köszi
De én arra gondolok, amelyet egy orb-bal le lehet hívni. Arra gondolsz te is? -
válasz
AdanaIceMage
üzenetére
Emlékeim szerint 60-80 ezer gold körül van az ára.
-
AdanaIceMage
csendes tag
Sziasztok! Valakinek nincs egy felesleges Saman lapja? (nature) Ha van, akkor megkérem küldjön egyet, csak gold- ban tudo fizetni. Köszönöm!

-
Gyuri27
félisten
-
Murder3
addikt
életemben nem használtam a deepcoil nem tudom, de pl a Satanael simán jó t4-re.
A badit az erős lesz csak a fire vonalas lapok a drágák az a baj.
pl tortugun meg bloodhorn nagyon olcsó, de pl mines vagy sunderer az már elég drága.bandit lapok is olcsók.
ez után a frissítés után érdemes lenne abból is majd egyszer bevásárolni
a grigori akkor is szar,nekem eggyáltalán nem tetszik.
a Soulhunter sokkal jobb, a mien képessége az területet sebez a grigori meg hiába tud elpárologtatni 1 ellenfelet,hiába van sok életet akkor is gyengét sebez.
a dezinterálós képességét pvp-n kívül nincs is értelme használni.bandit vonal nekem a bloodhorn miatt nem tetszik sztem az sem vmi jó lap.
lost vonalon sokkal jobb t4-van.
a bloodhorn nekem a bétába nem jött be annyira, persze erős de nem az igazi.
a warlord+spirit ship aláz t4-en
másik a fire t4.
oda csak a fire worm meg a magma fined van a fire wormot már egyzser próbáltam a bétába hát az nem a legjobb, a magma fiend sztem nem oan rossz bár még nem próbáltam.
bár ezek nem olyan drágák szóval nem lenne vészes
a tortugun na az faxa bár az a lap kockázatosabb mint bármelyik shadow lap
a lostal is egy a baj h oda nem tudom a satanaelt használni.t4 pure shadowra kellene már egy ütőképes egység én igazából legfőképp azt várom majd a következő kiadásban...XD
a bandit t3-ig jobban vonz mert ott vannak kis egységek, a lost most h a launcher 70 poweres lett már nem annyira jó, eddig pve-ben azé szerettem mert hamar letutam őket hozni és erősek voltak.
shadeken nincs charge ezért én 3-nál többet nem igen tudtam lehívni de a szétosztás miatt nem szeretem őket a dancer a legjobb lost t2-őn
azt szeretem haználni.
a Wanderer is azé nem használom mert felesleges 100 power még ha a harvival tudnám akkor t2-őn megérné de így nem.ezzel szemben a bandit deckbe t3-on ott a gunner ami nekem az eggyik kedvencem+corsair ami a képessége miatt tetszik nekem csak.
meg mostmár a soulhunter is.
-
Rankerz
senior tag
Guns of lyr Expert. Részemről bandit pakli(első próbálkozás,soulhuntert teszteltem)
Reprezentálja melyik pozíciónak mi a feladata.Katt[link]
-
Murder3
addikt
egy az egyben nem üt sokat.
a dezintegrálást azt ha heves a küzedelem nincs időd végig várnod a másik képessége meg csak állva jó.
jó nem gyenge de nem op.
nastyval az de most nem azt mondom.a soulhunternél nem vágom az aknák ugyan annyi mennyiségben vannak mint a pve pályákon?
am meg ha kihozzák a Razorshardshokat is a stonekinhez akkor beszarok....
-
Murder3
addikt
az már nem a grigori spec tulja.
Hát mivel xl és a többi t3-as xl jó t4-re is.
Azon gondolkodom h a Voidmawot miért nem rakják át t3-ra purénak?

az pazar lenne pvp-re is.
Most gondolkodom rajta h azt jó lenne használni végül is olcsó és jó xl counter a képessége pedig kivételesen tökéletes a shadownak nézve.Am meg ha ez ténleg csak a banditnak és stonekinnek lesz majd pár új lap akkor lesz sírás rívás twlight meg lost oldalról is.
mellesleg jogosan. -
Murder3
addikt
Ezt én már észrevettem de az a kérdés h a játékba melyik van.
Mert a soulhunter op ha csak 200 power.. -
Murder3
addikt
az működik experten h nem védem a falat hanem minél előbb felszabadítjuk az ágyúkat?
az ágyú elég addig amíg eléred a t4-et?
mert advon működik.experten már nem hiszem, de én úgy szoktam a falnál vagyok. -
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
'Fal védő' pozícióból:
-Mana wing spam ,ha a twilight negator jön érdemes ensnaring roots használni
-ha a társad megérkezett már nem kell tovább védened,irány takarítani az utat az enginnerekenek. t1 es egységgel is végig lehet menni az úton,sőt volt olyan hogy a twilight sárkányt az uccsó kannonnál mana wing+home soillal nyírtam ki : D de egyébként mind1 mivel takarítasz, a legbiztosabb módszer a ww+shaman kombó t2 en deep one segítségével.
-ha megvan a harmadik/ negyedik orbod tetszés szerint jöhet a wheel of gift és enli, ha a társadnak szüksége van segítségre rakj hammerfallt vagy worldbreakert
-ha minden kisi bázist leszedtetek a fő bázist kinyírod egy csomó t4 es egységgel.könnyű'Segítő' pozíció:
-a cél minél hamarabb t3 ra jutni,kezdésnek használhatsz mana winget vagy ww+shamant is. elindulsz 1! darab egységgel és összeszeded a 3 kutat ami közel van a kezdő orbodhoz hogy legyen power későbbre. ezután a legközelebbi kis bázist beütöd.
-t2 n vagy. nem szükséges t2 egység mehetsz gyorsan tovább pozíció 3 esetén felfelé,pozíció 4 esetén lefelé ahol ott a t3, harc nélkül is be tudod szedni egy swift egységgel.
-innentől meg segíteni a fal védő játékosnak ,razor+living,worldbreaker,shadow worm +healing vagy amit kedvelsz védekezésnek.
ha megerősödött a védelemed a többi bázist is beszeded pár sárkánnyal.
érdemes mark of the keepereket rakni minden esetben és jó légi egység elleni védelmet kialakítani a sok sok twilight sárkány miatt a végén. (wordlbreaker spec módban durván hatásos,jó messze felhúzod, skylef sagegel dupla sebzést és voálá.) -
Gyuri27
félisten
Jó guns of lyr taktikákat mondjatok már nature-frostra.

-
Undred
csendes tag
Üdv!
Eladásra szánom a BFP-imet(Nagyobb mennyiség esetén árengedményt adok+egy promo kártya)
Aki szeretne velem üzletelni az vegyen fel msn-re és ott mindent megbeszélünk:adam9412@freemail.hu
Köszönöm hogy elolvastátok, viszlát! -
Murder3
addikt
Érdekes bugra bukkantam az ascensionon.
Nightguardal venném át az avangerek felett az irányítást, de át nem veszi viszont a 70%-al kevesebb dmg rajta marad

-
Juliano
tag
szerintem ritka jó pvp-s csata volt. Aki unatkozik nézze meg..

http://www.megaupload.com/?d=HOU2Y5AC(remélem jó a link, ritkán csinálok "ilyen" feltöltést)
-
Rankerz
senior tag
Nem akarok hangulatromboló lenni de szerintem ez nem új edition lesz. Nemrég( 3 hónap? ) adták ki az előzőt,szerintem ez csak olyan 10-10 új lappal kiegészíti a banditot meg stoneskint hogy nehogy profit nélkül maradjon már az Ea egy kis időre. Kreativitás terén amúgy sem repestek eddig sem(reskinek öhm), szóval új szín vagy új tier maximálisan kilőve a szememben. Mellesleg ha bandit kap ütős T2 egységeket a legerősebb pakli lesz,szóval lehet nem fogunk olyan jól járni.
kieg: phanze:szerintem semmi sem fog történni az elkövetkezendő 5 napban : D
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én is csak a hivatalos oldalon lévő hírből gondolom ezeket[link]
a 4 alap szín az eddig is kapott mindig lapokat most is fog.
azt h min a 4 dual orbos frakció is kapni fog azt én csak onnan gondolom h az előzetes lapok már meglévő frakcióhoz jöttek.
Mert eddig mindig hoztak új frakciókat be, de mivel most emglévőkhöz jönnek a dula orbos lapok íyg sztem az enm lenne korrekt ha a másik 2 nem kapna, vagy azt tudom elképzelni h jön 1 új szín az ami csak az meg megint érdekes lenne illetve akkor abból jöttek volna elő lapok.persze ez csak találgatás.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ami biztos h a bandit és stonekin frakciók kapnak új lapokat.
meg a 4 alap szín.ami érdekes h mivel ugye Ami lesz majd a edition neve hogy az ami frakció végül megjelenik-e a játékba.
(Érdekes lenne mert elvileg ők elvesztették a szilárd testüket)
Ezt nem tudom, de lehet az összes frakció kap majd tehát a lost editoin lapjai is. -
Gyuri27
félisten
Urak most mi a szitu? Mert úgy hallottam, hogy a most következő edition a bandit és a stonekin egységeket fogja gyarapitani (ami a lostból kimaradt)?
Valaki meg tudja ezt erősiteni? -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nyaralni mész?

Hát addig lehet megjön a kedvem a pvp-zéshez

-
phanzetomox
őstag
Most nem leszek 5 napig online se bf se ph , szóval majd meséljétek el mi történt addig veletek

-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit.
-
phanzetomox
őstag
valami bug van nekem nem működik mostanában a friendlist rendesen, nem tudok hozzáadni embereket, illetve gyakran nem jön be a lista se
valakinek hasonló gondja van ? -
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ha eddig emiatt nem nagyon merted használni a Sundyt akkor ez szerintem sokat fog javítani a T1 játékon. Kevesebb egységet kell használnod a well leszedésére így utána lesz powered az orbra vagy wellre.
Ha elkezd orbot húzni, akkor szerintem a megmaradt egységekből eggyel menny te is orb közelébe (lehetőleg egy legyengülttel) a többivel meg támadd a kezdő bázisát így valószínűleg ő is lehív pár T1 egységet amíg nem épül meg az orbja. Ezzel megfordíthatod a dolgot, neki lesznek gyenge T1 egységei mikor már T2n vagytok.Rankerz: Megkérdezhetem mi a nicked starson?
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Pokerstar.com on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Garmin topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

valakinek hasonló gondja van ?