Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erasmus4
csendes tag
Kicsit szomorú, hogy így hosszú idő után benézek a játékba (még a renegade editionnál léptem fel megnézni milyen) és semmi újítás, csak új kártyákat adnak ki amiknek még a kinézetével sem foglalkoznak csak, átalakítanak picit egy már meglévő modellt, meg adnak új képességeket és nesztek új kártyák.
Pedig ha olyan ütemben jöttek volna az új pályák mint az elején, plusz valami jó kis klánrendszert összehoztak volna nem pártoltak volna el ennyien tőle. -
erasmus4
csendes tag
Üdv, még a kezdetek kezdetén bf-eztem de már meguntam így eladnám a paklimat. A twilight editionból a frost nature fire lapok nagy része megvan majdnem az összes fontosabb lap ( ultra rare/rare) Shadowból már kevesebb van azt nem igazán gyűjtöttem. A renege- editionból is megvan egy csomó kártya.
Ha érdekel valakit írjon az erasmus4@freemail.hu email címre. Ha az egész érdekli vagy csak lapok, illetve majd ha lesz érdeklődő akkor megnézem pontosan mi van meg mi nincs ( már rég játszottam vele).Jó játékot mindenkinek.
Egyébként bevezették már valamilyen klán rendszert? Azzal sokat dobhattak volna rajta, de amíg játszottam addig még nem csinálták meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- SkyWatcher Virtuoso Gti 150/750 Flex Dobson távcső
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest