Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Új hozzászólás Aktív témák
-
erasmus4
csendes tag
Kicsit szomorú, hogy így hosszú idő után benézek a játékba (még a renegade editionnál léptem fel megnézni milyen) és semmi újítás, csak új kártyákat adnak ki amiknek még a kinézetével sem foglalkoznak csak, átalakítanak picit egy már meglévő modellt, meg adnak új képességeket és nesztek új kártyák.
Pedig ha olyan ütemben jöttek volna az új pályák mint az elején, plusz valami jó kis klánrendszert összehoztak volna nem pártoltak volna el ennyien tőle. -
erasmus4
csendes tag
Üdv, még a kezdetek kezdetén bf-eztem de már meguntam így eladnám a paklimat. A twilight editionból a frost nature fire lapok nagy része megvan majdnem az összes fontosabb lap ( ultra rare/rare) Shadowból már kevesebb van azt nem igazán gyűjtöttem. A renege- editionból is megvan egy csomó kártya.
Ha érdekel valakit írjon az erasmus4@freemail.hu email címre. Ha az egész érdekli vagy csak lapok, illetve majd ha lesz érdeklődő akkor megnézem pontosan mi van meg mi nincs ( már rég játszottam vele).Jó játékot mindenkinek.
Egyébként bevezették már valamilyen klán rendszert? Azzal sokat dobhattak volna rajta, de amíg játszottam addig még nem csinálták meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest