Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
Azok, akik dolgoznak rajta saját bevallásuk szerint kissé elfoglaltak mostanság, de természetesen nincsen elfelejtve a projekt. Eddig csak pár kiválasztott alfa-tesztelő kapott belépést a Forge-ba, most azon ügyködnek, hogy a mapok is működjenek, aztán jön a closed béta. (szerintem ez még az idén várható)
Szoktak streameket is tartani néha, hogy beszéljenek az updatekről ill. tervekről a közeljövőben.
Ha van valami újítás, itt biztosan fogod látni. (progress fül alatt részletesebben)6700 member van jelenleg, elég ígéretesnek tűnik, majd meglátjuk.

-
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
pár órával megelőztél a kipostolásával

Shooter-nek már küldtem ign-mailt hogy ha gondolja nevezzen be valakivel a magas díjazás miatt, legalább még egy erősebb páros lehet.
Jah és Csirke: voidstorm, church bannolva, de a fof és a treespirit is górcső alatt van, ha azzal akarnál indulni!
Hangfal, ideje lenne lejátszanotok a meccseiteket Track-el, mert már tényleg kezd tele lenni a tököm a szervezéssel... Így, hogy nem minden délután vagyok online, nem tudlak egyszerre összehozni titeket. Péntek délutántól a hétvége idejére a verseny további szervezését HZoli-ra bíztam. Remélem mire visszajövök a géphez (vasárnap este) már eljutunk a második elődöntőig, azaz az én meccsem fog következni...

-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
a vigaszágon az jut tovább aki gyorsabban begyűjt 2 bukott meccset? xD

(#21175) Volgafan Ajjak-DinamoZagreb meccsünket mikor teszed fel yt-ra? ingame érdeklődtek hogy fogok e még csinálni vidiket, mondom én nem , de ajánlottam a Te oldalad s mondtam hogy úgy néz ki napokon belül lesznek új moviek is

-
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Mindenképp jelentkezek, de délután pókerezni megyek, lehet nem tudok majd itt lenni rajta, majd meglátjuk...

HZoli és gergomester meccsei pedig itt letölthetőek, legalábbis ha jól tippelek, akkor ezek azok. A pályák nevei és a lejátszás ideje nagyjából stimmel, de nem ellenőriztem most őket.
@Onset: Ha megkérnek arra, hogy dobjam ki a repeket ide, akkor kirakom őket, csak max. egy kis késéssel, idő-, kedvhiány miatt, vagy csak mert elfelejtem!
De a lényeg az, hogy eredményeket csak és kizárólag azután írok be, hogy láttam a replayeket, anélkül semmiképpen, így az legalább biztos, hogy egy pár szem látta és tudja bizonyítani a meccsek eredményeit. -
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
2-1, mert 2 tizenegyest kapott a barca, melyből az utóbbi rossz döntés volt... szerintem a bíró elfogult, vagy lefizették...
@phanze: barca-milan
@murder: a balansz és a top játékosok mindig is egymás mellett lesznek, legalábbis ha jó balanszot akarnak csinálni. a balanszot mindigis tökéletes mikrózás mellett lehet csak megoldani, a gyengébb, azaz kisebb szinten lévő mikrózás mellett ne is beszélj a balanszról, mert sajnos sokszor te is össze-vissza beszélsz (ahogy bevallom, én is)
Szerk.: már 3-1
-
babatag
csendes tag
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
grigorihoz anynit, h azt vajon miért 200 pwoerért trakták be 4xxx+ élettel meg van neki dezintegráló képessége,taunt meg újraéledő...és sokáig mehetett rá a dupla bomba...
de egybként ez régen is így volt mármint pvp-be sztem sose volt msként az h alap h u3 minden lap.
meg full charge lehetőleg..főleg shadow lapokra. -
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
Hát igen van itt egy két beton kemény ember akit nem igen lehet elmozdítani a saját igazától...
bár azért én már máshogy értékelem..vagyis nem a shadow mellé állok már..főleg h sztem a shadow spalshbe vannak a legszemetebb húzások amit a fejlesztők baxtak kompenzálni purénak.
Ennek a játéknak egy globál giga nerf kéne úgy lenne értelme nem úgy h kiemelünk 1-1 lapot persze a másik 50 legalább annyira balancoaltlan laphoz hozzá se nyúlunk és itt pl a t3 logikátlansága is megmutatkozik..
talán ha foglalkoznának a játékukkal lenne javulás de így nem lesz..
pl most 1-2 hónapja betettek egy ilyen szavazás 10 random lapról h most mit kéne rebalancolni..
szisztematikusan kellene az egészet nem így random betenni a fórumra h na most melyik lapot..
teljesen látható, hogy a tierek nem jól vannak kiegyensúlyozva legfőképp t3...ezek a nagy prok vagy egyszerűen be vannak ragadva a saját lapjaikba vagy pedig nem látnak túl a saját hülye felfogásukon...
pl executorra jött a nagy érvelésük:
executor egy jó lap,nagyszerű képeségel minek neki buff...azt már nem fogja fel pl h malee és mire eljut addig h üssön bepusztul, mert a szinek t1-iben tele alap ranged m counterekkel...
pl csak saját színbe nézzük nox trooper...na most el kell dönteni melyik az erősebb?melyik ér többet persze h a nox...ezek után a szűkös deckbe érdemes-e berakni az executort?
eleve van-e értelme ezt használni mikor szinte mindenhol a rangedek lesznek előnybe és akkor megint előjön a lassúság problémája...
és akkor ez a "fine" lap...meg pl nox carrier..persze tök jó hogy one shot orb(ha nincs frost)na de megint van-e értelme?
tök alap ezzel nagyon el nem jutsz az ellen orbjáig egybe..na modnják h ez tipikusan bandi deckbe való...mert ott ugye banner mellé hozod...ja de 180 és cultist master nem csak hogy sokkal olcsóbb, de még sokkal hasznosabb is...na akkor így van-e értelme a lapnak?
nicns...vagyis gyenge..
persze ezzel sicns semmi baj.Akkor a frost mage...ez se túl erős....persze
tehát ez egy s counter nagy sebzéssel,nagy radissal és s knockal...na de kérem miért nem kap még long ranget is nem?
a balance akkor működik jól ha a valamit-valamiért elvet követjük vagyis egy egy egységnek kell hátulütő is.
ok minek a mage-nek s count?
hisz a master archer ott van s counternek...
s knock lévén ez egy ilyen stopper egység ok, de akkor ne kapjon már s countot mert így ez túltápolt.
és még sorolhatnám a lapokat
amíg itt ilyen mértéktelen a balance addig felesleges is ezt balancnak hívni..
Eleve rájöhettünk h baromság itt balancolni egyszerű ez a játék akkor lesz balancolt 100%-osan ha midnen színbe mindne lapot jó OP varázsolnak aztán úgy senkinek nem lesz baja mert minden szanaszét szedhet mindent és ez így lenne fair... -
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
A repeket most nézem, de az eredményeket már beírtam (módosíthatóak, ha kell). De Ti miért játszottatok 3-at, ennyire élveztétek, csak Csirke azt hitte, hogy 2 bukás után még továbbjuthat?

(#20820) Volgafan: Nem én kerülöm shootert 1v1 rankeden, hanem ő engem, de ezt is biztos nagyon jól tudod, ahogy minden mást is...
Jah, abban viszont egyet értek, hogy abama nevét nem Te hoztad fel, viszont azt írtad, hogy Rulaz lámul. Hát igen, ez tény, de ez a Rulaz nevű kölyök nem is jutott fel 2 platina pöttynél magasabbra soha, még lámulással sem... -
-
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
repek elfogadva, pont beírva!

Két instant t2-es pure fire vs. pure nature meccs, a generált pályán látható a nature gyengesége is a fire-höz képest: a ravagelt drake ellen nehéz bármit is tennie, az egyetlen igazán hatásos megoldás az, amit végül Rankerz tett: átvette.A brannochoz visszatérve: unit-spam ellen nagyon erős a képessége, buffolva meg healekkel mellette majdhogynem leölhetetlen. De 1 az 1 ellen a jugger és az abyssal is beütik, s az xl-counterek is elég lazán verik, mint a fathom, vagy a giant slayer. Nastyzni még nem próbáltam, de elég szépet robban full hp-val (~2500 dmg / target). Egyébként egy legendary, t3-as, rare, XL méretű egységről van szó, természetes, hogy erős. A nagy hátránya a többi t3-as laphoz képest, hogy egyszerre csak 1 lehet lent a pályán belőle, és mivel ezt nem lehet széthúzni, mint a silverwindeket, sokkal könnyebben fogható. Amúgy meg azt ismerve, hogy pure nature vagy, szerintem közel sem kéne ettől a laptól annyira félned, mint a grigori ellen, hiszen drágább, a képessége is drágább, és fathom lordokkal sokkal könnyebben üthető is, mivel maga a brannoc xl-counter. Természetesen NEM tiltom ki, hiszen úgy volt ezelőtt is, ha mapok érkeznek, azok is automatikusan a verseny részévé válnak.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Ez ne nekem köszönd, hanem az adakozóknak, akik színük és lelkük mellett még kártyákkal illetve bfp-vel támogatják a versenyt:
gergomester:
- a kisorsolásra váró kártyák teljes valója
- a dreadnought a fődíjbaHZoli:
- a sunderer a második helyezetthezDemiron:
- 500 bfp a nyereményalapbaXjamesfoxX:
- a lord cyrian a legjobb kis rangú játékosnakÉs ehhez még hozzájött a sok kicsi 10 bfp-s nevezési díjból 160 bfp.
ÉS EZENNEL A NEVEZÉSEKET LEZÁROM!
Íme a nevezők végleges listája:
LolHunTrack
NeTFaMouSs
Hangfal
gergomester
Icepeter
TBPeti
Lighkex
OnSet
bcdHUN
szike
xXxCsirkExXx
XjamesfoxX
HZoli
Rankerz
Demiron
SteertÉs sajnos Zoli lefeküdt aludni, úgyhogy a sorsolást csak reggel fogom megejteni az egyik induló szeme láttára, nehogy bárki is leszólhasson azért, mert túl nehéz ellenfeleket kapott.
-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
és itt most miről is szavazunk?

a 10 legtöbb ajánlást kapott lapból mindenki választhat magának egyet. és aztán mi lesz?
a top3 lapot balanszolják, vagy a min 10 szavazatot kapott kártyákat vagy mi ? és a többi?szvsz jelen formájában ez a kiírás totál értelmetlen.
mindegyik lapnak külön topicot kellett volna nyitni külön szavazással, hogy nerf, buff vagy maradjon az adott lap jelenlegi állapotában, s akkor mehetnének a javaslatok is átláthatóan. -
zoli.22
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Teljesen találo volt amit irtál, általában tényleg mindenki a saját pakliját fogja a leggyengébb szinnek mondani. Én is sirok itt állandoan a bandit miatt pedig egész jo vagyok már vele. Bár azt hozzáteszem hogy nem fire-shadow paklit fájlalom igazán, hanem a bandit egységek hiányoznak belöle, mivel nem használhato nagy részük eredményesen.
Amugy nálam csak a lost t3 veri ki a biztositékot meg a 3épületes visszapörgetés, ha ezzekkel kezdenek valamit akkor már nagy gond nincs utána. Persze mondhatnám, ezen meg azon az egségen lehetne még finomhangolni de elöször a leg szembetnöbb dolgokat kell orvosolni. Csak aztán majd remélem nem esnek át a lo tuloldalára és szarrá nerfelik most a lostot. T2-ig az ég világon semmi op nincs benne.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Pont Phazeval beszélgettük,hogy nem írsz vissza,Ő látta is,hogy árulod a lapokat,arra gondoltunk,Te is felszámolod az accodat...De Várj,lehet rosszul emléxem,anno neked bitang jó lapjaid voltak ,nem?Mondjuk lehet nem is emléxel már rám,olyan rég toltuk együtt...így játszogattunk:Te,Khing,Linekiller,wolfild...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Ügyes. De nem stoxx.
Azt aláirom, hogy jön az sc2. De ezért nem kell eladni az acc-t.
Szóval sikerült az ea-nek egy egyedi, kategóri teremtő játékot csinálni és itt megállt a tudomány.
Hiányoznak az új mapok pve és pvp-ben is. Új hiánypótló lapok kellenének, de eddig nem jöttek.
Meg mint a staisztikákat láttuk a ballansz is egy kalap kaksi.linekiller: reméltem, hogy te nem szólsz hozzá. Nyilván ha az 53% shadowos probol fele lelépne az sem hiányozna. A 7% naturéból a legjobb pure naturés hiányozni fog.
De értem, hogy örülsz gugi komád lehet most a legjobb pure naturés (ha sikerül neki). -
linekiller
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
azért mert így kifejezetten rá vagy kényszerítve a megadott towerekre és nem csak arra hogy ugyebár csinál a játékos termite hillt de shielded mortarra nyeri a meccset

igen tény hogy frost nélkül nagyobb kihívás lenne de azt szeretnénk hogy kivitelezhető legyen bárki számára

-
Zargas
csendes tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Huh... Ez Magyaroszág valaki felkinálja valamilyét ami neki már nem kell, aztán a csalást nézik mögötte. Hát én kikérem magamnak az ilyen vádaskodásokat. Tudjátok az elsők közt voltam akik elkedték ezt a játékot... nem egy Battleforge fórumot én alapítottam, ahogy a legelső Magyar PVP versenyeket (ligát) is én szerveztem. Zargas és Morthen néven lehet olvasni a bejegyzéseimet és nem egy tranzakción vagyok már túl ezügyben. Volt már, hogy engem átvertek..., de aki utánnamolvas és érdeklik a dolgok azok láthatják, hogy nem vagyok egy csaló tipus.
Egyébként akit érdekelnek a lapjaim azok diktálnak... ahogy akarják úgy adom át nekik a tételt... csak az accomat nem akarom átiratni ennyi...
Egyébként ha valakinek ez sem elég..., annak megadhatom az eddigi vásárlóim elérhetőségét.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
tyűha, kiváncsi leszek hogyan vágják haza a sundit meg a deep one-t
a többi lappra meg remélem valami normális buffot tesznek, a timeshifter spiritet meg remélem nem teszik imba lappászerk: régen ha 1 órára leállt a szerver akkor tisztára kiakadtam, most meg már 3 hete nem játszottam és nincs semmi bajom
mostanra lecsitult a lelkesedésem, úgyhogy remélem a köv. edition hoz valami újdonságot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maskor is panaszkodj mar, legyszives, hatha beindulnak a dolgok tole mint most

De a lényeg az, hogy eredményeket csak és kizárólag azután írok be, hogy láttam a replayeket, anélkül semmiképpen, így az legalább biztos, hogy egy pár szem látta és tudja bizonyítani a meccsek eredményeit.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)