Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenesei1982
üzenetére
Amennyiben új pálya jelenik meg a játékhoz, az mindig ingyenes, és a patchekkel lejön. Bár addonoknak lehet nevezni a különböző kiadásokat is, melyek ugyancsak automatikusan települnek, de az új kártyákat csak BFP-ért tudod megvásárolni. Sajnos új pálya már nagyon rég jelent meg a játékhoz, utoljára a random pályákat adták ki, kb fél éve.
-
Murder3
addikt
De van!
pl vehetsz bfp-t

vagy Fallen Skyelf Promot is iszonyatos áron. -
pachito
őstag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Tudomásom szerint nincs.
-
kenesei1982
aktív tag
van ehhez a játékhoz bármilyen addon?
-
Murder3
addikt
Ti is észrevetétek h a Sunbridge mapon a lobbyba egy Smogger nevezetű egyén standard módba már 1 hete bebuggolt?

-
Murder3
addikt
válasz
kenesei1982
üzenetére
mert egyre többet sebez ahogy megújítod de viszont eggyre gyorsabban fogy több élete is.
-
kenesei1982
aktív tag
A Mutating Frenzy-nek van 1 képessége, ami növeli a sebzését, de sebződik. De nincs írva h meddig tart ez. Kipróbáltam és folyamatosan rajta van. 10 sec után újra aktív lesz a képesség.....ha nem lehet leszedni róla, akkor miért van cd a skillen? miért kéne megújítani ha folyamatosan rajta van?
-
hajsza
aktív tag
Nagyon érdekes videó volt, köszi, hogy belinkelted. Alatta a hozzászólásokban valaki más is ugyanezt kérdezte, mint te. Az egyik válaszoló azt írta, hogy ez a trükk most már nem használható, tehát nem csoda, hogy furcsállod. Valószínűleg ez valami bug lehetett, amit közben javítottak.
-
pachito
őstag
válasz
kenesei1982
üzenetére
"az ellenséges épület közelébe kell rakni? "
Eddig pvpben leginkább falrombolásra láttam; szépen lecövekelnek a falad elé, dobnak mellé egy rallying bannert, és lesz egy fasza kis előretolt bázis. -
kenesei1982
aktív tag
A Termite Hill-nek mekkora a range-e? az ellenséges épület közelébe kell rakni? v a bázisomról is indítharó?
-
KHiNg
csendes tag
császtok találtam egy lehetetlen dolgot: http://www.youtube.com/watch?v=IjG9BSQOhCs
a csávó mattery master greenel elvett egy ágyút és mellete powert majd orbot huzott nat-frost deckel ..ezt hogy hozta össze?

aki tudja a megoldást mondja

-
hajsza
aktív tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Vannak olyan frost kártyák, amik csak saját épülettől adott távolságon belül fejtik ki a hatásukat (pl. a home soil). Ha ilyet akarsz használni, akkor lerakod az ice barrier-t és már mehet is a csihi-puhi. De azt is ki lehet vele használni, hogy saját épület közelében az egységek, ha nem állnak harcban, akkor gyógyulnak. Illetve ha pl. sietned kell, de még nincs elég power-ed egy orb vagy well megszerzéséhez, leteszel mellé egy ilyet, majd ha összejött a power, akkor elfoglalod a kérdéses épületet és lerombolod a barrier-t. Erre a trükkre azért van szükség, mert a foglaláshoz földi jelenlétre (épület vagy egység) van szükség.
-
kenesei1982
aktív tag
nézegetem kártyákat:
az Ice Barrier az mire jó? -
zolo96
tag
Sziasztok.
Boosterből általában hányadik jön be. Eddig kettőt vettem és a legértékesebb lap csak egy Nox Trooper. Ami valljuk be nem sok.
-
TaliGa
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
ööö, azért ennyire nem durva a kissrác... kikérdeztem skype-on, azt mondta, hogy csak azt csinálja, amit más is, próbálja elcserélni a kártyáit...
bemásolom a teljes levelet:
The account registered to this email address, xy (ea.com), was reported and verified to have committed a violation of the EA Terms of Service on the [CHOOSE SERVICE: EA Forums (http://forums.ea.com/mboards) OR Spore Forum (http://forum.spore.com)]. A post created with the xy (ea.com) account contained evidence of [INSERT TYPE OF VIOLATION] and as such violates the Terms of Service. The post has been removed and the violation has been noted on your account. Please note that we are simply trying to notify you of the violation so that you are aware of our Terms and can avoid this sort of posting in the future. The violation is included below for your reference:“[Room Disruption(scrolling)
xy 13:17:57 Buy Worldbreaker Gun= Northland Drake+Vileblood+Stone Launcher+Gemeye xy 13:17:57 Buy Worldbreaker Gun= Northland Drake+Vileblood+Stone Launcher+Gemeye xy 13:17:57 Buy Worldbreaker Gun= Northland Drake+Vileblood+Stone Launcher+Gemeye ]”Although this is simply a notification of the violation, you should be aware that continued or serious violations can result in further action against your account including account suspensions and bans which may affect your access to online games and services.
-
KHiNg
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Erre egy nagyon egyzserű megoldás lenne ha kibővítenék a d.trade ablakot még több slottal...egy csomó scammer nem tudna érvényesülni!!! és nem kéne ilyen fölös dolgokkal foglalkozni

-
phanzetomox
őstag
válasz
pachito
üzenetére
nyílván átverés alatt nem az árkülönbségre gondoltam

de elég komoly dolgot kellett csinálnia ahhoz hogy ban közelbe kerüljön. ehhez 4-5 report szükséges különböző emberektől, jogos okkal.
egyébként már az gyanús hogy 4 kártyát cserélne egyre, amikor csak 3 slotos a trade ablak.
de nem az én dolgom, fogalmam sincs kiről van szó, és ennyi információval nem tudok segíteni az illetőn
-
válasz
kenesei1982
üzenetére
Persze, ha állítod a nehézségi fokozatot, a pálya változni fog. A map of the week-nél annyi a különbség, hogy adott nehézségi fokon, mindig ugyanazt a pályát kapod.
-
kenesei1982
aktív tag
ha random pve mapon jáccok, és beállítom a nehézséget + beXelem a map of the weeket, akkor a pályákat a nehézségi szinttől függően adja?
úgy értem 4-es nehézségen mindíg ugyanazt a pályát kapom. beállítottam 5-ösre, mert azt a pályát simán lenyomnám úgy is, de akkor másik pályát ad be. -
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hogyhogy átverni? Egy kártya értékét a tulajdonos határozza meg, függetlenül ah áraktól, ha a vevőnek jobban megéri tőle megvenni, akár háromszoros áron is, akkor az az ő dolga.

Más: a spearmen miért is olyan jó lap? Miért érdemesebb betenni a pakliba, mint mondjuk egy werebeasts-et?
-
TaliGa
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
lol
kifejtenéd? mert nekem ez kínai
mondjuk gondolom, hogy a kártyák értékével van gond, 12 éves, ezek szerint életrevaló kis suttyó 
-
TaliGa
aktív tag
válasz
pachito
üzenetére
Sziasztok
Volt egy accountom, amit a rokonságban az egyik kissrácnak adtam, de mivel az én mélcímemre van regisztrálva, ma hozzám jött egy levél. A lényeg, hogy tett egy egyszerű postot, vmi kártyacserére a chatben, ami állítólag a szabályokba ütközik, és az EA figyelmezteti, illetve ezt a figyelmeztető flaget rátették az accountra, magyarul legközelebb bannolják. Én talán kétszer ha játszottam, de ha jól emlékszem a chat tele volt ilyen üzikkel. Igazából nem értem mi gondjuk? -
hajsza
aktív tag
Közben már Pachito is válaszolt. Akkor gyorsan írok egy példát a nagy árkülönbségű kártyákra is. A disenchant (nature, shadow) affinitásai között a különbség az, hogy a nature a saját egységedet védi egy ideig a káros hatásoktól (pl. bénítás), a shadow pedig az ellenfél egységére tehető buff-okat tiltja le egy darabig. A nature sokkal hasznosabb, mert PvP-ben így kevésbé van kitéve az egységed a CC lapoknak, PvE-ben meg például azok az idegesítő paralizáló sárkányfiókák és mauler-ek elől van egy egységed egy ideig védve.
-
hajsza
aktív tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Amióta kijött a játék, 3 teljes kártya gyűjteményt adtak ki. A második kiadástól kezdve vezették be az affinity-t, szerintem merő lustaságból, mert így nagyon sok kártya esetén úgy tudtak kiadni két lapot, hogy nem nagyon kellett velük dolgozniuk. Azoknak a kártyáknak, amiknek van affinity-je, mindig van egy párja, csak más affinity-vel. Ez csak annyit jelent, hogy más-más speciális képességeik vannak, az alaptulajdonságaik és a fejlesztéseik egyformák. Például a nightguard két affinity-je ([shadow][nature]) között az a különbség, hogy a nature lap swift, a lila pedig emberi ellenfelek ellen 50%-ot sebez. Semmi köze az affinity-nek ahhoz, hogy milyen orb-jaid vannak. Shadow affinity-t is használhatsz úgy, hogy nincs shadow orb-od, az orb igény csak a jobb felső sarokban látható gömböktől függ.
-
pachito
őstag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Sok lap rendelkezik 2 affinitással, ami bár a kártya lényegén és rendeltetésén nem változtat, a 2 affinity mégis kicsit más. Sok esetben az egyik affinity jóval drágább, mint a másik (pl. Rageflame, Matter mastery, Disenchant, stb), mert az az adott affinity "jobban" passzol a kártyához, erősebbé teszi azt.
-
kenesei1982
aktív tag
nézegettem a lapokat és találkoztam olyannal, amin rajt van olyan h pl Affinity: Shadow
Az mit jelent? -
phanzetomox
őstag
mostanában gyakran van velem olyan hogy kilép a játék és kapok egy " quickmatchmaker" feliratot általában ranked pvp-ben dob ki. már régebben írtam ezt de hátha azóta valaki találkozott hasonlóval és tudja mi a megoldás
-
-
Simid
senior tag
Este megpróbálunk összehozni pár 12fős mapet. Ha leszünk elegen akkor mehet adv és expert is szerintem. Akit érdekel írjon rám vagy Rankerzre úgy 8 körül.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem érdemes fire dragonnal összehasonlítani teljesen más kategória. (rage 400% oss sebzése tehát fire dragon köbö 4 szer erősebb)
A 3,5 élet T4 en úgy lemegy min 2,5 max 2 ütéssel többet bír.
A sebzése tényleg gyenge,ami azt jelenti hogy később tud elbánni egy egységgel így aztán lehetne 5000 élete is (lásd battleship) beszedik. Alapvetően T3 omig használható,ugyanis Xl kivételével tényleg lehet használni. Boss fightok így alapból kiesnek bahirnak. Főleg ha nincs hozzá nature orbod hogy heleld. Összehasonlítás képpen Insane god experten 12 bahir nagynehezen tudta kinyírni a bosst,maradt vagy 2 a végére. Fire dragon vagy giant wyvmből 6-7 már beszedi. De hogy frakción belül maradjunk death rayból sem kell maxon lenni hogy megöld (és neki a speciális tulajdonsága is jobb overlorddal simán feltöltöd, 100% al több sebzése lesz ami 8000 xl counter!)..ja és 50 bfp.Szerkesztés :
Életszívás: ez a tulajdonság csak xl eken működik,constructon kívül(ami ugye nem támad légi egséget) bármi beszedi bahirt amíg életet szív.
Nightcrawler: majd meglátod mennyire hátráltató amikor t4 en spamelnéd a sok egységed,de mivel bahir idézett vagy 10 nightcrawlert ezért 30-40 population hely már foglalt is amíg el nem tűnnek.
-
A bf fórum már régóta nem megy?
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
A leírása alapján a pajzs ereje a void-od adott százaléka lesz (fejlesztés függő, azért nem írtam pontos számot), ami az adott sebzések 50%-át felfogja. Tehát ha jól értem, akkor pl. 600% és 1000 void power esetén kapsz egy 6000 Hp-t felfogó pajzsot, ami vagy 30 másopercig vagy addig marad fenn, amíg az egységeid összesen 12000 sebzést (ennek az 50%-a a 6000) be nem kapnak.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Xl counter lol. Alapból 2150-t sebez. Xl-re 3225-t. A rage az jó dolog valóban, de ettől nem lesz több az élete.
Ezzel szemben a Bahir 3590-t sebez mindenre és az élete is több. Az élet lopást meg nem gondolnám rossz tulajdonságnak. Mint ahogy azt sem, hogy lényeket idéz.
Szóval ha rajtad kivül nincs ellenvetés akkor jó lapnak titulálom a Bahirt.
Vennék is egyet, de most elég drága.

-
Murder3
addikt
a Shrine of Martyr azt most nem értem.
Elvileg nem az lenne h a voidom 600%-át megkapom pajzsba és még 50% dmg reductiont is de a pajzsot nem mutatja....Most ez is olyan pajzs mint a Armored Towernek vagy ez rendes ice shield....
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Fire dragon sokkal jobb és az ugye xl counter.
a bahir az fele annyira sem jó.ráadásul sokkal nagyobb körben sebez és van neki Rage-je a 2 lap össze sem hasonlítható hiába h a Bahir UR sokkal gyengébb és haszontalanabb lap.
egy kiadós buffra van szüksége mert statjai gyengék, képessége használhatatlan. -
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger
üzenetére
hát a kemény 400-as sebzése semmit nem ér a képessége pedig úgy ahogy van felesleges még uppolva is 2-3 ütésből leszedik, mivel semmi bónuszt nem kap xl-re tehát gyenge.
minimum 3-4 kell belőle h hatásos legyen de akkor már a death ray ezerszer jobban megéri.
-
BlackTiger
tag
A Grim bahir extra-large egységek ellen jó.
A piros speckója:Infused Life Drain - Aktiválja, hogy egy extra-large egységre támadjon a Grim bahir. Minden másodpercben az ellenség elveszít 95 életpontot ami a Grim bahir-hoz megy át így az meg minden másodpercben 95 életpontot fog regenerálódni.
Ráadásul a célpont(!) gyengébb lesz és 25%-al kevesebbet sebez. De (asszem) a Grim bahir "kötött" lesz, tehát majd csak azt az ellent tudja támadni. Ahhoz, hogy használni tudjuk ezt a képességet a Grim bahirunknak eleve el kell lennie veszítve néhány életpontjának.
Újratöltés 20mp-ként.A zöldben az a különbség, hogy 25% gyengítés helyett a célpont nem használhatja a speckó képességeit és lasabban tud mozogni.
Sztem így ezek alapján nem annyira gagyi lap, nagyon jól jön néhány bossok és XL-es egységek ellen. A piros szerintem sokkal jobb, drágább is, persze mindig változnak az árak, volt amikor egy árban voltak.
Ha nem így lenne, javítsatok ki. Én csak lefordítottam a kártya szövegét.
-
fórumállat
csendes tag
2on2 pvp társat keresek
- van shadow és firenature pvp deck -
Gyuri27
félisten
Mennyire jó lap a Grim Bahir? Melyik affos a jobb (miben külöböznek egymástól)?
-
Simid
senior tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
a Dropship asszem még nem elég de van mellette egy windhunter ami őrzi, ha úgy ölöd meg hogy kicsit közelebb húzod a summonerhez akkor azt is "benyeli" halála után és akkor elég mellé csak a dropship. Szóval windhunter a summoner mellett megöl, nyilast lerak, wellt felhúz és dropship+nyilas is feláldoz. Így kapsz egy deathrayt amit akár az érkező hajók ellen is használhatsz a dropshipet meg kb egy perc múlva visszakapod.
Amúgy a hajókat nem kell mind leölni, a lényeg hogy ne engedd, hogy 5 darab összegyűljön Mo körül, mert akkor elindulnak feléd. -
Murder3
addikt
válasz
kenesei1982
üzenetére
ott elég ha a dropshitet is feláldozod abból úgy is jönni fog 1 másik és akkor lehíja a summoner a deathray-t.
-
kenesei1982
aktív tag
Az Ocean nevű pályán van 1 olyan h deathray summoner. azt hogy lehet beaktiválni? azzal kell kinyírni az érkező hajókat? vagy mit csinál az? áltoztam fel mellette lényeket, de semmi.
-
Murder3
addikt
Na holnap már komolyan kéne nyomni egy ph-s party-t.
Pedig ma már majdnem sikerült
-
Gyuri27
félisten
válasz
fórumállat
üzenetére
Kerestelek Boomcod néven. Nem találtalak.

-
fórumállat
csendes tag
Hello. Gyuri én az overlordon vagyok NEM a németen
-
kenesei1982
aktív tag
pvp-ben ez a szinkronizációs hiba ez sokszor van?
-
hajsza
aktív tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Kártya fejlesztésekre (angolul upgrade) lehet azokat beváltani. Ha egy meglevő kártyádra jobb gombbal kattintasz, ott az upgrade menüpontot választod , majd a megnyíló ablakban felül a "claim upgrade" fülre kattintasz, akkor ott látod, hogy az adott kártya három különböző szintű fejlesztése (ezeket rövidítjük U1, U2, U3 formában) mit ad és mennyi token-be kerül. Ha beváltod a fejlesztést a tokenjeidre, akkor azzal még csak a lehetőségét szerzed meg a fejlesztésnek. Azt, hogy utána a fejlesztést rá is tedd a kártyára, az upgrade fülön teheted meg. Ehhez "némi" kell aranyat leszurkolnod, a szükséges arany mennyisége a fejlesztés fokozatától (U1 a legolcsóbb, U3 a legdrágább) és a lap ritkaságától függ. Egy UR (ultra rare) lap U3-ra húzása több ezer aranyba kerül. Magasabb fejlesztést csak akkor tudsz megvenni, ha az összes alatta levőt már megvetted. Ha pedig egy fejlesztést netán leszedsz a kártyádról, akkor mind a rá költött arany, mind a tokenjeid veszendőbe mennek. Csak akkor érdemes így tenned, ha az adott kártyára nincsen szükséged és el akarod adni, mert csak fejlesztés nélküli kártyákat lehet feltenni az AH-ra (ez alól kivételek a promo kártyák, azokon a max fejlesztés van, de így is csereberélhetők).
-
kenesei1982
aktív tag
ha valaki érzi magában az erőt h válaszoljon pár kérdésre és van MSN-e, az plz írjon rám egy privit, az msn címével.
köszi
-
Gyuri27
félisten
válasz
fórumállat
üzenetére
Kerestelek, de gyanitom a másik szerveren vagy.

-
kenesei1982
aktív tag
jáccottam 2 pvp-t. nyertem is 2x. a tokenek mire jók?
-
fórumállat
csendes tag
gyuri 15:11 van
leszek online 16:00 ig biztos addig csak találkozunk 
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Trusted Trader list
itt a lista h kik akik abszolút tutik
meg a fórumon ahol sok a pozitív visszajelzés azokban is megbízhatsz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kenesei1982
üzenetére
Mikor rakod fel az upokat az goldba kerül. Egy rare, ulrtarare lap esetében ez nem is kevés.
fórumállat:

-
fórumállat
csendes tag
hello. gyuri27 ha látsz online akkor addolj
én is addolak amint látlak nick : BoomcodTársat keresek 2on2 pvpbe
lehetőleg jég legyen , és legyen kobold engineer v skyelfÜdv,

-
kenesei1982
aktív tag
Pár kérdés:
1. a játékon belüli gold-on mit lehet venni? nem talátam semmit amire költhetném.
2. freevel nyomom. csak BF pontokkal juthatok új lapokhoz?
3. a karakterem szintje mennyiben befolyásolja a játékot. asszem most 4. szintű vok. Mekkora a max szint?most ennyi jutott eszembe....
előre is thx
-
pachito
őstag
Battleforge Ha valakit esetleg érdekelne...

Egyébként bocsánat Gyuri, hogy ma nem válaszoltam ingame, de eléggé elfoglalt voltam, és mikor válaszolni szerettem volna, már offline voltál.
Valamikor bepótolhatjuk. 
-
Murder3
addikt
Holnap majd ha mentek Titan expertet én is bekapcsolódhatok?
Azt a mapot a lenti és a 3-as pozícióból is tudom, illetve a 4-esből is egyszerűnek tűnik most h tudom h a nightguard swapja működik az ottani egységeken. -
Gyuri27
félisten
válasz
fórumállat
üzenetére
A megoldás Kobold Engineer. Két lila orb után húzol egy kéket vagy lila-kék-lila (amelyik szimpatikusabb).
-
fórumállat
csendes tag
Tudom hg a frostnál van , csak gondoltam veszek eltüntető épületet csak azt javítani kell .p
-
Gyuri27
félisten
válasz
fórumállat
üzenetére
Ez a frost kiváltsága. Náluk van spell is és egység is.
-
fórumállat
csendes tag
helló van a shadownál 1 olyan lap ami az épületet tudja javítani??
-
Rankerz
senior tag
Ma mókáztaunk egyet titans experten. Keresgéltem a paklim majd jött az ihlet hogy tutorial paklival csináljam inkább. Meglett : D
-
Juliano
tag
pontosan ahogy írod...igazad van. De a srác nembiztos, hogy csak pvp-re gondolt, ezért írtam hogy nem éppen csak "azokra"...
-
Juliano
tag
meg még vannak a kivételek ugyebár..

-
pachito
őstag
válasz
fórumállat
üzenetére
Nem, max 2 orbos élőlény, aminek az idézési költsége maximum 150 power.
-
fórumállat
csendes tag
Jó estét . lenne 1 kérdésem a nightguard még 1 4 orbos lényre is ki tud cserélődni ?

-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
"ha jól tudom pachito kolléga épp rendelkezik eladó 7k bfp-vel" ez így van.
Ha esetleg kellenének a pontok, írj pü-t nyugodtan, vagy írj rám ingame. Demiron, vagy Fatigue néven megtalálsz. -
Murder3
addikt
válasz
fórumállat
üzenetére
http://www.bfcards.info/search.php?id=Shadow&action=overview
-
kenesei1982
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
köszi az infót. majd ha rákattanok akkor lehet h befektetek, de először még ki kell ismernem a gémet. 2 óra járék után kicsit elhamarkodottnak gondolnám

-
phanzetomox
őstag
na aki ilyen áron vesz az bolond
, vegyél itt a prohardveren 1000 pont kb 1000-1500 forint.
ha jól tudom pachito kolléga épp rendelkezik eladó 7k bfp-vel -
fórumállat
csendes tag
kb 6000 Ft és 2250 pontot ad
-
kenesei1982
aktív tag
válasz
fórumállat
üzenetére
és mennyiért árulják ezeket a BF pontokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig pvpben leginkább falrombolásra láttam; szépen lecövekelnek a falad elé, dobnak mellé egy rallying bannert, és lesz egy fasza kis előretolt bázis.

én is addolak amint látlak nick : Boomcod